Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16501 - 16520 Napsat příspěvek
fery kůl
489379
fery kůl
0 0
reagovat
Podle prvních info je No Country for Old Men US BD region free;), časem potvrdím, do vydání ještě pár dní zbývá...
489377
Podle prvních info je No Country for Old Men US BD region free*;)*, časem potvrdím, do vydání ještě pár dní zbývá...
0 0
reagovat
Tahle sekce je na všechny technický věci, nejen domácí kino.
489376
Tahle sekce je na všechny technický věci, nejen domácí kino.
0 0
reagovat
Daj se na tom prehravat filmy, co jsem tak videl. Kamarad to ma, taky odblokovany, a je to nebezpecne cute, takze klidne pokracujte. ;)
489364
Daj se na tom prehravat filmy, co jsem tak videl. Kamarad to ma, taky odblokovany, a je to nebezpecne cute, takze klidne pokracujte. ;)
0 0
reagovat
Mně se nejvíc líbilo ovládání fotek, to listování, přibližování a otáčení, to fakt nemá chybu! :+
Ale jsme myslím dost OT, tak kdyžtak přesun do Kecárny.;)
489355
Mně se nejvíc líbilo ovládání fotek, to listování, přibližování a otáčení, to fakt nemá chybu! *:+* Ale jsme myslím dost OT, tak kdyžtak přesun do Kecárny.*;)*
0 0
reagovat

Perry

Ak mas na mysli blokovanie na lokalnych opetratorov, tak to by dnes crackla aj moja babka. A navyse, nie je to nelegalne. PDA som mal, ale bolo to nemotorne a pomale. Ale nic "univerzalne najlepsie" neexistuj, vsetko je to o tom, co potrebujes a co budes realne vyuzivat. A v tomto je pre mna iPhone idealny.
489354
Ak mas na mysli blokovanie na lokalnych opetratorov, tak to by dnes crackla aj moja babka. A navyse, nie je to nelegalne. PDA som mal, ale bolo to nemotorne a pomale. Ale nic "univerzalne najlepsie" neexistuj, vsetko je to o tom, co potrebujes a co budes realne vyuzivat. A v tomto je pre mna iPhone idealny.
Perry
0 0
reagovat
podle mě je IPhone nic moc. Jejich regionální zámky, a podobně. Já si radši koupím klasické PDA a mobil extra
489335
podle mě je IPhone nic moc. Jejich regionální zámky, a podobně. Já si radši koupím klasické PDA a mobil extra
0 0
reagovat

Karbous

Zo zaciatku som ho podcenoval a tiez som ho povazoval len za "peknu hracku" a cely ten humbuk okolo neho mi uz liezol na nervy. Ale cim dalej tym viac zasnem nad tou user friendly dokonalostou a prepracovanostou.
489330
Zo zaciatku som ho podcenoval a tiez som ho povazoval len za "peknu hracku" a cely ten humbuk okolo neho mi uz liezol na nervy. Ale cim dalej tym viac zasnem nad tou user friendly dokonalostou a prepracovanostou.
Karbous
0 0
reagovat

Gorecki

Věřím a závidím, jednou jsem ho viděl "v akci" a je to úúúžasná hračka. :)
489328
Věřím a závidím, jednou jsem ho viděl "v akci" a je to úúúžasná hračka. *:)*
Gorecki
0 0
reagovat
aj ked je mi jasne ze to nikoho z vas nezaujima:), musim sa s vami "ravenhornovsky" podelit o svoju aktualnu radost: iPhone je ten najsamlepsi telefon na svete!!!:D Hrajkam sa s nim uz asi tyzden a neviem sa ho nabazit. A MovieZone na nom vyzera luxusne a ako som prave prakticky zistil, aj prispevky sa v nom lahko pisu:) Som zvedavy, ako dlho mi ta radost vydrzi:)
489327
aj ked je mi jasne ze to nikoho z vas nezaujima:), musim sa s vami "ravenhornovsky" podelit o svoju aktualnu radost: iPhone je ten najsamlepsi telefon na svete!!!:D Hrajkam sa s nim uz asi tyzden a neviem sa ho nabazit. A MovieZone na nom vyzera luxusne a ako som prave prakticky zistil, aj prispevky sa v nom lahko pisu:) Som zvedavy, ako dlho mi ta radost vydrzi:)
0 0
reagovat

st39.6

:))
489283
*:))*
st39.6
0 0
reagovat
jezis ty ses fakt nemoznej
489282
jezis ty ses fakt nemoznej
0 0
reagovat
Například přehrávač Toshiba HD-A3 z původní ceny $150 (asi 2500Kč) klesl na $83 (přibližně 1400Kč). Známá HD-DVD přídavná jednotka pro konzoli Xbox od Microsoftu je na online shopech nabízená za $50 (něco přes 800Kč).

LOL, kdyby v tom nadpisu místo HD DVD bylo Blu-ray. 8)
489281
Například přehrávač Toshiba HD-A3 z původní ceny $150 (asi 2500Kč) klesl na $83 (přibližně 1400Kč). Známá HD-DVD přídavná jednotka pro konzoli Xbox od Microsoftu je na online shopech nabízená za $50 (něco přes 800Kč). LOL, kdyby v tom nadpisu místo HD DVD bylo Blu-ray. *8)*
0 0
reagovat
Tak Stereo s Bobby Blu-ray diskem prej až v úterý. Jelikož se jim to zdrželo v Rakousku. :-
489280
Tak Stereo s Bobby Blu-ray diskem prej až v úterý. Jelikož se jim to zdrželo v Rakousku. *:-*
0 0
reagovat
mihhi: to je lepší. Ta modrá zkrášlí všechno.:)
489259
mihhi: to je lepší. Ta modrá zkrášlí všechno.*:)*
0 0
reagovat
Asi je finální, ještě necenzurovaná verze.:D
489258
Asi je finální, ještě [link="http://www.highdefdigest.com/images/post/5/5256/original.jpeg"]necenzurovaná verze[/link].*:D*
0 0
reagovat

mihhi

no já z něj teda nejásám, ale taková hrůza jako v případě novýho obalu na Kompas to není.:D Imho to ale ještě změněj. Já bych hlasoval pro Ellenino břicho, jako na plakátě. ;)
489257
no já z něj teda nejásám, ale taková hrůza jako v případě novýho obalu na Kompas to není.*:D* Imho to ale ještě změněj. Já bych hlasoval pro Ellenino břicho, jako na plakátě. *;)*
mihhi
0 0
reagovat

scroochy

No problémo, když to mám na BD. :D
489255
No problémo, když to mám na BD. *:D*
scroochy
0 0
reagovat

Psema

to jo, Michael Jackson scary je, viz Scary movie 38)

scroochy: já bych se tomu nebránil, jen jestli by bylo dost diváků.
489254
to jo, Michael Jackson scary je, viz Scary movie 3*8)* scroochy: já bych se tomu nebránil, jen jestli by bylo dost diváků.
Psema
0 0
reagovat
imfova ikonka je scary. Ale mě černobílý věci děsej odjakživa.:D
489251
imfova ikonka je scary. Ale mě černobílý věci děsej odjakživa.*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se