Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128201 - 128220 Napsat příspěvek

Mystic

No comment. :) Uz jsem nekolikrat psal, ze kviz je jaksi navic... takovy bonus pro ctenare... v zebricku priorit je uplne nejniz, stejne jako je nejniz na cele strance. Preber si to, chlapce. :)
448256
No comment. :) Uz jsem nekolikrat psal, ze kviz je jaksi navic... takovy bonus pro ctenare... v zebricku priorit je uplne nejniz, stejne jako je nejniz na cele strance. Preber si to, chlapce. :)
Mystic
0 0
reagovat
MYSTIC: nezapomínej, že MZ je naše volnočasová aktivita, takže zatímco ty jen čteš a camráš, my chodíme na pojekce, do půjčoven, trávíme hodiny na netu, aby to tu jelo. Zklidni hormon. A btw tě tu v soutěžích nikdo nediskriminuje, ve vyhodnocování osobní sympatie ani antipatie neuplatňujeme...
448255
MYSTIC: nezapomínej, že MZ je naše volnočasová aktivita, takže zatímco ty jen čteš a camráš, my chodíme na pojekce, do půjčoven, trávíme hodiny na netu, aby to tu jelo. Zklidni hormon. A btw tě tu v soutěžích nikdo nediskriminuje, ve vyhodnocování osobní sympatie ani antipatie neuplatňujeme...
0 0
reagovat

MYSTIC

A nechces nam nejaky kvizy usporadat sam? A ceny kupovat taky sam a za svoje penize?
448254
A nechces nam nejaky kvizy usporadat sam? A ceny kupovat taky sam a za svoje penize?
MYSTIC
0 0
reagovat

kviz

Coze, uhadly jenom tri lidi (spolu se mnou) a ja zase nevyhral? Uz se mi to zda nejake divne, ze by averze vuci me? Je mi jedno,vy jste... a vubec proc to resit. A jinak kdy zacne konecne nove ctvrtleti? MZ by si mela najit este jednu posilu na kvizy, at nemusi kazdy kviz presunovat o 5dnu a potom 10 vyhodnocovat.
448253
Coze, uhadly jenom tri lidi (spolu se mnou) a ja zase nevyhral? Uz se mi to zda nejake divne, ze by averze vuci me? Je mi jedno,vy jste... a vubec proc to resit. A jinak kdy zacne konecne nove ctvrtleti? MZ by si mela najit este jednu posilu na kvizy, at nemusi kazdy kviz presunovat o 5dnu a potom 10 vyhodnocovat.
kviz
0 0
reagovat

t_gon

Ved prave, VSETCI si uvedomuju, ze Termi bez Arnieho nie je Termi, tak preto im to tolko trva kedze to chcu tocit (teda, ich uctovnici:)
448252
Ved prave, VSETCI si uvedomuju, ze Termi bez Arnieho nie je Termi, tak preto im to tolko trva kedze to chcu tocit (teda, ich uctovnici:)
t_gon
0 0
reagovat

Gorecki

Snad si nebudou davat na cas hoodne dlouho, i kdyz bez Arniho neni Termi, ze...No a ROcky mel finishovat IV a konec a ne tou patou slataninou...

xMort - BL byl z pocatku celkem tezka nuda, ale jak rikam, ke konci to bylo temer jako sledovat starsi Wooovky... A me pro zmenu nebavi xXx2 - takze mam futra do klubu zavrene ;(
448251
Snad si nebudou davat na cas hoodne dlouho, i kdyz bez Arniho neni Termi, ze...No a ROcky mel finishovat IV a konec a ne tou patou slataninou...
xMort - BL byl z pocatku celkem tezka nuda, ale jak rikam, ke konci to bylo temer jako sledovat starsi Wooovky... A me pro zmenu nebavi xXx2 - takze mam futra do klubu zavrene ;(
Gorecki
0 0
reagovat
Na CNN som videl rozhovor s CEO studia MGM, kde hovoril o tom, ze novy Terminator bude bez Arnieho a ze si davaju na cas aby nasli dobreho noveho predstavitela. Takisto povedal, ze novy Rocky nema byt revivalom serie, ale iba poslednym zatuknutim celej serie (co je dost logicke:)
448250
Na CNN som videl rozhovor s CEO studia MGM, kde hovoril o tom, ze novy Terminator bude bez Arnieho a ze si davaju na cas aby nasli dobreho noveho predstavitela. Takisto povedal, ze novy Rocky nema byt revivalom serie, ale iba poslednym zatuknutim celej serie (co je dost logicke:)
0 0
reagovat

imf

elita jak se patri - nebo jelita? :)) :D
448249
elita jak se patri - nebo jelita? *:))* *:D*
imf
0 0
reagovat

OT

448248
http://www.youtube.com/watch?v=YuFLvwRQXm0
OT
0 0
reagovat

xMort

Vitej do elitniho klubu. :)
448247
Vitej do elitniho klubu. :)
xMort
0 0
reagovat

t_gon

Mě to moc nebavilo..

