Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4041 - 4060 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Super tip, Primal je opravdu skvělý s parádní animaci, hudbou a hlavně příběhem, který nemá šanci nudit.
Ten seriál mám v topce a docela vysoko.
930482
Super tip, Primal je opravdu skvělý s parádní animaci, hudbou a hlavně příběhem, který nemá šanci nudit. Ten seriál mám v topce a docela vysoko.
930478
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Dejte si PRIMAL, povinnost!

A knižní Na východ od ráje od Harrisona. 

Dinosauři pořád můžou mít skvělou poetiku.
930478
Dejte si PRIMAL, povinnost! A knižní Na východ od ráje od Harrisona.  Dinosauři pořád můžou mít skvělou poetiku.
930475
5 0
reagují: verbst, connor, Demonic8
reagovat
Knížka Jurrassic Parku je skvělá! Upřímně, kdyby to udělali jako hardcore adaptaci s návratem Spielberga a mrakem praktických efektů a animatroniky, tak by to bylo skvělý a rozbili by balík...
930477
Knížka Jurrassic Parku je skvělá! Upřímně, kdyby to udělali jako hardcore adaptaci s návratem Spielberga a mrakem praktických efektů a animatroniky, tak by to bylo skvělý a rozbili by balík...
2 0
reagovat
To by bylo super, ono existuje anime, ale prý je to průměr.
930476
To by bylo super, ono existuje [url=https://www.csfd.cz/film/1293792-ark-the-animated-series/prehled/]anime[/url], ale prý je to průměr.
930475
0 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Já bych rád viděl skutečný dinosauří survival - ala adaptace ARK: Survival Evolved. Tzn více low tech parta trosečníků snažící se dlouhodoběji přežít ve světě plném dinosaurů.
930475
Já bych rád viděl skutečný dinosauří survival - ala adaptace ARK: Survival Evolved. Tzn více low tech parta trosečníků snažící se dlouhodoběji přežít ve světě plném dinosaurů.
930464
2 0
reagují: AndyKaufman, Demonic8
reagovat
Wolf Man je venku a má i titulky...
930474
Wolf Man je venku a má i titulky...
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: KARLOS
To je fakt. Jurskemu světu stačil jeden Indominus Rex, ktery byl fakt cool a aspoň já jsem si ho zapamatoval, kamoši raptoři, pár dinosauřích pomrknutí, jedno velké cameo na konci a jedna obrovská vodní mrcha.
Z dvojky JW si nepamatuju jediného dinosaura a to jsem byl v kině.
930472
To je fakt. Jurskemu světu stačil jeden Indominus Rex, ktery byl fakt cool a aspoň já jsem si ho zapamatoval, kamoši raptoři, pár dinosauřích pomrknutí, jedno velké cameo na konci a jedna obrovská vodní mrcha. Z dvojky JW si nepamatuju jediného dinosaura a to jsem byl v kině.
930470
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zrovna s tím "víc a víc" mám u Dominion další problém - je jich tam tolik, že až na dvě potvory na ně není vůbec čas.
930470
Zrovna s tím "víc a víc" mám u Dominion další problém - je jich tam tolik, že až na dvě potvory na ně není vůbec čas.
930469
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Papricek
> nejsou nic víc, než obyčejné ale zábavné survival drama.
Tak jasně, ale to je trochu bagatelizace, protože právě kvalita dramatické roviny ten film posouvá někam úplně jinam. V rámci celé série se dá říct, že dinosauři jsou lepší a lepší (technicky) a je jich tam víc a víc. Celá kolísavost kvality jde čistě za kvalitou příběhu/děje/postav/motivů...
930469
[i]> [/i][i]nejsou nic víc, než obyčejné ale zábavné survival drama.[/i] Tak jasně, ale to je trochu bagatelizace, protože právě kvalita dramatické roviny ten film posouvá někam úplně jinam. V rámci celé série se dá říct, že dinosauři jsou lepší a lepší (technicky) a je jich tam víc a víc. Celá kolísavost kvality jde čistě za kvalitou příběhu/děje/postav/motivů...
930464
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Tématem to buď muselo jít do prequelu a nebo do tohohle podivného hybrida. Nicméně ten směr, kdy mě to z příběhového hlediska přestalo zajímat, nastal ve třetině Fallen Kingdom. Ten koncept dinos v celém světě je prostě hloupý a sami tvůrci si to uvědomili.
A když už Joker naznačoval animovaný směr :D ... Pak ta značka je v obrovském měřítku populární a živá na Netflixu v animované podobě. Takže to nejsou náznaky, to je prostě realita.
930467
Tématem to buď muselo jít do prequelu a nebo do tohohle podivného hybrida. Nicméně ten směr, kdy mě to z příběhového hlediska přestalo zajímat, nastal ve třetině Fallen Kingdom. Ten koncept dinos v celém světě je prostě hloupý a sami tvůrci si to uvědomili. A když už Joker naznačoval animovaný směr :D ... Pak ta značka je v obrovském měřítku populární a živá na Netflixu v animované podobě. Takže to nejsou náznaky, to je prostě realita.
1 0
reagovat
Ja osobne bych spis natocil honbu za pokladem, ale misto vselijakych pasti by tam vyskocil dinosaur. Ale je mi jasny, ze treasure hunt filmy jsou dnes uplne mimo zajem publika, tak... Treba jednou ve videoherni podobe. ?) Tady tohle, aspon z obrazku, nebude mit ten hnusne vyblitej digi tv look jak dnes vetsina blockbusteru, za to fakt plus, ale ze "dvojky" jsem videl pulhodinu, z dalsiho dilu vubec nic a ani me tady nelaka treba lidsky cast - nikdo s potencialem na nejakou bizarni kreaci nebo nejakej sympatickej rizek cili Alan Ritchson, no. :/
930466
Ja osobne bych spis natocil honbu za pokladem, ale misto vselijakych pasti by tam vyskocil dinosaur. Ale je mi jasny, ze treasure hunt filmy jsou dnes uplne mimo zajem publika, tak... Treba jednou ve videoherni podobe. *?)* Tady tohle, aspon z obrazku, nebude mit ten hnusne vyblitej digi tv look jak dnes vetsina blockbusteru, za to fakt plus, ale ze "dvojky" jsem videl pulhodinu, z dalsiho dilu vubec nic a ani me tady nelaka treba lidsky cast - nikdo s potencialem na nejakou bizarni kreaci nebo nejakej sympatickej rizek cili Alan Ritchson, no. :/
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak tohle je spíš motiv než zápletka a kolem DNA se to točí od začátku. Zápletka to bude, až tam mezi účatníkama budou nějací impostoři s postranními úmysly nebo až vyjde najevo, že je tam Rupert Friend neposlal s cílem posbírat vzorky ale nechat se sežrat, protože žádný lék nechce.

Já se na to těším. Dinos ve filmu jsou cool, jinde nejsou, a kromě posledního filmu jsem se bavil asi u všech, ale snad to opravdu bude mít blíž k původní trilogii, které nejsou nic víc, než obyčejné ale zábavné survival drama.
930464
Tak tohle je spíš motiv než zápletka a kolem DNA se to točí od začátku. Zápletka to bude, až tam mezi účatníkama budou nějací impostoři s postranními úmysly nebo až vyjde najevo, že je tam Rupert Friend neposlal s cílem posbírat vzorky ale nechat se sežrat, protože žádný lék nechce. Já se na to těším. Dinos ve filmu jsou cool, jinde nejsou, a kromě posledního filmu jsem se bavil asi u všech, ale snad to opravdu bude mít blíž k původní trilogii, které nejsou nic víc, než obyčejné ale zábavné survival drama.
930447
0 0
reagují: HAL, Gonzi
reagovat
Tak já už si nepřiklášluju ani toho Crichtona. Ty knížky mám dost rád a opáčko jedničky mám čerstvě z Vánoc. Ale...
Pokud pominu to, že všechny postavy do jedné jsou nesympatické oportunistické d*vky (mínus Malcolma, kterého stihl takto transformovat ve dvojce), pak i Crichton tam má nasekáno tolik logických děr, až to teče jako cedník...
930463
Tak já už si nepřiklášluju ani toho Crichtona. Ty knížky mám dost rád a opáčko jedničky mám čerstvě z Vánoc. Ale... Pokud pominu to, že všechny postavy do jedné jsou nesympatické oportunistické d*vky (mínus Malcolma, kterého stihl takto transformovat ve dvojce), pak i Crichton tam má nasekáno tolik logických děr, až to teče jako cedník...
930461
2 0
reagovat
Juráče se v kruhu opravdu pořád točí, ale to je dáno i tou podstatou látky. Dominion a konec FK byl k smíchu i tím, jak z doslova dvaceti kusů dinosaurů, kde řada druhů byla po jednom exempláři, nějakým záhadným způsobem ovládla celou planetu.
Rebirth zatím lehce nabírá body za výběr dinos. Jen je ohromná škoda, že se zase vrací k tomu konceptu mutanta. Naštěstí to nemá být protentokrát kvůli snaze o použití jako zbraně (uff, nic debilnějšího bych právě ve worldech nenašel a to bylo téma hodně protěžované), ale jako první nepovedené pokusy z počátku klonování (imo další Vetřelčí vzkříšení na rok a den?).
Jsem pořád fanoušek, ale Dominion byl obrovský paskvil, po všech stránkách. Jediné, co mu nelze upřít, že se konečně pustil alespoň trochu do aktualizace těch paleontologických rekonstrukcí, byť to bylo jen na půl cesty. Desingově jsou ty potvůrky ale pořád fajn.
Rebirth má v tomhle jít ještě dál. Má aktualizovat minimálně tři vědátorsky zastaralé designy, včetně jednoho fanoušky doslova vymodleného. Z toho, co zatím o tom filmu je známo, to pojede těžce na jistotu (což se po Dominion nedivím) a sterilní zápletka bude vykoupena převážně úlitbami dinosauřích fanoušků.
930462
Juráče se v kruhu opravdu pořád točí, ale to je dáno i tou podstatou látky. Dominion a konec FK byl k smíchu i tím, jak z doslova dvaceti kusů dinosaurů, kde řada druhů byla po jednom exempláři, nějakým záhadným způsobem ovládla celou planetu. Rebirth zatím lehce nabírá body za výběr dinos. Jen je ohromná škoda, že se zase vrací k tomu konceptu mutanta. Naštěstí to nemá být protentokrát kvůli snaze o použití jako zbraně (uff, nic debilnějšího bych právě ve worldech nenašel a to bylo téma hodně protěžované), ale jako první nepovedené pokusy z počátku klonování (imo další Vetřelčí vzkříšení na rok a den?). Jsem pořád fanoušek, ale Dominion byl obrovský paskvil, po všech stránkách. Jediné, co mu nelze upřít, že se konečně pustil alespoň trochu do aktualizace těch paleontologických rekonstrukcí, byť to bylo jen na půl cesty. Desingově jsou ty potvůrky ale pořád fajn. Rebirth má v tomhle jít ještě dál. Má aktualizovat minimálně tři vědátorsky zastaralé designy, včetně jednoho fanoušky doslova vymodleného. Z toho, co zatím o tom filmu je známo, to pojede těžce na jistotu (což se po Dominion nedivím) a sterilní zápletka bude vykoupena převážně úlitbami dinosauřích fanoušků.
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
V knize byla podrobněji rozebíraná chaos theory, nevěřím že autoři takovéhoto paskvilu ji četli, z toho by jim praskla hlava.
930461
V knize byla podrobněji rozebíraná chaos theory, nevěřím že autoři takovéhoto paskvilu ji četli, z toho by jim praskla hlava.
930458
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
To bych měl konečně dohnat Dominion...
Každopádně jsem první díl chytil nedávno v televizi a musel jsem si počkat na scénu s T-Rexem. 
I po třiceti letech se tomu žádná scéna z pozdějších dílů ani nepřiblížila.
Možná sklo v autě ve Ztraceném světě.
Každopádně se mi líbí, jak všude prezentují, že se vrátil scénárista prvních dvou Jurských parků (kde měl k dispozici předlohu) ale vymyslí něco, co se hodí maximálně jako zápletka do počítačové hry.
Vzhledem k jeho filmografii posledních let bych se teda na nějakou pecku nespoléhal.
Ale nového Indyho jsem ještě neviděl, tak mě třeba vyvedete z omylu.
930460
To bych měl konečně dohnat Dominion... Každopádně jsem první díl chytil nedávno v televizi a musel jsem si počkat na scénu s T-Rexem.  I po třiceti letech se tomu žádná scéna z pozdějších dílů ani nepřiblížila. Možná sklo v autě ve Ztraceném světě. Každopádně se mi líbí, jak všude prezentují, že se vrátil scénárista prvních dvou Jurských parků (kde měl k dispozici předlohu) ale vymyslí něco, co se hodí maximálně jako zápletka do počítačové hry. Vzhledem k jeho filmografii posledních let bych se teda na nějakou pecku nespoléhal. Ale nového Indyho jsem ještě neviděl, tak mě třeba vyvedete z omylu.
11 0
reagovat
reaguje na: studo
Děti které mají dinosaury skutečně rády o nich tbh ví mnohem víc než tvůrci těch filmů, i ty se radši budou dívat na Prehistoric Planet na Apple tv (btw doporučuji, je to super, David Attenborough narrating, a trikově kulervoucí) 
930459
Děti které mají dinosaury skutečně rády o nich tbh ví mnohem víc než tvůrci těch filmů, i ty se radši budou dívat na Prehistoric Planet na Apple tv (btw doporučuji, je to super, David Attenborough narrating, a trikově kulervoucí) 
930454
9 0
reagovat
Vtipny, ze marketingove to na sockach naopak tlaci "vracime se k originalu, k puvodnim knizce" lol ?)
930458
Vtipny, ze marketingove to na sockach naopak tlaci "vracime se k originalu, k puvodnim knizce" lol *?)*
930455
2 0
reagují: HAL
reagovat
Souhlas. Aura je davno pryc a tahle zapletka je fakt AI / FnF. Odklon cim dal vic k detem take plati. Po minulem dile jsem tipoval animak od Illumination a porad myslim, ze se to tim smerem hybe, no. ?)
930457
Souhlas. Aura je davno pryc a tahle zapletka je fakt AI / FnF. Odklon cim dal vic k detem take plati. Po minulem dile jsem tipoval animak od Illumination a porad myslim, ze se to tim smerem hybe, no. *?)*
930454
3 0
reagovat
Tak pokud nekdo, jako ja, vynechal posledni dva dily, tak se vlastne netesim, ale rozhodne jsem zvedavy minimalne na trailer.
930456
Tak pokud nekdo, jako ja, vynechal posledni dva dily, tak se vlastne netesim, ale rozhodne jsem zvedavy minimalne na trailer.
930454
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se