Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4001 - 4020 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Because of course they will. :D
931244
Because of course they will. *:D*
931243
2 0
reagovat
The Polyphemus Cyclops scenes in Christopher Nolan’s ‘THE ODYSSEY’ will reportedly be filmed at Nestor’s Cave in Greece with a 6x6m mechanical anthropomorphic puppet built inside the cave.
931243
[i]The Polyphemus Cyclops scenes in Christopher Nolan’s ‘THE ODYSSEY’ will reportedly be filmed at Nestor’s Cave in Greece with a 6x6m mechanical anthropomorphic puppet built inside the cave.[/i]
13 0
reagují: connor, Memphis
reagovat

MK2

Here's Johnny!
931242
Here's [url=https://www.comingsoon.net/movies/news/1919801-mortal-kombat-2-poster-first-look-at-karl-urban-johnny-cage]Johnny[/url]!
MK2
3 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Ten žebříček se skládá jen z nových hororů (2024-2025) a je seřazen podle Rotten hodnocení.
Postoval jsem to jako důkaz toho, jak se můžou v USA pomalu z každého hororu pos.at a dělají z toho událost.
A pak je to u nás v modrých číslech a Hlad tomi dá 2* na csfd:D
Už začínám být na tady ty "nejlepsi horory dekady" alergicky.
931205
Ten žebříček se skládá jen z nových hororů (2024-2025) a je seřazen podle Rotten hodnocení. Postoval jsem to jako důkaz toho, jak se můžou v USA pomalu z každého hororu pos.at a dělají z toho událost. A pak je to u nás v modrých číslech a Hlad tomi dá 2* na csfd*:D* Už začínám být na tady ty "nejlepsi horory dekady" alergicky.
931202
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
ten list je teda úplně insane :D ty 90% a víc filmy by člověk čekal vymitace nebo shining level a tam úplný šílenosti a treba MadS a Damned je i těch 50% na csfd moc..jakej maj smysl tyhle žebříčky? 
931202
ten list je teda úplně insane *:D* ty 90% a víc filmy by člověk čekal vymitace nebo shining level a tam úplný šílenosti a treba MadS a Damned je i těch 50% na csfd moc..jakej maj smysl tyhle žebříčky? 
931150
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Soumrak mrtvých

Pamětnicky, na střední jsem se těšil vlastně nejvíc proto, že přes ulici byla videopůjčovna. Pozdějc v nějaký trvalejší práci - ten hlavní benefit, co mi neřekli, že je cca 400 m od baráku videopůjčovna. Každopádně, na tý střední jsem si tehdy šel jako první asi 4x pro Snyderův Úsvit a pak přeskočil na tehdejší novinku, Soumrak. Od tý doby mi stačilo o nějakym filmu slyšet, že tam hraje Pegg nebo Frost = chci to vidět. V Cornetto trilogii, když už bych musel, tak Hot Fuzz šlape ještě líp, tady stejně jako před x lety, frenetický tempo ve finále u Winchestera dost zvolní. I tak v tomhle zub času moc nefunguje a bavilo mě to stejně jako kdysi. A bylo super vidět tohle prvně v kině :+
931169
Pamětnicky, na střední jsem se těšil vlastně nejvíc proto, že přes ulici byla videopůjčovna. Pozdějc v nějaký trvalejší práci - ten hlavní benefit, co mi neřekli, že je cca 400 m od baráku videopůjčovna. Každopádně, na tý střední jsem si tehdy šel jako první asi 4x pro Snyderův Úsvit a pak přeskočil na tehdejší novinku, Soumrak. Od tý doby mi stačilo o nějakym filmu slyšet, že tam hraje Pegg nebo Frost = chci to vidět. V Cornetto trilogii, když už bych musel, tak Hot Fuzz šlape ještě líp, tady stejně jako před x lety, frenetický tempo ve finále u Winchestera dost zvolní. I tak v tomhle zub času moc nefunguje a bavilo mě to stejně jako kdysi. A bylo super vidět tohle prvně v kině *:+*
Soumrak mrtvých
7 0
reagovat

Vřískot 3

Perfektní zakončení původní trilogie, na další díl si publikum muselo počkat dvanáct let. Jasně, vraždy na filmovém placu nejsou nic originálního, u nás vznikl film s tímto námětem (Alibi na vodě), ale třetí Vřískot si zachoval všechno, co k sérii patří: popkulturu, zábavnost, napětí a žánrovou sebereflexi. Škoda, že zbylé tři díly se na Netflixu už nenacházejí. 
931167
Perfektní zakončení původní trilogie, na další díl si publikum muselo počkat dvanáct let. Jasně, vraždy na filmovém placu nejsou nic originálního, u nás vznikl film s tímto námětem (Alibi na vodě), ale třetí Vřískot si zachoval všechno, co k sérii patří: popkulturu, zábavnost, napětí a žánrovou sebereflexi. Škoda, že zbylé tři díly se na Netflixu už nenacházejí. 
Vřískot 3
0 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Chtěl jsem se na to podívat a pak jsem si uvědomil, že je to typický novodobý horor, který na Rottenech vychválí (celá sbírka důkazů zde) ale u nás je to v modrých číslech (navíc děsivých 50%) tak jsem to odložil na neurčito.
931150
Chtěl jsem se na to podívat a pak jsem si uvědomil, že je to typický novodobý horor, který na Rottenech vychválí (celá sbírka důkazů [url=https://editorial.rottentomatoes.com/guide/best-new-horror-movies/]zde[/url]) ale u nás je to v modrých číslech (navíc děsivých 50%) tak jsem to odložil na neurčito.
931148
1 0
reagují: dreamy
reagovat

The Damned

měl sem zůstat u super traileru, nebo si znova pustit Maják nebo s Butlerem The Vanishing tam ta ponorka v izolaci na jednom místě fungovala hezky.. tady nefunguje nic a i přes rozumnou stopáž je to nuda
Přitom tam je nahozeno všechno co je třeba pro absolutní teror plnej frustrace, kdy si bude divák kousat nehty ale místo práce s herci a atmoškou dostaneš cheaty jako off screen někdo zakop a upadl na hlavu, ted bude šílenej a na efekt si podřeže krk
931148
měl sem zůstat u super traileru, nebo si znova pustit Maják nebo s Butlerem The Vanishing tam ta ponorka v izolaci na jednom místě fungovala hezky.. tady nefunguje nic a i přes rozumnou stopáž je to nuda Přitom tam je nahozeno všechno co je třeba pro absolutní teror plnej frustrace, kdy si bude divák kousat nehty ale místo práce s herci a atmoškou dostaneš cheaty jako off screen [spoiler]někdo zakop a upadl na hlavu, ted bude šílenej a na efekt si podřeže krk[/spoiler]
The Damned
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Tonda, Slávka a kouzelné světlo

Whau pokud jsem psal o Myších patří do nebe, že jsou na úrovni světa, tak o tomhle není pochyb stejně tak. Nádhera, animace loutek da vzpomenout na Koralínu, nápady, snímání, kamera se pohybuje skrz ten drnčák jako jsem dlouho neviděl, trochu temna a dospělého příběhu a beztak srozumitelně pro děti. Tohle je masterpiece a je to z ČR a Slovenska 9/10:+
931139
Whau pokud jsem psal o Myších patří do nebe, že jsou na úrovni světa, tak o tomhle není pochyb stejně tak. Nádhera, animace loutek da vzpomenout na Koralínu, nápady, snímání, kamera se pohybuje skrz ten drnčák jako jsem dlouho neviděl, trochu temna a dospělého příběhu a beztak srozumitelně pro děti. Tohle je masterpiece a je to z ČR a Slovenska 9/10*:+*
Tonda, Slávka a kouzelné světlo
7 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
za mňa je Scream najlepšia hororvá séria. Nemá vyložene zlý diel, hoci niektoré zaostávajú za inými. Baví, prekvapuje a človek si ju užije s každým dielom. Navyše slashery som mal vždy najradšej, radšej než ducháriny.
931134
za mňa je Scream najlepšia hororvá séria. Nemá vyložene zlý diel, hoci niektoré zaostávajú za inými. Baví, prekvapuje a človek si ju užije s každým dielom. Navyše slashery som mal vždy najradšej, radšej než ducháriny.
931131
2 0
reagovat

Vřískot 2 (1997)

Dát si na odpoledne druhý Vřískot byl skvělý nápad. Je to devadesátkové až na půdu a je neuvěřitelné, kolik z dnešního pohledu známých hvězd v té sérii účinkovalo. Ani jsem si neuvědomil, že jednou z prvních obětí Ghostface je jistá Jada Pinkett, v budoucnu s přídomkem Smith...
931131
Dát si na odpoledne druhý Vřískot byl skvělý nápad. Je to devadesátkové až na půdu a je neuvěřitelné, kolik z dnešního pohledu známých hvězd v té sérii účinkovalo. Ani jsem si neuvědomil, že jednou z prvních obětí Ghostface je jistá Jada Pinkett, v budoucnu s přídomkem Smith...
Vřískot 2 (1997)
1 0
reagují: Ravenous
reagovat

Vřískot (1996)

Na Netflixu jsou k vidění první tři díly Vřískotu. Jednička je samozřejmě absolutní klasika a dnes mě na ní baví její devadesátková atmosféra včetně takových vymožeností jako videokazety, telefony, tehdejší počítače. Pořád je to svižná záležitost.

