Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82461 - 82480 Napsat příspěvek
OSTčko Draka je opravdu výborné... Po dlouhé době soundtrack, který mě chytnul od začátku do konce ;)...
544306
OSTčko Draka je opravdu výborné... Po dlouhé době soundtrack, který mě chytnul od začátku do konce ;)...
0 0
reagovat
Kamy: Teď jsem ho poprvé doposlouchal, je parádní
544304
Kamy: Teď jsem ho poprvé doposlouchal, je parádní
0 0
reagovat

vZeč

Dúfam že čoskoro Rozhodne ale doporučujem ten k How to train a dragon
544297
Dúfam že čoskoro Rozhodne ale doporučujem ten k How to train a dragon
vZeč
0 0
reagovat
je to magor :D jinak... kdy se dočkáme dalšího článku k soundtrackům?
544294
je to magor :D jinak... kdy se dočkáme dalšího článku k soundtrackům?
0 0
reagovat

popik

jo jo je to desny PRASE ten Messi:+
544274
jo jo je to desny PRASE ten Messi*:+*
popik
0 0
reagovat
Messi!!!
544273
Messi!!!
0 0
reagovat
Tak díky všem za rady, snad to dopadne dobře :+
544271
Tak díky všem za rady, snad to dopadne dobře *:+*
0 0
reagovat

Kamy

Já už to viděl před pár dny, je to tam celé, ale je potřeba některé části hledat.

Je to celkově daleko víc vtipnější než ta první recenze, takže můžu doporučit.
544266
Já už to viděl před pár dny, je to tam celé, ale je potřeba některé části hledat. Je to celkově daleko víc vtipnější než ta první recenze, takže můžu doporučit.
Kamy
0 0
reagovat
Ad slohovky: Tak okkačova popisovaná možnost by byla fajn, kdyby za a) byla recenze, nebo reportáž na volné téma (kde my na mojí škole jsme to takhle neměli, vždy konkrétně zadáno), za b) recenze, nebo reportáž byla v konečném výběru.
Vyprávění je nejjednodušší a dá se v něm nadělat nejméně chyb, ale hrozně záleží na zadaném tématu. Vyprávění o prvním školním roce atd teda hodně :-
My jsme měli ve výběru místo vyprávění dopis, což je hned po vyprávění nejjednodušší, ale člověk se musí držet tématu (mé zkušenosti s posledním ročníkem) na pět stránek, což je zatraceně těžké a většina lidí dostávala o stupeň horší známku za neudržení tématu (vetšinou se to zvrhlo, co hodlají dělat právě po čtvrtém ročníku)...
Já si vybral úvahu na téma ekologie a znečišťování přírody+proč je důležité udržet zdravé životní prostředí. Je to dost riskantní téma, ale učitelka vybízela k neoriginalitě a shrnutí všeobecných témat+přihodit vlastní moudro.
Zde bych doporučil opravdu shrnout základní problematiku a přihodit povzdech nad celým problémem. Vlastní radikální názory raději nevytahovat.
U úvahy je fajn udělat si sumírovací bubliny, nápady, co všechno chce člověk napsat. Osobně jsem měl o dost delší koncept, neb jsem na konci nestíhal (jak tu někdo psal o přímém psaní, tak tady to vřele doporučuji), tudíš psát tak, aby se daly některé věci ve finále vyhodit (čti dělat hodně odstavců, v úvaze se vyhozený text většinou ztratí, pokud to není jedna myšlenka nasedající na sebe)...
HROZNĚ důležitý je pravopis a ÚPRAVA. Zkuste psát co nejhezčej, vyplatí se to.
Osobně jsem měl ze slohovky za dvě (učitelka zásadově nedávala v životě jedničku za sloh, vždy si to pro případné zájemce schovávala k maturitě), konkrétně za vyhozené části z konceptu a ne až tak provázanou stěžejní myšlenku (měl jsem víc menších)...
Celkově to chce hlavně chladnou hlavu a žádné stresy. Zbytečně se pak zhoršuje gramatika a sloh celkově. Téma už se nějak utřepe (teda pokud nejste na gymplu, tam na něm bazírujou) a pokuste se rozepsat, kvantita v tomhle zastíní kvalitu. Nikdo po vás nechce umělecké dílo první jakosti, ale prezentaci, že nemíáte v hlavě slámu ;)...
544265
Ad slohovky: Tak okkačova popisovaná možnost by byla fajn, kdyby za a) byla recenze, nebo reportáž na volné téma (kde my na mojí škole jsme to takhle neměli, vždy konkrétně zadáno), za b) recenze, nebo reportáž byla v konečném výběru. Vyprávění je nejjednodušší a dá se v něm nadělat nejméně chyb, ale hrozně záleží na zadaném tématu. Vyprávění o prvním školním roce atd teda hodně *:-* My jsme měli ve výběru místo vyprávění dopis, což je hned po vyprávění nejjednodušší, ale člověk se musí držet tématu (mé zkušenosti s posledním ročníkem) na pět stránek, což je zatraceně těžké a většina lidí dostávala o stupeň horší známku za neudržení tématu (vetšinou se to zvrhlo, co hodlají dělat právě po čtvrtém ročníku)... Já si vybral úvahu na téma ekologie a znečišťování přírody+proč je důležité udržet zdravé životní prostředí. Je to dost riskantní téma, ale učitelka vybízela k neoriginalitě a shrnutí všeobecných témat+přihodit vlastní moudro. Zde bych doporučil opravdu shrnout základní problematiku a přihodit povzdech nad celým problémem. Vlastní radikální názory raději nevytahovat. U úvahy je fajn udělat si sumírovací bubliny, nápady, co všechno chce člověk napsat. Osobně jsem měl o dost delší koncept, neb jsem na konci nestíhal (jak tu někdo psal o přímém psaní, tak tady to vřele doporučuji), tudíš psát tak, aby se daly některé věci ve finále vyhodit (čti dělat hodně odstavců, v úvaze se vyhozený text většinou ztratí, pokud to není jedna myšlenka nasedající na sebe)... HROZNĚ důležitý je pravopis a ÚPRAVA. Zkuste psát co nejhezčej, vyplatí se to. Osobně jsem měl ze slohovky za dvě (učitelka zásadově nedávala v životě jedničku za sloh, vždy si to pro případné zájemce schovávala k maturitě), konkrétně za vyhozené části z konceptu a ne až tak provázanou stěžejní myšlenku (měl jsem víc menších)... Celkově to chce hlavně chladnou hlavu a žádné stresy. Zbytečně se pak zhoršuje gramatika a sloh celkově. Téma už se nějak utřepe (teda pokud nejste na gymplu, tam na něm bazírujou) a pokuste se rozepsat, kvantita v tomhle zastíní kvalitu. Nikdo po vás nechce umělecké dílo první jakosti, ale prezentaci, že nemíáte v hlavě slámu ;)...
0 0
reagovat
Bohužial nie všetky idú
544264
Bohužial nie všetky idú
0 0
reagovat
popicek : to jsme na tom stejne, Franki a ALBION :)
544263
popicek : to jsme na tom stejne, Franki a ALBION *:)*
0 0
reagovat

