Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84601 - 84620 Napsat příspěvek
link George Lucas v Daily show:+
471453
http://www.thedailyshow.com/watch/tue-january-5-2010/george-lucas George Lucas v Daily show*:+*
0 0
reagovat
Midnight Express zichr
471454
Midnight Express zichr
0 0
reagovat
Je to Midnight Express
471456
Je to Midnight Express
0 0
reagovat
Ta část ve vězení mi připomíná Batman begins :D
471457
Ta část ve vězení mi připomíná Batman begins *:D*
0 0
reagovat
ance: Prva polka tvojho prispevku je imho Midnight Express a druha Shawshank:))
471460
ance: Prva polka tvojho prispevku je imho Midnight Express a druha Shawshank*:))*
0 0
reagovat
:D:+
471466
*:D**:+*
0 0
reagovat
Vypadá to jako Vykoupení z věznice Šu Šang.:D
471467
Vypadá to jako Vykoupení z věznice Šu Šang.*:D*
0 0
reagovat
Zdravím,již několik let marně sháním film který se odehrává ve vězení.Jen matně si pamatuji že se jednalo o chlápky který chtěl propašovat drogy do letadla,chytli ho na letišti v autobuse a putoval do vězení kde byly pekelný podmínky,thajsko nevim to jistě.Pak vím že tam panoval určitý režim a on ho časem začal ignorovat a dělat vše naopak,nakonec se mu podařilo uprchnout nezná někdo název filmu???
ance@seznam.cz
471469
Zdravím,již několik let marně sháním film který se odehrává ve vězení.Jen matně si pamatuji že se jednalo o chlápky který chtěl propašovat drogy do letadla,chytli ho na letišti v autobuse a putoval do vězení kde byly pekelný podmínky,thajsko nevim to jistě.Pak vím že tam panoval určitý režim a on ho časem začal ignorovat a dělat vše naopak,nakonec se mu podařilo uprchnout nezná někdo název filmu??? ance@seznam.cz
0 0
reagovat
Potvrzuji to s těma vypádkama a loadingama... Kolikrát se ani potvora ne a ne načíst...
471471
Potvrzuji to s těma vypádkama a loadingama... Kolikrát se ani potvora ne a ne načíst...
0 0
reagovat
daffnee: Jak říká Fluke pod tebou, zlobí server, v tom bude jádro pudla. To hlasování bude dostupné ještě 6 dní, myslím, takže počkat, až se to uklidní. :)
471473
daffnee: Jak říká Fluke pod tebou, zlobí server, v tom bude jádro pudla. To hlasování bude dostupné ještě 6 dní, myslím, takže počkat, až se to uklidní. :)
0 0
reagovat

sidda,stranger

díky za tip :D já ho teda neviděla(a nehodlám to měnit),ale ani s měsíčkem to nejde :(
471474
díky za tip *:D* já ho teda neviděla(a nehodlám to měnit),ale ani s měsíčkem to nejde *:(*
sidda,stranger
0 0
reagovat
Nějak blbne moviezone server, loading pěkně dlouhej a výpadky.
471475
Nějak blbne moviezone server, loading pěkně dlouhej a výpadky.
0 0
reagovat
lupeny mam na ctvrtek, sice tam pisou "2D sal", ale to si myslim ze nic neznamena..
5 rada, zhruba kraj, to snad taky nebude takovy problem..
kazdopadne diky za rady;)
471476
lupeny mam na ctvrtek, sice tam pisou "2D sal", ale to si myslim ze nic neznamena.. 5 rada, zhruba kraj, to snad taky nebude takovy problem.. kazdopadne diky za rady;)
0 0
reagovat

sidda

Já ani nad něčím jiným nepřemýšlel, dal jsem to tam automaticky :D
471480
Já ani nad něčím jiným nepřemýšlel, dal jsem to tam automaticky *:D*
sidda
0 0
reagovat
Ješte k těm lupenům na Avatara v IMAXu. Ještě můžete zkusit jít na hulváta. Včera jsem tam byl, rezervace 14 dní předem, celý střed sálu rezervován, tsk jsem vzal místa u kraje. 40min před začátkem jsem se dostal na Floru, než jsem se dostal na řadu, tak mi lístky stornovaly a že si můžu vybrat. Tak jsem si vybral pěkně lístek do středu sálu :D Ale je to o štěstí :)
471482
Ješte k těm lupenům na Avatara v IMAXu. Ještě můžete zkusit jít na hulváta. Včera jsem tam byl, rezervace 14 dní předem, celý střed sálu rezervován, tsk jsem vzal místa u kraje. 40min před začátkem jsem se dostal na Floru, než jsem se dostal na řadu, tak mi lístky stornovaly a že si můžu vybrat. Tak jsem si vybral pěkně lístek do středu sálu *:D* Ale je to o štěstí *:)*
0 0
reagovat
ad Avatar v IMAXu - smysl to ma, ale lupen sezene imo stezi
471485
ad Avatar v IMAXu - smysl to ma, ale lupen sezene imo stezi
0 0
reagovat
Ta kolonka "nejhorší film roku" jde vyplnit pouze v případě, pokud zvolíš New Moon. Je to tak už předchystané, to aby ses zbytečně nezdržovala. :P

Zkus aktualizovat stránku a mělo by to být v pořádku. ;)
471487
Ta kolonka "nejhorší film roku" jde vyplnit pouze v případě, pokud zvolíš New Moon. Je to tak už předchystané, to aby ses zbytečně nezdržovala. :P Zkus aktualizovat stránku a mělo by to být v pořádku. ;)
0 0
reagovat

daffnee

zadej nový měsíc ten mi šel v pohodě :D:D
471488
zadej nový měsíc ten mi šel v pohodě *:D**:D*
daffnee
0 0
reagovat

dotaz

čauky všem,nedaří se mi vyplnit kolonku nejhorší film roku v tipovačce best of 2009,máte někdo nějaký tip jak na to?:))díky
471489
čauky všem,nedaří se mi vyplnit kolonku nejhorší film roku v tipovačce best of 2009,máte někdo nějaký tip jak na to?*:))*díky
dotaz
0 0
reagovat

shv

pokud máš tu možnost, neváhej ;)
471495
pokud máš tu možnost, neváhej *;)*
shv
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se