Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127601 - 127620 Napsat příspěvek
ajaj, teraz si zatal do ziveho:)
448875
ajaj, teraz si zatal do ziveho:)
0 0
reagovat
Ja tu v Brne nič nenechávam na náhodu a pravidelne "učím" spolužiakov rodnej šariščine. Síce sa na mňa zväčša len nechápavo pozerajú, ale ja som trpezlivý učiteľ. Nehodlám prestať aspoň dovtedy, kým tu nezačnú dovážať Šarišké pivo a ja ich odnaučím od tých tunajších šťaniek, čo tu pijú (--toto je čisto subjektívny názor, autor nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné nactiutrhanie, pohoršenie sa alebo ujmu na zdraví--).
448874
Ja tu v Brne nič nenechávam na náhodu a pravidelne "učím" spolužiakov rodnej šariščine. Síce sa na mňa zväčša len nechápavo pozerajú, ale ja som trpezlivý učiteľ. Nehodlám prestať aspoň dovtedy, kým tu nezačnú dovážať Šarišké pivo a ja ich odnaučím od tých tunajších šťaniek, čo tu pijú (--toto je čisto subjektívny názor, autor nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné nactiutrhanie, pohoršenie sa alebo ujmu na zdraví--).
0 0
reagovat

duro

A já si myslel, že se za novou ikonku plati 2000Kc...
448873
A já si myslel, že se za novou ikonku plati 2000Kc...
duro
0 0
reagovat

oli.G+stcko

Tam musite na ne po rusky:)
448872
Tam musite na ne po rusky:)
oli.G+stcko
0 0
reagovat
ty sou tak blby ze vecinou nerozumnej ani po cesku ;)
448871
ty sou tak blby ze vecinou nerozumnej ani po cesku ;)
0 0
reagovat

duro

Po slovensky nerozumeju hlavne predavacky v ceskych McDonaldoch... zvlast v tom karlovarskom... ?)
448870
Po slovensky nerozumeju hlavne predavacky v ceskych McDonaldoch... zvlast v tom karlovarskom... *?)*
duro
0 0
reagovat
Cival: :D Chudší znamená po slovensky hubenejší. Vaše chudší je chudobnejší :D. Teda, vysvetľujem to skôr českým mlaďochom, ktorí už veľmi po slovensky nerozumejú. Viem, že ty vieš, ako som to myslel...
448869
Cival: *:D* Chudší znamená po slovensky hubenejší. Vaše chudší je chudobnejší *:D*. Teda, vysvetľujem to skôr českým mlaďochom, ktorí už veľmi po slovensky nerozumejú. Viem, že ty vieš, ako som to myslel...
0 0
reagovat
Mě se hodně líbil první díl nového seriálu Dexter.">link Akorát se bojím, aby to nestáhli. Zápletka je nadmíru originální: hlavní hrdina je asociální masový vrah, který si našel místo jako forenzní detektiv :)) Pokud vám nevadí místy hodně černý humor, tak po tom koukněte...
448868
Mě se hodně líbil první díl nového seriálu Dexter. Akorát se bojím, aby to nestáhli. Zápletka je nadmíru originální: hlavní hrdina je asociální masový vrah, který si našel místo jako forenzní detektiv :)) Pokud vám nevadí místy hodně černý humor, tak po tom koukněte...
0 0
reagovat

imf

To já už jsem dávno spal, protože v 5:00 vstávám do práce!
448867
To já už jsem dávno spal, protože v 5:00 vstávám do práce!
imf
0 0
reagovat
To je skoro kazdy diel;):+
448866
To je skoro kazdy diel*;)**:+*
0 0
reagovat
Me se mnohem vic libil Taxikar (The Hack), kteryho davali hned pote, ale proti gustu...
448865
Me se mnohem vic libil Taxikar (The Hack), kteryho davali hned pote, ale proti gustu...
0 0
reagovat

Dr. House

Stejně jako MYSTIC jsem včera skoukl první díl nového seriálu, ale nejsem z něj tak nadšený jako on. Uvidíme, jaké budou další díly a pak teprve budu vyvozovat nějaké závěry. I když zápletka s tasemnicí v mozku byla velice originální!
448864
Stejně jako MYSTIC jsem včera skoukl první díl nového seriálu, ale nejsem z něj tak nadšený jako on. Uvidíme, jaké budou další díly a pak teprve budu vyvozovat nějaké závěry. I když zápletka s tasemnicí v mozku byla velice originální!
Dr. House
0 0
reagovat

trailery

Hm dva super trailery behem jednoho dne to se moc nestává.
448863
Hm dva super trailery behem jednoho dne to se moc nestává.
trailery
0 0
reagovat

Dr.House

Vcera sem se dival na prvni dil a vypada to dobre, super jednani s pacienty v podani Dr.House :-) :+
448862
Vcera sem se dival na prvni dil a vypada to dobre, super jednani s pacienty v podani Dr.House :-) *:+*
Dr.House
0 0
reagovat

imf

Tak jestli věříš, že z tohohle nevznikne gaychat, pak... si věříš ;)
448861
Tak jestli věříš, že z tohohle nevznikne gaychat, pak... si věříš ;)
imf
0 0
reagovat
Hodne... doufam, ze se z toho tady nestane gay-chat. Trenujeme v redakci na Uweho. :)))
448860
Hodne... doufam, ze se z toho tady nestane gay-chat. Trenujeme v redakci na Uweho. :)))
0 0
reagovat
Kolik asi zhubl? :D
448859
Kolik asi zhubl? *:D*
0 0
reagovat
Niekto tu má novú ikonku. A vyzerá na nej asi o 20 kilo chudší než na tej predchádzajúcej. :D
448858
Niekto tu má novú ikonku. A vyzerá na nej asi o 20 kilo chudší než na tej predchádzajúcej. *:D*
0 0
reagovat

Shushika

Mne sa od nich rovnako paci aj tento klip, cista haluz:) link
448857
Mne sa od nich rovnako paci aj tento klip, cista haluz:) http://youtube.com/watch?v=mPT-PsJm9jU
Shushika
0 0
reagovat
V tomhle podání O-Zone rulez:D choreografie byla jedinečná:D
448856
V tomhle podání O-Zone rulez*:D* choreografie byla jedinečná*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se