Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82541 - 82560 Napsat příspěvek
Herně, tohle pro mě byla jedna z nejvíc pecek, stejně - link ... vracim se k tomu i dneska. Vůbec, přijde mi, že se k těm hrám starším vracim čím dál tim víc (a ne, že by to bylo hlavně kvůli tomu, že na ty nejnovější nemám stroj).
543991
Herně, tohle pro mě byla jedna z nejvíc pecek, stejně - [link="http://www.youtube.com/watch?v=A_ZdV-EGLpk"]link[/link] ... vracim se k tomu i dneska. Vůbec, přijde mi, že se k těm hrám starším vracim čím dál tim víc (a ne, že by to bylo hlavně kvůli tomu, že na ty nejnovější nemám stroj).
0 0
reagovat
Je nejaky dovod preco maju americani posunutu premieru Iron Mana asi o tyzden oproti ostatnym krajinam?
543989
Je nejaky dovod preco maju americani posunutu premieru Iron Mana asi o tyzden oproti ostatnym krajinam?
0 0
reagovat

zahron

Zdá se mi to, nebo jsme se už 3x za den na něčem absolutně a bezvýhradně shodli ve třech různých diskuzích :D To se mi často nestává.
543988
Zdá se mi to, nebo jsme se už 3x za den na něčem absolutně a bezvýhradně shodli ve třech různých diskuzích *:D* To se mi často nestává.
zahron
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Až bude dvojka stát tak 300 Kč, tak ji asi vyzkouším. :) Jinak ta hra mě vlastně celkem bavila, akorát jsem dost často kroutil hlavou nad tím, jak moc okatě mě vede za ručičku.
543986
Až bude dvojka stát tak 300 Kč, tak ji asi vyzkouším. *:)* Jinak ta hra mě vlastně celkem bavila, akorát jsem dost často kroutil hlavou nad tím, jak moc okatě mě vede za ručičku.
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Karbous

2 vylepšila veškeré mechanismy (hlavně souboje) a přidala super příběh a multiplayer. Ale tak chápu, že ta lineárnost nesedne každému... Stejně tak bych právě mohl sérii Splinter Cell vyčítat to, že se jedná o stealth hru ;) Atmosféra a celkovej záčitek je pak věc druhá... 8)
543984
2 vylepšila veškeré mechanismy (hlavně souboje) a přidala super příběh a multiplayer. Ale tak chápu, že ta lineárnost nesedne každému... Stejně tak bych právě mohl sérii Splinter Cell vyčítat to, že se jedná o stealth hru *;)* Atmosféra a celkovej záčitek je pak věc druhá... *8)*
Karbous
0 0
reagovat
K Morrowindu jsem se nikdy nedostal, ale Oblivion je pro mě nudná uspávačka, že to není hezký. Je to sice otevřenej vymakanej svět, ale radši si takovej svět užiju v menší podobě s dobře vyprávěným příběhem u Zaklínače.

btw. zapoměl jsem na perfektní Psychonauts8)
543981
K Morrowindu jsem se nikdy nedostal, ale Oblivion je pro mě nudná uspávačka, že to není hezký. Je to sice otevřenej vymakanej svět, ale radši si takovej svět užiju v menší podobě s dobře vyprávěným příběhem u Zaklínače. btw. zapoměl jsem na perfektní Psychonauts*8)*
0 0
reagovat

