Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2041 - 2060 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Protože Velký Špalíček patří brněnskému biskupství. :D
939807
Protože Velký Špalíček patří brněnskému biskupství. *:D*
939803
0 0
reagovat
Ja taky, ale nebudu to doma poslouchat:D
A většina projekci je v době, kdy už je žena doma... 
939806
Ja taky, ale nebudu to doma poslouchat*:D* A většina projekci je v době, kdy už je žena doma... 
939803
2 0
reagovat
Já teda naprosto miluju chodit sám do toho kina. Ale to je asi tím, že je to takovej můj alone time bez dětí :D
939803
Já teda naprosto miluju chodit sám do toho kina. Ale to je asi tím, že je to takovej můj alone time bez dětí *:D*
8 0
reagují: Disketa1, (=LIFTY=)
reagovat

Španělsko+Portugalsko

Fiha, číst ty české diskuze o tom blackoutu to je teda něco. Těch hádek a konspirační teorii :D
Ale občas se najde docela i povedený humor, jako vždy.
939801
Fiha, číst ty české diskuze o tom blackoutu to je teda něco. Těch hádek a konspirační teorii *:D* Ale občas se najde docela i povedený humor, jako vždy.
Španělsko+Portugalsko
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
V průběhu roku mi napiš na jaké filmy by si chtěl jít a já zjistím zda je to volná projekce nebo uzavřena přes embargo nebo nutnost se hlásit dopředu. 
939798
V průběhu roku mi napiš na jaké filmy by si chtěl jít a já zjistím zda je to volná projekce nebo uzavřena přes embargo nebo nutnost se hlásit dopředu. 
939794
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: hroubek
Jsem pro. Rád se po letech vrátím aspoň na některé novinářské projekce. Byla to éra, na kterou rád vzpomínám, hlavně na projekce od Warnerů v kině Atlas. Samozřejmě velkou roli bude hrát začátek těch projekcí (a jiné akce), ale aspoň na některé z nich se rád po letech podívám. Uvědomuju si při psaní tohoto příspěvku, jak jsem úplně ztratil kontakty s lidmi nejen z MZ. Tak snad se to po letech aspoň malinko obnoví.  
939794
Jsem pro. Rád se po letech vrátím aspoň na některé novinářské projekce. Byla to éra, na kterou rád vzpomínám, hlavně na projekce od Warnerů v kině Atlas. Samozřejmě velkou roli bude hrát začátek těch projekcí (a jiné akce), ale aspoň na některé z nich se rád po letech podívám. Uvědomuju si při psaní tohoto příspěvku, jak jsem úplně ztratil kontakty s lidmi nejen z MZ. Tak snad se to po letech aspoň malinko obnoví.  
939788
6 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
Navíc může zážit i věhlasného MZ Bludneho Holanďana:+
939791
Navíc může zážit i věhlasného MZ Bludneho Holanďana*:+*
939788
2 0
reagovat
A je to tu Disku, Hellll Yesss😂
939789
A je to tu Disku, Hellll Yesss😂
1 0
reagovat
Víš co. Já Ti klidně napíšu kde a kdy jsou novinářské projekce - na některé projekce se prostě může přijít aniž by ses tam hlásil. A tam můžeš zadarmo koukat na nové filmy s novináři, s lidmi z MovieZone a ke všemu si uděláš výlet do Prahy. Takže situace win-win. Uvidíš film dříve, s dobrými lidmi a ještě si uděláš výlet do Prahy. 

Je to takový návrh. Tak dej vědět. 
939788
Víš co. Já Ti klidně napíšu kde a kdy jsou novinářské projekce - na některé projekce se prostě může přijít aniž by ses tam hlásil. A tam můžeš zadarmo koukat na nové filmy s novináři, s lidmi z MovieZone a ke všemu si uděláš výlet do Prahy. Takže situace win-win. Uvidíš film dříve, s dobrými lidmi a ještě si uděláš výlet do Prahy.  Je to takový návrh. Tak dej vědět. 
939764
14 0
reagují: Disketa1, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: speta.jr
Fíha Preppeři musí slintat blahem a říkají si "Konečně to k něčemu mám!". No čím víc toho bude na elektřinu, tím napínavější zážitky nás čekají. 
939787
Fíha Preppeři musí slintat blahem a říkají si "Konečně to k něčemu mám!". No čím víc toho bude na elektřinu, tím napínavější zážitky nás čekají. 
939782
2 0
reagovat
Ja chodím do kina tiež väčšinou sám (priateľku mám ale chodí so mnou do kina len keď ju daný film zaujíma). A úplne mi to tak vyhovuje - ak by som mal chodiť do kina len vtedy keď tam so mnou niekto pôjde, tak sa tam celý rok nedostanem. :D
939785
Ja chodím do kina tiež väčšinou sám (priateľku mám ale chodí so mnou do kina len keď ju daný film zaujíma). A úplne mi to tak vyhovuje - ak by som mal chodiť do kina len vtedy keď tam so mnou niekto pôjde, tak sa tam celý rok nedostanem. *:D*
7 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Teď jsou španělské týdny na Lidlu. Zajdu si tam pro nějaké postapo udělatka od Parksideu.
939783
Teď jsou španělské týdny na Lidlu. Zajdu si tam pro nějaké postapo udělatka od Parksideu.
939782
8 0
reagovat
Tvl. ve Spanelsku trenujou konec sveta a vy tu resite Diskovu prdel (nezvedlou z gauce, tu v ktrere bydli... doplnte dle libosti).

