Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82501 - 82520 Napsat příspěvek
Tak Lost skončily, takže proti Dexterovi nenamítám (tak v současnosti těch kandidátů na nejlepší seriál ani moc není)

Macejko: myslel jsem samozřejmě proč by to mělo skončit ;)
550498
Tak Lost skončily, takže proti Dexterovi nenamítám (tak v současnosti těch kandidátů na nejlepší seriál ani moc není) Macejko: myslel jsem samozřejmě proč by to mělo skončit *;)*
0 0
reagovat

xxendxx

Rekl jsem snad nekde, ze tam jsou vsechny? Jsou tam ty, od kterych ten typek videl minimalne jeden dil...
Walking dead napriklad me nazajima (a ze je ocekavanej Tvuj, pro me nic neznamena)
Navic jsou to novinky, takze finalni rada Dexe tam nema co delat...
Nauc se cist...
Pro me je nejocekavanejsi Boardwalk Empire
550497
Rekl jsem snad nekde, ze tam jsou vsechny? Jsou tam ty, od kterych ten typek videl minimalne jeden dil... Walking dead napriklad me nazajima (a ze je ocekavanej Tvuj, pro me nic neznamena) Navic jsou to novinky, takze finalni rada Dexe tam nema co delat... Nauc se cist... Pro me je nejocekavanejsi Boardwalk Empire
xxendxx
0 0
reagovat
myslím, že menia hosting, ale nejako dlho im to trvá
550492
myslím, že menia hosting, ale nejako dlho im to trvá
0 0
reagovat
se přiznejte kdo z vás nahackoval gorilu ? 8)
550491
se přiznejte kdo z vás nahackoval gorilu ? *8)*
0 0
reagovat
Ten přehled seriálů je fajn, alespoň mě ťuklo kouknout na youtube na ten Scorseseho seriál na trailer, těším.

A Dexter. To je jeden z těch oblíbených, který by klidně mohl být i "objektivně" (grrr) nejlepší, tak co:)
550489
Ten přehled seriálů je fajn, alespoň mě ťuklo kouknout na youtube na ten Scorseseho seriál na trailer, těším. A Dexter. To je jeden z těch oblíbených, který by klidně mohl být i "objektivně" (grrr) nejlepší, tak co:)
0 0
reagovat

xxendxx

Vsak je nejlepsi:))
550484
Vsak je nejlepsi*:))*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Tak to je snad samozřejmost ne? Kdo by si mohl dovolit prohlašovat, co je je nejlepší a co naopak ne? ;)
550483
Tak to je snad samozřejmost ne? Kdo by si mohl dovolit prohlašovat, co je je nejlepší a co naopak ne? *;)*
xxendxx
0 0
reagovat
Nejlepší seriál současnosti? To byl dobrej vtip.

Příště by to chtělo rozlišovat mezi "nejlepší seriál" a "můj nejoblíbenější seriál".
550481
Nejlepší seriál současnosti? To byl dobrej vtip. Příště by to chtělo rozlišovat mezi "nejlepší seriál" a "můj nejoblíbenější seriál".
0 0
reagovat

Macejko

Trailer
Někde jsem četl, že to bude poslední řada...
550479
[link="http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE"]Trailer[/link] Někde jsem četl, že to bude poslední řada...
Macejko
0 0
reagovat

Jeffy

Hmm... možno preto, lebo je to najlepší seriál súčasnosti? ;) Len dúfam, že päťka nie je posledná séria.
550478
Hmm... možno preto, lebo je to najlepší seriál súčasnosti? *;)* Len dúfam, že päťka nie je posledná séria.
Jeffy
0 0
reagovat

Mantreg

Tam jsou jen nové seriály pokud se nepletu - a Dexter finální série? WTF proč? :-
550477
Tam jsou jen nové seriály pokud se nepletu - a Dexter finální série? WTF proč? *:-*
Mantreg
0 0
reagovat

verbst

Souhlas s xxendxx, kde je například finální série Dextera?
550476
Souhlas s xxendxx, kde je například finální série Dextera?
verbst
0 0
reagovat

Macejko

Teda, ale byla by to špičková volba.
550475
Teda, ale byla by to špičková volba.
Macejko
0 0
reagovat
KarelR: a od nich zase ČSFD... :)
550474
KarelR: a od nich zase ČSFD... *:)*
0 0
reagovat
IMDb přebírá potvrzení od britskýho bulváru The Sun. Classic :D
550473
IMDb přebírá potvrzení od britskýho bulváru The Sun. Classic *:D*
0 0
reagovat
Neviem, či si to všimol ešte niekto, ale... to už bol Daniel Day-Lewis POTVRDENÝ ako Profesor Moriarty? link
550472
Neviem, či si to všimol ešte niekto, ale... to už bol Daniel Day-Lewis POTVRDENÝ ako Profesor Moriarty? http://www.imdb.com/title/tt1515091/
0 0
reagovat
ten seznam je dost odflaklej a spousta veci tam chybi, viz Walking Dead, což je v současnosti asi nejočekávanější seriál (vezmeme-li v potaz lidi, ktery se kolem toho motaj)
550468
ten seznam je dost odflaklej a spousta veci tam chybi, viz Walking Dead, což je v současnosti asi nejočekávanější seriál (vezmeme-li v potaz lidi, ktery se kolem toho motaj)
0 0
reagovat

Seznam pravděpodobně seriálových hitů nadcházející sezóny:

link
:+ :+ :+ :+ :+
Docela dost mě jich zaujalo!

Mantreg
NÁŘEZ!:+
550466
http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/press-tour-the-best-new-shows-i-saw *:+* *:+* *:+* *:+* *:+* Docela dost mě jich zaujalo! [b]Mantreg[/b] NÁŘEZ!*:+*
Seznam pravděpodobně seriálových hitů nadcházející sezóny:
0 0
reagovat
Konečně Bond?
link
550463
Konečně Bond? [link="http://www.youtube.com/watch?v=XuyWAdFhAgY"]link[/link]
0 0
reagovat
dobrý už nepotřebuju ;) Jo a omlouvám se za tu urážku
550434
dobrý už nepotřebuju *;)* Jo a omlouvám se za tu urážku
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se