Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82841 - 82860 Napsat příspěvek

Spazz

..sem tam na ten tvůj blog kouknu, docela zábavný čtení, dokud si tam ještě psal :D:+
509285
..sem tam na ten tvůj blog kouknu, docela zábavný čtení, dokud si tam ještě psal *:D**:+*
Spazz
0 0
reagovat

deiwi

Párkrát jsem měl pocit, že se koukám na Clerks, kde to mělo svůj original point ?)
509297
Párkrát jsem měl pocit, že se koukám na Clerks, kde to mělo svůj original point *?)*
deiwi
0 0
reagovat
Speciálně pro Diska, jehož dotaz jsem tam zodpovídal, ale nebudu zastírat, že si chci nahánět návštěvnost... Po dlouhé době jsem zas na blog napsal nějaké ty zážitky z číny, tak kdyby někdo chtěl, mže kliknout sem a případně odpovědět na výzvu v závěru posledního článku..... omlouvám se za ...spam(??) :o)
509295
Speciálně pro Diska, jehož dotaz jsem tam zodpovídal, ale nebudu zastírat, že si chci nahánět návštěvnost... Po dlouhé době jsem zas na blog napsal nějaké ty zážitky z číny, tak kdyby někdo chtěl, mže kliknout [link="http://camfrlik.blog.cz"]sem[/link] a případně odpovědět na výzvu v závěru posledního článku..... omlouvám se za ...spam(??) :o)
0 0
reagovat
no ja neviem niako som sa nezasmial:-
509064
no ja neviem niako som sa nezasmial*:-*
0 0
reagovat
509068
[link="http://www.youtube.com/watch?v=tRWmPTrJEz0&NR=1"]Kevin Smith o JarJarovi a Pánovi prstenů[/link] *:D* *:D* Nebylo to tady už?
0 0
reagovat

crimson_moon

:D:+..uz viem co budem pouzivat ked zaspim do skoly
509071
*:D**:+*..uz viem co budem pouzivat ked zaspim do skoly
crimson_moon
0 0
reagovat
link haha, to je dobry :D
509085
http://www.novinky.cz/koktejl/184678-slovenskeho-ministra-zdravotnictvi-rozcilila-dara-rolins-v-sanitce.html haha, to je dobry *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Ale jo KOvalainen je mladý jelito, ale Kimi ty zkušenosti má, no nic. Nicméně nevěřím, že je Jenson lepší pilot než Lewis. Zkušenosti jsou hezký, ale když nemáš talent (samozřejmě ve velkých uvozovkách, bo všichni nějaký talent mají, ale jen málo má naděleno od pána boha..) tak jsou ti k ničemu.
509998
Ale jo KOvalainen je mladý jelito, ale Kimi ty zkušenosti má, no nic. Nicméně nevěřím, že je Jenson lepší pilot než Lewis. Zkušenosti jsou hezký, ale když nemáš talent (samozřejmě ve velkých uvozovkách, bo všichni nějaký talent mají, ale jen málo má naděleno od pána boha..) tak jsou ti k ničemu.
Memphis
0 0
reagovat
Mě příjde strašně zajímavý, že naši mladí dokážou skoro každý rok urvat medaile v dorosteneckých kategoriích a jakmile přejdou do 21 a Ačka, tak jsou úplně v kelu. Ono se už delší dobu ví, naše juniorky mají snad nejpropracovanější taktiku (na svoje kategorie)vítěztví utaktizujou a ubojují, ale s balonem si moc netykají. Bohužel tenhle taktický rozdíl se pak v mužích maže a těch pár nadějných hráčů co to s balonem umí se utopí někde v Rusku nebo Turecku.