Já si dneska z recese pustil xXx 2 a náramně jsem se u toho pobavil. Nevím jestli to mysleli vážně, ale koukatelné je to tak jako tak..
448246
Mě to moc nebavilo..

Já si dneska z recese pustil xXx 2 a náramně jsem se u toho pobavil. Nevím jestli to mysleli vážně, ale koukatelné je to tak jako tak..
t_gon
0 0
reagovat

st

ja psat pro MZ? to by neslo, bych je svym umem uplne zasstinil... to jim prece nemuzu udelat ;):))
448245
ja psat pro MZ? to by neslo, bych je svym umem uplne zasstinil... to jim prece nemuzu udelat *;)**:))*
st
0 0
reagovat

Catacombs trailer

Další hororový příspěvek tentokrát odehrávající se v katakombách pod Paříží, kde nějaký chytrák udělal disco klub.

link
448244
Další hororový příspěvek tentokrát odehrávající se v katakombách pod Paříží, kde nějaký chytrák udělal disco klub. http://www.youtube.com/watch?v=cRkPL8VqF1w
Catacombs trailer
0 0
reagovat
A propo, sleduej nekdo ANime Black">link Lagoon???Je to vcelku novinka (tak mesic tomu sel posledni dil z 12 - coz ma byt ovsem prej jen prvni serka) a je to cistej akcni narez. Jedna se o bandu zoldaku (zena, bouchac, drtihlav na kompy a nove jeden typek, jenz s nimi zustal od prvni chvile co vybrali lod, na niz cestoval....), ale ted k tomu hlavnimu. Jsem ted dojel 11 dil a jako by nestacilo ze hlavni hrdinka Levi chodi a vsechno mydli zasadne s dvemy kvery, ale v tomto dile se objevi pan Mr. Chan, jez presne jako by z oka Yun-Fat Chowovi vypadnul...Kdo nevidel neuveri. DElsi sacko, bila sala, stylove brylky, cigarko a samozrejme 2 Guny....Krasa
448243
A propo, sleduej nekdo ANime Black Lagoon???Je to vcelku novinka (tak mesic tomu sel posledni dil z 12 - coz ma byt ovsem prej jen prvni serka) a je to cistej akcni narez. Jedna se o bandu zoldaku (zena, bouchac, drtihlav na kompy a nove jeden typek, jenz s nimi zustal od prvni chvile co vybrali lod, na niz cestoval....), ale ted k tomu hlavnimu. Jsem ted dojel 11 dil a jako by nestacilo ze hlavni hrdinka Levi chodi a vsechno mydli zasadne s dvemy kvery, ale v tomto dile se objevi pan Mr. Chan, jez presne jako by z oka Yun-Fat Chowovi vypadnul...Kdo nevidel neuveri. DElsi sacko, bila sala, stylove brylky, cigarko a samozrejme 2 Guny....Krasa
0 0
reagovat
No if mas sikovnou segru, tak se muzem na necem domluvit ^_^
448242
No if mas sikovnou segru, tak se muzem na necem domluvit ^_^
0 0
reagovat
sikulka, chces pusinku? :)
448241
sikulka, chces pusinku? :)
0 0
reagovat
Taky jsem si vsimnul noveho pridavku do redakce (V.I.M.: Halloween)...
448240
Taky jsem si vsimnul noveho pridavku do redakce (V.I.M.: Halloween)...
0 0
reagovat
třeba imf podstoupil klonovací proceduru:D
448239
třeba imf podstoupil klonovací proceduru*:D*
0 0
reagovat
tak se pridej scroochy :D urcite by to bylo moc zajimavy. Pokud by te hlad nesezral :D
448238
tak se pridej scroochy :D urcite by to bylo moc zajimavy. Pokud by te hlad nesezral *:D*
0 0
reagovat
zrovna jsem o tom premejslel, ze mate dalsi novy rubriky, tak ze to nemuzete zvladat v soucasnym stavu :)
448237
zrovna jsem o tom premejslel, ze mate dalsi novy rubriky, tak ze to nemuzete zvladat v soucasnym stavu :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se