Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127561 - 127580 Napsat příspěvek
OK, vidim ze podla ikonky ta tam spolahlivo rozoznam:)
448978
OK, vidim ze podla ikonky ta tam spolahlivo rozoznam:)
0 0
reagovat
Gorecki:dones mi to na TrailerNight...
448977
Gorecki:dones mi to na TrailerNight...
0 0
reagovat

Shushika

Vidis, si mi pripomenul ze uz mi dlho nikto nic nenakreslil do pametnicku:) Chces mat tu cest?:))
448976
Vidis, si mi pripomenul ze uz mi dlho nikto nic nenakreslil do pametnicku:) Chces mat tu cest?*:))*
Shushika
0 0
reagovat
Šmarja, my tu píšeme recenze pro přectlivělé introverty, sem netušil. Že vy si píšete deníčky a dělate herbáře?:-)
448975
Šmarja, my tu píšeme recenze pro přectlivělé introverty, sem netušil. Že vy si píšete deníčky a dělate herbáře?:-)
0 0
reagovat

st

z toho si nic nedělej, mě ukáplo taky
448974
z toho si nic nedělej, mě ukáplo taky
st
0 0
reagovat
Mě slza ukápla u Titanicu, Hledání země nezemě a Armagedonu.:D
448973
Mě slza ukápla u Titanicu, Hledání země nezemě a Armagedonu.*:D*
0 0
reagovat
jo, v tom desti. A to sem prosim neuronil ani u Gumpa, ani U93, ani niceho, co se pamatuju. rofl docela dost
448972
jo, v tom desti. A to sem prosim neuronil ani u Gumpa, ani U93, ani niceho, co se pamatuju. rofl docela dost
0 0
reagovat
Ja som slzil naposledy v sobotu pri Mighty Joe Young. Keď už padne z toho ruského kolesa a všetci myslia, že je mŕtvy a Charlize Theron na ňom plače, a keď on sa preberie a tým veľkým gorilím prstom jej drgne do tej jej blonďavej hlavičky, tak tam :D. No čo, starnem. A potom som plakal včera pri Monster, keď sa tam tá istá herečka objavila v prvom zábere. To asi v TV urobili náročky, že dali deň pred Zrudou film, v ktorom bola suverénne najchutnejšia. Podpásovka. 8)
448971
Ja som slzil naposledy v sobotu pri Mighty Joe Young. Keď už padne z toho ruského kolesa a všetci myslia, že je mŕtvy a Charlize Theron na ňom plače, a keď on sa preberie a tým veľkým gorilím prstom jej drgne do tej jej blonďavej hlavičky, tak tam *:D*. No čo, starnem. A potom som plakal včera pri Monster, keď sa tam tá istá herečka objavila v prvom zábere. To asi v TV urobili náročky, že dali deň pred Zrudou film, v ktorom bola suverénne najchutnejšia. Podpásovka. *8)*
0 0
reagovat
:D:D Jeste rekni ze v te posledni scene jak tam utikal v desti...
448970
*:D**:D* Jeste rekni ze v te posledni scene jak tam utikal v desti...
0 0
reagovat
no jesli chcete nejveci trapas vsech dob, me kaplo u Click!
448969
no jesli chcete nejveci trapas vsech dob, me kaplo u Click!
0 0
reagovat
mně ukáplo při filmu A Moment to Remember... ;d
448968
mně ukáplo při filmu A Moment to Remember... ;d
0 0
reagovat

málem slzavé údolí

Mě málem dostala závěrečná scéna z filmu Hledání Země nezemě. (divadelní představení uspořádané v domě Kate Winslet) Musel jsem se hodně snažit, aby mé oči zůstaly suché. Bylo to hotové utrpení pro mé slzné kanálky.:))
448967
Mě málem dostala závěrečná scéna z filmu Hledání Země nezemě. (divadelní představení uspořádané v domě Kate Winslet) Musel jsem se hodně snažit, aby mé oči zůstaly suché. Bylo to hotové utrpení pro mé slzné kanálky.*:))*
málem slzavé údolí
0 0
reagovat
Ale aby som pridal svoj nazor, Big Fish ma spolahlivo rozplace asi zakazdym8)
448966
Ale aby som pridal svoj nazor, Big Fish ma spolahlivo rozplace asi zakazdym*8)*
0 0
reagovat
Cim som starsi, tym viac filmov mi dokaze vytlacit nejaku tu slzu. A to vsetko zatial navsedcuje tomu ze sa stavam coraz vacsim cynikom:)
448965
Cim som starsi, tym viac filmov mi dokaze vytlacit nejaku tu slzu. A to vsetko zatial navsedcuje tomu ze sa stavam coraz vacsim cynikom:)
0 0
reagovat
Titanic rulez ...... :D
448964
Titanic rulez ...... :D
0 0
reagovat
ja mel na krajicku u Crashe ... dokonce i podruhy a to jsem vedel co se bude dit...
448963
ja mel na krajicku u Crashe ... dokonce i podruhy a to jsem vedel co se bude dit...
0 0
reagovat

Fluke

Jojo, to mě taky:+
448962
Jojo, to mě taky*:+*
Fluke
0 0
reagovat
Hudba možná dobrá, ale film je pro mě kravina (K-PAX)
448961
Hudba možná dobrá, ale film je pro mě kravina (K-PAX)
0 0
reagovat
Divný...:D ..No já si pobrečel u Velký Ryby, ten film mě fakt chytl za srdce úplně vším:)
448960
Divný...*:D* ..No já si pobrečel u Velký Ryby, ten film mě fakt chytl za srdce úplně vším:)
0 0
reagovat
ja mel na krajicku snad jenom u Fenomenu (Travolta rulez)... divny, co?
448959
ja mel na krajicku snad jenom u Fenomenu (Travolta rulez)... divny, co?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se