Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82821 - 82840 Napsat příspěvek
Ako sa tam dostanem, neviem sťahovať do prehrávača filmy poraďte mi!!!!!!:(:-
512996
Ako sa tam dostanem, neviem sťahovať do prehrávača filmy poraďte mi!!!!!!*:(**:-*
0 0
reagovat

GrenDay27

nejlíp v kině ;) tady ne
512998
nejlíp v kině *;)* tady ne
GrenDay27
0 0
reagovat
Ako sa sťahujú filmy pleas!!!:(
512997
Ako sa sťahujú filmy pleas!!!*:(*
0 0
reagovat
Pro zlepšení nálady, třeba to tu ještě někdo nezná :) link Sobotní odpoledne ruluje, jednou za čas je potřeba vypnout... :)
512689
Pro zlepšení nálady, třeba to tu ještě někdo nezná :) http://www.youtube.com/watch?v=TxmEd9lcn0k Sobotní odpoledne ruluje, jednou za čas je potřeba vypnout... :)
0 0
reagovat

Nameless

Ode me, ktery se po roce na taekwondu porad pere s twitem a dollyem, mas za tu akrobacii uznani. :+ Vic zpomalovacek, trochu to zkratit a v podstate nemam nic proti. Pred chvili jsem se dival na vzdusne vyvrtky Marko Zarora (Undisputed 3) a mezi jeho a tvymi kousky nebyl vizualne zas tak markantni rozdil. Pekne.
512161
Ode me, ktery se po roce na taekwondu porad pere s twitem a dollyem, mas za tu akrobacii uznani. *:+* Vic zpomalovacek, trochu to zkratit a v podstate nemam nic proti. Pred chvili jsem se dival na vzdusne vyvrtky Marko Zarora (Undisputed 3) a mezi jeho a tvymi kousky nebyl vizualne zas tak markantni rozdil. Pekne.
Nameless
0 0
reagovat
Nameless: Podíval jsem a sportovní hledisko ... to člověk jako já, kterýmu se točila hlava hned po jednom kotrmelci na těláku, hodnotit nemůže, jak správně říkáš. Tam prostě člověk laik čumí a zírá.

A k videu: jestli se rozkecám, tak předem sorry. Když to rozeberu, vyhodil bych hned ten první záběr kvůli tomu klepání. Vlastně, i dál - to už tu psalo několik lidí přede mnou, najdou se tam záběry jaksi, když to řeknu blbě, za ,,doprovodu třesáku". Pryč s nimi, když to jde (a jedná se o třesáky nezáměrný). Nepodceńoval bych tolik prolínačky jako takový - občas to má takovej ten efekt, že to ,,nechtěně praští do očí". Jistě, má to být dynamický klip, ale v některých částech mi to přišlo ,,moc useknutý". Barvou se mi líbí ty záběry ze startu. Titulek ,,Yirkaa", ten mi přišel (v uvozovkách) jako úplně odjinud. 0:14 - to zpomalení je fajn.

Neznámýho kolemjdoucího v tom bílém trikotu na 0:31 bych vyhodil. Když jsem na to koukal dál, říkal jsem si jaký by to asi bylo kdyby kolem tebe někdo s tou kamerou rotoval.

A ona ta rotace na 1:05 vážně přijde, jenže za doprovodu ,,světelných čár" - a na základě toho bych ten záběr komplet vyhodil. Ted´ si sypu popel na hlavu, páč vim, jak jsem prskal, když se mi něco takovýho povedlo zaznamenat (a že to bylo abnormálně často), ale tyhle pruhy - nemám je rád :-). Když jsem takhle detailista, to letadlo třeba potěšilo ... nebo ta muška (nebo co to je), na 1:29, jak jakoby ulítává před tvýma otočkama. Na 1:33 pěknej obrázek ... možná by šel trošku zesvětlit, protože mi s tím křovím drobet splýváš, ale pěkný. A zpomalovačka na 2:18 - to je fakt paráda (daleko lepší než to zpomalení za letu, co bylo v tělocvičně). 2:21 - ten záběr bych vyhodil. A on se vlastně ukáže i na 2:30 - nevim, jasně - to problikávání, chápu záměr, ale - je to jako, kdyby otočky dělala jen polovina člověka, jen jeho nohy, protože, jak je to přesvětlený, zbytek nejsi pomalu ani vidět. Navíc jsou vidět tečky v kameře a ... nechci ted´ mluvit jako idiot, ale na základě toho bych tenhle záběr prostě vyhodil.

Já to řikal, že to bude komentář keců - ve výsledku, jak jsem psal - jako totální laik člověk čumí a řiká si: ,,No, ty vole ... to je frajer", ale i přesto jsem měl takovej ten pocit, že by to video mohlo bejt kratší. To je celý - ovšem to je jen můj názor.
511686
Nameless: Podíval jsem a sportovní hledisko ... to člověk jako já, kterýmu se točila hlava hned po jednom kotrmelci na těláku, hodnotit nemůže, jak správně říkáš. Tam prostě člověk laik čumí a zírá. A k videu: jestli se rozkecám, tak předem sorry. Když to rozeberu, vyhodil bych hned ten první záběr kvůli tomu klepání. Vlastně, i dál - to už tu psalo několik lidí přede mnou, najdou se tam záběry jaksi, když to řeknu blbě, za ,,doprovodu třesáku". Pryč s nimi, když to jde (a jedná se o třesáky nezáměrný). Nepodceńoval bych tolik prolínačky jako takový - občas to má takovej ten efekt, že to ,,nechtěně praští do očí". Jistě, má to být dynamický klip, ale v některých částech mi to přišlo ,,moc useknutý". Barvou se mi líbí ty záběry ze startu. Titulek ,,Yirkaa", ten mi přišel (v uvozovkách) jako úplně odjinud. 0:14 - to zpomalení je fajn. Neznámýho kolemjdoucího v tom bílém trikotu na 0:31 bych vyhodil. Když jsem na to koukal dál, říkal jsem si jaký by to asi bylo kdyby kolem tebe někdo s tou kamerou rotoval. A ona ta rotace na 1:05 vážně přijde, jenže za doprovodu ,,světelných čár" - a na základě toho bych ten záběr komplet vyhodil. Ted´ si sypu popel na hlavu, páč vim, jak jsem prskal, když se mi něco takovýho povedlo zaznamenat (a že to bylo abnormálně často), ale tyhle pruhy - nemám je rád :-). Když jsem takhle detailista, to letadlo třeba potěšilo ... nebo ta muška (nebo co to je), na 1:29, jak jakoby ulítává před tvýma otočkama. Na 1:33 pěknej obrázek ... možná by šel trošku zesvětlit, protože mi s tím křovím drobet splýváš, ale pěkný. A zpomalovačka na 2:18 - to je fakt paráda (daleko lepší než to zpomalení za letu, co bylo v tělocvičně). 2:21 - ten záběr bych vyhodil. A on se vlastně ukáže i na 2:30 - nevim, jasně - to problikávání, chápu záměr, ale - je to jako, kdyby otočky dělala jen polovina člověka, jen jeho nohy, protože, jak je to přesvětlený, zbytek nejsi pomalu ani vidět. Navíc jsou vidět tečky v kameře a ... nechci ted´ mluvit jako idiot, ale na základě toho bych tenhle záběr prostě vyhodil. Já to řikal, že to bude komentář keců - ve výsledku, jak jsem psal - jako totální laik člověk čumí a řiká si: ,,No, ty vole ... to je frajer", ale i přesto jsem měl takovej ten pocit, že by to video mohlo bejt kratší. To je celý - ovšem to je jen můj názor.
0 0
reagovat

deiwi

Hu, to je docela strašidelné. :o
511684
Hu, to je docela strašidelné. *:o*
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

tak to jsou nemálo husté modely, některé vypadají jako fotky i po dlooouhém zkoumání :+
511689
tak to jsou nemálo husté modely, některé vypadají jako fotky i po dlooouhém zkoumání *:+*
deiwi
0 0
reagovat

crimson_moon

neříkal někdo něco o návratu mesiášů před koncem světa? :D

deiwi
trocha modelíny a každej může mít doma Evangeline Lilly :D:+
511256
neříkal někdo něco o návratu mesiášů před koncem světa? *:D* [b]deiwi[/b] trocha modelíny a každej může mít doma Evangeline Lilly *:D**:+*
crimson_moon
0 0
reagovat

Mighty Morphin Power Rangers

The series is set to return to TV in January 2010 on ABC Kids, and Bandai will produce brand new toys to coincide with the series.:D
511258
The series is set to return to TV in January 2010 on ABC Kids, and Bandai will produce brand new toys to coincide with the series.*:D*
Mighty Morphin Power Rangers
0 0
reagovat

popik

Absolutne to nesouvisi s filmem, ale ta pisnicka me tak dostala, ze se musim podelit :
link
:D
511301
Absolutne to nesouvisi s filmem, ale ta pisnicka me tak dostala, ze se musim podelit : http://www.youtube.com/watch?v=6LUGOaQj08E *:D*
popik
0 0
reagovat

deiwi

Parádní :+
511383
Parádní *:+*
deiwi
0 0
reagovat
Náhradníci? link Jsem zvědav, kterej magor se toho chopí jako první a nabídne nám T-101 jako suvenýr ke sběratelský edici Terminátora 2 :)
511382
Náhradníci? http://www.webdesignerdepot.com/2009/11/mind-blowing-hyperrealistic-sculptures/ Jsem zvědav, kterej magor se toho chopí jako první a nabídne nám T-101 jako suvenýr ke sběratelský edici Terminátora 2 :)
0 0
reagovat