Zase bych to neviděl tak černě Nedvědova generace začala tím, že ostudně prohrála přátelák s Lucemburskem. Ani nějak zvlášť mě to nesere, protože z toho dnešního mužstva v repre zůstane asi 5 lidí (Hubník, Kušnír, Pudil, Hloušek, Necid).
Fotbal i hokej jsou v dost těžký krizi, ale hokej podle mě furt větší. Fotbalisti maj úspěchy aspoň z juniorkama. Hokejky se už pomalu nedostanou ani na draft a když jo tak do 7. kola.
510069
Mě příjde strašně zajímavý, že naši mladí dokážou skoro každý rok urvat medaile v dorosteneckých kategoriích a jakmile přejdou do 21 a Ačka, tak jsou úplně v kelu. Ono se už delší dobu ví, naše juniorky mají snad nejpropracovanější taktiku (na svoje kategorie)vítěztví utaktizujou a ubojují, ale s balonem si moc netykají. Bohužel tenhle taktický rozdíl se pak v mužích maže a těch pár nadějných hráčů co to s balonem umí se utopí někde v Rusku nebo Turecku. Zase bych to neviděl tak černě Nedvědova generace začala tím, že ostudně prohrála přátelák s Lucemburskem. Ani nějak zvlášť mě to nesere, protože z toho dnešního mužstva v repre zůstane asi 5 lidí (Hubník, Kušnír, Pudil, Hloušek, Necid). Fotbal i hokej jsou v dost těžký krizi, ale hokej podle mě furt větší. Fotbalisti maj úspěchy aspoň z juniorkama. Hokejky se už pomalu nedostanou ani na draft a když jo tak do 7. kola.
0 0
reagovat
Se Strakou se mi nechtělo brečet, ale smát.
505937
Se Strakou se mi nechtělo brečet, ale smát.
0 0
reagovat

Cival

jo to byla slávka ještě celkem ve formě :D

ale jinak ten dnešní zápas ukázal že Straka asi nebyl nejhorší trenér u reprezentace. I když mě ti sparťani na lavičce začínají štvát :D
505934
jo to byla slávka ještě celkem ve formě *:D* ale jinak ten dnešní zápas ukázal že Straka asi nebyl nejhorší trenér u reprezentace. I když mě ti sparťani na lavičce začínají štvát *:D*
Cival
0 0
reagovat
link

Michal Bílek k tomu dodává: Vždyť třeba takový Ázerbájdžán rozhodně nemá špatné mužstvo, neboť dokázal remizovat i s Ruskem.

:D:D:D
505932
http://fotbal.sport.cz/fotbal/gambrinus-liga/144660-slavia-zdolala-na-zaver-dubajskeho-soustredeni-azerbajdzan.html Michal Bílek k tomu dodává: Vždyť třeba takový Ázerbájdžán rozhodně nemá špatné mužstvo, neboť dokázal remizovat i s Ruskem. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Luc44

nn, chtějí lepšího jezdce než byl Kovalainen a to Button bezpochyby je, navíc, když odchází z Brawnu kvůli penězům tak to ještě neznamená, že bude brát tolik co Lewis, Kovalainen toho obzvlášť letos moc nezajel, McL chce nahoru a Button mu v tom může pomoct, pořád je zkušenější než Hamilton...

ad fotbal, to se ty klauni zase jednou vytáhli, dobře jim tak... :D gambáč liga neni zdaleka tak kvalitní aby z ní šel postavit konkurenceschopný tým, a to evidentně ani proti Ázerbajdžánu... on the other hand, who cares... 8)
505931
nn, chtějí lepšího jezdce než byl Kovalainen a to Button bezpochyby je, navíc, když odchází z Brawnu kvůli penězům tak to ještě neznamená, že bude brát tolik co Lewis, Kovalainen toho obzvlášť letos moc nezajel, McL chce nahoru a Button mu v tom může pomoct, pořád je zkušenější než Hamilton... ad fotbal, to se ty klauni zase jednou vytáhli, dobře jim tak... *:D* gambáč liga neni zdaleka tak kvalitní aby z ní šel postavit konkurenceschopný tým, a to evidentně ani proti Ázerbajdžánu... on the other hand, who cares... *8)*
Luc44
0 0
reagovat
fotbal je v hajzlu posraným a poblitým už dlouho. Jeden Rosa nás nespasí. Hokej se snad časem vzmůže. Jo a divím se, že vůbec někdo sleduje Formuli 1, je to nuda jako sviňa svinutá. Ale neberte to jako urážku, já zase sleduju golf. :+
505948
fotbal je v hajzlu posraným a poblitým už dlouho. Jeden Rosa nás nespasí. Hokej se snad časem vzmůže. Jo a divím se, že vůbec někdo sleduje Formuli 1, je to nuda jako sviňa svinutá. Ale neberte to jako urážku, já zase sleduju golf. *:+*
0 0
reagovat

ad blamážisti

Když jsem si četl tu soupisku, tak se vůbec nedivím... a nejlepší fór je, že tam ty trouby ani není za koho vyměnit... Jo, českej hokej je prej v krizi... a kde je pototm fotbal? v prdeli?
505949
Když jsem si četl tu soupisku, tak se vůbec nedivím... a nejlepší fór je, že tam ty trouby ani není za koho vyměnit... Jo, českej hokej je prej v krizi... a kde je pototm fotbal? v prdeli?
ad blamážisti
0 0
reagovat
Na druhou stranu celkem nechápu strategii McL. To si jako myslí, že se z Jensona najednou stal novej Schumacher, když vyhrál titul? Šmankote, kolik let se protloukal a nezajel nic závratnýho. Když pak má bezkonkurenční auto tak to lítá komukoliv, o čmež svědčí i první čtyři místa v poháru jezdců... Jistě, roli můžou hrát peníze, asi byl pořád levnější než Kimi a udělá týmu více reklamy... OK, tak jsem si to sám vyvrátil :D
506004
Na druhou stranu celkem nechápu strategii McL. To si jako myslí, že se z Jensona najednou stal novej Schumacher, když vyhrál titul? Šmankote, kolik let se protloukal a nezajel nic závratnýho. Když pak má bezkonkurenční auto tak to lítá komukoliv, o čmež svědčí i první čtyři místa v poháru jezdců... Jistě, roli můžou hrát peníze, asi byl pořád levnější než Kimi a udělá týmu více reklamy... OK, tak jsem si to sám vyvrátil *:D*
0 0
reagovat
No jo, kdyz nejsou kvalitni jednotlivi hraci, nemuze byt kvalitni ani cely tym... a muze je trenovat treba i Pan Buh. Vetsiína realistu uz to bere jako hotovou vec a nad temihle vysledky uz se ani nepozastavuje.
Svaz proste musi zacit makat na 140% a nejak dostat do ceskeho fotbalu vice penez, aby bylo z ceho za pet, deset let postavit tym, ktery se zas bude moct merit s temi nejlepsimi.
509010
No jo, kdyz nejsou kvalitni jednotlivi hraci, nemuze byt kvalitni ani cely tym... a muze je trenovat treba i Pan Buh. Vetsiína realistu uz to bere jako hotovou vec a nad temihle vysledky uz se ani nepozastavuje. Svaz proste musi zacit makat na 140% a nejak dostat do ceskeho fotbalu vice penez, aby bylo z ceho za pet, deset let postavit tym, ktery se zas bude moct merit s temi nejlepsimi.
0 0
reagovat
A další "skvělá" sportovní zpráva: link :D (musím se smát, jinak to nejde)
509018
A další "skvělá" sportovní zpráva: http://fotbal.sport.cz/fotbal/reprezentace/159732-neskutecna-blamaz-po-prohre-s-azerbajdzanem-skoncili-cesi-posledni.html *:D* (musím se smát, jinak to nejde)
0 0
reagovat
Memphis: Taky si myslím... Osobně bych řekl, že před Mercedes/Brawn je teď hodně dlouhá cesta dostat se a setrvat mezi top týmy. Přece jen většinu úspěchu získali hned zkraje sezóny, kdy měli k dispozici auto, jež bylo ve vývoji přes 2 roky.
509049
Memphis: Taky si myslím... Osobně bych řekl, že před Mercedes/Brawn je teď hodně dlouhá cesta dostat se a setrvat mezi top týmy. Přece jen většinu úspěchu získali hned zkraje sezóny, kdy měli k dispozici auto, jež bylo ve vývoji přes 2 roky.
0 0
reagovat

Fluke

myslel plat, Brawn ani s pomocí Mercedesu nemůže mít takovej rozpočet jako Ferrari nebo McL (nebo nedejbože Toyota), je to docela pochopitelný, nikdo zatím nedokáže předpovědět, jestli Brawn GP byla jen hvězda na jednu sezónu anebo ji forma vydrží, zatímco právě McL patří mezi favority na titul každý rok, kromě toho je mnohem prestižnější, Button jde imho do lepšího a dobře to ví...

možná se kromě toho dočkáme ještě celoněmeckýho Mercedesu, uvidíme... ?)
508929
myslel plat, Brawn ani s pomocí Mercedesu nemůže mít takovej rozpočet jako Ferrari nebo McL (nebo nedejbože Toyota), je to docela pochopitelný, nikdo zatím nedokáže předpovědět, jestli Brawn GP byla jen hvězda na jednu sezónu anebo ji forma vydrží, zatímco právě McL patří mezi favority na titul každý rok, kromě toho je mnohem prestižnější, Button jde imho do lepšího a dobře to ví... možná se kromě toho dočkáme ještě celoněmeckýho Mercedesu, uvidíme... *?)*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist