Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127641 - 127660 Napsat příspěvek
Sakra - co má BloodRayne spolecnyho s HD-DVD - vubec tem vasim slovum nerozumim...:):D
448811
Sakra - co má BloodRayne spolecnyho s HD-DVD - vubec tem vasim slovum nerozumim...*:)**:D*
0 0
reagovat
Ad PS3, chtel jsem samozrejme napsat min... stihnou do listopadu vyrobit jen 500k (misto planovanych 3-4M), takze se jim nepovede "zasypat trh levnou variantou BR playeru", pricemz HD-DVD playery by mely byt o Vanocich za tech 300-400 dolaru a HD-DVD mechanika do XBOXu (kterych uz se par milionu po svete toula) bude stat kolem 200 dolaru (u nas Euro :). Na rozhodovani je asi zatim brzy, ale Sony zatim ztraci... technologicky i komercne (BR playery jsou mimochodem 2x drazsi nez HD-DVD Toshiby... takze se jich prodava nula nula nic).
448810
Ad PS3, chtel jsem samozrejme napsat min... stihnou do listopadu vyrobit jen 500k (misto planovanych 3-4M), takze se jim nepovede "zasypat trh levnou variantou BR playeru", pricemz HD-DVD playery by mely byt o Vanocich za tech 300-400 dolaru a HD-DVD mechanika do XBOXu (kterych uz se par milionu po svete toula) bude stat kolem 200 dolaru (u nas Euro :). Na rozhodovani je asi zatim brzy, ale Sony zatim ztraci... technologicky i komercne (BR playery jsou mimochodem 2x drazsi nez HD-DVD Toshiby... takze se jich prodava nula nula nic).
0 0
reagovat
jojo....nak by mi to i vyhovovalo, Toshiba proste udelala veci krok vpred nez BR, ackoliv je kapacitne slabsi. Cim dal vic se zacinam priklanet moznosti HD-DVD filmu a BR jako storage media
448809
jojo....nak by mi to i vyhovovalo, Toshiba proste udelala veci krok vpred nez BR, ackoliv je kapacitne slabsi. Cim dal vic se zacinam priklanet moznosti HD-DVD filmu a BR jako storage media
0 0
reagovat
BR se porad drzi MPEG-2, ale imho i Sony dojde, ze musi pokrocit kupredu. Asi to ale bude pozde... nektery studia uz se trhaj, prvni BR playery na US trhu jsou hrozny kramy (mnohem horsi nez HD-DVD Toshiby a to je co rict :)... PS3 tomu nepomuze, protoze ji ze zacatku bude vic... zatim to odhaduju, ze BR se uchyti v IT segmentu, diky vetsim kapacitam, ale ty filmy zatim valcuje HD-DVD... i co se tyka poctu releasu doposud a v nasledujicich mesicich.
448808
BR se porad drzi MPEG-2, ale imho i Sony dojde, ze musi pokrocit kupredu. Asi to ale bude pozde... nektery studia uz se trhaj, prvni BR playery na US trhu jsou hrozny kramy (mnohem horsi nez HD-DVD Toshiby a to je co rict :)... PS3 tomu nepomuze, protoze ji ze zacatku bude vic... zatim to odhaduju, ze BR se uchyti v IT segmentu, diky vetsim kapacitam, ale ty filmy zatim valcuje HD-DVD... i co se tyka poctu releasu doposud a v nasledujicich mesicich.
0 0
reagovat
jak je to s vasim HD media supportem? I mean kerej format podporujete? Ja byl este nedavno uplne horlivej fanda BR, ale posledni dobou u me vyhrava HDDVD. J to mensi, to jo, ale prvni viewers BR rikaj, ze 1080p BR movie vypada srackoidne, navic HD-DVD uziva modernejsi komprimacni kodeky, takze at se s mnohem veci kapacitou BR snazi jak chce, furt je to slabsi. Samozrejme se mi libi vic idea BR, kde je vic mista atd, ale kvalita, cena a trapny posuny me zacinaj...no, sra* ....
448807
jak je to s vasim HD media supportem? I mean kerej format podporujete? Ja byl este nedavno uplne horlivej fanda BR, ale posledni dobou u me vyhrava HDDVD. J to mensi, to jo, ale prvni viewers BR rikaj, ze 1080p BR movie vypada srackoidne, navic HD-DVD uziva modernejsi komprimacni kodeky, takze at se s mnohem veci kapacitou BR snazi jak chce, furt je to slabsi. Samozrejme se mi libi vic idea BR, kde je vic mista atd, ale kvalita, cena a trapny posuny me zacinaj...no, sra* ....
0 0
reagovat

runner

Na Oscara IMHO urcite nie, na to su tam ini "favoriti":) Na vyborny film po dlhej dobe urcite
448806
Na Oscara IMHO urcite nie, na to su tam ini "favoriti":) Na vyborny film po dlhej dobe urcite
runner
0 0
reagovat

