Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127541 - 127560 Napsat příspěvek

Shushika

Taky doufám :)
449088
Taky doufám :)
Shushika
0 0
reagovat
Napodruhé už to vyjde:-)
449087
Napodruhé už to vyjde:-)
0 0
reagovat
Nebudete mi věřit, jaký sem pako. Mě se na trailer night povedlo přijet už tenhle pátek. Nějak jsem měl zafixovaný blbý datum a vyjel jsem na slepo. Takže jsem si dal v Praze pivo, chvíli koukal na Thank you for smoking a pak jel zase zpět..
449086
Nebudete mi věřit, jaký sem pako. Mě se na trailer night povedlo přijet už tenhle pátek. Nějak jsem měl zafixovaný blbý datum a vyjel jsem na slepo. Takže jsem si dal v Praze pivo, chvíli koukal na Thank you for smoking a pak jel zase zpět..
0 0
reagovat
ja si vzdycky rezervuju listky na falesny jmeno... moje pravy furt motaj, tak jim to usnadnuju... minule jsem byl novak, ted prochazka ;))
449085
ja si vzdycky rezervuju listky na falesny jmeno... moje pravy furt motaj, tak jim to usnadnuju... minule jsem byl novak, ted prochazka ;))
0 0
reagovat
vidis, mels napsat terminator a vsichni by ti rozumneli
449084
vidis, mels napsat terminator a vsichni by ti rozumneli
0 0
reagovat
Ja som si pre istotu rezervoval, ale ak bude mať baba na pokladni pri vyhľadaní rezervácie problém s mojim mäkkým Ľ tak, ako tá na vrátnici mojich kolejí (popravde to bolo asi prvykrát, čo som videl niekoho snažiť sa napísať mäkčeň s ctrl), tak ma asi porazí :(
449083
Ja som si pre istotu rezervoval, ale ak bude mať baba na pokladni pri vyhľadaní rezervácie problém s mojim mäkkým Ľ tak, ako tá na vrátnici mojich kolejí (popravde to bolo asi prvykrát, čo som videl niekoho snažiť sa napísať mäkčeň s ctrl), tak ma asi porazí *:(*
0 0
reagovat
hele myslite ze listky na TN budou na miste nebo mam radsi rezervnout?
449082
hele myslite ze listky na TN budou na miste nebo mam radsi rezervnout?
0 0
reagovat
Já to vidim na měsíc pekla. Už teď slintám do klávesnice, a to předpokládám že Cival brzo přitopí recenzí, všude po Praze už sou na to plakáty (i když oproti těm v blogu je to fakt megavopruz - kdo viděl potvrdí)...neeeeeeeeeeeeeeeeeee...
449081
Já to vidim na měsíc pekla. Už teď slintám do klávesnice, a to předpokládám že Cival brzo přitopí recenzí, všude po Praze už sou na to plakáty (i když oproti těm v blogu je to fakt megavopruz - kdo viděl potvrdí)...neeeeeeeeeeeeeeeeeee...
0 0
reagovat

křysař l'ubo

že by nakonec premisa filmu byla o tom jak lidstvo koukalo na kulervoucí trailery a tudíž se díky tomu už několik let nenarodil člověk? nemá v tom MZ prsty?:D
449080
že by nakonec premisa filmu byla o tom jak lidstvo koukalo na kulervoucí trailery a tudíž se díky tomu už několik let nenarodil člověk? nemá v tom MZ prsty?*:D*
křysař l'ubo
0 0
reagovat
Proc by nemela? Pokud je to reakce na presun v USA na prosinec tak myslim, ze kazdej, kdo ten film uvidi a zna "oscarovej system" i mizivej komercni potencial toho filmu, si snadno spocita, ze to je chytrej tah, kterej ale nema s Evropou nic spolecnyho. Jestli to nebude mit nominaci za kameru, tak uz se fakt budu smat! ;)
449079
Proc by nemela? Pokud je to reakce na presun v USA na prosinec tak myslim, ze kazdej, kdo ten film uvidi a zna "oscarovej system" i mizivej komercni potencial toho filmu, si snadno spocita, ze to je chytrej tah, kterej ale nema s Evropou nic spolecnyho. Jestli to nebude mit nominaci za kameru, tak uz se fakt budu smat! *;)*
0 0
reagovat

cival

plati teda ta listopadova premiera?
449078
plati teda ta listopadova premiera?
cival
0 0
reagovat
KarelR, Scroochy: Vite co je na tom nejvtipnejsi? Ze ten klip s utokem v lese je ukoncenej pred tim nez se to rozjede. Ten pravej masakr je teprv dalsi dve minuty po tom :D:+
449077
KarelR, Scroochy: Vite co je na tom nejvtipnejsi? Ze ten klip s utokem v lese je ukoncenej pred tim nez se to rozjede. Ten pravej masakr je teprv dalsi dve minuty po tom *:D**:+*
0 0
reagovat
lool :)
449076
lool :)
0 0
reagovat
To by sme tu potom zostali samí eunuchovia a zo svetom by to dopadlo podobne ako v tom filme ;)
449075
To by sme tu potom zostali samí eunuchovia a zo svetom by to dopadlo podobne ako v tom filme *;)*
0 0
reagovat

KarelR

To abych si vzal trojity suspenzor...:D
449074
To abych si vzal trojity suspenzor...*:D*
KarelR
0 0
reagovat

scroochy

Mno, jestliže trailer koulervoucí, tak nevim co ty tři klipy, protože ty byly ještě lepší - že by koulervoucejší? A film bude nejkoulervoucejší !!! :o8)
449073
Mno, jestliže trailer koulervoucí, tak nevim co ty tři klipy, protože ty byly ještě lepší - že by koulervoucejší? A film bude nejkoulervoucejší !!! *:o**8)*
scroochy
0 0
reagovat

children of men

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja uz to chci videt! :(:( a trailer ze nebyl kulervouci? coze? dostal me jako jeden z mala za poslednich par mesicu... ta listopadova premiera u nas teda plati, jo?
449072
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja uz to chci videt! *:(**:(* a trailer ze nebyl kulervouci? coze? dostal me jako jeden z mala za poslednich par mesicu... ta listopadova premiera u nas teda plati, jo?
children of men
0 0
reagovat
Já se zajímám o nějakýho vola, kterej s vrtulníkem/letadlem bouchnul na Manhatnu do baráku, podle FBI nešlo o teroristický útok.
449071
Já se zajímám o nějakýho vola, kterej s vrtulníkem/letadlem bouchnul na Manhatnu do baráku, podle FBI nešlo o teroristický útok.
0 0
reagovat
Nie :D
449070
Nie *:D*
0 0
reagovat
Zajímá se tu někdo o seriál krok za krokem
449069
Zajímá se tu někdo o seriál krok za krokem
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se