U nás na základce se hodně mluvilo spíš o Fincherovi, o Sedm a Klubu rváčů. Ti starší o tom mluvili, já v tý době nutně sháněl na kazetě Streetfightera
což mě vlastně i zachránilo, protože mi k Fincherovi nikdo nevykecal pointy. Proč by to taky někdo vykecal mimoňovi, co shání Streetfightera. Freddy vs. Jason je myslim dodneška fajn zábava. A hele, tu dvojku Elm Street jsem viděl zrovna nedávno a nakonec jsem si to posunul na čsfd ze 2 na 3. Že to vlastně nebylo tak strašný, jak jsem si pamatoval, i když jsem se 3/4 filmu smál, kde to asi tehdy nebyl záměr. A to, jak Freddy začne vylejzat z Jamese, obecně masky super. I když je to přesně ten typ narychlo upečený dvojky od studia s kterou původní autor nechce mít nic společnýho a tím, jak začne Freddy pochodovat a likvidovat lidi u pool party v podstatě pošlapávájí to, proč je jednička dodnes plná funkčních zlejch scén. Čelisti efekt, Freddy se tam skoro neobjevuje a když, fakt z něj jde strach.
já se v devíti schovával za gauč u Freddyho, dodnes je to muj nejoblíbenější horor, jednou jsme s kamošem měli maraton každej pátek u něj na všechny díly, když to nova opakovala, tak u mě, nebo si pamatuju jak mi v 10 večer soused hazel kaminky do okna, že mi vypálil prvni dva Texaský masakry, hned jsem je pustil