Mantreg

Morrowind, Stronghold, to sou klasiky ... ?) To si čéče pamatuju moji postavu v glass zbroji a 2 levitační dýky :D po mapě jsem se pohyboval tak že jsem vypil lektvary na rychlost a pak lítal přes celou mapu :D
543980
Morrowind, Stronghold, to sou klasiky ... *?)* To si čéče pamatuju moji postavu v glass zbroji a 2 levitační dýky *:D* po mapě jsem se pohyboval tak že jsem vypil lektvary na rychlost a pak lítal přes celou mapu *:D*
Mantreg
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Když už je řeč o Uncharted...vynikající postavy a skvělé dialogy, docela fajn příběh, ale jinak ta hra je prostě neskutečně hloupá. Ve hře je buď krytové střílení ala GoW, šplhání po jediné a do očí bijící vyznačené cestičce a asi tři triviální hádanky. Plus myslím pár naskriptovaných momentů, kdy něco někam padá a je potřeba zmáčknout rychle nějaké tlačítko, aby člověk neumřel a nemusel se na tu naskriptovanou sekvenci dívat znovu. Jako oddech na jedno odpoledne - proč ne. Ale jinak jen lehounce nadprůměrná hra. (Řeč je o jedničce, dvojku jsem nehrál, ale předpokládám, že k nějaké razantní změně asi nedošlo).
543978
Když už je řeč o Uncharted...vynikající postavy a skvělé dialogy, docela fajn příběh, ale jinak ta hra je prostě neskutečně hloupá. Ve hře je buď krytové střílení ala GoW, šplhání po jediné a do očí bijící vyznačené cestičce a asi tři triviální hádanky. Plus myslím pár naskriptovaných momentů, kdy něco někam padá a je potřeba zmáčknout rychle nějaké tlačítko, aby člověk neumřel a nemusel se na tu naskriptovanou sekvenci dívat znovu. Jako oddech na jedno odpoledne - proč ne. Ale jinak jen lehounce nadprůměrná hra. (Řeč je o jedničce, dvojku jsem nehrál, ale předpokládám, že k nějaké razantní změně asi nedošlo).
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Lidi a co Mafie. Český herní klenot? :D

Jinak docela jsem se na jedno zahrání bavil u Batmana, a již několikrát jsem žasl nad seriemi od Bethesdy (Fallout 3, Oblivion, Morrowind). A nejlepší strategie všech dob. Hra na které sem vyrůstal. Stronghold. :+:D
543975
Lidi a co Mafie. Český herní klenot? *:D* Jinak docela jsem se na jedno zahrání bavil u Batmana, a již několikrát jsem žasl nad seriemi od Bethesdy (Fallout 3, Oblivion, Morrowind). A nejlepší strategie všech dob. Hra na které sem vyrůstal. Stronghold. *:+**:D*
0 0
reagovat

Fluke

Z konzolovek bych ještě dodal Uncharted a God of War sérii ;)
543972
Z konzolovek bych ještě dodal Uncharted a God of War sérii *;)*
Fluke
0 0
reagovat

zahron

Ja som velky fnada hokeja ale toto som fakt nevydel.Myslel som ze sa po tom rozhodcovi aj rozbehne :-) .Kua ten musel byt poriadne nasrany:-) .Tie hokejky som este pochopil ale sako si sklbat :D :o
543968
Ja som velky fnada hokeja ale toto som fakt nevydel.Myslel som ze sa po tom rozhodcovi aj rozbehne :-) .Kua ten musel byt poriadne nasrany:-) .Tie hokejky som este pochopil ale sako si sklbat *:D* *:o*
zahron
0 0
reagovat

Gonzi, HAL, Karbous

Jsem rád, že se shodneme. Ale abych trochu rozšířil svůj názor, tak myslím, že umírá/kazí se, jen většina herní scény nebo respektive AAA hry. Za posledních pár let, jsem si koupil z her, které se takhle prezentují jen Mass Effect 1/2.

Ale ta menší scéna, to je vskutku špica, jak říká Karbous, Braid, Machinarium, a taky hlavně Trine!, Docela fajn jsou nový Monkey Islandy, a z těch zajímavejch originálních titulů se mi taky vybaví hlavně první Stalker, Arkham Asylum, Alone in the Dark, a Zaklínač.

Ty poslední tituly jako AvP, MW2, novej Splinter cell, a spousta dalšího, spíš považuju za špatný vtip. Docela drsně mě nakrkl poslední Command & Conquer, to je oproti předchozímu dílu, fakt neuvěřitelnej propad. Podobně jako barevňoučký Red Alert 3.

