Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2021 - 2040 Napsat příspěvek
reaguje na: Tyller
Pokud blábolení v kecárně rozdělený na 10 + 1 bodů, které potom hodím do překladače, aby to bylo slovensky, bereš jako "moviezone venovany článok", tak ano.

A nemůžeš :))
939100
Pokud blábolení v kecárně rozdělený na 10 + 1 bodů, které potom hodím do překladače, aby to bylo slovensky, bereš jako "moviezone venovany článok", tak ano. A nemůžeš *:))*
939098
0 0
reagují: Tyller
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tyllers version? To jako budem mať na moviezone venovaný článok? 
Môžem mať teda ďalší unpopular opinion napríklad že Emerichova godzilla je najlepší monster design? :D
939098
Tyllers version? To jako budem mať na moviezone venovaný článok?  Môžem mať teda ďalší unpopular opinion napríklad že Emerichova godzilla je najlepší monster design? *:D*
939084
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V pátek už bude lépe, pyl bude na ústupu link
939096
V pátek už bude lépe, pyl bude na ústupu https://info.chmi.cz/bio/mapy.php?type=pyly
939095
0 0
reagovat
Četl jsem pytel a přemýšlel jsem, proč se nám stejně jako milosh až tak moc svěřuješ...
939095
Četl jsem pytel a přemýšlel jsem, proč se nám stejně jako milosh až tak moc svěřuješ...
939094
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pyl link

Dráždí mě stejně jako srst koček a podpůrci Putina.
939094
Pyl https://info.chmi.cz/bio/mapy.php?type=pyly Dráždí mě stejně jako srst koček a podpůrci Putina.
939093
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Může za to Babiš a řepka? Nebo snad Řepka jako takový?
939093
Může za to Babiš a řepka? Nebo snad Řepka jako takový?
939084
1 0
reagovat
Ted uz chyta Karlove sposoby:D
939091
Ted uz chyta Karlove sposoby*:D*
3 0
reagovat
939085
https://tenor.com/RfzS.gif
939084
3 0
reagovat

Anyway...

Já dnes celý den brečím. Ne kvůli tomu, že bych četl tuhle diskuzi, ale kvůli alergii, která mě letos teda přepadla s velkou silou. Takže slibovaných TOP 11 dôvodov, prečo je Filip Turek kolosálny kokot (Tyllers version) musím odložit, až udržím zrak na monitoru déle jak 20 vteřin. Ale bude to.
939084
Já dnes celý den brečím. Ne kvůli tomu, že bych četl tuhle diskuzi, ale kvůli alergii, která mě letos teda přepadla s velkou silou. Takže slibovaných [b]TOP 11 dôvodov, prečo je Filip Turek kolosálny kokot[/b] [i](Tyllers version) [/i]musím odložit, až udržím zrak na monitoru déle jak 20 vteřin. Ale bude to.
Anyway...
2 0
reagují: Tyller, (=LIFTY=), esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
🤣
939083
🤣
939077
0 0
reagovat
Já to právě odděluji, obecně mi v humoru neni nic svatý , párkrát jsem kuli tomu dostal flakanec a nedivím se, ale já o tom herci nic nevím, to co děla tak mě bavi, ale o napojeni na nácky se přiznám nevím. Přijde mi ze to jede ve stylu starý sody. Tam bylo mraku vtipu co by se dali taky obvinit viz pereme na 40 - my pereme na 1940, Árijec a podobně jen mě zajímalo jestli jste to viděli 
939082
Já to právě odděluji, obecně mi v humoru neni nic svatý , párkrát jsem kuli tomu dostal flakanec a nedivím se, ale já o tom herci nic nevím, to co děla tak mě bavi, ale o napojeni na nácky se přiznám nevím. Přijde mi ze to jede ve stylu starý sody. Tam bylo mraku vtipu co by se dali taky obvinit viz pereme na 40 - my pereme na 1940, Árijec a podobně jen mě zajímalo jestli jste to viděli 
939068
3 0
reagovat
Když už jsme u těch Xaverů, tak Xavier Baumaxa je strašně fajn člověk.
Kdysi hrál u nás na Kavárně a ze všech těch hvězd, které tam vystupovaly, se on k obsluze choval nejslušněji a nejvíc pokorně.
Víc takových umělců.
939080
Když už jsme u těch Xaverů, tak Xavier Baumaxa je strašně fajn člověk. Kdysi hrál u nás na Kavárně a ze všech těch hvězd, které tam vystupovaly, se on k obsluze choval nejslušněji a nejvíc pokorně. Víc takových umělců.
6 0
reagovat
Když už se tu jede bulvar. Tak jeden můj nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel jel okolo sídla XTV, kde parkuje Xaveruv velký přívěs. Dveře byly otevřene, vycházel z nich mladý Ukrajinec. Za dveřmi seděl Xaver a lezerne kouřil cigatreu. Asi velmi spokojený s prací řemeslníka.
939077
Když už se tu jede bulvar. Tak jeden můj nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel jel okolo sídla XTV, kde parkuje Xaveruv velký přívěs. Dveře byly otevřene, vycházel z nich mladý Ukrajinec. Za dveřmi seděl Xaver a lezerne kouřil cigatreu. Asi velmi spokojený s prací řemeslníka.
7 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Taky dobrý twist. My v kanclu poslouchali různou muziku (já rád experimentuju), ale po poslechnutí alba Rytmuse, jsem kolegovi zakázal to někdy pouštět, pokud budu v kanclu. :D
939075
Taky dobrý twist. My v kanclu poslouchali různou muziku (já rád experimentuju), ale po poslechnutí alba Rytmuse, jsem kolegovi zakázal to někdy pouštět, pokud budu v kanclu. *:D*
939059
1 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Je napojeny na dezolátní nacky a humor tomu odpovídá 
939068
Je napojeny na dezolátní nacky a humor tomu odpovídá 
939061
2 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Nevím, koukal jsem hlavně na videa u Kozy Bobkova, tam mě bavil, názory na testovaný auta mám obdobný, proto mě to bavilo sledovat. To co má, nebo “prodává”, na to prcám, stejně jako na jeho kamarádíčkování s kolotočářem Chladem.
939065
Nevím, koukal jsem hlavně na videa u Kozy Bobkova, tam mě bavil, názory na testovaný auta mám obdobný, proto mě to bavilo sledovat. To co má, nebo “prodává”, na to prcám, stejně jako na jeho kamarádíčkování s kolotočářem Chladem.
939057
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Podle mě je to super. Víc podobného humoru. :+
939063
Podle mě je to super. Víc podobného humoru. *:+*
939061
1 0
reagovat

Česká soda 2.0

Jaky mate názor na kanál Nepopular? Skoro všechny role tam hraje jakysi herec, měl tam i Turka ….nekorektni humor… mě se to líbí 
939061
Jaky mate názor na kanál Nepopular? Skoro všechny role tam hraje jakysi herec, měl tam i Turka ….nekorektni humor… mě se to líbí 
Česká soda 2.0
0 0
reagují: AndyKaufman, DarkSith
reagovat
reaguje na: Gonzi
jj, Okamura 2.0
939060
jj, Okamura 2.0
939058
3 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tohle je prd, když jsme to tu roztáčeli s Goreckim, tak se přešlo od iPhoneů k Rytmusovi apod. to bylo legendární....
939059
Tohle je prd, když jsme to tu roztáčeli s Goreckim, tak se přešlo od iPhoneů k Rytmusovi apod. to bylo legendární....
939049
3 0
reagují: Demonic8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist