Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127521 - 127540 Napsat příspěvek
dr.Orlok: Posunuto.
449108
dr.Orlok: Posunuto.
0 0
reagovat
ahoj nevíte jestli platí datum premiéry 9.11 pro Southland Tales (btw kde je nějakej trailer ?)
V total Filmu jsem četl,že to Kelly snad chce předělat (přetočit Justinův voice-over..) ale na Fresh Film Festu v KV to prý bylo..
449107
ahoj nevíte jestli platí datum premiéry 9.11 pro Southland Tales (btw kde je nějakej trailer ?) V total Filmu jsem četl,že to Kelly snad chce předělat (přetočit Justinův voice-over..) ale na Fresh Film Festu v KV to prý bylo..
0 0
reagovat
S tým timingom sa dá pohrať napr. s programom DirectVobSub. A ináč, čisto zo zvedavosti, kedy si vstal Oli.G?;)
449106
S tým timingom sa dá pohrať napr. s programom DirectVobSub. A ináč, čisto zo zvedavosti, kedy si vstal Oli.G?*;)*
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Nula bola slusna aj podla mna, len som pri pisani toho postu nejak uplne zabudol, ze ten film vobec existuje. :)
449105
Nula bola slusna aj podla mna, len som pri pisani toho postu nejak uplne zabudol, ze ten film vobec existuje. :)
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Oli.G

Třetí (nultá) Cube dopadla IMHO docela slušně.
449104
Třetí (nultá) Cube dopadla IMHO docela slušně.
Oli.G
0 0
reagovat

Ally

Mozno ti niekto najde lepsie riesenie, ale ja by som na tvojom miese pouzil prehravac Media Player Classic. Dokaze k DVD zobrazovat klasicke SRT/SUB titulky, ake by si si zapol k DivXu, a tie si zozenies bez problemov. Ci uz bude sediet timing a framerate je druha vec...
449103
Mozno ti niekto najde lepsie riesenie, ale ja by som na tvojom miese pouzil prehravac Media Player Classic. Dokaze k DVD zobrazovat klasicke SRT/SUB titulky, ake by si si zapol k DivXu, a tie si zozenies bez problemov. Ci uz bude sediet timing a framerate je druha vec...
Ally
0 0
reagovat
Dobre rano. Hele, hlavne u filmu typu Saw nepochopim, ako sa mozete divat na tie klipy... To je rovnake, ako keby niekto zacal tocit tretiu Cube a na webe by sa objavili klipy s umrtiami postav... Sice vieme, ze ani tretia Saw, ani tretia Cube asi moc dobre nedopadnu, ale to este neznamena, ze sa na youtube pripravime o to posledne, co nas pri vyslednom filme potom moze drzat a bavit, no nie? ;)
449102
Dobre rano. Hele, hlavne u filmu typu Saw nepochopim, ako sa mozete divat na tie klipy... To je rovnake, ako keby niekto zacal tocit tretiu Cube a na webe by sa objavili klipy s umrtiami postav... Sice vieme, ze ani tretia Saw, ani tretia Cube asi moc dobre nedopadnu, ale to este neznamena, ze sa na youtube pripravime o to posledne, co nas pri vyslednom filme potom moze drzat a bavit, no nie? ;)
0 0
reagovat

Exorcist 1973

ehm tak po treti ... :) mam doma Exorcist 1973 na DVD a neni u toho ceskej adabing ani cesky title molh by mi nekdo poradit jak do toho pridat aspon cesky titulky dik moc a omlouvam se za zmatky :)
449101
ehm tak po treti ... :) mam doma Exorcist 1973 na DVD a neni u toho ceskej adabing ani cesky title molh by mi nekdo poradit jak do toho pridat aspon cesky titulky dik moc a omlouvam se za zmatky :)
Exorcist 1973
0 0
reagovat

heh se omlouvam :)

jee sem si nevsim ze sem to smazal i podruhy to sem nechtel pardoooon :)
449100
jee sem si nevsim ze sem to smazal i podruhy to sem nechtel pardoooon *:)*
heh se omlouvam :)
0 0
reagovat
I podruhe :D
449099
I podruhe *:D*
0 0
reagovat
Ale ten/ta Ally je nezmar uz jednou ho smazli
449098
Ale ten/ta Ally je nezmar uz jednou ho smazli
0 0
reagovat
Pozor na slovo stahnul, tady panuje alergie:D
449097
Pozor na slovo stahnul, tady panuje alergie*:D*
0 0
reagovat
:D ROFL
449096
*:D* ROFL
0 0
reagovat
Koncne">link nakej klip na Saw...sice sem se z nej malem poblil (zrovna sm snidal), ale jinak teda zadny prekvapeni ani nic
449095
Koncne nakej klip na Saw...sice sem se z nej malem poblil (zrovna sm snidal), ale jinak teda zadny prekvapeni ani nic
0 0
reagovat

invex

Ahoj lidi, tak jsem vcera byl na Invexu, byl jsem spokojen, televizky luxusni, Blu-Ray prehravace, notebook s HD-DVD potesily, ale byl jsem zklaman, ze alespon nekde v nejake vytrynce jsem nezahledl moji dlouho ocekavanou PS3, ktera by ani nemusela byt pustena, jen by tam tak stala... ?)
449094
Ahoj lidi, tak jsem vcera byl na Invexu, byl jsem spokojen, televizky luxusni, Blu-Ray prehravace, notebook s HD-DVD potesily, ale byl jsem zklaman, ze alespon nekde v nejake vytrynce jsem nezahledl moji dlouho ocekavanou PS3, ktera by ani nemusela byt pustena, jen by tam tak stala... *?)*
invex
0 0
reagovat
AL">link IS BACK :)
449093
0 0
reagovat

xmort

jaj, tak to nastve :)
449092
jaj, tak to nastve :)
xmort
0 0
reagovat

scroochy

jo, z Brna :))
449091
jo, z Brna :))
scroochy
0 0
reagovat

xmort

a odkud si jel prosimte? doufam, ze aspon z brna :D
449090
a odkud si jel prosimte? doufam, ze aspon z brna :D
xmort
0 0
reagovat
aspon sis to natrenoval
449089
aspon sis to natrenoval
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se