reaguje na:
The Joker
ved to aj bolo myslené ironicky. Neaktivuje. Nikdy. Celé NATO má iba funkciu strašiaka v poli. A ked sa vrany prestanú bať, ukáže sa naplno jeho zbytočnosť - a to sa deje práve teraz.
|
reagovat
|
), nic nezmůžu. Spíš mám pocit, že řada lidí rezignovala na Parlamentky "Protože to není ideální a podle toho, co si představuju". Ano, není, ale pokud existují strany, které se vůči Rusku nyní vymezují a téměř celou vládu tak nyní činily, a protistrana dává jasně najevo, že je zcela proruská, pak to rozhodování těžké není, minimálně v tomto ohledu a pokud dojdou k volbám všichni takto smýšlející...

Já osobně ho z těch debat o nejlepších režisérech nevynechával, právě kvůli té univerzalitě - ta série z počátku tvorby nemá co do kombinace kvality a žánrové rozmanitosti v podstatě snad obdoby (nestárnoucí pecka vedle nestárnoucí pecky!). Harryho se Sally jsem si opakoval zrovna před pár týdny v rámci své tradiční podzimní newyorské nostalgie a byť ten film znám de facto nazpaměť, stejně si ho vždycky strašně užiju... Moc smutné