Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128181 - 128200 Napsat příspěvek

HD

lidičky ma takovej dotaz...proč mi nefungujou ty trailery v HD kvalitě?...např. trailer na X-Meny...doufám že to nepotřebuje nějaký smešl požadavky, jinak jsem totiž v pr****:D
445281
lidičky ma takovej dotaz...proč mi nefungujou ty trailery v HD kvalitě?...např. trailer na X-Meny...doufám že to nepotřebuje nějaký smešl požadavky, jinak jsem totiž v pr*****:D*
HD
0 0
reagovat
Civale hlavně si v Omenu všimni takovýho reportéra (pokud ho nevystřihly) co se jmenuje Matt Richie, je to můj profesor Angliny:D
445280
Civale hlavně si v Omenu všimni takovýho reportéra (pokud ho nevystřihly) co se jmenuje Matt Richie, je to můj profesor Angliny*:D*
0 0
reagovat

Cival

JJ budu se snažit ;)
445279
JJ budu se snažit *;)*
Cival
0 0
reagovat
Mystic: Recenze bude zahy, pokud se nemylim. Priste prosim trochu vic vykricniku a otazniku at vyzni nalehavost toho dotazu :-)
445278
Mystic: Recenze bude zahy, pokud se nemylim. Priste prosim trochu vic vykricniku a otazniku at vyzni nalehavost toho dotazu :-)
0 0
reagovat
Ok.
445277
Ok.
0 0
reagovat
imf: Smazal sem to! sorac.jen sme se podrapali
445276
imf: Smazal sem to! sorac.jen sme se podrapali
0 0
reagovat
Hele... my to myslime vazne. Fakt to tu prestante hnojit. Pokud mate neodolatelnou touhu si popovidat, tak bezte na chat. Diky.
445275
Hele... my to myslime vazne. Fakt to tu prestante hnojit. Pokud mate neodolatelnou touhu si popovidat, tak bezte na chat. Diky.
0 0
reagovat
Co blbnete ja som s vami.Za tie blbosti čo som tu napísal sa ospravedlňujem.:)
445274
Co blbnete ja som s vami.Za tie blbosti čo som tu napísal sa ospravedlňujem.*:)*
0 0
reagovat
Tak. A je to. :)
445273
Tak. A je to. :)
0 0
reagovat
Hadejte se, s radosti to pak smazu. :) S podobnejma OT prispevkama bud upalujte na chat, nebo se smirte s tim, ze jejich zivotnost bude v radu vterin, max. minut. ;)
445272
Hadejte se, s radosti to pak smazu. :) S podobnejma OT prispevkama bud upalujte na chat, nebo se smirte s tim, ze jejich zivotnost bude v radu vterin, max. minut. ;)
0 0
reagovat
Kocour: Ano, i tak se to da rict :-))
445271
Kocour: Ano, i tak se to da rict :-))
0 0
reagovat
Kur*a, co to je?! Mazejte do vzkazniku nebo vas mazu...
445270
Kur*a, co to je?! Mazejte do vzkazniku nebo vas mazu...
0 0
reagovat
He? Chlapci, myslim že většinu lidí vaše sokromé výstřelky nezajímají. Odeberte se prosím do vzkazníku. Díky.
445269
He? Chlapci, myslim že většinu lidí vaše sokromé výstřelky nezajímají. Odeberte se prosím do vzkazníku. Díky.
0 0
reagovat
Nho tak si hejbni peterko az se citim trapne!
445268
Nho tak si hejbni peterko az se citim trapne!
0 0
reagovat
Chlapce... vzdyt ty branis i Uweho Bolla. ;)))
445267
Chlapce... vzdyt ty branis i Uweho Bolla. ;)))
0 0
reagovat

Zajímavý je

to, že já skoro jediněj bráním nové Hvězdné války a Natalii Portman. Většina je proti :-) Jinak na internetu rotují hádky o všem. Od jakým práškem prát až po volby. :-)
445266
to, že já skoro jediněj bráním nové Hvězdné války a Natalii Portman. Většina je proti :-) Jinak na internetu rotují hádky o všem. Od jakým práškem prát až po volby. :-)
Zajímavý je
0 0
reagovat
Jestli muzu bejt smelej, co je na ty debate tak zajimavyho? ;) Venoval jsem ji pet minut a hadky "puvodni vs. nova trilogie" rotuji po internetu snad poslednich pet let... nic novyho.
445265
Jestli muzu bejt smelej, co je na ty debate tak zajimavyho? ;) Venoval jsem ji pet minut a hadky "puvodni vs. nova trilogie" rotuji po internetu snad poslednich pet let... nic novyho.
0 0
reagovat

Diskuze

Kdyby Vás zajímala zajímavá diskuze o Star wars apod. tak koukněte na link
445264
Kdyby Vás zajímala zajímavá diskuze o Star wars apod. tak koukněte na http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=5966.0
Diskuze
0 0
reagovat
MYSTIC: minirecenze: je to sra*ka :D
445263
MYSTIC: minirecenze: je to sra*ka *:D*
0 0
reagovat

RECENZE???

Kdy bude recenze na The Omen 666 !!!???!!!
445262
Kdy bude recenze na The Omen 666 !!!???!!!
RECENZE???
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist