Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4021 - 4040 Napsat příspěvek
Anora má PGA a DGA. Keď to urve aj BAFTU a WGA, Oscar za Najlepší film je jasný. :+
930969
Anora má PGA a DGA. Keď to urve aj BAFTU a WGA, Oscar za Najlepší film je jasný. *:+*
1 -1
reagují: Ravenous, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Přesně. Nic víc nezjišťovat8)
930929
Přesně. Nic víc nezjišťovat*8)*
930928
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Neznam, budu znat, nic vic nez srovnani s Menu nepotrebuju, dík :)
930928
Neznam, budu znat, nic vic nez srovnani s Menu nepotrebuju, dík :)
930927
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jen pripomonam film, ktery je malou zapadlou peckou a malokdo ho tady videl.
930927
Jen pripomonam [url=https://www.csfd.cz/film/1397156-what-you-wish-for/prehled/]film[/url], ktery je malou zapadlou peckou a malokdo ho tady videl.
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Milosh
To je ono! Norway Straw Dogs mi nic nenašlo:D
Díky!
930886
To je ono! Norway Straw Dogs mi nic nenašlo*:D* Díky!
930873
2 0
reagovat
930873
https://www.kinobox.cz/film/236637-fri-os-fra-det-onde ?
930857
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Dogville (2003) ? :D
930872
Dogville (2003) ? *:D*
930857
0 0
reagovat

Parthenope

30 vteřin dlouhá reklama na voňavku nebo HM roztažená na monstr stopáž přes 2 hodiny.. normálně nepřeskakuju ale tady sem to po hodině musel vzdát, blábol co chce bejt nečím víc ale nejde  mu to
930868
30 vteřin dlouhá reklama na voňavku nebo HM roztažená na monstr stopáž přes 2 hodiny.. normálně nepřeskakuju ale tady sem to po hodině musel vzdát, blábol co chce bejt nečím víc ale nejde  mu to
Parthenope
1 0
reagovat
Potřebuju prosím poradit.
Myslím že Barv, než se plně transformoval na kinobox, sem dával nějaký severský film ve stylu Strašáků. 
Tehdy mě to hodně zaujalo, ale samozřejmě jsem zapomněl název a nedokážu to nikde dohledat.
930857
Potřebuju prosím poradit. Myslím že Barv, než se plně transformoval na kinobox, sem dával nějaký severský film ve stylu Strašáků.  Tehdy mě to hodně zaujalo, ale samozřejmě jsem zapomněl název a nedokážu to nikde dohledat.
0 0
reagují: Milosh, Gacy
reagovat
reaguje na: do_Od
😀dobre ty 
930851
😀dobre ty 
930831
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pro Civala je Brutalista This is Cinema. 
930850
Pro Civala je Brutalista This is Cinema. 
930847
0 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Tak to musí bejt Brutalista neskutecnej naser,  jsem zvedavej  :) Pro me Civil War v TOP 3 za minulej rok.
930847
Tak to musí bejt Brutalista neskutecnej naser,  jsem zvedavej  :) Pro me Civil War v TOP 3 za minulej rok.
930844
11 -1
reagují: hroubek
reagovat
Já se na Civil War před chvílí dodíval. Vidět jeden den Brutalistu a pak tohle... no celkem kvalitativní sešup. Za mě hodně vyprázdněnej film. U nás to na streamech pořád není a ani nebylo. Taky jsem to vyhlížel. Legálně je to k dostání jen ve videotékách.
930844
Já se na Civil War před chvílí dodíval. Vidět jeden den Brutalistu a pak tohle... no celkem kvalitativní sešup. Za mě hodně vyprázdněnej film. U nás to na streamech pořád není a ani nebylo. Taky jsem to vyhlížel. Legálně je to k dostání jen ve videotékách.
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Na MAX by som si to asi vsimol, jedine, ze to tam bolo len nejak mesiac.

do_Od: Ja som to bohuzial este stale ani raz nevidel. V kine mi to uslo a pritom to bol pre mna jeden z najocakavanejsich filmov minuleho roka. Dam im este mesiac a potom piratim. Ale mozno to tu budeme mat naozaj skor aj nazivo.
930841
Na MAX by som si to asi vsimol, jedine, ze to tam bolo len nejak mesiac. do_Od: Ja som to bohuzial este stale ani raz nevidel. V kine mi to uslo a pritom to bol pre mna jeden z najocakavanejsich filmov minuleho roka. Dam im este mesiac a potom piratim. Ale mozno to tu budeme mat naozaj skor aj nazivo.
930821
3 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Taky si to chceš pustit na uklidnění? Dobrý, nejsem sám…
930831
Taky si to chceš pustit na uklidnění? Dobrý, nejsem sám…
930819
3 -1
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Byl podle mě na MAXu, ale asi to ty sv.ně zase stáhli.
930821
Byl podle mě na MAXu, ale asi to ty sv.ně zase stáhli.
930819
0 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat
Nevie niekto kedy bude u nas Civil War na streame? 
930819
Nevie niekto kedy bude u nas Civil War na streame? 
0 0
reagují: do_Od, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: hroubek
mam to inak velmi podobne, mozno za 7.5. Dlzka nevadila, natocene vynikajuco, aj scenar, herci, kulisy...za tie peniaze... ale nejak ma to nestrhlo. Ani ten koniec jeho pribehu, ani ich osudy. Ale inak nemam moc filmu co vytknut.
930790
mam to inak velmi podobne, mozno za 7.5. Dlzka nevadila, natocene vynikajuco, aj scenar, herci, kulisy...za tie peniaze... ale nejak ma to nestrhlo. Ani ten koniec jeho pribehu, ani ich osudy. Ale inak nemam moc filmu co vytknut.
930783
3 0
reagovat

Brutalista

Jestli Martin Scorsese viděl Brutalistu, tak si musel několikrát říkat This is CINEMA!!! Nevím jak se to Brady Corbetovi povedlo ale natočil impozantní filmařský epos, který si zaslouží pozornost, ceny a chválu. Corbet za zlomek peněz natočil film, který se může pyšnit neskutečně působivými záběry, scénami, kamerovými jízdami, ale také silným lidským příběhem.

Corbet a Mona Fastvold napsali scénář, co velmi silně rezonuje a dokáže se dostat pod kůži. A to nejen dialogy, ale hlavně tím, co se děje na pozadí příběhu. Corbet jako režisér má přesnou vizi, za kterou si jde a je radost sledovat, co nám režisér předkládá. Několikrát jsem byl fascinovaný jaký záběr si pro nás režisér a kameraman Lol Crawley připravili. Všechny ty dlouhé kamerové jízdy, netradiční úhly nebo široké záběry nahoru a dolů, to je pastva pro oči. Film má opravdu nádhernou hudbu od Daniela Blumberga, kterou jen tak nezapomenete, a ta hudba dodává konkrétním scénám hloubku, emoce, a i jistou osudovost.

Mám z filmu obrovskou radost, protože takovéto velké filmové eposy se dnes netočí. A když se točí, tak rozhodně nevypadají takhle. Velkou radost mi udělalo, že hlavní hrdina není bezchybný. Je to člověk, který si prošel peklem a toho poznamenalo a nechalo jizvy na těle, na duši, a i v hlavě. Scénáristé hlavního hrdinu (vlastně všechny postavy) neidealizují a ukazují, že jsou to lidé plných chyb, který umí dělat dobré skutky, ale taky hrozné věci.

Adrien Brody tady podává výborný výkon a já jsem si jeho herecký koncert užil. Felicity Jones svůj part zahrála parádně a byla skvěla. Guy Pearce je tady opravdu moc dobrý a umí si ukrást několik scén pro sebe. Joe Alwyn špičkově zahrál svou svinskou postavu, které budete přát jen to nejhorší. Stacy Martin má velmi dobrou roli a zahrála moc dobře.

Přiznám se, že jsem trochu bál té délky, ale nakonec to nebyl vůbec žádný problém. Film si mě hodně získal a já jen sledoval ty úžasné záběry. Tak proč to není za plnou palbu?? Protože mi tam něco málo chybělo, abych filmu úplně naplno propadl. Ale to je opravdu jen můj menší osobní nedostatek, který na kvalitách filmu nic nemění. Brutalista je filmařský epos, který byste měli vidět. 8/10
930783
Jestli Martin Scorsese viděl Brutalistu, tak si musel několikrát říkat This is CINEMA!!! Nevím jak se to Brady Corbetovi povedlo ale natočil impozantní filmařský epos, který si zaslouží pozornost, ceny a chválu. Corbet za zlomek peněz natočil film, který se může pyšnit neskutečně působivými záběry, scénami, kamerovými jízdami, ale také silným lidským příběhem. Corbet a Mona Fastvold napsali scénář, co velmi silně rezonuje a dokáže se dostat pod kůži. A to nejen dialogy, ale hlavně tím, co se děje na pozadí příběhu. Corbet jako režisér má přesnou vizi, za kterou si jde a je radost sledovat, co nám režisér předkládá. Několikrát jsem byl fascinovaný jaký záběr si pro nás režisér a kameraman Lol Crawley připravili. Všechny ty dlouhé kamerové jízdy, netradiční úhly nebo široké záběry nahoru a dolů, to je pastva pro oči. Film má opravdu nádhernou hudbu od Daniela Blumberga, kterou jen tak nezapomenete, a ta hudba dodává konkrétním scénám hloubku, emoce, a i jistou osudovost. Mám z filmu obrovskou radost, protože takovéto velké filmové eposy se dnes netočí. A když se točí, tak rozhodně nevypadají takhle. Velkou radost mi udělalo, že hlavní hrdina není bezchybný. Je to člověk, který si prošel peklem a toho poznamenalo a nechalo jizvy na těle, na duši, a i v hlavě. Scénáristé hlavního hrdinu (vlastně všechny postavy) neidealizují a ukazují, že jsou to lidé plných chyb, který umí dělat dobré skutky, ale taky hrozné věci. Adrien Brody tady podává výborný výkon a já jsem si jeho herecký koncert užil. Felicity Jones svůj part zahrála parádně a byla skvěla. Guy Pearce je tady opravdu moc dobrý a umí si ukrást několik scén pro sebe. Joe Alwyn špičkově zahrál svou svinskou postavu, které budete přát jen to nejhorší. Stacy Martin má velmi dobrou roli a zahrála moc dobře. Přiznám se, že jsem trochu bál té délky, ale nakonec to nebyl vůbec žádný problém. Film si mě hodně získal a já jen sledoval ty úžasné záběry. Tak proč to není za plnou palbu?? Protože mi tam něco málo chybělo, abych filmu úplně naplno propadl. Ale to je opravdu jen můj menší osobní nedostatek, který na kvalitách filmu nic nemění. Brutalista je filmařský epos, který byste měli vidět. [b]8/10[/b]
Brutalista
6 0
reagují: studo
reagovat

