Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106561 - 106580 Napsat příspěvek
Další vysvětlení netřeba link
478304
Další vysvětlení netřeba http://64.233.183.104/search?q=cache:jf5LzsBEAIYJ:www.csfd.cz/uzivatel/29753-pupidyk/+342700118&hl=cs&ct=clnk&cd=1&gl=cz
0 0
reagovat
bohem > ok, staci, prestan s tim prudit. priste si treba dete na pizzu, tady uz to nebudete resit
478303
bohem > ok, staci, prestan s tim prudit. priste si treba dete na pizzu, tady uz to nebudete resit
0 0
reagovat

Ragnar

S tím napalmem bych to neviděl, vypadal jsi docela neškodně :)
478302
S tím napalmem bych to neviděl, vypadal jsi docela neškodně *:)*
Ragnar
0 0
reagovat
Jo, tyhle uklizeci bodovaci souteze jsme meli taky, nastesti jsem vzdycky bydlel se spriznenou dusi (dusemi), takze jsme statecne prohravali a utuzovali se nasledujicimi tresty. ;)
478301
Jo, tyhle uklizeci bodovaci souteze jsme meli taky, nastesti jsem vzdycky bydlel se spriznenou dusi (dusemi), takze jsme statecne prohravali a utuzovali se nasledujicimi tresty. ;)
0 0
reagovat

krispel

To nič. To my len ragnar napísal, ab som "vyfu*koval toho úchaly v diskusii" a ja som to tak nejak blbo pochopi (respektíve som to vôbec nepochopil). Ešte raz sorry. Už mi hrabe. Radšej idem hajať. Dobrú noc a nepozabíjajte sa tu zatiaľ. :))
478300
To nič. To my len ragnar napísal, ab som "vyfu*koval toho úchaly v diskusii" a ja som to tak nejak blbo pochopi (respektíve som to vôbec nepochopil). Ešte raz sorry. Už mi hrabe. Radšej idem hajať. Dobrú noc a nepozabíjajte sa tu zatiaľ. *:))*
krispel
0 0
reagovat

debil

jo mohl sem vas s ostatnimi emzaky pokopit napalmem a byl by klid, takto budem muset cekat, nez mistnim serifum dojde trpelivost
478299
jo mohl sem vas s ostatnimi emzaky pokopit napalmem a byl by klid, takto budem muset cekat, nez mistnim serifum dojde trpelivost
debil
0 0
reagovat
V takový společnosti bych chápal jakéhokoli sebevražedného atentátníka.
478298
V takový společnosti bych chápal jakéhokoli sebevražedného atentátníka.
0 0
reagovat

Charlotte

Jak posuzovali Kance?
478297
Jak posuzovali Kance?
Charlotte
0 0
reagovat

krispel

lubo asi zapsal diskuzi nebo nevim co blbne :D
478296
lubo asi zapsal diskuzi nebo nevim co blbne :D
krispel
0 0
reagovat

ragnar

Byl tam i Shimitz, jekor, tadejda a chlapeček, konečně jsi se mohl setkat s celebritami...
478295
Byl tam i Shimitz, jekor, tadejda a chlapeček, konečně jsi se mohl setkat s celebritami...
ragnar
0 0
reagovat

lubo

WTF?
478294
WTF?
lubo
0 0
reagovat
Fluke: já zapomněla na Nesnesitelnou lehkost bytí. Jsem to ale...motovidlo. Díky :))
estéčko: my na všech táborech měli něco jako bodování úklidu: někomu pak visela nad stanem sluníčka, někomu kanec. Zvrácenost.:-)
Uklizeno v reálu mám (babička mě krmila pohádkami,kterak dívka, která neumí vařit a uklízet, je k ničemu:))), ale na Ploše mi momentálně zuří nukleární konflikt.
478293
Fluke: já zapomněla na Nesnesitelnou lehkost bytí. Jsem to ale...motovidlo. Díky :)) estéčko: my na všech táborech měli něco jako bodování úklidu: někomu pak visela nad stanem sluníčka, někomu kanec. Zvrácenost.:-) Uklizeno v reálu mám (babička mě krmila pohádkami,kterak dívka, která neumí vařit a uklízet, je k ničemu:))), ale na Ploše mi momentálně zuří nukleární konflikt.
0 0
reagovat
šľaka... som si myslel, že máš na mysli toho druhého úchyla.
Krispel: Sorry, porucha v komunikácii medzi mnou a Ragnarom. To si nevšímaj :D
478292
šľaka... som si myslel, že máš na mysli toho druhého úchyla. Krispel: Sorry, porucha v komunikácii medzi mnou a Ragnarom. To si nevšímaj *:D*
0 0
reagovat

lubo

skoro jsi se trafil :D
478291
skoro jsi se trafil :D
lubo
0 0
reagovat

deiwi

taky by ta myčka mohla mít i sušičku:D
478290
taky by ta myčka mohla mít i sušičku*:D*
deiwi
0 0
reagovat
Fu*k you Krispel!
ragnar: Takto ?
478289
Fu*k you Krispel! ragnar: Takto ?
0 0
reagovat
Já okna meju zcela běžně :)) Ale k smrti nesnáším utírání nádobí. :D
478288
Já okna meju zcela běžně *:))* Ale k smrti nesnáším utírání nádobí. *:D*
0 0
reagovat

Charlotte

No počkej a co Myčokeni?:) těch je jak nas*** :) a jsou mužskýho pokolení8)
478287
No počkej a co Myčokeni?:) těch je jak nas*** *:)* a jsou mužskýho pokolení*8)*
Charlotte
0 0
reagovat

krispel

vem si tohohle :D rad se podelim
478286
vem si tohohle :D rad se podelim
krispel
0 0
reagovat
byl sem na jednom a nenavidel sem to. pak sem byl jeste na jednom megadlouhym se skautama, ale jinak nikde.
denni svetlo tu stejne nemam, pac mam vecne ztazeny zaluzie :D
stcko rad kouka na filmy po tme
478285
byl sem na jednom a nenavidel sem to. pak sem byl jeste na jednom megadlouhym se skautama, ale jinak nikde. denni svetlo tu stejne nemam, pac mam vecne ztazeny zaluzie *:D* stcko rad kouka na filmy po tme
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se