rcorp + imf

Já jsem za konstruktivní kritiku rád, třeba toho, že je kamera nakřivo, jsem si vůbec nevšimnul a samozřejmě, že tu nechci porovnávat sportovní hledisko, od toho mám jiný borce. V zásadě jsem jen chtěl vědět, zda to bude fungovat i na "běžné" publikum a odpověď je: "Ne moc dobře." Rady si beru k srdci a zařídím se podle toho příště, chybami se člověk učí a potřebuje někoho, kdo ho na ty chyby upozorní :+
509391
Já jsem za konstruktivní kritiku rád, třeba toho, že je kamera nakřivo, jsem si vůbec nevšimnul a samozřejmě, že tu nechci porovnávat sportovní hledisko, od toho mám jiný borce. V zásadě jsem jen chtěl vědět, zda to bude fungovat i na "běžné" publikum a odpověď je: "Ne moc dobře." Rady si beru k srdci a zařídím se podle toho příště, chybami se člověk učí a potřebuje někoho, kdo ho na ty chyby upozorní *:+*
rcorp + imf
0 0
reagovat
synchronizované skákání :D :+
509431
synchronizované skákání *:D* *:+*
0 0
reagovat
"Filmový Silent Hill 2 bez Averyho i Ganse bude podle producenta vševysvětlující a potěší širší spektrum diváků." :-
511165
"Filmový Silent Hill 2 bez Averyho i Ganse bude podle producenta vševysvětlující a potěší širší spektrum diváků." *:-*
0 0
reagovat

Nameless

Koukam, ze na Balkane je porad zivo. Osobne si myslim, ze z tricking hlediska ti k tomu asi reknou vic na NoGravity... tady samplery vetsinu lidi potesi, ale neohromi. To jenom, aby sis tu krasobruslarskou hantyrku a vlaznejsi reakce nebral k srdci, skaces slusne, ale na sampler pro masy potrebujes trochu filmovejsi pristup (=kameramana). Viz ty zpomalovacky a tracking shoty, kdy s tou kamerou nekdo hybe nebo s tebou jde behem triku. To na lidi funguje. :) Co se tyce ostatnich nesvaru filmarskych, to uz ti tu kluci rozeberou (hlavne par tech prepalenych zaberu venku, vyskakovani z framu a zabery z prilis velke dalky (to je u tech statickych pochopitelne, ale holt to neni tak atraktivni). To vychytas. Ode mne kazdopadne. :+
510608
Koukam, ze na Balkane je porad zivo. Osobne si myslim, ze z tricking hlediska ti k tomu asi reknou vic na NoGravity... tady samplery vetsinu lidi potesi, ale neohromi. To jenom, aby sis tu krasobruslarskou hantyrku a vlaznejsi reakce nebral k srdci, skaces slusne, ale na sampler pro masy potrebujes trochu filmovejsi pristup (=kameramana). Viz ty zpomalovacky a tracking shoty, kdy s tou kamerou nekdo hybe nebo s tebou jde behem triku. To na lidi funguje. :) Co se tyce ostatnich nesvaru filmarskych, to uz ti tu kluci rozeberou (hlavne par tech prepalenych zaberu venku, vyskakovani z framu a zabery z prilis velke dalky (to je u tech statickych pochopitelne, ale holt to neni tak atraktivni). To vychytas. Ode mne kazdopadne. *:+*
Nameless
0 0
reagovat

Nameless

Hlavně- když už se chceš pochlubit tím, jak skáčeš, tak je klíčové zařídit, abys byl vůbec vidět. :) Takže černé oblečení na černém pozadí fakt ne. :) Tedy nejlépe předem vybrat nějaké vhodné místo s co nejjednodušším pozadím a oblečení oproti němu dostatečně kontrastní (a pak to nezmršit v postprodukci)- třeba ta sekvence od 1:27 by byla fajn, kdyby před šedozeleným pozadím neskákal šedozelený (a trochu šedooranžový) člověk. Měl bys být jediný člověk v obraze (pokud by se nejednalo o synchronizované skákání :) ) a zabírat ho co největší možnou část. Jinak by bylo fajn si ohlídat horizont, ta kamera je snad ve všech statických záběrech nakřivo. :)
510708
Hlavně- když už se chceš pochlubit tím, jak skáčeš, tak je klíčové zařídit, abys byl vůbec vidět. :) Takže černé oblečení na černém pozadí fakt ne. :) Tedy nejlépe předem vybrat nějaké vhodné místo s co nejjednodušším pozadím a oblečení oproti němu dostatečně kontrastní (a pak to nezmršit v postprodukci)- třeba ta sekvence od 1:27 by byla fajn, kdyby před šedozeleným pozadím neskákal šedozelený (a trochu šedooranžový) člověk. Měl bys být jediný člověk v obraze (pokud by se nejednalo o synchronizované skákání :) ) a zabírat ho co největší možnou část. Jinak by bylo fajn si ohlídat horizont, ta kamera je snad ve všech statických záběrech nakřivo. :)
Nameless
0 0
reagovat
Recyklace recyklace recyklovanýho vtipu...?)
510212
Recyklace recyklace recyklovanýho vtipu...*?)*
0 0
reagovat
Hitler a práva v Plzni: link :+
509212
Hitler a práva v Plzni: http://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.