Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2041 - 2060 Napsat příspěvek
reaguje na: connor
Na mě to vyskočilo dneska. Vůbec jsem o tom neslyšel. No uvidíme jak to bude nebo ne. Věřím v presumpce neviny, dokud to není prokázané. 
928434
Na mě to vyskočilo dneska. Vůbec jsem o tom neslyšel. No uvidíme jak to bude nebo ne. Věřím v presumpce neviny, dokud to není prokázané. 
928433
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
To je už půlroku stará kauza, kvůli níž došlo i k předčasnému ukončení Good Omens a kdo ví, jestli Sandman bude pokračovat po druhé sezoně (ale aspoň že tu ještě dostaneme). 
A co jsem to tak tehdy a pak ještě při dalších updatech párkrát projížděl, bojím se, že to pravda bude. 
928433
To je už půlroku stará kauza, kvůli níž došlo i k předčasnému ukončení Good Omens a kdo ví, jestli Sandman bude pokračovat po druhé sezoně (ale aspoň že tu ještě dostaneme).  A co jsem to tak tehdy a pak ještě při dalších updatech párkrát projížděl, bojím se, že to pravda bude. 
928428
2 0
reagují: hroubek
reagovat
Vždy na mne pusobil spis opacne, jako zdrzenlivy introvert. Takovej sympatickej strejda. Snad je to lez no...
928431
Vždy na mne pusobil spis opacne, jako zdrzenlivy introvert. Takovej sympatickej strejda. Snad je to lez no...
928430
0 0
reagovat
reaguje na: House5
Link

Také tomu nevěřím a nechci aby to byla pravda. 
928430
[url=https://comicbookmovie.com/tv/dc/the-sandman/the-sandman-author-neil-gaiman-has-been-accused-of-horrific-sexual-abuse-crimes-by-multiple-women-a215593]Link[/url] Také tomu nevěřím a nechci aby to byla pravda. 
928429
0 0
reagují: House5
reagovat
Nevěřim...
928429
Nevěřim...
928428
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Neil Gaiman byl obviněn ze sexuálního zneužívání žen. Jako fanda jeho práce doufám, že to nebude pravda. Hodně by mě to zklamalo. 
928428
Neil Gaiman byl obviněn ze sexuálního zneužívání žen. Jako fanda jeho práce doufám, že to nebude pravda. Hodně by mě to zklamalo. 
0 0
reagují: connor, House5
reagovat
reaguje na: Kostěj
Kdybys tam nedal to "a" tak je to na prvním místě 
928425
Kdybys tam nedal to "a" tak je to na [url=https://i.ibb.co/nmZ1B32/csfd.jpg]prvním místě[/url] 
928418
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Search engine nevěděl, jestli hledáš film nebo se ptáš na to, jak být lepším mužem, tak ti nabídl odpověď na obojí
928424
Search engine nevěděl, jestli hledáš film nebo se ptáš na to, jak být lepším mužem, tak ti nabídl odpověď na obojí
928418
5 0
reagovat
928418
[url=https://i.ibb.co/QKdvVXF/Screenshot-2025-01-13-150234.png]Vyhledávání na CSFD v akci.[/url]
4 0
reagují: Demonic8, Papricek
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Ta Praha je fakt extrem, no. Kdyz vezmu tady ten mikrosvet na Hane... 2022 lidi naproti prodavali mezonet (130-140m², presne si nepamatuji), ja to zachytil kdyz chteli 3.4M, nakonec to udali po cca roce pres realitku za 2 rovne. A takovych prikladu je v okoli spousta. Byty, domy... Bud konci prazdne, v pronajmu nebo prodane po obrovske srazce. Nejaci optimisti postavili v centru dum, samozrejme neudali ani byt, tak ted je to cele polepene "moderni bydleni k prodeji" atd. A co jsem slysel v Ove, tak napr novostavby na Karoline maji realnou obsazenost jen 30-50%, zbytek prodanej je, ale nikdo tam nikdy nebyl. Stavet by se melo urcite mnohem vic, ale s vyjimkou tech par lokalit... Stejne by s tim trhem hnul jen vyrazny narust obecnich bytu a to asi neni realny.
928385
Ta Praha je fakt extrem, no. Kdyz vezmu tady ten mikrosvet na Hane... 2022 lidi naproti prodavali mezonet (130-140m², presne si nepamatuji), ja to zachytil kdyz chteli 3.4M, nakonec to udali po cca roce pres realitku za 2 rovne. A takovych prikladu je v okoli spousta. Byty, domy... Bud konci prazdne, v pronajmu nebo prodane po obrovske srazce. Nejaci optimisti postavili v centru dum, samozrejme neudali ani byt, tak ted je to cele polepene "moderni bydleni k prodeji" atd. A co jsem slysel v Ove, tak napr novostavby na Karoline maji realnou obsazenost jen 30-50%, zbytek prodanej je, ale nikdo tam nikdy nebyl. Stavet by se melo urcite mnohem vic, ale s vyjimkou tech par lokalit... Stejne by s tim trhem hnul jen vyrazny narust obecnich bytu a to asi neni realny.
928371
3 0
reagovat
Ad bydlení v Praze.
Myslím, že patřím mezi lidi s lehce nadprůměrným pražským platem a stejně vím, že nikdy vlastní byt mít nebudu.
Je mi 37, doma žena na rodičovské s 1 a půl letou dcerou a plánujeme druhé. S tím co mám vycházím na hraně, ale nežijeme si jako socka. Prostě se ženou a malou žijeme normální život (výlety, restaurace,...) , do toho splácím auto, platím si důchodové, životko + nějaké pravidelné investice na důchod. (jsem OSVČ, takže od státu dostanu hovno).
Nájem 2+1 s energiema, interneten, pojištěním apod mám za nějakých 25k měsíčně, jen díky známosti kousek od Edenu. Chceme se přestěhovat do většího, ale jak vidím ty ceny, tak vím, že to bude dost těžké najít něco pěkného, třípokojového (3kk nebo 3+1) do 30k se vším v rozumné lokalitě. Nechceme někam do Měcholup, Čerňák nebo jiné prdele.
A ještě ke hypotékám. I kdybych chtěl hypotéku na nákup bytu, ve kterém bych už dožil, tak stejně budu muset mít minimálně 2 mega své, abych se dostal na cenu bytu kolem 10 míčů. A to potom může dělat nějakých klidně 45k měsíčně za hypo po celou dobu 30 let. A to je prostě mazec.
Raději budu prostě v nájmu až do smrti a je to. Ano, nebudu mít ani žádný malý byt pro mé děti, ale nejsem jediný. Jak už tady bylo napsáno, mít vlastní bydlení je záležitost východního bloku. Nájem je v celém zbytku západního světa normální. Ale s tím souvisí to, že se prostě nestaví dostatek bytů a byty, které jsou volné a mohly by fungovat pro lidi jako jsem já, jsou pouze jako airBnB byty. Do toho jak se staví a nestaví a povoluje trochu vidím, protože jsem stavař, který dělal cca 4 roky u velkého developera.
928371
Ad bydlení v Praze. Myslím, že patřím mezi lidi s lehce nadprůměrným pražským platem a stejně vím, že nikdy vlastní byt mít nebudu. Je mi 37, doma žena na rodičovské s 1 a půl letou dcerou a plánujeme druhé. S tím co mám vycházím na hraně, ale nežijeme si jako socka. Prostě se ženou a malou žijeme normální život (výlety, restaurace,...) , do toho splácím auto, platím si důchodové, životko + nějaké pravidelné investice na důchod. (jsem OSVČ, takže od státu dostanu hovno). Nájem 2+1 s energiema, interneten, pojištěním apod mám za nějakých 25k měsíčně, jen díky známosti kousek od Edenu. Chceme se přestěhovat do většího, ale jak vidím ty ceny, tak vím, že to bude dost těžké najít něco pěkného, třípokojového (3kk nebo 3+1) do 30k se vším v rozumné lokalitě. Nechceme někam do Měcholup, Čerňák nebo jiné prdele. A ještě ke hypotékám. I kdybych chtěl hypotéku na nákup bytu, ve kterém bych už dožil, tak stejně budu muset mít minimálně 2 mega své, abych se dostal na cenu bytu kolem 10 míčů. A to potom může dělat nějakých klidně 45k měsíčně za hypo po celou dobu 30 let. A to je prostě mazec. Raději budu prostě v nájmu až do smrti a je to. Ano, nebudu mít ani žádný malý byt pro mé děti, ale nejsem jediný. Jak už tady bylo napsáno, mít vlastní bydlení je záležitost východního bloku. Nájem je v celém zbytku západního světa normální. Ale s tím souvisí to, že se prostě nestaví dostatek bytů a byty, které jsou volné a mohly by fungovat pro lidi jako jsem já, jsou pouze jako airBnB byty. Do toho jak se staví a nestaví a povoluje trochu vidím, protože jsem stavař, který dělal cca 4 roky u velkého developera.
14 0
reagují: The Joker
reagovat
Whau, Andy má pravdu a Ted s tím paušalizovanim taky, jo dost lidi je líných nebo řekneme neochotných se se stehovat nebo dojíždět za prací, pak ale si nemůžou stěžovat ze jo, když jim to tak nevyhovuje. Praha je region sám o sobe, spousta možnosti, ale taky draho. Já se přestěhoval z Praglu na Šumavu cíleně abych mohl dojíždět do Německa, ano Šumava je krásna a je tu klid, ale to prvotní vnuknuti byli čistě prachy a jen prachy mě motivuji každý den dojíždět do práce není to můj koníček a kdybych stejný peníze dostal poblíž rak mě ani nehne se někam hnát, ale rak to mám já, kamarád vedle ve vesnici btw. Fanoušek Moviezone, tohle absolvovat nehodlá spokojí se s poloviční výplatou ale práci má 10 minut autem a větší klid. A o tom to je kdo chce byt milionář jde si za tím , obětuje něco ce svém životě tomu cíli a většinou toho dosáhne, je to stejný se vším někdo se honí za slávou, někdo za majetkem, za rodinou a dětmi ,  někoho zajímají jen duchovní věci a seberozvoj, tak jde někam do kláštera, či do Amazonie za šamany, každý chceme ten živit prožít jinak. Matky samoživitelky a ostatní znevýhodněny lidé to mají samozřejmě těžké a tech možnosti mají méně, ale co ma povídat na svůj výchozí bod nějaký malý Afričanek co mu v šesti do ruky daji mačetu a desíti střelnou zbraň, ten ma možnosti ještě min. My tady myslim v ČR nebo SK,  jsme se narodili dobre, bez válek s možnosti se vzdělat a cestovat. Proto chápu Andyho, ze dost lidi se vymlouvá 
928272
Whau, Andy má pravdu a Ted s tím paušalizovanim taky, jo dost lidi je líných nebo řekneme neochotných se se stehovat nebo dojíždět za prací, pak ale si nemůžou stěžovat ze jo, když jim to tak nevyhovuje. Praha je region sám o sobe, spousta možnosti, ale taky draho. Já se přestěhoval z Praglu na Šumavu cíleně abych mohl dojíždět do Německa, ano Šumava je krásna a je tu klid, ale to prvotní vnuknuti byli čistě prachy a jen prachy mě motivuji každý den dojíždět do práce není to můj koníček a kdybych stejný peníze dostal poblíž rak mě ani nehne se někam hnát, ale rak to mám já, kamarád vedle ve vesnici btw. Fanoušek Moviezone, tohle absolvovat nehodlá spokojí se s poloviční výplatou ale práci má 10 minut autem a větší klid. A o tom to je kdo chce byt milionář jde si za tím , obětuje něco ce svém životě tomu cíli a většinou toho dosáhne, je to stejný se vším někdo se honí za slávou, někdo za majetkem, za rodinou a dětmi ,  někoho zajímají jen duchovní věci a seberozvoj, tak jde někam do kláštera, či do Amazonie za šamany, každý chceme ten živit prožít jinak. Matky samoživitelky a ostatní znevýhodněny lidé to mají samozřejmě těžké a tech možnosti mají méně, ale co ma povídat na svůj výchozí bod nějaký malý Afričanek co mu v šesti do ruky daji mačetu a desíti střelnou zbraň, ten ma možnosti ještě min. My tady myslim v ČR nebo SK,  jsme se narodili dobre, bez válek s možnosti se vzdělat a cestovat. Proto chápu Andyho, ze dost lidi se vymlouvá 
9 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jenom jsem chtěl tenhle bod se "Samoživitelkami" v diskuzi vypíchnout, protože mi přišlo, že dostatečně silně nezazněl. Jinak s tebou souhlasím :)
928260
Jenom jsem chtěl tenhle bod se "Samoživitelkami" v diskuzi vypíchnout, protože mi přišlo, že dostatečně silně nezazněl. Jinak s tebou souhlasím :)
928257
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Moje teta taky, o cca 20 let později a "jen" dvě děti (chlap v taxíku vzadu nepřežil, narozdíl od řidiče). Nepaušalizuju. Do obecného argumentu to stavěl Ted ;). Že má tisíc lidí svůj vlastní unikátní příběh není IMHO jakkoli předmětem diskuze.