HAL: na New Vegas se taky hodně těším, vynechal jsem kvůli němu radši celou F3.

Karbous: musím říct, že Dead Space, Prince of Persia a inFamous jsou na PS3 skvělý oddych.

Celkově mi vadí, že tyhle ty hry na jedno brďo maj poslední dobou takovej úspěch, a ty zajímavý tituly jsou dost vzadu. Vždyť FEAR byla skvěle provedená inovativní věc, ač šlo o koridorovku. (dvojka už spíše bylo vytahování peněz, a bůhví, co teď trojka), ale ty hry mají něco navíc, specifickýho. Když vynechám třeba úplně všechno u Half Life 2, tak měl Gravity gun! Doufám, že se lidi proberou..nebo spíš studia.
543967
Jsem rád, že se shodneme. Ale abych trochu rozšířil svůj názor, tak myslím, že umírá/kazí se, jen většina herní scény nebo respektive AAA hry. Za posledních pár let, jsem si koupil z her, které se takhle prezentují jen Mass Effect 1/2. Ale ta menší scéna, to je vskutku špica, jak říká Karbous, Braid, Machinarium, a taky hlavně Trine!, Docela fajn jsou nový Monkey Islandy, a z těch zajímavejch originálních titulů se mi taky vybaví hlavně první Stalker, Arkham Asylum, Alone in the Dark, a Zaklínač. Ty poslední tituly jako AvP, MW2, novej Splinter cell, a spousta dalšího, spíš považuju za špatný vtip. Docela drsně mě nakrkl poslední Command & Conquer, to je oproti předchozímu dílu, fakt neuvěřitelnej propad. Podobně jako barevňoučký Red Alert 3. HAL: na New Vegas se taky hodně těším, vynechal jsem kvůli němu radši celou F3. Karbous: musím říct, že Dead Space, Prince of Persia a inFamous jsou na PS3 skvělý oddych. Celkově mi vadí, že tyhle ty hry na jedno brďo maj poslední dobou takovej úspěch, a ty zajímavý tituly jsou dost vzadu. Vždyť FEAR byla skvěle provedená inovativní věc, ač šlo o koridorovku. (dvojka už spíše bylo vytahování peněz, a bůhví, co teď trojka), ale ty hry mají něco navíc, specifickýho. Když vynechám třeba úplně všechno u Half Life 2, tak měl Gravity gun! Doufám, že se lidi proberou..nebo spíš studia.
Gonzi, HAL, Karbous
0 0
reagovat
v súčasnosti dajú 9/10 hocijakej trochu lepšej hre a ľuďom hlavne záleží na grafike, je to smutné, keď niekomu poviem, že si radšej zahrám Diablo 2 ako nejakú novú nextgen hru, pozrie na mňa či mi šibe
543966
v súčasnosti dajú 9/10 hocijakej trochu lepšej hre a ľuďom hlavne záleží na grafike, je to smutné, keď niekomu poviem, že si radšej zahrám Diablo 2 ako nejakú novú nextgen hru, pozrie na mňa či mi šibe
0 0
reagovat
Gonzi: S tím já právě moc nesouhlasím. Ona filmovost pro mě znamená jen takové efektní pozlátko, díky kterému hra sice vypadá skvěle, ale hratelnosti to rozhodně nijak moc nepomáhá.
HAL: Kdyby Deus Ex 2 vyšla v dnešní době (samozřejmě s lepší grafikou), tak se vsadím, že by dostávala hodnocení nejhůře 9/10 a vyhrála by spousty ocenění "hra roku". Takový jednooký mezi slepými králem.
543965
Gonzi: S tím já právě moc nesouhlasím. Ona filmovost pro mě znamená jen takové efektní pozlátko, díky kterému hra sice vypadá skvěle, ale hratelnosti to rozhodně nijak moc nepomáhá. HAL: Kdyby Deus Ex 2 vyšla v dnešní době (samozřejmě s lepší grafikou), tak se vsadím, že by dostávala hodnocení nejhůře 9/10 a vyhrála by spousty ocenění "hra roku". Takový jednooký mezi slepými králem.
0 0
reagovat

Fluke,Karbous

je smutné, jak se z mnoha her vytrácí hratelnost... s tím souhlasím, ale tvrdím, že samotná filmovost hry spíše zlepšila - intra, herní animace, mnohem věrohodnější bitevní vřavy atd. Spíš jde o snahu na všem vydělat, takže se hry brutálně sjednocují a umírá originalita :-
543963
je smutné, jak se z mnoha her vytrácí hratelnost... s tím souhlasím, ale tvrdím, že samotná filmovost hry spíše zlepšila - intra, herní animace, mnohem věrohodnější bitevní vřavy atd. Spíš jde o snahu na všem vydělat, takže se hry brutálně sjednocují a umírá originalita *:-*
Fluke,Karbous
0 0
reagovat

Splinter Cell: Conviction

Já už se můžu fakt jenom smát :D:D

Herní průmysl je mrtvý, hry v jeho podání zdegenerovaly do pouhých atrakcí a interaktivních filmů... a vlastně jediná připravovaná hra AAA, která mě ještě zajímá natolik že bych si ji snad i byl schopný koupit, je Fallout: New Vegas od Obsidianu. Pokud opravdu splní to co slibují.
(například onen Deus Ex 3 imho bude ještě o dost horší než už tak dost slabá dvojka... a od Thiefa bych nečekal nic jiného)
543962
Já už se můžu fakt jenom smát *:D**:D* Herní průmysl je mrtvý, hry v jeho podání zdegenerovaly do pouhých atrakcí a interaktivních filmů... a vlastně jediná připravovaná hra AAA, která mě ještě zajímá natolik že bych si ji snad i byl schopný koupit, je Fallout: New Vegas od Obsidianu. Pokud opravdu splní to co slibují. (například onen Deus Ex 3 imho bude ještě o dost horší než už tak dost slabá dvojka... a od Thiefa bych nečekal nic jiného)
Splinter Cell: Conviction
0 0
reagovat

Shakers

Dobře to natřískal ... :D
543961
Dobře to natřískal ... *:D*
Shakers
0 0
reagovat

Fluke

Myslím, že to není jen pocit, ale smutný fakt. Filmová atmosféra už se mi u her pěkně zajídá, páč v praxi představuje maximálně předskriptované situace, nutnost zmáčknout včas nějaký tlačítko, nebo jen enginovou animace bez hráčovi interakce. Pokud si mám vzpomenou na nějaké originální mainstreamové hry z posledních pár let, tak se mi vybaví Bioshock, STALKER, Portal a to je asi tak všechno. O to víc mě pak dostaly "malé" hry jako Braid nebo Machinarium. Musím bohužel říct, že na mé PS3 nemám co hrát, respektive nic, co by mě fakt zajímalo. A s velkými obavami očekávám příchod Deus Ex 3 a především Thiefa 4.
543960
Myslím, že to není jen pocit, ale smutný fakt. Filmová atmosféra už se mi u her pěkně zajídá, páč v praxi představuje maximálně předskriptované situace, nutnost zmáčknout včas nějaký tlačítko, nebo jen enginovou animace bez hráčovi interakce. Pokud si mám vzpomenou na nějaké originální mainstreamové hry z posledních pár let, tak se mi vybaví Bioshock, STALKER, Portal a to je asi tak všechno. O to víc mě pak dostaly "malé" hry jako Braid nebo Machinarium. Musím bohužel říct, že na mé PS3 nemám co hrát, respektive nic, co by mě fakt zajímalo. A s velkými obavami očekávám příchod Deus Ex 3 a především Thiefa 4.
Fluke
0 0
reagovat
543959
http://www.youtube.com/watch?v=21nBVuCMPuQ *:o**:D*
0 0
reagovat

Fluke

Dobře řečeno :+
543957
Dobře řečeno *:+*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se