Vlčí muž

Není to vůbec špatné, ale popravdě jsem čekal trochu více. Režisér Leigh Whannell nám ukázal, že umí režírovat, že umí pracovat s atmosférou a napětím, a také že umí natočit působivou a zajímavě vypadají scénu. A to všechno ve Vlčím muži uvidíme.

Whannell jako režisér odvedl parádní práci. Film nikam nespěchá, buduje atmosféru, pracuje s charaktery a Whannell si připravuje půdu pro to, co přijde. A tady mě film nejvíce zklamal. Prvních cca čtyřicet minut je hodně dobrých a já se dobře bavil. A pak přijde to hlavní a Whannell to natočil dost dobře, zajímavě a také si s tím vyhrál. Problém je v tom, že jakmile se hlavní rodina schová v baráku, tak film po dějové stránce nic už nenabídne. Prostě se utíká z místa na místo, hlavní hrdina se více proměňuje ve zvíře a pak to skončí tím nejobyčejnějším způsobem. A já si jen říkal: jako vážně?? Je mi jasné, že Whannell neměl moc velký rozpočet, a spoustu věcí se muselo držet při zemi, ale takovéto finále mě zklamalo.

Christopher Abbott je šikovný herec a tady si přehledem odehraje své. Julia Garner je tady fajn a podrží film v druhé půlce. Matilda Firth není špatná herečka, ale v druhé půlce mi vůbec nesedla.

Na film se dobře kouká, a třeba taková proměna je výborně natočená a není vůbec uspěchaná. Ale to je asi to jediné zajímavé na druhé půlce filmu. Bohužel. Vlčí muž není špatný film a má dobré řemeslo, bohužel po příběhové stránce je to slabší. 6,5/10
930772
Není to vůbec špatné, ale popravdě jsem čekal trochu více. Režisér Leigh Whannell nám ukázal, že umí režírovat, že umí pracovat s atmosférou a napětím, a také že umí natočit působivou a zajímavě vypadají scénu. A to všechno ve Vlčím muži uvidíme. Whannell jako režisér odvedl parádní práci. Film nikam nespěchá, buduje atmosféru, pracuje s charaktery a Whannell si připravuje půdu pro to, co přijde. A tady mě film nejvíce zklamal. Prvních cca čtyřicet minut je hodně dobrých a já se dobře bavil. A pak přijde to hlavní a Whannell to natočil dost dobře, zajímavě a také si s tím vyhrál. Problém je v tom, že jakmile se hlavní rodina schová v baráku, tak film po dějové stránce nic už nenabídne. Prostě se utíká z místa na místo, hlavní hrdina se více proměňuje ve zvíře a pak to skončí tím nejobyčejnějším způsobem. A já si jen říkal: jako vážně?? Je mi jasné, že Whannell neměl moc velký rozpočet, a spoustu věcí se muselo držet při zemi, ale takovéto finále mě zklamalo. Christopher Abbott je šikovný herec a tady si přehledem odehraje své. Julia Garner je tady fajn a podrží film v druhé půlce. Matilda Firth není špatná herečka, ale v druhé půlce mi vůbec nesedla. Na film se dobře kouká, a třeba taková proměna je výborně natočená a není vůbec uspěchaná. Ale to je asi to jediné zajímavé na druhé půlce filmu. Bohužel. Vlčí muž není špatný film a má dobré řemeslo, bohužel po příběhové stránce je to slabší. [b]6,5/10[/b]
Vlčí muž
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se