928257
Moje teta taky, o cca 20 let později a "jen" dvě děti (chlap v taxíku vzadu nepřežil, narozdíl od řidiče). Nepaušalizuju. Do obecného argumentu to stavěl Ted *;)*. Že má tisíc lidí svůj vlastní unikátní příběh není IMHO jakkoli předmětem diskuze.
928255
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
JJ, proto mi to vadilo jako argument, ještě uveden "někteří lidi fakt nejsou lini, ale maji ty vychozi podminky". Výchozí podmínky to nejsou, většinou si toho parnera vybraly samy (pokud to nebylo znásilnění) a v konečném důsledku je to stavění těžké životní situace jednotlivce do obecné diskuze, kdy správné řešení matek samoživitelek je na úrovni sociálního systému, ne ceny samotné.
928256
JJ, proto mi to vadilo jako argument, ještě uveden [i]"někteří lidi fakt nejsou lini, ale maji ty vychozi podminky"[/i]. Výchozí podmínky to nejsou, většinou si toho parnera vybraly samy (pokud to nebylo znásilnění) a v konečném důsledku je to stavění těžké životní situace jednotlivce do obecné diskuze, kdy správné řešení matek samoživitelek je na úrovni sociálního systému, ne ceny samotné.
928251
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Moje babička z matčiny strany se stala matkou samoživitelkou se třemi dětmi poté, co se jí manžel v roce 1973 zabil v autě. Takže bych nepaušalizoval. 
928255
Moje babička z matčiny strany se stala matkou samoživitelkou se třemi dětmi poté, co se jí manžel v roce 1973 zabil v autě. Takže bych nepaušalizoval. 
928245
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: esmo
To není práce, to je radost! :D
928254
To není práce, to je radost! :D
928253
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Souhlas, ja jsem třeba právě teď stáhl z půdy starý bedny s mixem Lega a chystám se to roztřídit, zdomumentovat a rozprodat :D
928253
Souhlas, ja jsem třeba právě teď stáhl z půdy starý bedny s mixem Lega a chystám se to roztřídit, zdomumentovat a rozprodat *:D*
928252
11 0
reagují: esmo, TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mě je jich také strašně líto a podle mě to teda navzdory těm číslům celospolečenský problém/fenomén je. Ale nenecháme toho už? Já myslím, že už jsme řekli všechno podstatné, pravdu máme vlastně všichni, pojďme naložit se sobotou produktivněji :D
928252
Mě je jich také strašně líto a podle mě to teda navzdory těm číslům celospolečenský problém/fenomén je. Ale nenecháme toho už? Já myslím, že už jsme řekli všechno podstatné, pravdu máme vlastně všichni, pojďme naložit se sobotou produktivněji :D
928251
3 -1
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: HAL
V GB je to podobně, v Londýně jsme dojížděli hodinu a půl vlakem. Z jiných zapadnich zemi zkušenost nemám. 

K matkám samozivitelkám. Je mi jich hrozně líto. Kór tech, co odešly od násilníků. Nepřál bych to nikomu řešit.... Ale dle ČSÚ je rodičů samozivitelů 210 tisíc. Předpokládám že ještě ne všechno jsou zeny. Je nás 10,5 milionu, tak bych z toho nedělal celospolečenský fenomén. 
928251
V GB je to podobně, v Londýně jsme dojížděli hodinu a půl vlakem. Z jiných zapadnich zemi zkušenost nemám.  K matkám samozivitelkám. Je mi jich hrozně líto. Kór tech, co odešly od násilníků. Nepřál bych to nikomu řešit.... Ale dle ČSÚ je rodičů samozivitelů 210 tisíc. Předpokládám že ještě ne všechno jsou zeny. Je nás 10,5 milionu, tak bych z toho nedělal celospolečenský fenomén. 
928249
2 0
reagují: Gonzi, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se