popik

to Verbst: Great song...uz sa tesim...fandim Anglii a Francii...Anglie protoze Frank Lampard....Francie protoze nostalgicka vzpominka na Zidana
544262
to Verbst: Great song...uz sa tesim...fandim Anglii a Francii...Anglie protoze Frank Lampard....Francie protoze nostalgicka vzpominka na Zidana
popik
0 0
reagovat

Pamätáte sa na 70 minutovú "recenziu" na Skrytú hrozbu? Tak ten chlapík spravil aj Útok Klonov

544261
http://unrealitymag.com/index.php/2010/04/06/the-phantom-menace-guy-reviews-attack-of-the-clones/
Pamätáte sa na 70 minutovú "recenziu" na Skrytú hrozbu? Tak ten chlapík spravil aj Útok Klonov
0 0
reagovat
Po těch dvou týdnech tu písničku budu asi znát i pozpátku :D asi nebudu jedinej..
544260
Po těch dvou týdnech tu písničku budu asi znát i pozpátku *:D* asi nebudu jedinej..
0 0
reagovat
Sbor na začátku mi připomíná reklamu na coca-colu :D Jináč se těším na nejnářezovější sportovní 2 týdny v roce.
544258
Sbor na začátku mi připomíná reklamu na coca-colu *:D* Jináč se těším na nejnářezovější sportovní 2 týdny v roce.
0 0
reagovat
verbst : :+
544257
verbst : *:+*
0 0
reagovat

FIFA World Cup South Africa 2010 Official Theme Song

Něco pro ty z vás, co tu z toho občas dělají SportZone ;);)8): link
544256
Něco pro ty z vás, co tu z toho občas dělají SportZone *;)**;)**8)*: http://www.youtube.com/watch?v=xhM-cpSwrmM
FIFA World Cup South Africa 2010 Official Theme Song
0 0
reagovat

Vardant

Tak zrovna fejeton má přesně daná pravidla a je to těžký jak prase. To bych mu moc neradil :D
544254
Tak zrovna fejeton má přesně daná pravidla a je to těžký jak prase. To bych mu moc neradil *:D*
Vardant
0 0
reagovat
Já bych si nejdřív vybíral podle tématu a pokud ti něco z toho fakt sedne, tak je jedno o jaký útvar se jedná. Úvaze bych se ale vážně fakt vyhnul. Já jsem psal fejeton za 1, takže za mě můžu doporučit :+
544253
Já bych si nejdřív vybíral podle tématu a pokud ti něco z toho fakt sedne, tak je jedno o jaký útvar se jedná. Úvaze bych se ale vážně fakt vyhnul. Já jsem psal fejeton za 1, takže za mě můžu doporučit *:+*
0 0
reagovat

popik

ja psal uvahu a dostal za 4, takze ti/vam radit nebudu :D
544251
ja psal uvahu a dostal za 4, takze ti/vam radit nebudu *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se