Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82781 - 82800 Napsat příspěvek
Myslím, že link je fajn. :)
514974
Myslím, že http://kecy.roumen.cz/ je fajn. :)
0 0
reagovat
Jakou byste mi doporučili stránku s vtipnými obrázky (ale jako fakt vtipnými, prostě ty nej)? Sem myslel, že rozhodne neco najdu, jenze tech stranek je tolik a vsechny jsou kvalitativne dost ubohe. Dik ?)
515037
Jakou byste mi doporučili stránku s vtipnými obrázky (ale jako fakt vtipnými, prostě ty nej)? Sem myslel, že rozhodne neco najdu, jenze tech stranek je tolik a vsechny jsou kvalitativne dost ubohe. Dik *?)*
0 0
reagovat
Joker: To už mě tolik netrápí, mě zajímá kampaň, ne výrobek;)
514609
Joker: To už mě tolik netrápí, mě zajímá kampaň, ne výrobek*;)*
0 0
reagovat

st39.6 & duro

Brilliant!:+:+:+:+:+
514610
Brilliant!*:+**:+**:+**:+**:+*
st39.6 & duro
0 0
reagovat

duro + st39.6

very najs bjůtyfl :+
514612
very najs bjůtyfl *:+*
duro + st39.6
0 0
reagovat
grrrrr :D
514723
grrrrr :D
0 0
reagovat

quisp

Ak estéčkovi poviem, že chcem ešte nejaké zmeny, tak pricestuje za mnou do Košíc. So sekerou. 8) (ale budeme tam ešte pridávať na záver vydavateľa a pod., zrejme)...
514727
Ak estéčkovi poviem, že chcem ešte nejaké zmeny, tak pricestuje za mnou do Košíc. So sekerou. *8)* (ale budeme tam ešte pridávať na záver vydavateľa a pod., zrejme)...
quisp
0 0
reagovat

duro

Pěkně, udělaný klobouk dolů. Jenom bych přidal do pasáže " Autor Černokněžníka>Bivoje a bohatýra" áčko...jako "Autor Černokněžníka a Bivoje a bohatýra" ...takhle se to slejvá a vypadá to jako Černokněžník Bivoj a bohatýr.
514749
Pěkně, udělaný klobouk dolů. Jenom bych přidal do pasáže " Autor Černokněžníka>Bivoje a bohatýra" áčko...jako "Autor Černokněžníka a Bivoje a bohatýra" ...takhle se to slejvá a vypadá to jako Černokněžník Bivoj a bohatýr.
duro
0 0
reagovat

spider:

Skôr sa pekne potrápil. Dnes v noci zhruba o 4.00 ma chcel zavraždiť, našťastie bývam dosť ďaleko... 8) Ale stálo to za to.
514829
Skôr sa pekne potrápil. Dnes v noci zhruba o 4.00 ma chcel zavraždiť, našťastie bývam dosť ďaleko... *8)* Ale stálo to za to.
spider:
0 0
reagovat

duro

Cool, stčko se na tom traileru vyřádil ;):+
514113
Cool, stčko se na tom traileru vyřádil *;)**:+*
duro
0 0
reagovat
duro: Ne, to bych si nedovolil, když jsi ten držitel nějaký literární ceny, jak jsem se dočetl v Metru. ;):)
514111
duro: Ne, to bych si nedovolil, když jsi ten držitel nějaký literární ceny, jak jsem se dočetl v Metru. *;)**:)*
0 0
reagovat
duro: Já to chápu. Jen konstatuju, že ta asociace už v dnešní době není tak vznešená jako kdysi 8)
514110
duro: Já to chápu. Jen konstatuju, že ta asociace už v dnešní době není tak vznešená jako kdysi *8)*
0 0
reagovat
Joker: Najprv som sa zľakol, že to je koment k môjmu videu. :D
514132
Joker: Najprv som sa zľakol, že to je koment k môjmu videu. *:D*
0 0
reagovat
Karel: Báthory sa volá kvôli príslušnosti k významnému šľachtickému rodu. Možno tomu neuveríte, ale Alžbeta nebola jediný potomok rodu. ;) Báthoryovci boli aj králi a významné transylvánske kniežatá.
514136
Karel: Báthory sa volá kvôli príslušnosti k významnému šľachtickému rodu. Možno tomu neuveríte, ale Alžbeta nebola jediný potomok rodu. *;)* Báthoryovci boli aj králi a významné transylvánske kniežatá.
0 0
reagovat
Fluke: Spot dobrej, ale propaguje předraženej šmejd... :o
514135
Fluke: Spot dobrej, ale propaguje předraženej šmejd... *:o*
0 0
reagovat
to je nárez, skvelý výber hudby :+
514156
to je nárez, skvelý výber hudby *:+*
0 0
reagovat
Ten kapitán by se teda nemusel jmenovat Báthory, protože to neevokuje nic pěknýho, ale jinak... :+:+:+ Hlavně se mi líbí to pomalý ukazování maníka s kloboukem. A cameronovskej útok se jménem totálně vládne :D
514232
Ten kapitán by se teda nemusel jmenovat Báthory, protože to neevokuje nic pěknýho, ale jinak... *:+**:+**:+* Hlavně se mi líbí to pomalý ukazování maníka s kloboukem. A cameronovskej útok se jménem totálně vládne *:D*
0 0
reagovat

Trailer roka?

A je z dielne MZ, konkrétne od "estéčka". ;):D Síce nie je na film, ale aj tak šlape parádne. Keď som Štěpánovi povedal, aby "to bolo nadupané ako Súboj titanov", tak som netušil, že to tak naozaj vymazná. Klikajte sem a nešetrite chválou. ;)

514236
A je z dielne MZ, konkrétne od "estéčka". *;)**:D* Síce nie je na film, ale aj tak šlape parádne. Keď som Štěpánovi povedal, aby "to bolo nadupané ako Súboj titanov", tak som netušil, že to tak naozaj vymazná. Klikajte [link="http://www.youtube.com/watch?v=dQzbhPnhj5Q"]sem[/link] a nešetrite chválou. *;)*
Trailer roka?
0 0
reagovat

Pe7er

Kdyby raději už dodělali ten Predator mod, ale jinak cool :+
514231
Kdyby raději už dodělali ten Predator mod, ale jinak cool *:+*
Pe7er
0 0
reagovat
Delorean Crysis mod link
514230
Delorean Crysis mod http://www.youtube.com/watch?v=DZAaKH0FYO8&feature=player_embedded#
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist