Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14781 - 14800 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
černý rybíz > červený rybíz > bílý rybíz
882006
černý rybíz > červený rybíz > bílý rybíz
882004
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
černý rybíz > červený rybíz 
882004
černý rybíz > červený rybíz 
4 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: speta.jr
V supermarketech bych ho asi nehledal, ale v bio marketech by být mohl. Drahý, ale mohl.
882002
V supermarketech bych ho asi nehledal, ale v bio marketech by být mohl. Drahý, ale mohl.
882000
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Nam taky na zahrade roste, ale nikde v supermarketech to neni. Proste sakra obycejny sirup z cerveneho rybizu :D:D
882000
Nam taky na zahrade roste, ale nikde v supermarketech to neni. Proste sakra obycejny sirup z cerveneho rybizu *:D**:D*
881999
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já dělal v létě limonádu. Před týdnem u nás prodávali víno z červeného rybízu. Tak jakýpak copak. To černého bylo neobvykle málo. 
881999
Já dělal v létě limonádu. Před týdnem u nás prodávali víno z červeného rybízu. Tak jakýpak copak. To černého bylo neobvykle málo. 
881996
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: speta.jr
881997
https://youtu.be/zRcmwD2F1uI?si=jwDnBrxrBr5Yjp0f
881996
3 0
reagovat

Červený rybíz

Taky ste si všimli že už tak 3 roky nejde nikde sehnat skoro nic s červeným rybizem, marmelady a hlavne sirupy? :D
881996
Taky ste si všimli že už tak 3 roky nejde nikde sehnat skoro nic s červeným rybizem, marmelady a hlavne sirupy? *:D*
Červený rybíz
1 0
reagují: Cinefil, TedGeorge
reagovat

free A.I. na úpravu / generaci orázků

co použít za software/aplikace pro windows na úpravu a generování fotek s A.I.

ideálně free...

dík za tip
881991
co použít za software/aplikace pro windows na úpravu a generování fotek s A.I. ideálně free... dík za tip
free A.I. na úpravu / generaci orázků
1 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To jsou regulérní zápletky :D A když si vzpomenu, jak svérazně se vyprávěl ten životopis o Weirdovi, ten Tvůj bychom měli natočit taky :D:+
881986
To jsou regulérní zápletky *:D* A když si vzpomenu, jak svérazně se vyprávěl ten životopis o Weirdovi, ten Tvůj bychom měli natočit taky *:D**:+*
881952
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pseudonym, tvl já jsem taky češtin...

Nemůžou mít přispěvatelé na herohero doživotní upravování prispevku?8)
881985
Pseudonym, tvl já jsem taky češtin... Nemůžou mít přispěvatelé na herohero doživotní upravování prispevku?*8)*
881958
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To docela potěší, díky. :+
881973
To docela potěší, díky. *:+*
881958
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jsem si poprskal monitor. :D:D:D
881969
Jsem si poprskal monitor. *:D**:D**:D*
881968
3 0
reagovat
Já vím, že slovenské volby jsou důležité.
Já vím, že jsem prase.
Ale sorry, ta úvodní fotka... :D :D link

UPDATE: Už není úvodní, ale je první v galerii
881968
Já vím, že slovenské volby jsou důležité. Já vím, že jsem prase. Ale sorry, ta úvodní fotka... :D :D https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/slovensko-volby-hlavni-nadrazi-volebni-vlak.A230929_115710_domaci_nema UPDATE: Už není úvodní, ale je první v galerii
12 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: TedGeorge

American Pie verze ? tu mám velmi rád

881960
https://youtu.be/X4RDB-mMDJg?si=Edl8l08D5GjiEGJW *:D**8)**:+**:+*
American Pie verze ? tu mám velmi rád
881955
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
tl;dw:
  • Extra virgin olivový olej je velmi stabilní při vyšších teplotách (podloženo nějakými studiemi)
  • Smoking point sám o sobě nic neznamená, může být např. jen vypařování vody, ale zajímá tě rozklad a ten změříš laboratorně. Nevidíš jej a není tam korelace s kouřením.
  • Argument že antioxidanty z oleje částečně kompenzují samotný proces smažení nebo tak něco (myslím že jen názor).
  • Chuťový test mezi čerstvým, zahřátým a 10 minut kouřeným olivovým olejem.
881959
tl;dw: [list][*]Extra virgin olivový olej je velmi stabilní při vyšších teplotách (podloženo nějakými studiemi) [/*][*]Smoking point sám o sobě nic neznamená, může být např. jen vypařování vody, ale zajímá tě rozklad a ten změříš laboratorně. Nevidíš jej a není tam korelace s kouřením.[/*][*]Argument že antioxidanty z oleje částečně kompenzují samotný proces smažení nebo tak něco (myslím že jen názor). [/*][*]Chuťový test mezi čerstvým, zahřátým a 10 minut kouřeným olivovým olejem. [/*][/list]
881956
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vše co jsi napsal, autorka zmiňuje. Fakt jak kdybys citoval knížku, takže je dost možné, že je ona tvůj pseudonim neboli knižní multak.
881958
Vše co jsi napsal, autorka zmiňuje. Fakt jak kdybys citoval knížku, takže je dost možné, že je ona tvůj pseudonim neboli knižní multak.
881956
11 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Ja neviem, riešiť teda, že na akom oleji smažiť mi príde ako či je zdravšie si dať piko cez nos alebo do káblu, lebo riešenie je imho také, že nesmažiť vôbec alebo minimálne. A to rezne patria medzi moje inak top obľúbené jedlá a ešte som aj taký kacír, že mi k nim najviac ako príloha chutí ryža. Takže keď už si občas dám niečo smažené, tak riešiť na akom oleji to je smažené je zbytočné. Btw rezne smažené v horkovzdušnej fritéze de facto bez oleja sú veľmi dobré tiež.
881957
Ja neviem, riešiť teda, že na akom oleji smažiť mi príde ako či je zdravšie si dať piko cez nos alebo do káblu, lebo riešenie je imho také, že nesmažiť vôbec alebo minimálne. A to rezne patria medzi moje inak top obľúbené jedlá a ešte som aj taký kacír, že mi k nim najviac ako príloha chutí ryža. Takže keď už si občas dám niečo smažené, tak riešiť na akom oleji to je smažené je zbytočné. Btw rezne smažené v horkovzdušnej fritéze de facto bez oleja sú veľmi dobré tiež.
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Já tu autorku a její knížku vůbec nedoporučoval, reagoval jsem jenom na kokosový tuk. Vlastně ani nevím o koho jde. Předpokládám ale že se jí stalo to co Havlíčkovi, Cajthamlové nebo Fořtovi, kde je časem prepralo vlastní ego, kšeft a já nevím co a začali sdílet blbosti...

Co to video prosím říká ? Nemám úplně čas si pustit celé. Zaznamenal jsem jenom polemiku jestli je teplota zakouření tak důležitá, no je. Předpokládám, že můžou vzniknout třecí plochy, jestli je to extra virgin nebo jaká je to forma vaření. Ale smažení je bezpečně přes 200 a tam si moc nedokážu představit jak se má EVOO dostat....
881956
Já tu autorku a její knížku vůbec nedoporučoval, reagoval jsem jenom na kokosový tuk. Vlastně ani nevím o koho jde. Předpokládám ale že se jí stalo to co Havlíčkovi, Cajthamlové nebo Fořtovi, kde je časem prepralo vlastní ego, kšeft a já nevím co a začali sdílet blbosti... Co to video prosím říká ? Nemám úplně čas si pustit celé. Zaznamenal jsem jenom polemiku jestli je teplota zakouření tak důležitá, no je. Předpokládám, že můžou vzniknout třecí plochy, jestli je to extra virgin nebo jaká je to forma vaření. Ale smažení je bezpečně přes 200 a tam si moc nedokážu představit jak se má EVOO dostat....
881945
1 -1
reagují: Gonzi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Adventurer
Byl to můj sen, takže vypadala jako krásná čtyříctka bez umělých věcí.
881955
Byl to můj sen, takže vypadala jako krásná čtyříctka bez umělých věcí.
881954
5 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Madonna v jaké verzi ?
70-80 přírodní verze (doslova) a nebo aktuální umělá verze s obřími silikony ?
881954
Madonna v jaké verzi ? 70-80 přírodní verze (doslova) a nebo aktuální umělá verze s obřími silikony ?
881952
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se