Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82781 - 82800 Napsat příspěvek
Disketa: No, my si na to (bohužel) vzpomínáme.
537873
Disketa: No, my si na to (bohužel) vzpomínáme.
0 0
reagovat

Jeržik

Já že mám nějaký oblíbený provazový motiv?:o Vůbec si na nic nevzpomínám.:-
537871
Já že mám nějaký oblíbený provazový motiv?*:o* Vůbec si na nic nevzpomínám.*:-*
Jeržik
0 0
reagovat
:D:D:D ja se poseru, to je 100x lepsi jak to video
537870
*:D**:D**:D* ja se poseru, to je 100x lepsi jak to video
0 0
reagovat
Disketa: Je tam něco jako tvůj oblíbený provazový motiv na tebou oblíbené smyčkové téma. ;)
537868
Disketa: Je tam něco jako tvůj oblíbený provazový motiv na tebou oblíbené smyčkové téma. *;)*
0 0
reagovat
MOžná je dobře, že se mu to nezobrazilo. To by mohlo mít pro něj dalekosáhlé následky:D
537865
MOžná je dobře, že se mu to nezobrazilo. To by mohlo mít pro něj dalekosáhlé následky*:D*
0 0
reagovat

popik

:D
537864
*:D*
popik
0 0
reagovat
Chtěl jsem už dřív poznamenat že tyhle poznámky na/od Diska už začínají být pěkně trapné, ale tohle je... OMG! :D
537862
Chtěl jsem už dřív poznamenat že tyhle poznámky na/od Diska už začínají být pěkně trapné, ale tohle je... OMG! *:D*
0 0
reagovat
Zásuvný... it never ends :D
537861
Zásuvný... it never ends *:D*
0 0
reagovat

Jeržik

Co tam vlastně má být? Mně se nic nezobrazilo, prý potřebuji nějaký zásuvný modul.
537860
Co tam vlastně má být? Mně se nic nezobrazilo, prý potřebuji nějaký zásuvný modul.
Jeržik
0 0
reagovat

Pouze 18+

Ale stojí to za to.:-))))) link :D:D:+:D:)):+:D:D

Nevíte někdo z čeho to je? :+
537855
Ale stojí to za to.:-))))) http://www.stastnevdovy.cz/videa/sranda-legrace/udelani-chlapi.html *:D**:D**:+**:D**:))**:+**:D**:D* Nevíte někdo z čeho to je? *:+*
Pouze 18+
0 0
reagovat
Darn, já tomu dobráckému mamelukovi nakonec ještě budu závidět :D, zrovna čtu Ludlumův Altman Code a část se odehrává v Kowloongu (Hong Kong) hmm
537877
Darn, já tomu dobráckému mamelukovi nakonec ještě budu závidět *:D*, zrovna čtu Ludlumův Altman Code a část se odehrává v Kowloongu (Hong Kong) hmm
0 0
reagovat

HAL

dřív tu stejně musel být kohout :D
537888
dřív tu stejně musel být kohout *:D*
HAL
0 0
reagovat
Tak Kanye West zpytuje (?) svědomí ve spolupráci se Spikem Jonzem a není to zlé.
537887
Tak Kanye West zpytuje (?) svědomí ve spolupráci se Spikem Jonzem a není to zlé.
0 0
reagovat

Cival

Já ti nevím... slepice nebo vejce? :D
537886
Já ti nevím... slepice nebo vejce? *:D*
Cival
0 0
reagovat
HAL: Protože toho dobráckého mameluka nutíte vyprávět :o:-:D
537884
HAL: Protože toho dobráckého mameluka nutíte vyprávět *:o**:-**:D*
0 0
reagovat

HAL

Počkej, jak mě.

Já sem třeba hodím odkaz a hned se tu každej pořád na něco ptá dokola a třeba na tu samou věc pokaždé někdo jinej dokola. Pak se nedivím, že Cival chce někoho sestřelit.

Proto také říkám, když chcete hodně diskutovat, klidně můžete na mých stránkách.
537883
Počkej, jak mě. Já sem třeba hodím odkaz a hned se tu každej pořád na něco ptá dokola a třeba na tu samou věc pokaždé někdo jinej dokola. Pak se nedivím, že Cival chce někoho sestřelit. Proto také říkám, když chcete hodně diskutovat, klidně můžete na mých stránkách.
HAL
0 0
reagovat

duro

V tom je právě ten problém, fakt totiž nechápu proč ke stěně nepostaví přednostně Rava (očima kroutící smajlík).

Ravenhorn
...
... bez komentáře
537894
V tom je právě ten problém, fakt totiž nechápu proč ke stěně nepostaví přednostně Rava (očima kroutící smajlík). [b]Ravenhorn[/b] ... ... bez komentáře
duro
0 0
reagovat

HAL

to je otázka, duro to píše a hlavně je to na těch stránkách.

Je tam taky diskuze, takže klidně pište tam a Cival pak nebude nikoho stavět ke stěně.
537893
to je otázka, duro to píše a hlavně je to na těch stránkách. Je tam taky diskuze, takže klidně pište tam a Cival pak nebude nikoho stavět ke stěně.
HAL
0 0
reagovat

Ravenhorn

A kam že to vlastně jedeš?
537899
A kam že to vlastně jedeš?
Ravenhorn
0 0
reagovat
Hongkong vyzerá zaujímavo... ale ja už som zvedavý na ten Nový Zéland. 8)

(Cival nás všetkých postaví k stene)
537898
Hongkong vyzerá zaujímavo... ale ja už som zvedavý na ten Nový Zéland. *8)* (Cival nás všetkých postaví k stene)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist