Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106601 - 106620 Napsat příspěvek
Ta vaše diskuse o úklidu je maximálně cute, jen taková všetečná otázka, estéčko, jak dlouho (cca) jsi ten pokoj uklízel?:)
pro někoho, který umí udržet provozní pořádek stačí jednou týdně,
pro člověka, který to neumí, stačí večer před spaním a la můj bratr navrch huj, vespod fuj.
pro člověka, který to neumí a netrápí se tím, až tehdy, kdy mu na prahu Augiášova chléva omdlí přítelkyně nebo maminka a zapadne pod haldu, ze které ji musí vysvobodit URNA)

Uklízím ráda (po Enchanted ještě radši, pořád pískám), ale potřebovala bych poradit, jak přeprogramovat ten mindset: "To je škoda vyhodit."
Uklizeno mám, ale skříně přetékají tak nepostradatelnými věcmi jako je beztvarý ku plyše, který kdysi býval Millerovým Krtečkem a teď nemá ani oči, ani uši, ani tlamu, ani ocásek, zápisky z gymplu, šňůra na skákání, cédéčka skupin, které patří do toxického odpadu, výkresy ze základky (ale ne jako v Superbad) nebo rozbitá autodráha, nemluvě o knížkách, ta knihovna na mě začíná padat:)
478262
Ta vaše diskuse o úklidu je maximálně cute, jen taková všetečná otázka, estéčko, jak dlouho (cca) jsi ten pokoj uklízel?:) pro někoho, který umí udržet provozní pořádek stačí jednou týdně, pro člověka, který to neumí, stačí večer před spaním a la můj bratr navrch huj, vespod fuj. pro člověka, který to neumí a netrápí se tím, až tehdy, kdy mu na prahu Augiášova chléva omdlí přítelkyně nebo maminka a zapadne pod haldu, ze které ji musí vysvobodit URNA) Uklízím ráda (po Enchanted ještě radši, pořád pískám), ale potřebovala bych poradit, jak přeprogramovat ten mindset: "To je škoda vyhodit." Uklizeno mám, ale skříně přetékají tak nepostradatelnými věcmi jako je beztvarý ku plyše, který kdysi býval Millerovým Krtečkem a teď nemá ani oči, ani uši, ani tlamu, ani ocásek, zápisky z gymplu, šňůra na skákání, cédéčka skupin, které patří do toxického odpadu, výkresy ze základky (ale ne jako v Superbad) nebo rozbitá autodráha, nemluvě o knížkách, ta knihovna na mě začíná padat:)
0 0
reagovat

Imf

Ty bys taky mohl jednout odlezt od komplu
478261
Ty bys taky mohl jednout odlezt od komplu
Imf
0 0
reagovat
Nuda v Brně, ta za to muže, člověk z nudy dokáže udělat hrozné věci, třeba se učastnit diskuze na MZ.?)
478260
Nuda v Brně, ta za to muže, člověk z nudy dokáže udělat hrozné věci, třeba se učastnit diskuze na MZ.*?)*
0 0
reagovat
Já jsem teda, jako puntičkář, zastánce toho mít pořád uklizeno, vlastně ani nedat tomu bordelu šanci, ale někdy se prostě neubráním :D
478258
Já jsem teda, jako puntičkář, zastánce toho mít pořád uklizeno, vlastně ani nedat tomu bordelu šanci, ale někdy se prostě neubráním *:D*
0 0
reagovat

