Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106581 - 106600 Napsat příspěvek
pane boze, uchyyylll
478284
pane boze, uchyyylll
0 0
reagovat
To není fér, já chci mít taky svého psychopata, někoho, kdo mě z akce doprovodí nevtíravým způsobem domů.:(
478283
To není fér, já chci mít taky svého psychopata, někoho, kdo mě z akce doprovodí nevtíravým způsobem domů.*:(*
0 0
reagovat
estéčko: wow,aby nějaká bytost mužského pohlaví myla okna, to jsem snad nikdy neviděla ani ve filmu (je fakt, že žánr sci-fi nemám nakoukaný)
Sláva tobě, jaký je to pocit, mít v pokoji najednou denní světlo? ?)
jezdils někdy na letní tábory?
478282
estéčko: wow,aby nějaká bytost mužského pohlaví myla okna, to jsem snad nikdy neviděla ani ve filmu (je fakt, že žánr sci-fi nemám nakoukaný) Sláva tobě, jaký je to pocit, mít v pokoji najednou denní světlo? *?)* jezdils někdy na letní tábory?
0 0
reagovat

krysar

Ted nevim na co jsi reagoval
478281
Ted nevim na co jsi reagoval
krysar
0 0
reagovat

ragnar

Jelikož jsem z Brna tak ti to přesně neřeknu, ale vím, že tam jezdí šalina dvacetněco a bydlíš na takové ohnuté ulici. Inu, nedívat se po projekci Surfs up za sebe se nevyplácí...
478280
Jelikož jsem z Brna tak ti to přesně neřeknu, ale vím, že tam jezdí šalina dvacetněco a bydlíš na takové ohnuté ulici. Inu, nedívat se po projekci Surfs up za sebe se nevyplácí...
ragnar
0 0
reagovat

Brnensky bohem

Omyl. Tam bývam ja ;)
478279
Omyl. Tam bývam ja *;)*
Brnensky bohem
0 0
reagovat
jo a kde? chytraku
478278
jo a kde? chytraku
0 0
reagovat
A už si sakra zjistil kde bydlím já? Nemysli si, že se budu ptát po 3 :D

st39.6 - :D
478277
A už si sakra zjistil kde bydlím já? Nemysli si, že se budu ptát po 3 *:D* st39.6 - *:D*
0 0
reagovat

ragnar

Ty se moc nesměj, vím kde bydlíš :)
478276
Ty se moc nesměj, vím kde bydlíš *:)*
ragnar
0 0
reagovat
jardus - delali nam novou fasadu, takze prohlednout skrz okno bylo asi stejne jednoduchy, jako hledat potrubi skrz vrstvu betonu. a matka je na me nas_ana, takze me do toho donutila ... kdyz tak o tom premejslim, tak me donutila i k tomu uklidu. prej se tam boji chodit (coz je ucel) ... ja ty zensky nerozumim
478275
jardus - delali nam novou fasadu, takze prohlednout skrz okno bylo asi stejne jednoduchy, jako hledat potrubi skrz vrstvu betonu. a matka je na me nas_ana, takze me do toho donutila ... kdyz tak o tom premejslim, tak me donutila i k tomu uklidu. prej se tam boji chodit (coz je ucel) ... ja ty zensky nerozumim
0 0
reagovat
lol:D:-
478273
lol*:D**:-*
0 0
reagovat
Z datlovýho chlebíčku kterej zrovna jím, byste se asi pos*ali blahem:+
478272
Z datlovýho chlebíčku kterej zrovna jím, byste se asi pos*ali blahem*:+*
0 0
reagovat
Já nic neoceňuju, já se pouze směju...
478271
Já nic neoceňuju, já se pouze směju...
0 0
reagovat

st39.6

ty jo ty myješ okna?? to jsem par let nezazil :D
478270
ty jo ty myješ okna?? to jsem par let nezazil *:D*
st39.6
0 0
reagovat

Silence

Ospon ty dokazes ocenit jednani utlacovanych! At uz si o teto kauze myslis cokoliv, mir a slávu tobě!
478269
Ospon ty dokazes ocenit jednani utlacovanych! At uz si o teto kauze myslis cokoliv, mir a slávu tobě!
Silence
0 0
reagovat
uklizel? ... hmm. let me think. deset minut ramovani, vrtani a veseni plakatu, ctvrt hodky uklid ze stolu (na zem), abych deset minut myl okna. deset minut hazeni zpet na stul, deset minut uprava postele pro novy spaci podminky, minuta a pul luxovani, dve minuty utirani prachu ... scitat nehodlam :D
478268
uklizel? ... hmm. let me think. deset minut ramovani, vrtani a veseni plakatu, ctvrt hodky uklid ze stolu (na zem), abych deset minut myl okna. deset minut hazeni zpet na stul, deset minut uprava postele pro novy spaci podminky, minuta a pul luxovani, dve minuty utirani prachu ... scitat nehodlam *:D*
0 0
reagovat

Silence

ty furt nekam chodis, nedavno jsi mluvil o nejakem veceru, tak se nam pochlub ;)
478267
ty furt nekam chodis, nedavno jsi mluvil o nejakem veceru, tak se nam pochlub ;)
Silence
0 0
reagovat
Uklizim vetsinou az kdyz mi spolubydlici vyhrozuje vystehovanim. ;) A nebo kdyz mam joooo akcni naladu, to se sice moc casto nestava, ale stoji to za to. :)
478266
Uklizim vetsinou az kdyz mi spolubydlici vyhrozuje vystehovanim. ;) A nebo kdyz mam joooo akcni naladu, to se sice moc casto nestava, ale stoji to za to. :)
0 0
reagovat
Ach jo... člověk si nachvíli odejde, aby pak zjistil, že se tady rozjela solidní zábava. :D :+
478265
Ach jo... člověk si nachvíli odejde, aby pak zjistil, že se tady rozjela solidní zábava. *:D* *:+*
0 0
reagovat
Autodraha? Hmm... netradicni. :)
478264
Autodraha? Hmm... netradicni. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se