Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16481 - 16500 Napsat příspěvek
Tohle nevyresis... jedna z tech veci musi mit vyssi prioritu... ale uz kvuli PSku bych si Full HD monitor koupil. :) Ve hre prece muzes nastavit nizsi rozliseni, zalezi na internich obvodech monitoru, jak to pak pri "upscalu" bude vypadat. ;)
489460
Tohle nevyresis... jedna z tech veci musi mit vyssi prioritu... ale uz kvuli PSku bych si Full HD monitor koupil. :) Ve hre prece muzes nastavit nizsi rozliseni, zalezi na internich obvodech monitoru, jak to pak pri "upscalu" bude vypadat. ;)
0 0
reagovat
hrát je upscalovaný..to jde?:) nebo to byla nějaká sofistikovaná narážka na PS3?8)
G8800 nebo A3870 si nekoupím, to bude na řadě až s fungl novým kompem, ještě jedu na 478pin procák a AGP sběrnici;)...a stejně, než se tak stane, tak bude už 9800 nebo 10800:))
Zřejmě to kvůli tomu dilematu zase odložím:/
489459
hrát je upscalovaný..to jde?*:)* nebo to byla nějaká sofistikovaná narážka na PS3?*8)* G8800 nebo A3870 si nekoupím, to bude na řadě až s fungl novým kompem, ještě jedu na 478pin procák a AGP sběrnici*;)*...a stejně, než se tak stane, tak bude už 9800 nebo 10800*:))* Zřejmě to kvůli tomu dilematu zase odložím:/
0 0
reagovat
Tak je hraj upscalovany, ne? Nez si koupis G8800 nebo A3870. ;)
489456
Tak je hraj upscalovany, ne? Nez si koupis G8800 nebo A3870. ;)
0 0
reagovat
Mám docela dilema. Uvažuju, že bych nahradil svoji širokoúhlou 20.1".
22" by byla supr, poněvadž má stále stejné rozlišení (1680x1050), který mám ozkoušený, že na to utáhnu drtivou většinu her, Jenže je tu dilema, že 24" by byla supr na filmy a podporu fullHD, ale zase mám pocit, že bych na 1920x1200 moc už neutáhl s X1950pro 512Mb hry.
489455
Mám docela dilema. Uvažuju, že bych nahradil svoji širokoúhlou 20.1". 22" by byla supr, poněvadž má stále stejné rozlišení (1680x1050), který mám ozkoušený, že na to utáhnu drtivou většinu her, Jenže je tu dilema, že 24" by byla supr na filmy a podporu fullHD, ale zase mám pocit, že bych na 1920x1200 moc už neutáhl s X1950pro 512Mb hry.
0 0
reagovat
Nápodobně:) trvá mi aspoň 2 sekundy než mi dojde, že to píše imf a ne nějaký nováček:)
489450
Nápodobně:) trvá mi aspoň 2 sekundy než mi dojde, že to píše imf a ne nějaký nováček*:)*
0 0
reagovat
Snad to přežiješ 2 měsíce počkat;):D.

Jako poslední titul do mojí červené sbírky je to moc pěkný:+. Škoda, že nevyšel Sweeney, ten by byl víc symbolický:D
489449
Snad to přežiješ 2 měsíce počkat*;)**:D*. Jako poslední titul do mojí červené sbírky je to moc pěkný*:+*. Škoda, že nevyšel Sweeney, ten by byl víc symbolický*:D*
0 0
reagovat
OT, ale stále jsem si nezvyknul na tu černobílou ikonu, vždycky koukám, kdo to píše :D
489448
OT, ale stále jsem si nezvyknul na tu černobílou ikonu, vždycky koukám, kdo to píše *:D*
0 0
reagovat
Atonement jen na HD-DVD... to bych je trefil. ;)
489447
Atonement jen na HD-DVD... to bych je trefil. ;)
0 0
reagovat
aha, to je škoda.
489445
aha, to je škoda.
0 0
reagovat
Region A
489444
Region A
0 0
reagovat

mihhi

takže už ho máš doma...proč čekáme na projekci?:)
489443
takže už ho máš doma...proč čekáme na projekci?:)
mihhi
0 0
reagovat
Jako ten Media Theatre je mnohem lepší, ale zkoušel jsem demoverzi a můj procík to nezvládá :-(. S PowerDVD v pohodě. Navíc jsem kupoval jenom upgrade z Deluxe, tak vyšel mnohem levnějc.
489440
Jako ten Media Theatre je mnohem lepší, ale zkoušel jsem demoverzi a můj procík to nezvládá :-(. S PowerDVD v pohodě. Navíc jsem kupoval jenom upgrade z Deluxe, tak vyšel mnohem levnějc.
0 0
reagovat
Sony Playstation 3 :D
489439
Sony Playstation 3 *:D*
0 0
reagovat
PowerDVD Ultra nebo Arcsoft TotalMedia Theatre - to je ale náročnější na procík.
489438
PowerDVD Ultra nebo Arcsoft TotalMedia Theatre - to je ale náročnější na procík.
0 0
reagovat

popik

V jakym programu prehravate ty HDcka?
489437
V jakym programu prehravate ty HDcka?
popik
0 0
reagovat
OMG Číslo 5 goes blu:D link
489428
OMG Číslo 5 goes blu*:D* http://www.highdefdigest.com/news/show/Image_Entertainment/Disc_Announcements/Short_Circuit_Headed_to_Blu-ray_/1514
0 0
reagovat
Slíbený report movietyme.com: Obchod o kterém jsem nedávno psal - prodává US blučka z UK, ceny v Librách, poštovné zadarmo.
Ceny většiny novinek srovnatelné s US Amazonem s poštovným - 15,99-18,99GBP. Opravdu to posílají z UK, takže bez cla, dodací doba asi 10 dní, bublinky. Spokojenost.;):+
489425
Slíbený report movietyme.com: Obchod o kterém jsem nedávno psal - prodává US blučka z UK, ceny v Librách, poštovné zadarmo. Ceny většiny novinek srovnatelné s US Amazonem s poštovným - 15,99-18,99GBP. Opravdu to posílají z UK, takže bez cla, dodací doba asi 10 dní, bublinky. Spokojenost.*;)**:+*
0 0
reagovat

rcorp

Diky
489407
Diky
rcorp
0 0
reagovat
hut
489388
hut
0 0
reagovat
Lidi, vim, ze z to tady bylo nekolikrat, ale odkud z Anglie je zdarma to postovne? Sendit nebo hut? Diky moc
489386
Lidi, vim, ze z to tady bylo nekolikrat, ale odkud z Anglie je zdarma to postovne? Sendit nebo hut? Diky moc
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se