Jediné, co je na tom opravdu znepokojující až děsivé, jsou v titulcích uvedeni násilníci bratři Weinsteinové. To je něco, co by mě před rokem 2017 vůbec nenapadlo řešit. Dnes, když vidím jejich jména u filmů Quentina Tarantina, Kevina Smithe, Petera Jacksona a dalších tvůrců, mi přijde mrazivé, že tihle - zopakuju to slovo - násilníci měli tak neuvěřitelný vliv a moc nad celým Hollywoodem.
931051
Na Netflixu jsou k vidění první tři díly Vřískotu. Jednička je samozřejmě absolutní klasika a dnes mě na ní baví její devadesátková atmosféra včetně takových vymožeností jako videokazety, telefony, tehdejší počítače. Pořád je to svižná záležitost. [spoiler]Jediné, co je na tom opravdu znepokojující až děsivé, jsou v titulcích uvedeni násilníci bratři Weinsteinové. To je něco, co by mě před rokem 2017 vůbec nenapadlo řešit. Dnes, když vidím jejich jména u filmů Quentina Tarantina, Kevina Smithe, Petera Jacksona a dalších tvůrců, mi přijde mrazivé, že tihle - zopakuju to slovo - násilníci měli tak neuvěřitelný vliv a moc nad celým Hollywoodem.[/spoiler]
Vřískot (1996)
0 -1
reagovat

Fanfik (2023)

Tahle školní dramata o hledání identity a sebe sama mám moc rád a polský Fanfik není výjimkou. Moderní zpracování je poutavé, velmi civilní a bez příkras. Polská kinematografie je velmi kvalitní, nebojí se obtížných témat vyvolávajících společenské diskuse. Scénář k Fanfiku je sice jednoduchý, ale přesně funkční, herecké výkony jsou výborné a dynamický soundtrack posouvá film výrazně dopředu. Spolupráce polských tvůrců s Netflixem vyprodukovala už několik výborných kousků. 
931016
Tahle školní dramata o hledání identity a sebe sama mám moc rád a polský Fanfik není výjimkou. Moderní zpracování je poutavé, velmi civilní a bez příkras. Polská kinematografie je velmi kvalitní, nebojí se obtížných témat vyvolávajících společenské diskuse. Scénář k Fanfiku je sice jednoduchý, ale přesně funkční, herecké výkony jsou výborné a dynamický soundtrack posouvá film výrazně dopředu. Spolupráce polských tvůrců s Netflixem vyprodukovala už několik výborných kousků. 
Fanfik (2023)
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Jojo, ale Baker s DGA má teraz na vrch, i keď skôr furt som že Corbet dá rejžu. Herečku sweepne Moore, ale screenplay a duuufam že scenar pôjde Anore. :+
930983
Jojo, ale Baker s DGA má teraz na vrch, i keď skôr furt som že Corbet dá rejžu. Herečku sweepne Moore, ale screenplay a duuufam že scenar pôjde Anore. *:+*
930971
0 0
reagovat
Díval jste se někdo včera odpoledne na Velký risk na ČT2? Tak hroznej dabing jsem dlouho neslyšel, úplně to ten film zabilo. 
930979
Díval jste se někdo včera odpoledne na Velký risk na ČT2? Tak hroznej dabing jsem dlouho neslyšel, úplně to ten film zabilo. 
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Môže byť, Anora si vezme réžiu, Brutalist film a hl. herca, Perez napriek všetkému dostane herečku, aby to nevyzeralo, že dávajú filmu kolektívny trest za Gascon a ved. herec je Culkin, ale ani tam to nie je úplná tutovka. 
930978
Môže byť, Anora si vezme réžiu, Brutalist film a hl. herca, Perez napriek všetkému dostane herečku, aby to nevyzeralo, že dávajú filmu kolektívny trest za Gascon a ved. herec je Culkin, ale ani tam to nie je úplná tutovka. 
930976
2 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Klidně se s tebou vsadím, že herku si odnese domů Moore, to je pro akademii úplně dokonalý legacy pick:D
930976
Klidně se s tebou vsadím, že herku si odnese domů Moore, to je pro akademii úplně dokonalý legacy pick*:D*
930971
2 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: Muel
tak podľa mňa to urve herečku a film a réžia pojde Corbetovi alebo réžia Bakerovi a film Brutalist. Neverím, že to vyčistí všetky dostupné hl. kategorie
930971
tak podľa mňa to urve herečku a film a réžia pojde Corbetovi alebo réžia Bakerovi a film Brutalist. Neverím, že to vyčistí všetky dostupné hl. kategorie
930969
1 0
reagují: Muel, Leefko
reagovat
reaguje na: Muel
Šetřím to pro ženu na Valentýn, tak snad bude podobně nadšená, jako jeden rok z Věčného svitu neposkvrněné mysli.
930970
Šetřím to pro ženu na Valentýn, tak snad bude podobně nadšená, jako jeden rok z Věčného svitu neposkvrněné mysli.
930969
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se