Ravenhorn

No já tuším. Autor výroku je asi zastánce jednoho seriálu, zatímco druhým opovrhuje. Menší háček je v tom, že si netroufám odhadovat který seriál má kterou nálepku :D
448805
No já tuším. Autor výroku je asi zastánce jednoho seriálu, zatímco druhým opovrhuje. Menší háček je v tom, že si netroufám odhadovat který seriál má kterou nálepku :D
Ravenhorn
0 0
reagovat

TrDLo

Taky nechápu. co nepřípustné
448804
Taky nechápu. co nepřípustné
TrDLo
0 0
reagovat

LOST + StarGate

Proč nepřípustné? :)
448803
Proč nepřípustné? :)
LOST + StarGate
0 0
reagovat
že by to Scorsesemu nakonec vyšlo? resp. vyšel útok na Oscasra?
448802
že by to Scorsesemu nakonec vyšlo? resp. vyšel útok na Oscasra?
0 0
reagovat
The Departed zatial za morom ide slusne, recenzie sa predhanaju vo chvalach
448801
The Departed zatial za morom ide slusne, recenzie sa predhanaju vo chvalach
0 0
reagovat

duro

Nezavadzaj! O ziadny experiment tam nejde. este stale sa nevie o co ide;)
448800
Nezavadzaj! O ziadny experiment tam nejde. este stale sa nevie o co ide*;)*
duro
0 0
reagovat
Tak tohle je na ban (teda spis neco horsiho...)
448799
Tak tohle je na ban (teda spis neco horsiho...)
0 0
reagovat
DUROOOOOO!
448798
DUROOOOOO!
0 0
reagovat
Nováci maj smůlul :))
448797
Nováci maj smůlul *:))*
0 0
reagovat
To mi znie ako LOST bez ostrova. S tym experimentom a tak... Sorry divákom prvej série :D
448796
To mi znie ako LOST bez ostrova. S tym experimentom a tak... Sorry divákom prvej série *:D*
0 0
reagovat

křysař ľubo

Male mestecko v US, kde jsou prestehovani velke mozky jedne generace. Tady si pracuji na vlastnich napadech, ktere jim obcas ujedou. No a pilot je o spatnem experimentu, kdy se po mestecku "rozsiruje jakasi paradimenze, ci co to je" a je schopna likvidovat vse v ceste. No a do tohoto mestecka se pristehuje (je zde prevelen) vladni agent, jez mestem projizdel se svou (zatcenou) dcerkou. A pak uz dal jsem nevidel nic...Snad staci nejak takhle :)
448795
Male mestecko v US, kde jsou prestehovani velke mozky jedne generace. Tady si pracuji na vlastnich napadech, ktere jim obcas ujedou. No a pilot je o spatnem experimentu, kdy se po mestecku "rozsiruje jakasi paradimenze, ci co to je" a je schopna likvidovat vse v ceste. No a do tohoto mestecka se pristehuje (je zde prevelen) vladni agent, jez mestem projizdel se svou (zatcenou) dcerkou. A pak uz dal jsem nevidel nic...Snad staci nejak takhle *:)*
křysař ľubo
0 0
reagovat

Fluke

Eureku jsem videl zatim pouze toho pilota a urcite se vyplati pozorovat, jak se to cele rozvine. A jinak z tech serialu jeste mam pripraveno Aquamen, zacal Smallville :)) a za 4 dny BSG, je toho hafo no...
448794
Eureku jsem videl zatim pouze toho pilota a urcite se vyplati pozorovat, jak se to cele rozvine. A jinak z tech serialu jeste mam pripraveno Aquamen, zacal Smallville *:))* a za 4 dny BSG, je toho hafo no...
Fluke
0 0
reagovat

Eureka

O čom to vlastne je z toho popisu som trochu zmetený: In this SCIFI.COM-exclusive online series, a mysterious presence in the woods outside town first sparks fear, then prompts an investigation which quickly involves all of Eureka's eccentric denizens.
448793
O čom to vlastne je z toho popisu som trochu zmetený: In this SCIFI.COM-exclusive online series, a mysterious presence in the woods outside town first sparks fear, then prompts an investigation which quickly involves all of Eureka's eccentric denizens.
Eureka
0 0
reagovat
Jaj vy jste se rozjeli:D..sem konečně dotáhl ráno Eureku a pustil si pilot, sakra to je supr seriál, scifi scéná seriálů je čím dál tím lepší, škoda, že s tím nekoresponduje i film;)
448792
Jaj vy jste se rozjeli*:D*..sem konečně dotáhl ráno Eureku a pustil si pilot, sakra to je supr seriál, scifi scéná seriálů je čím dál tím lepší, škoda, že s tím nekoresponduje i film*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se