Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer Night #3: Po boji


ikona
imf
redakcetrailerzone
 

Jsme zpátky. Po několika hodinách příprav, stoosmdesátiminutové show a následné after-party, která trvala do dopoledních hodin. :)

Třetí Trailer Night byla možná trochu komornější (dostavilo se 80 lidí, na následnou after-party pak pokračovala asi dvacítka nejvěrnějších, která se už víceméně zná z jiných pražských i "celostátních" akcí :) a nabitější (v závěru jsme museli kvůli zpoždění z úvodu hodně improvizovat), ale publikum se bavilo a pestřejší výběr trailerů než v minulých ročnících zajistil i nějaké to vzdělávání nad rámec běžných moderovaných bloků. Technické problémy se nám vyhnuly až na dvě drobné výjimky a po seštelování projektoru bylo všechno v nejlepším pořádku.

Kdo přišel, dočkal se cca padesáti trailerů ze všech časových epoch, nezbytného úvodu o historii trailerového řemesla a jeho vývoji do současné podoby, a protože potřetí už jsme nechtěli řešit jen tradiční témata, došlo na trailerové srovnávačky v rámci žánrů a dobového vývoje. Zlatým hřebem večera byl však tentokrát čestný host, kterým se stala režisérka filmu Pusinky, Karin Babinská. Ta si sebou přivedla střihače Marka Opatrného, jenž se podílel nejen na výrobě filmu, ale také na výrobě traileru. Ten nám Karin rozebrala a také naznačila svůj vztah k trailerům obecně a neopomněla samozřejmě ani pozici Pusinek v rámci české filmové tvorby. Pak následovaly zákeřné otázky z řad redakce i publika, které sympatickou blondýnu nijak nerozhodily. Interview se nakonec příjemně protáhlo, což zapřičinilo jisté škrty v následném programu, ale myslím, že nikdo z diváků nelitoval.

Závěr celé show byl pak trošičku uspěchaný právě z důvodů časových úspor (půlnoc se nezadržitelně blížila), ale odpromítali jsme všechno důležité a další Trailer Night tak mohla uzavřít dvojka Jack Black a Kyle Gass z Tenacious D. Už je to skoro tradice, stejně jako následná after-party, na kterou se vypravila kompletní redakce, což je velmi ojedinělý jev, nastávající právě a jen během Trailer Night. Kdo tedy dal sbohem poslednímu metru a vydal se s námi do víru nočních radovánek, ten se mohl těšit na další nášup a hlavně... konečně mohl zjistit, co jsou ti eMZáci vlastně zač.

Nakonec jsme se zázrakem vešli všichni do jedné hospody, která je oblíbeným dostaveníčkem při pražských akcích (a že jich není málo, když se to v kinech rojí velkými filmy). Tady proběhly u třech stolů velmi vzrušené debaty, ve kterých se probíralo všechno možné od Petera Parkera přes hokej až po nedostatek jablek na jarních trzích. Došlo pak i na symbolickou tombolu, která měla být původně součástí Trailer Night. To už bylo přítomno jen nějakých třináct lidí a pouhá půlka redakce, ale nakonec se dostalo na všechny. Nebudu už pitvat, co všechno se dělo v mezičasech, protože kdo tam byl, ten to moc dobře ví a kdo nepřijel, ten už může jenom litovat. Jako obvykle přidáváme pár obrázků, abyste věděli, o co přicházíte. Fotodokumentace tentokrát není valná (chybí i foto kompletní redakce), ale představu si jistě uděláte.

Sraz hardcore jádra eMZáků, Václavské náměstí, 18:30 (+/-)

Světozor, Trailer Night v plném proudu, 21:30 (+/-)

Světozor, zbytky přeživších, 23:30 (+/-)

Zbytky zblízka

Dokonce i Ravenhorn se přišel podívat

Uprostřed losování z kouzelného klobouku, 2:45 (+/-)

STčko v obležení, 3:30

A to je... a to je... a to je pro dnešek všechno. Pokud má ještě někdo nějaké vypečené fotky, může je nalinkovat v diskuzi. Já bych chtěl jménem redakce poděkovat redakci (ehm ;), jmenovitě pak Kocourovi za technický dohled, Civalovi za zprostředkování Karin, Shushikovi za to, že nás všechny držel v klidu, Hladovi, že se bleskurychle dokázal přizpůsobit požadavkům a v závěru večera se doslova "rozdal" (modří vědí), STčkovi za technickou podporu a všeobecnou přítomnost a... to jsou snad všichni. :) Co se týče uživatelů: KarelR za poskytnuté fotky, Charlotte za poskytnutý kouzelný klobouk, Ravenhorn za docházku a samozřejmě Silence za poskytnutí svého trailerového sestřihu, výrobu upoutávky na samotnou Trailer Night a případnou další mediální spolupráci. :) Bylo to fajn, přátelé a těšíme se zas někdy na shledanou. Redakci i eMZáky můžete zastihnout na spoustě akcí a kinopremiér, stačí sledovat diskuzi nebo komentáře pod příslušnými profily a zjistíte víc. Nikoho nekoušeme a nikoho se nebojíme. Stačí vzít odvahu do hrsti a vypravit se mezi lidi.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (37)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace