Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2021 - 2040 Napsat příspěvek
reaguje na: SHUTTER
Spíše ta nabídka je ve formě motivace. Ale jestli jí reálně využije je jen a jen na něm. 
939859
Spíše ta nabídka je ve formě motivace. Ale jestli jí reálně využije je jen a jen na něm. 
939854
1 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Asi potřebuje někoho, kdo ho donutí vytáhnout pátý z domu. 
939858
Asi potřebuje někoho, kdo ho donutí vytáhnout pátý z domu. 
939854
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: hroubek
Disk je človek čo si skoro 10 rokov nebol ochotný zaplatiť Netflix, takže vidina toho že teraz začne chodiť do kina vo veľkom a socializovať sa mi príde maximálne nepravdepodobná.
939854
Disk je človek čo si skoro 10 rokov nebol ochotný zaplatiť Netflix, takže vidina toho že teraz začne chodiť do kina vo veľkom a socializovať sa mi príde maximálne nepravdepodobná.
939839
5 0
reagují: hroubek, DarkSith
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jak poslal Ash_Black není nic jednoduššího než jednou za měsíc kouknout na Csfd nebo Kinobox na kino výhled. Opravdu stačí trochu iniciativy. 
939839
Jak poslal Ash_Black není nic jednoduššího než jednou za měsíc kouknout na Csfd nebo Kinobox na kino výhled. Opravdu stačí trochu iniciativy. 
939822
6 -1
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Oh! Klikl jsem na to a v září opravdu budou dávat v kinech Kimi no na wa.

Jinak pro Diska možná F1, ale to tam bude asi hodně lidí na té novinářské. A určitě Marty Supreme 8), jen to ještě nemá datum.
939837
Oh! Klikl jsem na to a v září opravdu budou dávat v kinech [b]Kimi no na wa. [/b]?  Jinak pro Diska možná [b]F1[/b], ale to tam bude asi hodně lidí na té novinářské. A určitě [b]Marty Supreme *8)*[/b], jen to ještě nemá datum.
939825
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
To nemáš v okolí nejaké nepredražené jednosálové mestské kino kde chodia iba ľudia s vkusom? Btw za pár dní má v kinách  štartovať Thunderbolts.  :) 
939836
To nemáš v okolí nejaké nepredražené jednosálové mestské kino kde chodia iba ľudia s vkusom? Btw za pár dní má v kinách  štartovať Thunderbolts.  :) 
939822
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To se mi přihodilo teď o Velikonocích. Kdykoliv jsem procházel okolo zapnutý tv a tam nějaká ta proslulá pohádka, automaticky se mi v hlavě ozvalo: „No jó, tohle je skvělý a ... všichni jsou mrtví, Dave!“.

Disk
Třeba tu
939825
To se mi přihodilo teď o Velikonocích. Kdykoliv jsem procházel okolo zapnutý tv a tam nějaká ta proslulá pohádka, automaticky se mi v hlavě ozvalo: „No jó, tohle je skvělý a ... všichni jsou mrtví, Dave!“. [b]Disk[/b] Třeba [url=https://www.csfd.cz/kino/premiery/]tu[/url]
939821
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: DarkSith
Zlomenou nohu má občas každý.
939824
Zlomenou nohu má občas každý.
939813
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
To bude malinko těžší, protože jsem úplně ztratil přehled, co se v současn době promítá v kinech. Vím jenom o Supermanovi, ale to jsou samozřejmě Warneři a ti vždycky pevně trvali na předchozí registraci. 
939822
To bude malinko těžší, protože jsem úplně ztratil přehled, co se v současn době promítá v kinech. Vím jenom o Supermanovi, ale to jsou samozřejmě Warneři a ti vždycky pevně trvali na předchozí registraci. 
939798
0 0
reagují: hroubek, Tyller
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja mám teď depku. Dívám se, kolik herců z Twin Peaks už umřelo a je jich hrozně moc.
939821
Ja mám teď depku. Dívám se, kolik herců z Twin Peaks už umřelo a je jich hrozně moc.
939819
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
"Čas od času, když to na mě přijde, chodím úplně sám do kina" – Homer Simpson.

Když může on, můžeme všichni. :D
939820
[i]"Čas od času, když to na mě přijde, chodím úplně sám do kina" – [/i]Homer Simpson. Když může on, můžeme všichni. *:D*
6 0
reagovat
Ne, domov :D
939819
Ne, domov *:D*
939818
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Brňáci?
939818
Brňáci?
939817
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jo, na to by myslim pro trochu té pomijive radosti mohl kliknout úplně kazdej. A aspoň na chvili si uvědomit,  co je v životě důležité. 
939817
Jo, na to by myslim pro trochu té pomijive radosti mohl kliknout úplně kazdej. A aspoň na chvili si uvědomit,  co je v životě důležité. 
939816
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Tohle by mohlo pomoct8)
939816
[url=https://www.slepicar.cz/286-kurnik-brnak.html]Tohle[/url] by mohlo pomoct*8)*
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To si možná nemyslel,  ale když je člověk očividně dole  a někdo mu napíše,  že s takovým pristupem skončí v blázinci,  tak fakt ničemu nepomůže  :)
939815
To si možná nemyslel,  ale když je člověk očividně dole  a někdo mu napíše,  že s takovým pristupem skončí v blázinci,  tak fakt ničemu nepomůže  :)
939813
0 0
reagovat
Nic zlého jsem tím nemyslel. Jen by bylo fajn, kdyby si začal víc věřit. Depresi má občas každý. Podle mě tady všichni chceme, aby to překonal. 
939813
Nic zlého jsem tím nemyslel. Jen by bylo fajn, kdyby si začal víc věřit. Depresi má občas každý. Podle mě tady všichni chceme, aby to překonal. 
939810
1 0
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Only Sith deals with in absolutes 8)
939812
Only Sith deals with in absolutes *8)*
939810
2 0
reagovat
Přitom je tak jednoduchý napsat něco povzbudivyho...
939810
Přitom je tak jednoduchý napsat něco povzbudivyho...
939808
0 0
reagují: DarkSith, speta.jr
reagovat
To je skoro jako napsat člověku s depresí, nebuď smutnej.
939809
To je skoro jako napsat člověku s depresí, nebuď smutnej.
939808
5 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist