Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128161 - 128180 Napsat příspěvek

IMF

Díky.
448291
Díky.
IMF
0 0
reagovat
Jeste to neni obodovany (coz je ostatne videt i v profilu toho kvizu)
448290
Jeste to neni obodovany (coz je ostatne videt i v profilu toho kvizu)
0 0
reagovat
lol, ono to fakt bylo dungeon siege? ja jsem tak dobrej! :D znam asi ctyri fantasy filmy s priserkama na konich a zrona to je ono :) treba i vyhraju...muhehe :))
448289
lol, ono to fakt bylo dungeon siege? ja jsem tak dobrej! :D znam asi ctyri fantasy filmy s priserkama na konich a zrona to je ono :) treba i vyhraju...muhehe *:))*
0 0
reagovat
Jo jsem, ale že mám jen 2 celkově správně odpovězený otázky a já měl za to, že s Dungeon Siege bych měl mít 3. Kde se stala chyba. Že bych se já spletl?
448288
Jo jsem, ale že mám jen 2 celkově správně odpovězený otázky a já měl za to, že s Dungeon Siege bych měl mít 3. Kde se stala chyba. Že bych se já spletl?
0 0
reagovat

Ravenhorn

To bys mel vedet ne? Nebo za tebe odpovidal nekdo jinej? :) (ses tam)
448287
To bys mel vedet ne? Nebo za tebe odpovidal nekdo jinej? :) (ses tam)
Ravenhorn
0 0
reagovat
Mám otázku. Byl jsem i já mezi těma co dobře odpověděli na poslední kvíz Dungeon Siege?
448286
Mám otázku. Byl jsem i já mezi těma co dobře odpověděli na poslední kvíz Dungeon Siege?
0 0
reagovat
Škoda rozpory, jiné názory atd. musí být jinak kdyby nebyly tak by to bylo se světem špatný. Byla by pěkná nuda. :D
448285
Škoda rozpory, jiné názory atd. musí být jinak kdyby nebyly tak by to bylo se světem špatný. Byla by pěkná nuda. *:D*
0 0
reagovat

Cival

jo, radsi poslouchej svou zizen :+
448284
jo, radsi poslouchej svou zizen *:+*
Cival
0 0
reagovat
Snipsley: Beztak by me nejaci rozzlobeni Slezane castovali c____y. Image je na nic. Superman zustava!
448283
Snipsley: Beztak by me nejaci rozzlobeni Slezane castovali c____y. Image je na nic. Superman zustava!
0 0
reagovat
jezisku na krizku...
448282
jezisku na krizku...
0 0
reagovat

Cival

jo, uz si zmen ikonku, co ty na to ;) budes met novy "look" :D:D
448281
jo, uz si zmen ikonku, co ty na to *;)* budes met novy "look" *:D**:D*
Cival
0 0
reagovat

imf

Uz jsem s tim smireny :-) SORRY BOSS .-)
448280
Uz jsem s tim smireny :-) SORRY BOSS .-)
imf
0 0
reagovat
Mystic: Prokazal si svuj kalibr, chlape!
Snipsley: Jeste mi chces neco vycitat?:D
448279
Mystic: Prokazal si svuj kalibr, chlape!
Snipsley: Jeste mi chces neco vycitat?*:D*
0 0
reagovat
Sakra... uz ctu prilis mezi radky... budiz. :)
448278
Sakra... uz ctu prilis mezi radky... budiz. :)
0 0
reagovat
Mystic: Vis... jakkoliv je v tomhle kus pravdy, je neuveritelne dulezity, JAK tu svoji kritiku napises... ted na tebe treba reaguju, ale kvuli tomu naprosto zbytecnymu foru s panem "Cipalem" bych vlastne vubec nemusel... az dospejes, treba pochopis, ze slusne napsana kritika ma mnohem vetsi odezvu, nez frackovite nadavani... kviz se dlouho nevyhodnocoval, protoze byl Kocour na dovolene... nakonec jsem to tedy udelal za nej... snazime se ty terminy dodrzovat, ale proste to nekdy nevyjde... smir se s tim a bude ti lip.
448277
Mystic: Vis... jakkoliv je v tomhle kus pravdy, je neuveritelne dulezity, JAK tu svoji kritiku napises... ted na tebe treba reaguju, ale kvuli tomu naprosto zbytecnymu foru s panem "Cipalem" bych vlastne vubec nemusel... az dospejes, treba pochopis, ze slusne napsana kritika ma mnohem vetsi odezvu, nez frackovite nadavani... kviz se dlouho nevyhodnocoval, protoze byl Kocour na dovolene... nakonec jsem to tedy udelal za nej... snazime se ty terminy dodrzovat, ale proste to nekdy nevyjde... smir se s tim a bude ti lip.
0 0
reagovat

mystic

pani, nevsimli jsme si.. :D
448276
pani, nevsimli jsme si.. *:D*
mystic
0 0
reagovat

cival

spletl jsem pismena ( omylem ), oprava* od Mr.CIPala - od Mr.CIVALA.....
448275
spletl jsem pismena ( omylem ), oprava* od Mr.CIPala - od Mr.CIVALA.....
cival
0 0
reagovat

Cival

pls priste ne tak skvely odpovedi, protoze sem se malem nezvedl ze zeme:+:+
448274
pls priste ne tak skvely odpovedi, protoze sem se malem nezvedl ze zeme*:+**:+*
Cival
0 0
reagovat

imf

Asi tak, ja se ke kompu dostanu tak na dve hodky denne, nekdy vic, nekdy min, nekdy vubec a kdyz uz jsem na PC tak prvni co udelam stahuju trailery a cucim na kviz! A kdyz prijdu domu ze skoly a tesim se jestli sem nahodou nevyhral, otevru kviz a tam posunuto o dva dny, o dva pozdeji to same, a treba kdyz uz se napise spravna odpoved kvizu tak se zas ceka na vyhodnoceni, ktere se taky protahuje ( treba dalsi tyden navic )....tak to nastve, pr. cekate na trailer na nejaky husty film ktery ma byt v sobotu, a kazdy den by se na serveru psalo ze bude na druhy den, az do dalsi soboty (nejmin), taky by vas to sralo ne? proste bud chapete nebo ne.....nechtel sem se nejak hadat nebo tak .... ale nenecham se jen tak urazet od Mr.CIPala..... oka sem zamotal v tom psani.....uz koncim a kvuli kvizu uz nebudu otravovat....
448273
Asi tak, ja se ke kompu dostanu tak na dve hodky denne, nekdy vic, nekdy min, nekdy vubec a kdyz uz jsem na PC tak prvni co udelam stahuju trailery a cucim na kviz! A kdyz prijdu domu ze skoly a tesim se jestli sem nahodou nevyhral, otevru kviz a tam posunuto o dva dny, o dva pozdeji to same, a treba kdyz uz se napise spravna odpoved kvizu tak se zas ceka na vyhodnoceni, ktere se taky protahuje ( treba dalsi tyden navic )....tak to nastve, pr. cekate na trailer na nejaky husty film ktery ma byt v sobotu, a kazdy den by se na serveru psalo ze bude na druhy den, az do dalsi soboty (nejmin), taky by vas to sralo ne? proste bud chapete nebo ne.....nechtel sem se nejak hadat nebo tak .... ale nenecham se jen tak urazet od Mr.CIPala..... oka sem zamotal v tom psani.....uz koncim a kvuli kvizu uz nebudu otravovat....
imf
0 0
reagovat
Fluke: IMHO sirky. Na kazdou napise jmeno uzivatele a pak hleda nejkratsi.
448272
Fluke: IMHO sirky. Na kazdou napise jmeno uzivatele a pak hleda nejkratsi.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se