Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127661 - 127680 Napsat příspěvek
duro: Moja rec
448791
duro: Moja rec
0 0
reagovat
Inak, bol to pôvodne pilot k ďalšiemu seriálu v štýle Twin Peaks, ale zdesení producenti to Davidovi zatrhli už po tomto úvode...
448790
Inak, bol to pôvodne pilot k ďalšiemu seriálu v štýle Twin Peaks, ale zdesení producenti to Davidovi zatrhli už po tomto úvode...
0 0
reagovat
Môj výklad toho snímku je, že tam bola dobrá lesbická scéna a zvyšok mi chvalabohu vyfučal z hlavy. Instantný Lynch. Nasypte do šálky, zalejte vlažnou vodou a máte film, ktorý môžu inťoši rozoberať a hľadať v ňom významy. Väčšinou tie, ktoré tam v skutočnosti nie sú.
448789
Môj výklad toho snímku je, že tam bola dobrá lesbická scéna a zvyšok mi chvalabohu vyfučal z hlavy. Instantný Lynch. Nasypte do šálky, zalejte vlažnou vodou a máte film, ktorý môžu inťoši rozoberať a hľadať v ňom významy. Väčšinou tie, ktoré tam v skutočnosti nie sú.
0 0
reagovat
huh, tak jsem videl mulholland drive - konec ubral filmu trochu kvality, nic mene zajimavy film o jednom velkem hollywoodskem snu :)) pokud jsem to dobre pochopil. zajimal by me i vas vyklad tohohle snimku
448788
huh, tak jsem videl mulholland drive - konec ubral filmu trochu kvality, nic mene zajimavy film o jednom velkem hollywoodskem snu :)) pokud jsem to dobre pochopil. zajimal by me i vas vyklad tohohle snimku
0 0
reagovat
ja ho mel za kilo, byl priloha sterea a video
448787
ja ho mel za kilo, byl priloha sterea a video
0 0
reagovat
Vsude a uz hodne dlouho (Ja - pred Vanoci v Tescu)
448786
Vsude a uz hodne dlouho (Ja - pred Vanoci v Tescu)
0 0
reagovat
a kde?
448785
a kde?
0 0
reagovat
no už nějakou dobu je k mání za 2 kila ...
448784
no už nějakou dobu je k mání za 2 kila ...
0 0
reagovat
som totiz pred rozhodnutim ci ho kupit alebo nie, lebo si ho neviem kde pozriet.ale nasiel som ho za dobru cenu.
448783
som totiz pred rozhodnutim ci ho kupit alebo nie, lebo si ho neviem kde pozriet.ale nasiel som ho za dobru cenu.
0 0
reagovat
Me se to nelibilo ani napoprvy
448782
Me se to nelibilo ani napoprvy
0 0
reagovat
to je to s tim holicem? me se to libilo i napodruhy
448781
to je to s tim holicem? me se to libilo i napodruhy
0 0
reagovat
Bomba i napotřetí:+:D
448780
Bomba i napotřetí*:+**:D*
0 0
reagovat
Bomba na jedno zhlidnuti. Nuda na druhy :D
448779
Bomba na jedno zhlidnuti. Nuda na druhy *:D*
0 0
reagovat
videl niekto film Muž, který nebyl?co vy na to?
448778
videl niekto film Muž, který nebyl?co vy na to?
0 0
reagovat

aldebaran

Podla mna islo o klasicky serialovy "cliffhanger". Vsetko nasvedcuje tomu ze zomrel, ale tvorcovia si nechali zadne vratka keby ho divaci chceli "ozivit":)
448777
Podla mna islo o klasicky serialovy "cliffhanger". Vsetko nasvedcuje tomu ze zomrel, ale tvorcovia si nechali zadne vratka keby ho divaci chceli "ozivit":)
aldebaran
0 0
reagovat

aldebaran

No to je uz moooc davno, co jsem to videl, takze nejak tak si to pamatuji, snad jen nebyla ta jeho Grupa jeste uveznena v nejakem stanu, kde je pak vysvobodil ten "novej" Robin, ci kdo to byl, jez pak hraje druhou serku???No, asi bude lepsi si sehnat aspon ten posle dil a pripomenout si to (pac podle tech zaberu na YT alespon ty souboje vypadaji stale dobre...)
448776
No to je uz moooc davno, co jsem to videl, takze nejak tak si to pamatuji, snad jen nebyla ta jeho Grupa jeste uveznena v nejakem stanu, kde je pak vysvobodil ten "novej" Robin, ci kdo to byl, jez pak hraje druhou serku???No, asi bude lepsi si sehnat aspon ten posle dil a pripomenout si to (pac podle tech zaberu na YT alespon ty souboje vypadaji stale dobre...)
aldebaran
0 0
reagovat

t_gon

Mě zmátla ta závěrečná scéna, kde na konci všichni z Robinovi družiny včetně Marion stříleli šípy nad takový rybník a přitom vzpomínali, jak se s ním poprvé potkali. No, a pak se na opačném břehu objejí postava v kápi a ta taky vystřelí šíp. A pak je konec!
448775
Mě zmátla ta závěrečná scéna, kde na konci všichni z Robinovi družiny včetně Marion stříleli šípy nad takový rybník a přitom vzpomínali, jak se s ním poprvé potkali. No, a pak se na opačném břehu objejí postava v kápi a ta taky vystřelí šíp. A pak je konec!
t_gon
0 0
reagovat

aldebaran

K tomu poslednimu dilu, teda co si pamatuju, tak RObin zustal na nejakem kopci, jeho Kumpli mu nechali sipy a zdrhli se zachranit. No a na neho sla celkem znacna presila, vystrelila milion patnact sipu a tak nejak konec...Jestli si to dobre pamatuji, takze asi "Death"
448774
K tomu poslednimu dilu, teda co si pamatuju, tak RObin zustal na nejakem kopci, jeho Kumpli mu nechali sipy a zdrhli se zachranit. No a na neho sla celkem znacna presila, vystrelila milion patnact sipu a tak nejak konec...Jestli si to dobre pamatuji, takze asi "Death"
aldebaran
0 0
reagovat

Pan Tumnus

Možná to je Ave Satani! Ale vůbec si nejsem jistej!
448773
Možná to je Ave Satani! Ale vůbec si nejsem jistej!
Pan Tumnus
0 0
reagovat

Clannad - Robin Hood song

Pro ty, kteří vyrůstali na pořadech Vega, Magion. Malá vzpomínka na jeden starší seriál.
link
448772
Pro ty, kteří vyrůstali na pořadech Vega, Magion. Malá vzpomínka na jeden starší seriál. http://www.youtube.com/watch?v=9iJwiGEZZto&mode=related&search=
Clannad - Robin Hood song
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se