Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127621 - 127640 Napsat příspěvek
U nás sme tiež mali takého jedného frajera, čo sa to odvážil spievať (a dokonca sa na tohto aj podobal). Akurát, že ten náš bol transvestita.
448855
U nás sme tiež mali takého jedného frajera, čo sa to odvážil spievať (a dokonca sa na tohto aj podobal). Akurát, že ten náš bol transvestita.
0 0
reagovat
Jezis, ted mam rajce na monitoru a v klavesnici :D
448854
Jezis, ted mam rajce na monitoru a v klavesnici *:D*
0 0
reagovat
Švédská (budoucí?) superstar zpívá hit loňského léta od O-Zone. Very">link kinky.
448853
Švédská (budoucí?) superstar zpívá hit loňského léta od O-Zone. Very kinky.
0 0
reagovat
Eddie: přesně, Vale tomu dal hodně, zasloužil se asi nejvíc o celou atmosféru, ten kluk je prostě frajer:)....imf: taky mu drzim palce, ale s tím ukazováčkem, to je dobrá nápad:D
448852
Eddie: přesně, Vale tomu dal hodně, zasloužil se asi nejvíc o celou atmosféru, ten kluk je prostě frajer*:)*....imf: taky mu drzim palce, ale s tím ukazováčkem, to je dobrá nápad*:D*
0 0
reagovat
duro: nerad bych si přiznával slávu, link na to mi poslal Tetsuo a nemohl jsem se nepodělit. Trochu mi to připomnělo starý klip od Avalanches.">link Ale ten nemá takový švih, jako "kozáčci."
448851
duro: nerad bych si přiznával slávu, link na to mi poslal Tetsuo a nemohl jsem se nepodělit. Trochu mi to připomnělo starý klip od Avalanches. Ale ten nemá takový švih, jako "kozáčci."
0 0
reagovat
F1cka konci se Schumakem... doufam, ze to jeste nakonec vyhraje a odjede se vztycenym prostrednickem. :)
448850
F1cka konci se Schumakem... doufam, ze to jeste nakonec vyhraje a odjede se vztycenym prostrednickem. :)
0 0
reagovat
Shushika: Vynikajúci klip. A tí tanečníci budú nejaký špičkový ruský folklórny súbor. Človeku sa až zacnie... :-)
448849
Shushika: Vynikajúci klip. A tí tanečníci budú nejaký špičkový ruský folklórny súbor. Človeku sa až zacnie... :-)
0 0
reagovat

Fluke

Moje řeč. MotoGP je mnohem zábavnější, zvlášť od doby co Valentino přesedlal na Yamahu.
448848
Moje řeč. MotoGP je mnohem zábavnější, zvlášť od doby co Valentino přesedlal na Yamahu.
Fluke
0 0
reagovat

Psema

Proto mám radši MotoGP, jezdci v pohodě a supr komentátoři a žádný takový excesy.
448847
Proto mám radši MotoGP, jezdci v pohodě a supr komentátoři a žádný takový excesy.
Psema
0 0
reagovat

Fluke

já ho neměl nikdy rád:-
448846
já ho neměl nikdy rád*:-*
Fluke
0 0
reagovat
Tak jako Alonso mě teď mírně zklamal, ještě že sem mu nefandil, jako říct o Renaultu, že mu znemožňují vítězství, ještě potom co uděli zakázanou týmovou režii:-:-
448845
Tak jako Alonso mě teď mírně zklamal, ještě že sem mu nefandil, jako říct o Renaultu, že mu znemožňují vítězství, ještě potom co uděli zakázanou týmovou režii*:-**:-*
0 0
reagovat
Jo Basement Jaxx mívá takový hezky úletový klipy:), ale ti týpci si to tam dost dávali.
448844
Jo Basement Jaxx mívá takový hezky úletový klipy*:)*, ale ti týpci si to tam dost dávali.
0 0
reagovat
Ten "ruský" klip je vážně zábavný! Hlavně ti medvědi, jak "tančí" kozáčka.
448843
Ten "ruský" klip je vážně zábavný! Hlavně ti medvědi, jak "tančí" kozáčka.
0 0
reagovat
Velmi crazy záležitost,">link přinejmenším od klipu Avalanches s horníky...
448842
Velmi crazy záležitost, přinejmenším od klipu Avalanches s horníky...
0 0
reagovat
:o Sakra, moviezone začínám mít tak trochu nějak moc rád 8) Jak jsem již avizoval, tak se na trailer night určitě dostavim....těším se tam čím dál tím víc :)
448841
*:o* Sakra, moviezone začínám mít tak trochu nějak moc rád *8)* Jak jsem již avizoval, tak se na trailer night určitě dostavim....těším se tam čím dál tím víc *:)*
0 0
reagovat
...tak ako ja 8)
448840
...tak ako ja *8)*
0 0
reagovat

psema

a jaky z toho plyne ponauceni? nikam nelez a zustavej nonstop u PC! :DD
448839
a jaky z toho plyne ponauceni? nikam nelez a zustavej nonstop u PC! :DD
psema
0 0
reagovat
člověk je tři dny mimo, a hned se na něj valí hromada novinek, recenzí, blogů a příspěvků v diskuzi.:D
448838
člověk je tři dny mimo, a hned se na něj valí hromada novinek, recenzí, blogů a příspěvků v diskuzi.*:D*
0 0
reagovat

dwarf

Asi to uz stiahli, ale najdes tam prvych desat minut v prisernej kvalite tocene v kine:D
448837
Asi to uz stiahli, ale najdes tam prvych desat minut v prisernej kvalite tocene v kine*:D*
dwarf
0 0
reagovat
damn
448836
damn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se