Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4061 - 4080 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
To si dali za cíl natočit něco ještě hloupějšího než Jurrasic Worldy? Crichton se otáčí v hrobě. 
930455
To si dali za cíl natočit něco ještě hloupějšího než Jurrasic Worldy? Crichton se otáčí v hrobě. 
930447
5 0
reagují: The Joker
reagovat
pytam sa bez srandy: to sa vazne este tesite na Jurassic Park? mne to pride, ze uz je to dookola opakujuca sa blbina na styl Fast & Furious. Dobre akurat tak na preklikanie za 30 minut v sobotu poobede. film vhodny pre deti, ktore maju radi dinosaurov...
930454
pytam sa bez srandy: to sa vazne este tesite na Jurassic Park? mne to pride, ze uz je to dookola opakujuca sa blbina na styl Fast & Furious. Dobre akurat tak na preklikanie za 30 minut v sobotu poobede. film vhodny pre deti, ktore maju radi dinosaurov...
5 0
reagují: HAL, The Joker, speta.jr
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pořád to může být zábavné béčko jako trojka.
930451
Pořád to může být zábavné béčko jako trojka.
930449
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
AI zápletka. Hlavně že měl Brutalista průser když vylepšoval maďarštinu :)))
930449
AI zápletka. Hlavně že měl Brutalista průser když vylepšoval maďarštinu :)))
930447
3 0
reagují: fabec
reagovat
Uz ta... "Zapletka" ?)“A company that [Rupert Friend’s character] represents discovers a way to cure heart disease,” Marshall says, “but you need the DNA from the three largest dinosaurs on land, sea, and air. Those three dinosaurs exist on this island where they were first created, but it’s a no-go zone.”
930447
Uz ta... "Zapletka" *?)*: [i]“A company that [Rupert Friend’s character] represents discovers a way to cure heart disease,” Marshall says, “but you need the DNA from the three largest dinosaurs on land, sea, and air. Those three dinosaurs exist on this island where they were first created, but it’s a no-go zone.”[/i]
930442
4 0
reagují: Papricek, HAL, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak dlouho jsem narážel na boxset prvních dvou řad, až byl pak dlouho vyprodán. A jeden kolega o tom tehdy furt mluvil, jak přišla třetí řada, v podstatě denně. Paradoxně jsem ten boxset disků pořídil až letos v den, když Lynch umřel. A právě i z důvodu, že pilot má stopáží jako film, na to hledám klid, strašně jsem na to zvědavej. 
930445
Tak dlouho jsem narážel na boxset prvních dvou řad, až byl pak dlouho vyprodán. A jeden kolega o tom tehdy furt mluvil, jak přišla třetí řada, v podstatě denně. Paradoxně jsem ten boxset disků pořídil až letos v den, když Lynch umřel. A právě i z důvodu, že pilot má stopáží jako film, na to hledám klid, strašně jsem na to zvědavej. 
930422
3 0
reagovat
Vanity Fair
930444
Vanity Fair
0 0
reagovat
Počkej, to cituješ z čeho? 
930443
Počkej, to cituješ z čeho? 
930442
0 0
reagovat
‘JURASSIC WORLD: REBIRTH’ will feature a new mutant-dinosaur species, with the design inspired by:• T-Rex
• Rancor
• Xenomorph

Ten film dělali v powerpointu IMHO.
930442
‘JURASSIC WORLD: REBIRTH’ will feature a new mutant-dinosaur species, with the design inspired by:• T-Rex • Rancor • Xenomorph Ten film dělali v powerpointu IMHO.
7 0
reagují: The Joker, connor
reagovat
Jak dosleduju, tak se vrhnu na teorie.
Ty u Mullholand Drive a Lost Highway mě hodně bavily.
930433
Jak dosleduju, tak se vrhnu na teorie. Ty u Mullholand Drive a Lost Highway mě hodně bavily.
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
:D:+
930430
*:D**:+*
930428
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tušit něco začne až se na to podívá tak podruhé, potřetí... možná :D
930428
Tušit něco začne až se na to podívá tak podruhé, potřetí... možná *:D*
930424
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: fabec
Druhý díl (ale tak první má jak celovečerák)
Netuším nic, intro je hrozně uspokojující a ta atmosféra naprosto vtahující.
Fascinuje mě, jak dokáže Lynch navodit děsivou atmosféru a do toho nahodí vtipnou scénu jak od Tarantina a nepůsobí to rušivě.
930426
Druhý díl (ale tak první má jak celovečerák) Netuším nic, intro je hrozně uspokojující a ta atmosféra naprosto vtahující. Fascinuje mě, jak dokáže Lynch navodit děsivou atmosféru a do toho nahodí vtipnou scénu jak od Tarantina a nepůsobí to rušivě.
930423
4 0
reagovat
Netuší určitě ještě nic, ticho :D
930424
Netuší určitě ještě nic, ticho :D
930422
0 0
reagují: HAL
reagovat
Taky jsem si rozjel Twin Peaks znova. Jak jsi zatim daleko? Jaké z toho máš pocity? Tušíš už něco?
930423
Taky jsem si rozjel Twin Peaks znova. Jak jsi zatim daleko? Jaké z toho máš pocity? Tušíš už něco?
930422
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Lynch

Dal jsem Lost Highway - geniální soundtrack - Smashing Pumpkins, Rammstein! Marilyn Manson?!
A začal jsem sledovat Twin Peaks.
Fakt jsem nečekal, že mě ve středním věku něco takového chytne.
930422
Dal jsem Lost Highway - geniální soundtrack - Smashing Pumpkins, Rammstein! Marilyn Manson?! A začal jsem sledovat Twin Peaks. Fakt jsem nečekal, že mě ve středním věku něco takového chytne.
Lynch
9 0
reagují: Ash_Black, TedGeorge, fabec
reagovat
link
Nové album The Weeknda doprovodí stejnojmenný film, který vyjde v květnu.
V hlavních rolích sám zpěvák, Barry Keoghan a Jenna Ortega. Plus to točí šikula Trey Edward Shults, který má na kontě třeba super Waves. Trailer solidní, snad se to povede víc než Idol od HBO.
930418
https://youtu.be/e2PsmMlSP5s?si=Dl7vT4mvWmbW5Wvj Nové album The Weeknda doprovodí stejnojmenný film, který vyjde v květnu. V hlavních rolích sám zpěvák, Barry Keoghan a Jenna Ortega. Plus to točí šikula Trey Edward Shults, který má na kontě třeba super Waves. Trailer solidní, snad se to povede víc než Idol od HBO.
4 0
reagovat
930378
[url=https://ibb.co/7JtWrZp0]link[/url]
930342
7 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Vypadá to velice dobře a to ochutnávání je pomrknutí na Medvěda a Ebotovu roli v něm?:D
930342
Vypadá to velice dobře a to ochutnávání je pomrknutí na Medvěda a Ebotovu roli v něm?*:D*
930325
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: SteKi
Vyzerá to dosť decent. Keď dodrbú ešte aj toto, Marvel bude ofiko mrtvý. :D
930339
Vyzerá to dosť decent. Keď dodrbú ešte aj toto, Marvel bude ofiko mrtvý. *:D*
930325
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se