Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127261 - 127280 Napsat příspěvek

Fahrenheit

Ja byl teda trochu zklamanej z toho propiraneho - ovlivneni konce podle toho jak hrajes. Cekal sem to trochu rozvetvenejsi, ale coz. Atmosferou rozhodne brilantni dilko, hlavne theme na housle ma fascinujici ucinky.
449499
Ja byl teda trochu zklamanej z toho propiraneho - ovlivneni konce podle toho jak hrajes. Cekal sem to trochu rozvetvenejsi, ale coz. Atmosferou rozhodne brilantni dilko, hlavne theme na housle ma fascinujici ucinky.
Fahrenheit
0 0
reagovat
Uspesny film skratka potrebuje reklamu. Filmy s nazvami hier si ju robia same. Priehladny, trapny, ale logicky a vynosny obchodny tah. Restecpa
449498
Uspesny film skratka potrebuje reklamu. Filmy s nazvami hier si ju robia same. Priehladny, trapny, ale logicky a vynosny obchodny tah. Restecpa
0 0
reagovat

Fluke

Docela hnusně to spoiluješ. O lámání žánru nikdo kdo to nehrál neví. V prostředku sice kousek chybí, protože byli v časovém presu, ale mě to zas tak nevadilo..
449497
Docela hnusně to spoiluješ. O lámání žánru nikdo kdo to nehrál neví. V prostředku sice kousek chybí, protože byli v časovém presu, ale mě to zas tak nevadilo..
Fluke
0 0
reagovat
Fahrenheit považuji taky za přelom a jednu ze super her, ale i tak ji nemuzu odpusit absolutně zmršený přechod z detektivního prostředí do scifi, ta hra měla být 2x tak delší, aby hladce přešla do SPOILER zamrzlého New Yorku se správnou gradací, protože člověku připadalo "ale tak venku je jen zima, tož co". Prostě jim to neodpustím, přitom k tomu stačí jednoduché věci, hlášení z policejních vysílaček, zprávy z televize, národní garda apod. Možná chci asi moc no..ale komu SPOILER nepřišlo divné to náhlé zamilování ústřední dvojice, to bylo jak podle rozkazu skočte na to.
449496
Fahrenheit považuji taky za přelom a jednu ze super her, ale i tak ji nemuzu odpusit absolutně zmršený přechod z detektivního prostředí do scifi, ta hra měla být 2x tak delší, aby hladce přešla do SPOILER zamrzlého New Yorku se správnou gradací, protože člověku připadalo "ale tak venku je jen zima, tož co". Prostě jim to neodpustím, přitom k tomu stačí jednoduché věci, hlášení z policejních vysílaček, zprávy z televize, národní garda apod. Možná chci asi moc no..ale komu SPOILER nepřišlo divné to náhlé zamilování ústřední dvojice, to bylo jak podle rozkazu skočte na to.
0 0
reagovat

KarelR

Já po filmu taky netoužím. Jen jsem chtěl říct, že ta hra je tak filmová, že její šikovné převedení by mohlo být jednou z nejvěrnějších adaptací, protože díky tomu jak je to postavené odpadá vystříhávání herních principů, které se dělá u jiných žánrů (redukce puzzlů, pastí, mrtvých nepřátel,...).
Jinak mě to hodně bavilo. Dlouho jsem neměl z ničeho takový intenzivní pocit vcítění se do děje. Kdyby mi skrze sklo monitoru začaly profukovat vločky sněhu, vůbec bych se nedivil :)
449495
Já po filmu taky netoužím. Jen jsem chtěl říct, že ta hra je tak filmová, že její šikovné převedení by mohlo být jednou z nejvěrnějších adaptací, protože díky tomu jak je to postavené odpadá vystříhávání herních principů, které se dělá u jiných žánrů (redukce puzzlů, pastí, mrtvých nepřátel,...).
Jinak mě to hodně bavilo. Dlouho jsem neměl z ničeho takový intenzivní pocit vcítění se do děje. Kdyby mi skrze sklo monitoru začaly profukovat vločky sněhu, vůbec bych se nedivil :)
KarelR
0 0
reagovat

xMort

Fahrenheit je jedna z nejlepsich her co sem hral, ne-li nejlepsi. Ale ze bych touzil po filmu se rict neda, ja myslim ze ve hre bylo receno co melo byt a film by tomu akorat ukrad tu uzasnou hratelnost :D Cimz tedy obecne myslim ze sou i hry ktery je preci zbytecny filmovat. Byly udelany jako HRY !!! Nerikejte ze byste vsechno co ste hrali chteli videt za kazdou cenu na platne, prece jenom je film a hra uuuplne jina vec. ?)
449494
Fahrenheit je jedna z nejlepsich her co sem hral, ne-li nejlepsi. Ale ze bych touzil po filmu se rict neda, ja myslim ze ve hre bylo receno co melo byt a film by tomu akorat ukrad tu uzasnou hratelnost *:D* Cimz tedy obecne myslim ze sou i hry ktery je preci zbytecny filmovat. Byly udelany jako HRY !!! Nerikejte ze byste vsechno co ste hrali chteli videt za kazdou cenu na platne, prece jenom je film a hra uuuplne jina vec. *?)*
xMort
0 0
reagovat

Gorecki

Presne, poch... kazdej topic, at vime ze je doma :o
449493
Presne, poch... kazdej topic, at vime ze je doma *:o*
Gorecki
0 0
reagovat
:D
449492
*:D*
0 0
reagovat
A ide na to systematicky. Jak keby si znackoval svoje uzemie:)
449491
A ide na to systematicky. Jak keby si znackoval svoje uzemie:)
0 0
reagovat

mr. darken

Vitej na techto DO-KO-NA-LYCH strankach :D
449490
Vitej na techto DO-KO-NA-LYCH strankach *:D*
mr. darken
0 0
reagovat

mr. danken

Tak nevim, ale zda se mi ze se zde "vyskytnul" novy MZak, kterej se v komentarich dost rozjel...Toz vitaj ;)
449489
Tak nevim, ale zda se mi ze se zde "vyskytnul" novy MZak, kterej se v komentarich dost rozjel...Toz vitaj *;)*
mr. danken
0 0
reagovat
Súhlasím s Goreckim, napriek tomu sa občas vyskytnú hry s oreginálnym kvalitným príbehom. Minimálne dvojica stealthov metal gear solid a splinter cell, potom všejaké adventúry (the longest journey, syberia...polda :D) a z RPG žánru napr. fenomenálny Planescape či práve Fallout.
449488
Súhlasím s Goreckim, napriek tomu sa občas vyskytnú hry s oreginálnym kvalitným príbehom. Minimálne dvojica stealthov metal gear solid a splinter cell, potom všejaké adventúry (the longest journey, syberia...polda *:D*) a z RPG žánru napr. fenomenálny Planescape či práve Fallout.
0 0
reagovat
:D
449487
*:D*
0 0
reagovat

Silence

Touche ;)
449486
Touche ;)
Silence
0 0
reagovat

Gorecki

Splinter Cell je taková stealth 3rd person adventura s akčními prvky. ;)
449485
Splinter Cell je taková stealth 3rd person adventura s akčními prvky. *;)*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

sorry, stealth žánr, který obsahuje prvky adventurního vyprávění a pokud Sam přijde ukážu mu originálku Chaos Theory a pozvu ho na kafe:D
449484
sorry, stealth žánr, který obsahuje prvky adventurního vyprávění a pokud Sam přijde ukážu mu originálku Chaos Theory a pozvu ho na kafe*:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Fluke

No pozor pozor, splechnut Splinter Cellovi (v akomkolvek vyzname) oznacenie "adventura"?! Sak pockaj, Sam si po teba pride a vyrobi si puzzle z teba:)
449483
No pozor pozor, splechnut Splinter Cellovi (v akomkolvek vyzname) oznacenie "adventura"?! Sak pockaj, Sam si po teba pride a vyrobi si puzzle z teba:)
Fluke
0 0
reagovat
Pheew, člověk po ránu přijde a..to je diskuze:) Tak abyh hodil i svoji trošku do mlýna, podle mě by se právě na zfilmování kromě akčních filmů hodily hlavně adventury, většinou by se ten příběh z cca průměrných 15 hodin dal pohodlně vměstnat do dvou, když odebereme všechny ty logické hádanky a zbytečné dialogy. Takhle bych rád viděl zfilmovaný The Longest Journey anebo Broken Sword, ale museli by mít solidnější rozpočet. TLJ kvůli scifi prostředí a BS kvůli cestování po světě. I Prince of Persia je kromě způsobu hry Adventura, stejně tak Splinter Cell, jen se tomu říká akční adventura...Jinak Ravenhorn ani nevím jak ti říct, že děláš obrovskou chybu, když nehraješ žánr adventur. Ty kvalitní jsou daleko lepší než pár bezduchých akcí....a ohledně filmu a režisérů? Modlíme se snad za lidi, který to budou točit, ne aby ty lidi měli obrovský rozpočty, to mluví za vše:)
449482
Pheew, člověk po ránu přijde a..to je diskuze*:)* Tak abyh hodil i svoji trošku do mlýna, podle mě by se právě na zfilmování kromě akčních filmů hodily hlavně adventury, většinou by se ten příběh z cca průměrných 15 hodin dal pohodlně vměstnat do dvou, když odebereme všechny ty logické hádanky a zbytečné dialogy. Takhle bych rád viděl zfilmovaný The Longest Journey anebo Broken Sword, ale museli by mít solidnější rozpočet. TLJ kvůli scifi prostředí a BS kvůli cestování po světě. I Prince of Persia je kromě způsobu hry Adventura, stejně tak Splinter Cell, jen se tomu říká akční adventura...Jinak Ravenhorn ani nevím jak ti říct, že děláš obrovskou chybu, když nehraješ žánr adventur. Ty kvalitní jsou daleko lepší než pár bezduchých akcí....a ohledně filmu a režisérů? Modlíme se snad za lidi, který to budou točit, ne aby ty lidi měli obrovský rozpočty, to mluví za vše*:)*
0 0
reagovat

mother of all trailers

tak to je husty :+:+
449481
tak to je husty *:+**:+*
mother of all trailers
0 0
reagovat

zopar neobjavnych postrehov

Ty brdo, tak toto bola brutalna diskusia.
A prave kvoli tomu sa tocia adaptacie hier, lebo to najvynosnejsia cielova skupina divakov tak zerie. Prachy su vzdy az na prvom mieste. Je to uplne rovnaky princip ako ked niekto adaptuje bestseller, producenti kaslu na to ci ma ta kniha "silny" pribeh, to si mozu potom rozmaznut v PR, alebo sa to bude dobre vynimat ako nejaky citat na plagate. Ide v prvom rade o to ze je to uz zabehnuta znacka medzi ludmi a isty zisk. (typicky priklad z poslednej doby Da Vinci Kod). S filmami podla hier je to to iste, tocia sa, lebo vedia ze na to ludia pridu. Ravenhorn "lebo viem ze to bude super film podla mojej oblubenej hry", a vsetci ostatni "lebo vedia ze je to packal a idu sa presvedcit ako to dodrbal".

A k tym pribehom v hrach. Nie som az taky velky hrac, ale mam silny pocit, ze tie pribehy v hrach nie su ziadna nevidana bomba a vsetko tu uz bolo stokrat prevarene ci uz vo filmoch alebo knihach. Pribeh pri ktorom by sme v kine zaspali je v hre zosilneny o zucastnenost pri hrani a tak mame pocit ze je to bomba. Ruku na srdce, kolko hier by NAOZAJ stalo za to zfilmovat a nostalgia bokom.

449480
Ty brdo, tak toto bola brutalna diskusia.
A prave kvoli tomu sa tocia adaptacie hier, lebo to najvynosnejsia cielova skupina divakov tak zerie. Prachy su vzdy az na prvom mieste. Je to uplne rovnaky princip ako ked niekto adaptuje bestseller, producenti kaslu na to ci ma ta kniha "silny" pribeh, to si mozu potom rozmaznut v PR, alebo sa to bude dobre vynimat ako nejaky citat na plagate. Ide v prvom rade o to ze je to uz zabehnuta znacka medzi ludmi a isty zisk. (typicky priklad z poslednej doby Da Vinci Kod). S filmami podla hier je to to iste, tocia sa, lebo vedia ze na to ludia pridu. Ravenhorn "lebo viem ze to bude super film podla mojej oblubenej hry", a vsetci ostatni "lebo vedia ze je to packal a idu sa presvedcit ako to dodrbal".

A k tym pribehom v hrach. Nie som az taky velky hrac, ale mam silny pocit, ze tie pribehy v hrach nie su ziadna nevidana bomba a vsetko tu uz bolo stokrat prevarene ci uz vo filmoch alebo knihach. Pribeh pri ktorom by sme v kine zaspali je v hre zosilneny o zucastnenost pri hrani a tak mame pocit ze je to bomba. Ruku na srdce, kolko hier by NAOZAJ stalo za to zfilmovat a nostalgia bokom.

zopar neobjavnych postrehov
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se