Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5561 - 5580 Napsat příspěvek
Musel bych to dohledávat, ale v tomhle jsou případové studie na neúspěšné slevové akce a to jsou brutální částky, o které firmy přijdou. 
778586
Musel bych to dohledávat, ale v tomhle jsou případové studie na neúspěšné slevové akce a to jsou brutální částky, o které firmy přijdou. 
2 -3
reagovat
reaguje na: HAL
No ale marketingově se dá spočítat, že takhle do pravidelných nákupů natáhnou plácnu desetinu lidí, ale taky to mohla být polovina kdyby byl user experience skvělý. A stačila by jedna vyprodejova hra za čtvrt roku a mají navíc 400 mil USD ročně. Neříkej mi že jim to za servery posílené na pár týdnů nestalo. :)

Myslíš mikrotransakce u GTA? Protože to SW je ma prý zrušeny. 
778585
No ale marketingově se dá spočítat, že takhle do pravidelných nákupů natáhnou plácnu desetinu lidí, ale taky to mohla být polovina kdyby byl user experience skvělý. A stačila by jedna vyprodejova hra za čtvrt roku a mají navíc 400 mil USD ročně. Neříkej mi že jim to za servery posílené na pár týdnů nestalo. *:)* Myslíš mikrotransakce u GTA? Protože to SW je ma prý zrušeny. 
778583
2 -3
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Na totálně nehratelnou hru se silně nadávalo už když na Epic hodili GTA V. Imho se jim to musí vyplácet jak prase, protože takhle staré hry už si za plnou cenu prakticky nikdo nekupuje a jedou už dávno hlavně z mikrotransakcí, a přilákat naráz 19 milionů nových hráčů je masakr. Ne nadarmo nedávno Rockstar začal skoro rozdávat i multiplayer sandbox složku RDR2.
Že první týden v důsledku takové akce hra nebude fungovat vůbec nikomu je vedle toho nepodstatný detail.
778583
Na totálně nehratelnou hru se silně nadávalo už když na Epic hodili GTA V. Imho se jim to musí vyplácet jak prase, protože takhle staré hry už si za plnou cenu prakticky nikdo nekupuje a jedou už dávno hlavně z mikrotransakcí, a přilákat naráz 19 milionů nových hráčů je masakr. Ne nadarmo nedávno Rockstar začal skoro rozdávat i multiplayer sandbox složku RDR2. Že první týden v důsledku takové akce hra nebude fungovat vůbec nikomu je vedle toho nepodstatný detail.
778579
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Technicky to samozřejmě chápu. Marketingově a strategicky ne. 
Velkou část z těch 19 milionů parádně nasrali a v konečném důsledku se jim to nevyplatí ani finančně.
Já hrál SP, ale prý byly totálně nehratelný servery což je u primárně MP hry problém.
778579
Technicky to samozřejmě chápu. Marketingově a strategicky ne.  Velkou část z těch 19 milionů parádně nasrali a v konečném důsledku se jim to nevyplatí ani finančně. Já hrál SP, ale prý byly totálně nehratelný servery což je u primárně MP hry problém.
778558
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hele tak si to prý na Epicu "koupilo" 19 MILIÓNŮ lidí. Jako jasně, ne všichni si to hned běželi stáhnout, ale ten nápor musel být šílený.
778558
Hele tak si to prý na Epicu "koupilo" 19 MILIÓNŮ lidí. Jako jasně, ne všichni si to hned běželi stáhnout, ale ten nápor musel být šílený.
778251
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
778288
[url=https://i.redd.it/tywsh797s1d61.jpg]Pobavilo[/url]
9 0
reagovat

SW Battlefront II - SP campaign

Super zábava na pár hodin s nádherným filmovým příběhem, který až na Manda, strká vše natočené pod Myšákem do kapsy :+
K některým mechanikám a ovládání bych měl výhrady, ale opravdu to spíš pozitivně překvapilo. 

Akorát....

Instalace na dvakrát s celkem 3 dny zapnutým PC vkuse kvůli jejich serverům. :D Ze začátku neschopnost synchronizace klíče. Při spuštění nutnost spuštěného Originu i Epicu, což dohromady kradlo nějaký 0,5 GB z RAMky a stejně se dvakrát stálo že se mi nezesynchronizoval postup a musel jsem 2 kapitoly opakovat. :- Příště si to ať už po koupi nebo bundlu normálně někde stáhnu boke, na tohle nemám nervy :) 
778251
Super zábava na pár hodin s nádherným filmovým příběhem, který až na Manda, strká vše natočené pod Myšákem do kapsy *:+* K některým mechanikám a ovládání bych měl výhrady, ale opravdu to spíš pozitivně překvapilo.  Akorát.... Instalace na dvakrát s celkem 3 dny zapnutým PC vkuse kvůli jejich serverům. *:D* Ze začátku neschopnost synchronizace klíče. Při spuštění nutnost spuštěného Originu i Epicu, což dohromady kradlo nějaký 0,5 GB z RAMky a stejně se dvakrát stálo že se mi nezesynchronizoval postup a musel jsem 2 kapitoly opakovat. *:-* Příště si to ať už po koupi nebo bundlu normálně někde stáhnu boke, na tohle nemám nervy :) 
SW Battlefront II - SP campaign
5 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: SteKi
Ve trojce jsou všechny mise jen pokud vlastníš předešlé díly na stejné platformě.

Já vždycky hrál Hitmana na co nejčistší způsob tj. Silence assassin. Právě v tomto byla celá série originální a proto střílení snad ve všech dílech stojí za prd.

Co se týče těch způsobů zabití - ke konci si oblíbíš třeba jen 2 z 10. Ty ostatní jsou spíš kvůli achivementům a "zkusit něco jiného". Proto budeš napodruhé schopen ji dohrát za zlomek času.
778089
Ve trojce jsou všechny mise jen pokud vlastníš předešlé díly na stejné platformě. Já vždycky hrál Hitmana na co nejčistší způsob tj. Silence assassin. Právě v tomto byla celá série originální a proto střílení snad ve všech dílech stojí za prd. Co se týče těch způsobů zabití - ke konci si oblíbíš třeba jen 2 z 10. Ty ostatní jsou spíš kvůli achivementům a "zkusit něco jiného". Proto budeš napodruhé schopen ji dohrát za zlomek času.
778044
2 -1
reagovat
U Hitmana chvilku trvá, než to člověka chytne, ale o to je to pak větší požitek...

SteKi: myslím, že jak píše Cinefil, když máš ty předchozí díly koupený, můžeš hrát mise z nich v rámci trojky (dokonce i s lepšíma odleskama na texturách). Ale nejsou tam všechny samy od sebe.
778053
U Hitmana chvilku trvá, než to člověka chytne, ale o to je to pak větší požitek... SteKi: myslím, že jak píše Cinefil, když máš ty předchozí díly koupený, můžeš hrát mise z nich v rámci trojky (dokonce i s lepšíma odleskama na texturách). Ale nejsou tam všechny samy od sebe.
5 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Mne to moc nesedí, že tá hra je stavaná tak, aby si ju vlastne hral stále dokola kým neprídeš na všetky spôsobí ako tu misiu dohrať. Ako ono to znie dobre ale nejak ma to nechytilo. 
Btw. není sú v tej trojke všetky misie z predošlých dvoch? 
778044
Mne to moc nesedí, že tá hra je stavaná tak, aby si ju vlastne hral stále dokola kým neprídeš na všetky spôsobí ako tu misiu dohrať. Ako ono to znie dobre ale nejak ma to nechytilo.  Btw. není sú v tej trojke všetky misie z predošlých dvoch? 
778036
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Godlike
Hrál jsem pár misí z jedničky a jako milovník tichého plížení a rozmýšlením na vraždami to můžu jen doporučit. Rozhodnutí vývojářů, že to bude mít jen asi 6 misí, ale zato sakra velké lokace a mnoho způsobů zabití je přesně to, co Hitman po Absolution potřeboval.

Jestli tě to láká, kup si rovnou celou trilogii. Budeš spouštět všechny díly z jednoho souboru plus by brzi měly přijít nějaké slevy. Zároveň je to jako jedna hra rozdělená do DLC. Když máš málo času, misi dohraješ za 10-20 minut. Když si to chceš vychutnat, strávíš u jedné i 2h. ;)
778036
Hrál jsem pár misí z jedničky a jako milovník tichého plížení a rozmýšlením na vraždami to můžu jen doporučit. Rozhodnutí vývojářů, že to bude mít jen asi 6 misí, ale zato sakra velké lokace a mnoho způsobů zabití je přesně to, co Hitman po Absolution potřeboval. Jestli tě to láká, kup si rovnou celou trilogii. Budeš spouštět všechny díly z jednoho souboru plus by brzi měly přijít nějaké slevy. Zároveň je to jako jedna hra rozdělená do DLC. Když máš málo času, misi dohraješ za 10-20 minut. Když si to chceš vychutnat, strávíš u jedné i 2h. *;)*
778034
4 -1
reagují: SteKi
reagovat
Já hrál dvojku. Tu před 18 lety. :D
778035
Já hrál dvojku. Tu před 18 lety. *:D*
7 0
reagovat

Hitman 3

Vyšlo zakončení novodobé trilogie a sbírá dost dobré recenze. Hrál jste někdo předchozí dva díly? Přemýšlím, že by se na to celé vrhnul, protože jsem miloval původní Codename 47 a Silent Assassin. 
778034
Vyšlo zakončení novodobé trilogie a sbírá dost dobré recenze. Hrál jste někdo předchozí dva díly? Přemýšlím, že by se na to celé vrhnul, protože jsem miloval původní Codename 47 a Silent Assassin. 
Hitman 3
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Mno... pořád to slepil v Unrealu.
777894
Mno... pořád to slepil v Unrealu.
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Taky jsem to chtěl napsat. To dnes rozběhnou snad i ty nové integrované grafiky.
777893
Taky jsem to chtěl napsat. To dnes rozběhnou snad i ty nové integrované grafiky.
777891
3 0
reagovat
vypadá to jako mod do skyrimu
777892
vypadá to jako mod do skyrimu
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Proč by ne? Vždyť to vypadá technicky dost zastarale - možná že jsem teď trochu ovlivněný nedávno dohraným Cyberpunkem, ale tohle by mohlo být třeba sedm let staré a nebyl bych nijak překvapený.
Ale Prastaří jsou tam fajn, pokud to nakonec nebude zbytečně akční tak by to mohlo být dost dobré.
777891
Proč by ne? Vždyť to vypadá technicky dost zastarale - možná že jsem teď trochu ovlivněný nedávno dohraným Cyberpunkem, ale tohle by mohlo být třeba sedm let staré a nebyl bych nijak překvapený. Ale Prastaří jsou tam fajn, pokud to nakonec nebude zbytečně akční tak by to mohlo být dost dobré.
777890
3 -1
reagují: Vardant
reagovat

THE SHORE

link

hra dle Lovecraftových knih o mýtu Cthulhu

popiči to vypada epicky. škoda že na tohle nebudu mít PC
777890
https://youtu.be/-RQfkZU_4c4 hra dle Lovecraftových knih o mýtu Cthulhu popiči to vypada epicky. škoda že na tohle nebudu mít PC
THE SHORE
1 0
reagují: HAL
reagovat
Ježiš to byla boží hra. Úplné zjevení v té době pro mě.:+
777886
Ježiš to byla boží hra. Úplné zjevení v té době pro mě.*:+*
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Condemned má jednu z nejhnusnějších a nejpodlejších lekaček, co si pamatuju :D 
777880
Condemned má jednu z nejhnusnějších a nejpodlejších lekaček, co si pamatuju *:D* 
777877
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist