Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16461 - 16480 Napsat příspěvek
Já taky čekám. Kdyby aspon čtecí stala tak 2-2,5k tak jdu hned do toho.
485014
Já taky čekám. Kdyby aspon čtecí stala tak 2-2,5k tak jdu hned do toho.
0 0
reagovat

ravenhorn

No, tak to už je pak lepší, ale počkám, až to bude pod 5k :) Za tolik jsem kdysi kupoval svojí první DVD palírnu :) DVD na tom byli podobně jako dneska BD => drahý jako prase ;)
485013
No, tak to už je pak lepší, ale počkám, až to bude pod 5k *:)* Za tolik jsem kdysi kupoval svojí první DVD palírnu *:)* DVD na tom byli podobně jako dneska BD => drahý jako prase *;)*
ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Porad je to ale drahe :- , tak 3k je pro mne optimalni cena.....
485012
Porad je to ale drahe *:-* , tak 3k je pro mne optimalni cena.....
Ravenhorn
0 0
reagovat

Perry-

Za podobnou cenu dělá LG i Combo. čte a vypluje BD a čte HD DVD.
485011
Za podobnou cenu dělá LG i Combo. čte a vypluje BD a čte HD DVD.
Perry-
0 0
reagovat

ravenhorn

Super, ale potřeboval bych i něco, co by k tomu četlo HD DVD. Přeci jenom, některé filmy pochybuji, že vyjdou hned tak znova na BD... resp. dokud nepřejde Paramount a Universal nebo se nějak nevyjádří, tak nic kupovat nebudu :)
485010
Super, ale potřeboval bych i něco, co by k tomu četlo HD DVD. Přeci jenom, některé filmy pochybuji, že vyjdou hned tak znova na BD... resp. dokud nepřejde Paramount a Universal nebo se nějak nevyjádří, tak nic kupovat nebudu *:)*
ravenhorn
0 0
reagovat
To byl džouk. Taky mám radost, jen to neroztrubuju :))
485007
To byl džouk. Taky mám radost, jen to neroztrubuju *:))*
0 0
reagovat

Psema

Myslim, ze ten pul rok uz uplynul. Chcete byt porad za fanboye? Tak to hodne stesti. ;);
485006
Myslim, ze ten pul rok uz uplynul. Chcete byt porad za fanboye? Tak to hodne stesti. ;);
Psema
0 0
reagovat
deiwi: taky do nich nekopu, užívám si stupně vítězů, zatímco jejich klisně dochází dech v poslední zatáčce;)
485005
deiwi: taky do nich nekopu, užívám si stupně vítězů, zatímco jejich klisně dochází dech v poslední zatáčce*;)*
0 0
reagovat

:-)

Hm i vypalovačky jdou dolů.
BD vypalovačka
485004
Hm i vypalovačky jdou dolů. [link="http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51677"]BD vypalovačka[/link]
:-)
0 0
reagovat

Psema

Do mrtvoly se nekope ;)
485003
Do mrtvoly se nekope *;)*
Psema
0 0
reagovat
Ne, stčko reaguje jako někdo, komu je v tuhle chvíli rozšiřování někde u podrážky. Má prostě radost, že vyhrál jeho kůň (a já taky), tak nás chvíli nechte (tak půl roku), ono nás to přejde (možná).;):D
485002
Ne, stčko reaguje jako někdo, komu je v tuhle chvíli rozšiřování někde u podrážky. Má prostě radost, že vyhrál jeho kůň (a já taky), tak nás chvíli nechte (tak půl roku), ono nás to přejde (možná).*;)**:D*
0 0
reagovat

imf

;)

Hm BD bez bonusů, to je hrozný. Třeba DVD jak nemaj žádné bonusy tak si koupím jedině za velmi nízkou cenu.
Čekám, až cena BD mechaniky do PC spadne pod 3000 kč a kupuji. :-)
485001
*;)* Hm BD bez bonusů, to je hrozný. Třeba DVD jak nemaj žádné bonusy tak si koupím jedině za velmi nízkou cenu. Čekám, až cena BD mechaniky do PC spadne pod 3000 kč a kupuji. :-)
imf
0 0
reagovat
40 babek vs. 20 babek za DVD. To znamena, ze modraka nikdo nekoupi
st39.6: A neopirej se porad do mihhiho, uz peknych par tydnu tu resi postup rozsirovani next-gen formatu a vubec nemluvi o HD-DVD. Pripada mi, ze nekteri z vas maji zaseklou cache. O tom, ze prodeje jsou a jeste chvili budou zalostny, to cele je a nezbyva nez sledovat a hledat nejake pozitivni trendy. Nikoliv cisla vyhnana do vysky nejakou chytrou spolecnosti. Ty porad reagujes jako kdybys chtel uslapat rudou mrtvolu. Uplne zbytecne. ;)
484999
40 babek vs. 20 babek za DVD. To znamena, ze modraka nikdo nekoupi st39.6: A neopirej se porad do mihhiho, uz peknych par tydnu tu resi postup rozsirovani next-gen formatu a vubec nemluvi o HD-DVD. Pripada mi, ze nekteri z vas maji zaseklou cache. O tom, ze prodeje jsou a jeste chvili budou zalostny, to cele je a nezbyva nez sledovat a hledat nejake pozitivni trendy. Nikoliv cisla vyhnana do vysky nejakou chytrou spolecnosti. Ty porad reagujes jako kdybys chtel uslapat rudou mrtvolu. Uplne zbytecne. ;)
0 0
reagovat
Vím, že jsou bez PS3, proto říkám, že to táhnou, kdyby se prodalo jenom 0,75M PS3 tak by to bylo zoufalství. Ale taky proto píšu, že to neutáhnou navěky. U těch mladých lidí, kteří momentálně next-gen kupují mají daleko větší zastoupení, než u širokého publika, to si konzoli na filmy kupovat nebude.

Foxové jsou nejhorší případ, ale u těch ostatních to neni o moc lepší, snad jedině u WB a BV. Exkluzivních bonusů na BD discích pořád moc není a dokud nebude vyšší pokrytí nebude pro studia mít smysl je dělat.
484996
Vím, že jsou bez PS3, proto říkám, že to táhnou, kdyby se prodalo jenom 0,75M PS3 tak by to bylo zoufalství. Ale taky proto píšu, že to neutáhnou navěky. U těch mladých lidí, kteří momentálně next-gen kupují mají daleko větší zastoupení, než u širokého publika, to si konzoli na filmy kupovat nebude. Foxové jsou nejhorší případ, ale u těch ostatních to neni o moc lepší, snad jedině u WB a BV. Exkluzivních bonusů na BD discích pořád moc není a dokud nebude vyšší pokrytí nebude pro studia mít smysl je dělat.
0 0
reagovat
ale ty cisla sou bez PS3jek. K tem dvaadvaceti tisicum je co pricist, k tomu jednomu uz ne...
anyway nevim, proc strasis zrovna foxama, ktery sou ten nejhorsi pripad. nehlede na to, ze i tech 40 babek je furt min nez u nas :D, casem budou muset ceny snizit. ostatni by totiz navysovani na jejich uroven dos tezko ospravedlnovali :)
484990
ale ty cisla sou bez PS3jek. K tem dvaadvaceti tisicum je co pricist, k tomu jednomu uz ne... anyway nevim, proc strasis zrovna foxama, ktery sou ten nejhorsi pripad. nehlede na to, ze i tech 40 babek je furt min nez u nas *:D*, casem budou muset ceny snizit. ostatni by totiz navysovani na jejich uroven dos tezko ospravedlnovali :)
0 0
reagovat
Moc jsem ho neměnil, jen doplňoval, urovnával a přeorganizovával:D.

Neprodávají, pořád to táhnou hlavně PS3. Což může být teď ZATÍM jedno, ale zdaleka ne všichni co koukají na filmy si koupí PS3. 15000/W je 0,75M/rok, to není žádná sláva, před Vánocema budou mít s tímhle trendem co dohánět.

Jinak mě nejde o to, kdo z nás vyhrál, ale aby se to prosadio do širokého publika, jinak budeme mít bezbonusové disky za 40$ RRP, jako předvádí Fox.
484992
Moc jsem ho neměnil, jen doplňoval, urovnával a přeorganizovával*:D*. Neprodávají, pořád to táhnou hlavně PS3. Což může být teď ZATÍM jedno, ale zdaleka ne všichni co koukají na filmy si koupí PS3. 15000/W je 0,75M/rok, to není žádná sláva, před Vánocema budou mít s tímhle trendem co dohánět. Jinak mě nejde o to, kdo z nás vyhrál, ale aby se to prosadio do širokého publika, jinak budeme mít bezbonusové disky za 40$ RRP, jako předvádí Fox.
0 0
reagovat
hele nemen furt ty posty kua
484989
hele nemen furt ty posty kua
0 0
reagovat
aha. uznavam porazku. odstup wb od hd dvd neved ke zvyseni prodeje bd prehravacu. ony uz se prodavaly i predtim dobre. hm, still feels good :))
484988
aha. uznavam porazku. odstup wb od hd dvd neved ke zvyseni prodeje bd prehravacu. ony uz se prodavaly i predtim dobre. hm, still feels good *:))*
0 0
reagovat
Ty zase odbíháš od tématu. Původní myšlenka toho oznámení byla, že rozhodnutí WB vedlo k velkému (dvojnásobnému) růstu prodaných BD přehrávačů. To vyvrátila už ta čísla. A teď se ukázalo ještě tohle?). No na to že týden předtím prodali 15300 a po oznámení WB "prodali" jenom 21700 (60% z toho zadarmo a prakticky zbytek za méně než polovinu, Samsung který jediný neměl akci neprodal téměř nic) moc pozitivní není.

A Toshiba není ve slevě to jsou skutečné doporučené ceny od Toshiby s běžnou internetovou slevou jakou mají i BD přehrávače a stejně v těch číslech internet není tak je to jedno. Ve slevě v kamenných obchodech byly ty staré dvojkové řady kolem Vánoc. V tomhle zmiňovaném týdnu stály Toshiby (A3 a A30) 299 a 399, snížení RRP na polovinu přišlo až o týden pozdějc. A taky je něco jiného rozhodnout se koupit přehrávač a dostat ho k něčemu zadarmo.

Jo u těch podaných kusů uznávám, že jsem to pochopil naopak, přečetl jsem to narychlo a myslel jsem, že z procent a starých prodejů dopočítali kusy. Ale stejně mi těch 1700 mi přijde dost v rozporu s tím vyjádřením "poklesly, ale ne dramaticky".
484987
Ty zase odbíháš od tématu. Původní myšlenka toho oznámení byla, že rozhodnutí WB vedlo k velkému (dvojnásobnému) růstu prodaných BD přehrávačů. To vyvrátila už ta čísla. A teď se ukázalo ještě tohle*?)*. No na to že týden předtím prodali 15300 a po oznámení WB "prodali" jenom 21700 (60% z toho zadarmo a prakticky zbytek za méně než polovinu, Samsung který jediný neměl akci neprodal téměř nic) moc pozitivní není. A Toshiba není ve slevě to jsou skutečné doporučené ceny od Toshiby s běžnou internetovou slevou jakou mají i BD přehrávače a stejně v těch číslech internet není tak je to jedno. Ve slevě v kamenných obchodech byly ty staré dvojkové řady kolem Vánoc. V tomhle zmiňovaném týdnu stály Toshiby (A3 a A30) 299 a 399, snížení RRP na polovinu přišlo až o týden pozdějc. A taky je něco jiného rozhodnout se koupit přehrávač a dostat ho k něčemu zadarmo. Jo u těch podaných kusů uznávám, že jsem to pochopil naopak, přečetl jsem to narychlo a myslel jsem, že z procent a starých prodejů dopočítali kusy. Ale stejně mi těch 1700 mi přijde dost v rozporu s tím vyjádřením "poklesly, ale ne dramaticky".
0 0
reagovat
takze vymysleny ty cisla nebyly. to ze to je soucast slev snad vsichni vedeli, ne? a vubec, koho to zajima? hd-dvd je se svejma playerama za petku ve sleve prakticky porad :D. akce neakce, zdarma nezdarma, pribylo 22 tisic domacnosti, ktery maj ted BD player. HD-DVD jich pribylo 1000, slovy jeden tisic :D. takze bludy to nejsou. ano, mohlo byt lepe, ale to plati vzdycky, ze?
484985
takze vymysleny ty cisla nebyly. to ze to je soucast slev snad vsichni vedeli, ne? a vubec, koho to zajima? hd-dvd je se svejma playerama za petku ve sleve prakticky porad *:D*. akce neakce, zdarma nezdarma, pribylo 22 tisic domacnosti, ktery maj ted BD player. HD-DVD jich pribylo 1000, slovy jeden tisic *:D*. takze bludy to nejsou. ano, mohlo byt lepe, ale to plati vzdycky, ze?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se