Bohem

Nemuzes najit postel? ;)
478257
Nemuzes najit postel? ;)
Bohem
0 0
reagovat
ať vás provází síla!
478256
ať vás provází síla!
0 0
reagovat
2) viz bod 3
3) vadí mi to jako urážka
4) v tom případě se mu minimálně banem vyhrožovalo
478255
2) viz bod 3 3) vadí mi to jako urážka 4) v tom případě se mu minimálně banem vyhrožovalo
0 0
reagovat

st39.6

ja nevim, me to sice nebavi ale mam pak dobrej pocit odvedene prace, navic se s tim nes**u, takze jedu jedu jedu :D
478254
ja nevim, me to sice nebavi ale mam pak dobrej pocit odvedene prace, navic se s tim nes**u, takze jedu jedu jedu :D
st39.6
0 0
reagovat

ragnar

je to mor :D
478253
je to mor *:D*
ragnar
0 0
reagovat
Já náhodou na chat 2 krát šel a byl tam vždy ravenhorn a někdo.8)
478252
Já náhodou na chat 2 krát šel a byl tam vždy ravenhorn a někdo.*8)*
0 0
reagovat

st39.6

Chat? Kde? ;)
478250
Chat? Kde? *;)*
st39.6
0 0
reagovat
ja dneska taky uklizel :)
478249
ja dneska taky uklizel :)
0 0
reagovat
chat? prece nebudem nechavat na zivu mistnost jen pro ldkcka? :)

me to uklizeni proste nejde. muj pokoj je jeden velkej odpadkac. ten dobrej pocit z uklizena holt nezastini ten dobrej pocit z nepotreby uklizet
478248
chat? prece nebudem nechavat na zivu mistnost jen pro ldkcka? :) me to uklizeni proste nejde. muj pokoj je jeden velkej odpadkac. ten dobrej pocit z uklizena holt nezastini ten dobrej pocit z nepotreby uklizet
0 0
reagovat
2) Aha... a čo také tajné tam bolo o Shimitzovi vyzradené? Vari sa tam ako fakt prezentovalo niečo, za čo by sa Shimitz musel hanbiť?
3) Čo máš dokelu proti černochom a homosexuálom? Si rasista alebo čo?:o
4) prvý BAN dostal za urážku istej čitateľky. Druhý dostal po tom, čo ju urazil znova. S tým FM to nemalo absolútne nič spoločné.
478247
2) Aha... a čo také tajné tam bolo o Shimitzovi vyzradené? Vari sa tam ako fakt prezentovalo niečo, za čo by sa Shimitz musel hanbiť? 3) Čo máš dokelu proti černochom a homosexuálom? Si rasista alebo čo?*:o* 4) prvý BAN dostal za urážku istej čitateľky. Druhý dostal po tom, čo ju urazil znova. S tým FM to nemalo absolútne nič spoločné.
0 0
reagovat

Všichni

Kluci, jdu spát. Přemýšlejte o tom co jsem Vám řekl, a o tom článku co jsem napsal, pravda vítězí! C ya
478246
Kluci, jdu spát. Přemýšlejte o tom co jsem Vám řekl, a o tom článku co jsem napsal, pravda vítězí! C ya
Všichni
0 0
reagovat

krispel

:D:+ Doteď jsem si toho nevšimnul...
478245
*:D**:+* Doteď jsem si toho nevšimnul...
krispel
0 0
reagovat
Buď se mi to zdá, nebo zmizel CHAT?
478244
Buď se mi to zdá, nebo zmizel CHAT?
0 0
reagovat
st39.6: Poslední dva roky jsem neuklízel, takže nevim:D V mým pokoji se v tuhle chvíli vytváří jedinečný ekosystém, proto by byl úklid vlastně poškozování životního prostředí:))
478242
st39.6: Poslední dva roky jsem neuklízel, takže nevim*:D* V mým pokoji se v tuhle chvíli vytváří jedinečný ekosystém, proto by byl úklid vlastně poškozování životního prostředí*:))*
0 0
reagovat

st39.6

Mě to taky uklizený vydrží jen den, ale ten pocit, teda spíš dojem, když se na to pak podíváš:+
478241
Mě to taky uklizený vydrží jen den, ale ten pocit, teda spíš dojem, když se na to pak podíváš*:+*
st39.6
0 0
reagovat

Psema

Ok, aspoň že to vím, od tebe to zní věrohodně
478240
Ok, aspoň že to vím, od tebe to zní věrohodně
Psema
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se