Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127301 - 127320 Napsat příspěvek
Koho to má na ikonce? :)
449384
Koho to má na ikonce? :)
0 0
reagovat
nevíte někdo název tý písničky z druhýho traileru na Alpha dog?
449383
nevíte někdo název tý písničky z druhýho traileru na Alpha dog?
0 0
reagovat

Ravenhorn

ale vybrat si na ikonku možná nejnesympatičtější současnou filmovou postavu. Nevim jestli je to dobrá volba:D
449382
ale vybrat si na ikonku možná nejnesympatičtější současnou filmovou postavu. Nevim jestli je to dobrá volba*:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Svedcila ti viac;)
449381
Svedcila ti viac*;)*
0 0
reagovat
Já už ikonku Darth Vader měl hodně dlouho. Tak jsem ji změnil :D
449380
Já už ikonku Darth Vader měl hodně dlouho. Tak jsem ji změnil *:D*
0 0
reagovat

imf

Ne je to tak jak jsem psal - na HDDVD je prodloužená (podle informací na DVD">link Times, na Amazonu je to asi špatně);).
449379
Ne je to tak jak jsem psal - na HDDVD je prodloužená (podle informací na DVD Times, na Amazonu je to asi špatně)*;)*.
imf
0 0
reagovat
Doufám, že nebude prodloužená jen o 2 sexíky Collina s Gong a nic víc :)
449378
Doufám, že nebude prodloužená jen o 2 sexíky Collina s Gong a nic víc :)
0 0
reagovat
Jestli sis vsimnul, tak ta neprodlouzena je prave na HD-DVD (v tom combu), coz je dost... divne. ;)
449377
Jestli sis vsimnul, tak ta neprodlouzena je prave na HD-DVD (v tom combu), coz je dost... divne. ;)
0 0
reagovat

Vinc

Na DVD budou obě (v USA) u nás asi jenom ta prodloužená jako obvykle.
449376
Na DVD budou obě (v USA) u nás asi jenom ta prodloužená jako obvykle.
Vinc
0 0
reagovat
A je někde k sehnání prodloužená kromě hd-dvd disku?
449375
A je někde k sehnání prodloužená kromě hd-dvd disku?
0 0
reagovat
Btw. Miami Vice je menší chyták;). DVD strana je standardní kinoverze a HDDVD unrated prodloužená.
449374
Btw. Miami Vice je menší chyták*;)*. DVD strana je standardní kinoverze a HDDVD unrated prodloužená.
0 0
reagovat
Ešteže tak. Už som sa bál, že štúdia budú chcieť zaryžovať aj na kombo diskoch a budú ich (dosť nelogicky) predávať za podstatne vyšiu cenu ako klasické HD-DVD.
449373
Ešteže tak. Už som sa bál, že štúdia budú chcieť zaryžovať aj na kombo diskoch a budú ich (dosť nelogicky) predávať za podstatne vyšiu cenu ako klasické HD-DVD.
0 0
reagovat
Prumerny HD-DVD (comba stojej stejne) je cca o 10 dolaru drazsi nez DVD. Ale lisi se to studio od studia, kus od kusu. Miami Vice stoji tech HD-DVD standardnich 29 dolaru, samotny DVD stoji 19 dolaru.
449372
Prumerny HD-DVD (comba stojej stejne) je cca o 10 dolaru drazsi nez DVD. Ale lisi se to studio od studia, kus od kusu. Miami Vice stoji tech HD-DVD standardnich 29 dolaru, samotny DVD stoji 19 dolaru.
0 0
reagovat

ľubo

link target=_blank>Miami Vice
449371
ľubo
0 0
reagovat
Tak ma napadá, koľko sa zhruba pripláca za takéto kombá?
449370
Tak ma napadá, koľko sa zhruba pripláca za takéto kombá?
0 0
reagovat
Jo! Lady, Miami Vice a Superman Returns budou všechny jako HDDVD/DVD kombo, že by čas přestat kupovat DVD?):)
449369
Jo! Lady, Miami Vice a Superman Returns budou všechny jako HDDVD/DVD kombo, že by čas přestat kupovat DVD*?)**:)*
0 0
reagovat
Když už jste naťukli to gay téma, tak tady máte něco.. raději bez smajlíků. link Click me
449368
Když už jste naťukli to gay téma, tak tady máte něco.. raději bez smajlíků. Click me
0 0
reagovat
ne ;)
449367
ne ;)
0 0
reagovat
Taky že jo, ne? ;)
449366
Taky že jo, ne? ;)
0 0
reagovat
To zrnenie tomu dáva taký zaujímavý dusný retro nádych...a mne osobne to zas pridáva nejakých 10-20 rokov navyše 8). Zábery z baru kina vďaka tomu žltému "filtru" vyzerajú ako zo zjazdu bossov pražského podsvetia :D
449365
To zrnenie tomu dáva taký zaujímavý dusný retro nádych...a mne osobne to zas pridáva nejakých 10-20 rokov navyše *8)*. Zábery z baru kina vďaka tomu žltému "filtru" vyzerajú ako zo zjazdu bossov pražského podsvetia *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se