Prvni vysvetleni je tak neuveritelne, ze to akorat vyvola desitky konspiracnich teorii... :- Ale dobry ukazatel budoucnosti zamestnani, takovej vyprostovaci technik bude terno :o
939782
Tvl. ve Spanelsku trenujou konec sveta a vy tu resite Diskovu prdel (nezvedlou z gauce, tu v ktrere bydli... doplnte dle libosti). Prvni vysvetleni je tak neuveritelne, ze to akorat vyvola desitky konspiracnich teorii... *:-* Ale dobry ukazatel budoucnosti zamestnani, takovej vyprostovaci technik bude terno *:o*
3 0
reagují: Demonic8, (=LIFTY=)
reagovat
Bydlím v malém městě, jezdím vedle do okresního.
939781
Bydlím v malém městě, jezdím vedle do okresního.
939775
2 0
reagovat
Taky žiju na malém městě, ale musiš se trochu popostrčit a zkusit i tu seznamku, cokoliv, hledat, lovit, ale musí tě to bavit, pak se zadaří, co se kina týče, myslim že když se tu domluvíš s kýmkoliv, tak se mužete sejit na kino, třeba pak i na skleničku, no a když budeš neodolatelný tak třeba i…. :D
939780
Taky žiju na malém městě, ale musiš se trochu popostrčit a zkusit i tu seznamku, cokoliv, hledat, lovit, ale musí tě to bavit, pak se zadaří, co se kina týče, myslim že když se tu domluvíš s kýmkoliv, tak se mužete sejit na kino, třeba pak i na skleničku, no a když budeš neodolatelný tak třeba i…. *:D*
939775
2 0
reagovat
939779
[url=https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRsSYyl3pbFCfq_DVT6yGGguykxwejbpHlrJQ&s]:)[/url]
939766
2 0
reagovat
Aha, tak to mas v okolí samé  filmové ignoranty no to nasere 😀
939778
Aha, tak to mas v okolí samé  filmové ignoranty no to nasere 😀
939775
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Přesně, co jsem s tím začal, tak ten klid je nejlepší. Žádný dotazy od spolu sedících :+
939777
Přesně, co jsem s tím začal, tak ten klid je nejlepší. Žádný dotazy od spolu sedících *:+*
939773
1 0
reagovat
Chápu, to ale znamená, že proste nechodíš do nějaké komunity lidi, vím že jsi psal, že mas invaliďák, takže nevím přesně s čím se potýkáš, ale ze tvých slov čtu, že jsi v anti socal klubu ne? Momentálně nemáš přítele či partnera, jen se divím, ze nejsi aspoň online v nějaké komunitě ať  už gay či zájmové jiné, krom Moviezone. Nevím kde jsem viděl stránku, kde se kde domluvit na kino s někým, ale to asi lovím z paměti a beztak to byla nejspíš seznamka typu Tinder atd …. Co říct, nelituji tě, vždyť každý z nás měl období, kdy nemel s kým zajít ani na pivo z jičínských důvodu, tak ti jen popřeju, ať se zadaří a nějakého zpřizněnce seženeš :+
939776
Chápu, to ale znamená, že proste nechodíš do nějaké komunity lidi, vím že jsi psal, že mas invaliďák, takže nevím přesně s čím se potýkáš, ale ze tvých slov čtu, že jsi v anti socal klubu ne? Momentálně nemáš přítele či partnera, jen se divím, ze nejsi aspoň online v nějaké komunitě ať  už gay či zájmové jiné, krom Moviezone. Nevím kde jsem viděl stránku, kde se kde domluvit na kino s někým, ale to asi lovím z paměti a beztak to byla nejspíš seznamka typu Tinder atd …. Co říct, nelituji tě, vždyť každý z nás měl období, kdy nemel s kým zajít ani na pivo z jičínských důvodu, tak ti jen popřeju, ať se zadaří a nějakého zpřizněnce seženeš *:+*
939764
4 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Ale já chodím mezi lidi, akorát ne do kina, no... Žiju na malým městě, ne jako vy v Praze, Brně a Ostravě. 
939775
Ale já chodím mezi lidi, akorát ne do kina, no... Žiju na malým městě, ne jako vy v Praze, Brně a Ostravě. 
939767
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist