Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2061 - 2080 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Bydlím v malém městě, jezdím vedle do okresního.
939781
Bydlím v malém městě, jezdím vedle do okresního.
939775
2 0
reagovat
Taky žiju na malém městě, ale musiš se trochu popostrčit a zkusit i tu seznamku, cokoliv, hledat, lovit, ale musí tě to bavit, pak se zadaří, co se kina týče, myslim že když se tu domluvíš s kýmkoliv, tak se mužete sejit na kino, třeba pak i na skleničku, no a když budeš neodolatelný tak třeba i…. :D
939780
Taky žiju na malém městě, ale musiš se trochu popostrčit a zkusit i tu seznamku, cokoliv, hledat, lovit, ale musí tě to bavit, pak se zadaří, co se kina týče, myslim že když se tu domluvíš s kýmkoliv, tak se mužete sejit na kino, třeba pak i na skleničku, no a když budeš neodolatelný tak třeba i…. *:D*
939775
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
939779
[url=https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRsSYyl3pbFCfq_DVT6yGGguykxwejbpHlrJQ&s]:)[/url]
939766
2 0
reagovat
Aha, tak to mas v okolí samé  filmové ignoranty no to nasere 😀
939778
Aha, tak to mas v okolí samé  filmové ignoranty no to nasere 😀
939775
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Přesně, co jsem s tím začal, tak ten klid je nejlepší. Žádný dotazy od spolu sedících :+
939777
Přesně, co jsem s tím začal, tak ten klid je nejlepší. Žádný dotazy od spolu sedících *:+*
939773
1 0
reagovat
Chápu, to ale znamená, že proste nechodíš do nějaké komunity lidi, vím že jsi psal, že mas invaliďák, takže nevím přesně s čím se potýkáš, ale ze tvých slov čtu, že jsi v anti socal klubu ne? Momentálně nemáš přítele či partnera, jen se divím, ze nejsi aspoň online v nějaké komunitě ať  už gay či zájmové jiné, krom Moviezone. Nevím kde jsem viděl stránku, kde se kde domluvit na kino s někým, ale to asi lovím z paměti a beztak to byla nejspíš seznamka typu Tinder atd …. Co říct, nelituji tě, vždyť každý z nás měl období, kdy nemel s kým zajít ani na pivo z jičínských důvodu, tak ti jen popřeju, ať se zadaří a nějakého zpřizněnce seženeš :+
939776
Chápu, to ale znamená, že proste nechodíš do nějaké komunity lidi, vím že jsi psal, že mas invaliďák, takže nevím přesně s čím se potýkáš, ale ze tvých slov čtu, že jsi v anti socal klubu ne? Momentálně nemáš přítele či partnera, jen se divím, ze nejsi aspoň online v nějaké komunitě ať  už gay či zájmové jiné, krom Moviezone. Nevím kde jsem viděl stránku, kde se kde domluvit na kino s někým, ale to asi lovím z paměti a beztak to byla nejspíš seznamka typu Tinder atd …. Co říct, nelituji tě, vždyť každý z nás měl období, kdy nemel s kým zajít ani na pivo z jičínských důvodu, tak ti jen popřeju, ať se zadaří a nějakého zpřizněnce seženeš *:+*
939764
4 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Ale já chodím mezi lidi, akorát ne do kina, no... Žiju na malým městě, ne jako vy v Praze, Brně a Ostravě. 
939775
Ale já chodím mezi lidi, akorát ne do kina, no... Žiju na malým městě, ne jako vy v Praze, Brně a Ostravě. 
939767
0 -1
reagovat
Taky jednak chodim nejradši sám a já si na těch cestách sám do kina užívám právě, že nemusim vůbec nic říct, nikdo se na nic neptá (je to i právě opak práce). Zhruba, když do toho počítám i bus, tak řeknu 3-4 věty. A tu fůru filmů, co jsem propálil kdysi tím, že se mi samotnýmu nechtělo ... no, škoda jich.
939774
Taky jednak chodim nejradši sám a já si na těch cestách sám do kina užívám právě, že nemusim vůbec nic říct, nikdo se na nic neptá (je to i právě opak práce). Zhruba, když do toho počítám i bus, tak řeknu 3-4 věty. A tu fůru filmů, co jsem propálil kdysi tím, že se mi samotnýmu nechtělo ... no, škoda jich.
2 0
reagovat
ja chodim do kina najradsej sam
939773
ja chodim do kina najradsej sam
25 0
reagují: House5
reagovat
Nevím, co řešíš. Já chodím do kina často sám a jsem spokojen. Své zážitky pak můžeš sdílet zde. Stejně v tom kině si nepokecáš, leda až po něm. 
939772
Nevím, co řešíš. Já chodím do kina často sám a jsem spokojen. Své zážitky pak můžeš sdílet zde. Stejně v tom kině si nepokecáš, leda až po něm. 
939764
14 0
reagovat
My chceme jít dlouho do kina s outěžkem a jelikož máme hlídání v protektorátu, tak jsme vymysleli systém, že to bude na přeskáčku. Prostě jeden je v kině, druhý se pochází a v polovině si dáme pusu, vyměníme si dojmy a balíček a jde se.
939770
My chceme jít dlouho do kina s outěžkem a jelikož máme hlídání v protektorátu, tak jsme vymysleli systém, že to bude na přeskáčku. Prostě jeden je v kině, druhý se pochází a v polovině si dáme pusu, vyměníme si dojmy a balíček a jde se.
2 0
reagovat
Taky se mi dřív nechtělo chodit samotnýmu a minul jsem tak spoustu skvělých filmů. Teď už na to dlabu. Když chci něco vidět v kině, tak prostě jdu.
939769
Taky se mi dřív nechtělo chodit samotnýmu a minul jsem tak spoustu skvělých filmů. Teď už na to dlabu. Když chci něco vidět v kině, tak prostě jdu.
939764
14 0
reagovat
reaguje na: verbst
939768
https://youtu.be/OcEi2o8g2L0?si=r5d3PjwMtL80AERg
939766
3 0
reagovat
Už párkrát ti tu mnoho lidí napsalo, že nemáš fňukat a zvednout prdel a vyrazit někam hledat, zalovit si, doma u toho hnusnýho Netflixu nikoho nezbalíš 😉
939767
Už párkrát ti tu mnoho lidí napsalo, že nemáš fňukat a zvednout prdel a vyrazit někam hledat, zalovit si, doma u toho hnusnýho Netflixu nikoho nezbalíš 😉
939764
12 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já se těším na Five Guys 
939766
Já se těším na Five Guys 
939762
0 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Díky, však vám přeju tyhle parádní kinozažitky. Ale mě už přestalo bavit chodit do kina sám. Vidím tam skupinky lidí, rodiny, party kamarádů, všichni jsou spokojeni a nadšeně ty zážitky vzájemně sdílejí. Já takhle nemám nikoho, s kým bych chodil. Doby, kdy jsem s MZáky chodil na společné projekce do Slovanského domu a IMAXu, jsou dávno pryč, o ultimátních srazech v Ostravě ani nemluvě. Chybí mi to. Místo toho už mnoho let chodím do kina sám. Vy všichni máte partnerky, manželky a děti, máte tedy motivaci chodit do kina. Já tuhle motivaci postupně ztratil. Nepíšu to, abys mě litoval a měl mě za chudáčka, ale proto, abys aspoň trochu poznal mou situaci. 
939764
Díky, však vám přeju tyhle parádní kinozažitky. Ale mě už přestalo bavit chodit do kina sám. Vidím tam skupinky lidí, rodiny, party kamarádů, všichni jsou spokojeni a nadšeně ty zážitky vzájemně sdílejí. Já takhle nemám nikoho, s kým bych chodil. Doby, kdy jsem s MZáky chodil na společné projekce do Slovanského domu a IMAXu, jsou dávno pryč, o ultimátních srazech v Ostravě ani nemluvě. Chybí mi to. Místo toho už mnoho let chodím do kina sám. Vy všichni máte partnerky, manželky a děti, máte tedy motivaci chodit do kina. Já tuhle motivaci postupně ztratil. Nepíšu to, abys mě litoval a měl mě za chudáčka, ale proto, abys aspoň trochu poznal mou situaci. 
939649
2 -7
reagovat
V Praze jim to normálně dělala agentura.

Já pořád čekám na In'n'Out . Díky Krasnovovi to teď chvíli neochutnám.
939762
V Praze jim to normálně dělala agentura. Já pořád čekám na In'n'Out . Díky Krasnovovi to teď chvíli neochutnám.
1 0
reagují: Vincent, verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Najati, ty polepy atp uz jsou tam dostatecne dlouho, aby to nekdo, kdo tama chodi kazdy den prestal vnimat. Takhle kdyz pri cumeni do mobilu o nekoho zakopne, je to ten nejlepsi marketing k zapamatovani. Spis by me zajimalo, jestli tam budou i pres noc, budou se stridat atp...
939759
Najati, ty polepy atp uz jsou tam dostatecne dlouho, aby to nekdo, kdo tama chodi kazdy den prestal vnimat. Takhle kdyz pri cumeni do mobilu o nekoho zakopne, je to ten nejlepsi marketing k zapamatovani. Spis by me zajimalo, jestli tam budou i pres noc, budou se stridat atp...
939751
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ono je dost možné (pravděpodobné) že tam vůbec nečekají ve frontě, ale jsou to normální Brněnští bezďáci :D
939758
Ono je dost možné (pravděpodobné) že tam vůbec nečekají ve frontě, ale jsou to normální Brněnští bezďáci *:D*
939756
8 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nojo, my jsme tady jiní ... ale já už naštěstí taky byl v Praze a nic moc, takže vím, že o nic nepřicházím :D
939757
Nojo, my jsme tady jiní ... ale já už naštěstí taky byl v Praze a nic moc, takže vím, že o nic nepřicházím *:D*
939751
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist