Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82461 - 82480 Napsat příspěvek
verbst: Debil jsi ty, tohle řekl v nadsázce, už jenom proto, že je to jeho bývalá a vůbec se mu nedivim, protože Hurt locker je shit proti Avataru :-
550602
verbst: Debil jsi ty, tohle řekl v nadsázce, už jenom proto, že je to jeho bývalá a vůbec se mu nedivim, protože Hurt locker je shit proti Avataru *:-*
0 0
reagovat
Parchanti brali 120 při otvíráku 38, tohle bude mít 33. Knight and Day mělo otvírák 20 a celkově 75. Takže 100 je víc než reálnejch.
550601
Parchanti brali 120 při otvíráku 38, tohle bude mít 33. Knight and Day mělo otvírák 20 a celkově 75. Takže 100 je víc než reálnejch.
0 0
reagovat
V tomhle případě to je debil. Já už fakt nevím. :-:-:-link
550600
V tomhle případě to je debil. Já už fakt nevím. *:-**:-**:-*http://www.collider.com/2010/08/14/james-cameron-the-hurt-locker-3d-kathryn-bigelow-avatar/
0 0
reagovat
přidávám se do klubu "stovka nepadne"

ale svět to vytáhne ?)
550599
přidávám se do klubu "stovka nepadne" ale svět to vytáhne *?)*
0 0
reagovat
E-e, stovka nebude ?)
550598
E-e, stovka nebude *?)*
0 0
reagovat
Luc: JJ, souhlas. Stovka nebude, 85 je reálnejch. Ale ve zbytku světa by to mohlo být lepší. Nicméně opakovaný vtip není vtipem, takže dvojka by IMHO musela stát podobně jako Predators. Tam by se cílovka IMHO spokojila s DVD v trafikách.
550597
Luc: JJ, souhlas. Stovka nebude, 85 je reálnejch. Ale ve zbytku světa by to mohlo být lepší. Nicméně opakovaný vtip není vtipem, takže dvojka by IMHO musela stát podobně jako Predators. Tam by se cílovka IMHO spokojila s DVD v trafikách.
0 0
reagovat
Vsázim se o libovolný logo do avataru, že stovka padne 8)
550596
Vsázim se o libovolný logo do avataru, že stovka padne *8)*
0 0
reagovat
ja si taky myslim, ze v evrope a asii vydelaj dost. Tyhle beckovy filmy tu na vhskach kolujou dodnes...
550595
ja si taky myslim, ze v evrope a asii vydelaj dost. Tyhle beckovy filmy tu na vhskach kolujou dodnes...
0 0
reagovat
Stovku nedá, v tom jsem s Tedem. Osmdesát ale padne... A ta kampaň asi byla ulra mastná, ale celosvětový tržby by to mohly spasit...
550594
Stovku nedá, v tom jsem s Tedem. Osmdesát ale padne... A ta kampaň asi byla ulra mastná, ale celosvětový tržby by to mohly spasit...
0 0
reagovat

TedGeorge

Expandables se mužským ekvivalentem Sexu ve městě nazvat nedá, protože tak se nedá nazvat žádnej film, narozdíl od Eat Pray Love aka Sex ve městě 3 viz.

Ženy se klidně půjdou podívat na ty největší drsňáky a kdo by se jim taky divil, že?
550591
Expandables se mužským ekvivalentem Sexu ve městě nazvat nedá, protože tak se nedá nazvat žádnej film, narozdíl od Eat Pray Love aka Sex ve městě 3 [link="http://blogs.forbes.com/dorothypomerantz/2010/08/12/the-trouble-with-chick-flicks/?boxes=Homepagechannels"]viz.[/link] Ženy se klidně půjdou podívat na ty největší drsňáky a kdo by se jim taky divil, že?
TedGeorge
0 0
reagovat
btw tohle bych uplně za fanboyovskej film nenazýval.
550590
btw tohle bych uplně za fanboyovskej film nenazýval.
0 0
reagovat
Stovku to v USA dá bez problémů a ve světě daleko víc. Přecejenom ve zbytku světa frčeli béčkoví akční hrdinové oproti USA ještě poměrně nedávno...
Jinak reklamní kampaň bych do toho rozhodně netahal, pokud přesně nevíme, jak se na ní finančně podílí distributoři atd. V tom bývají docela velké rozdíly. btw četl jsem, že ta kampaň sama o sobě tak drahá nebyla. Je to prostě biják o kterém se mluví tak jako tak skoro všude.
Hlavně na to půjdou mraky lidí, kteří v kině už nebyly léta. Podle mě to celosvětově 250 atakovat bude = pokračpvání 8)
550589
Stovku to v USA dá bez problémů a ve světě daleko víc. Přecejenom ve zbytku světa frčeli béčkoví akční hrdinové oproti USA ještě poměrně nedávno... Jinak reklamní kampaň bych do toho rozhodně netahal, pokud přesně nevíme, jak se na ní finančně podílí distributoři atd. V tom bývají docela velké rozdíly. btw četl jsem, že ta kampaň sama o sobě tak drahá nebyla. Je to prostě biják o kterém se mluví tak jako tak skoro všude. Hlavně na to půjdou mraky lidí, kteří v kině už nebyly léta. Podle mě to celosvětově 250 atakovat bude = pokračpvání *8)*
0 0
reagovat
Expendables imho nedají ani 80tku... s 31-32milionovým openingem budou jako fanboyovskej film klesat strmě dolů. Kdyby to byl jakejkoliv jinej film, tak bych řekl OK. Dá to 80 v Americe, přes 100 ve světě, s rozpočtem 80mega se to v pohodě z celýho světa zaplatí.

Jenže...

Tenhle film má nehoráznou reklamní kampaň trvající několik měsíců, nedivil bych se, kdyby stála stejně jako samotnej film (ne li víc, odhoďte růžové brýle). Navíc je to po propadácích A-Teamu a dalších akčnáků v minulejch měsících prezentovaný jako zachránce žánru. A s propadama, který podle mě budou kopírovat nechvalně proslulej A-Team (BO wise), to na žádnou záchranu, natož sérii, nevypadá.

Tenhle film se potřebuje vydat po stopách Basterdů, ne A-teamu. Jenže samotní bčkoví labužníci nemůžou žádnej film utáhout. Potřebuje to nálakat i jiný demogracký skupiny pocornožroutů. Jak vím (nejenom z vlastní zkušenosti), Expendables bohužel působí na většinu žen stejně, jako Sex ve městě na chlapy. Vidím to bledě, soudruzi ve zbrani... :(
550588
Expendables imho nedají ani 80tku... s 31-32milionovým openingem budou jako fanboyovskej film klesat strmě dolů. Kdyby to byl jakejkoliv jinej film, tak bych řekl OK. Dá to 80 v Americe, přes 100 ve světě, s rozpočtem 80mega se to v pohodě z celýho světa zaplatí. Jenže... Tenhle film má nehoráznou reklamní kampaň trvající několik měsíců, nedivil bych se, kdyby stála stejně jako samotnej film (ne li víc, odhoďte růžové brýle). Navíc je to po propadácích A-Teamu a dalších akčnáků v minulejch měsících prezentovaný jako zachránce žánru. A s propadama, který podle mě budou kopírovat nechvalně proslulej A-Team (BO wise), to na žádnou záchranu, natož sérii, nevypadá. Tenhle film se potřebuje vydat po stopách Basterdů, ne A-teamu. Jenže samotní bčkoví labužníci nemůžou žádnej film utáhout. Potřebuje to nálakat i jiný demogracký skupiny pocornožroutů. Jak vím (nejenom z vlastní zkušenosti), Expendables bohužel působí na většinu žen stejně, jako Sex ve městě na chlapy. Vidím to bledě, soudruzi ve zbrani... :(
0 0
reagovat

křysař ľubo

V Ostravě je zbrojovka, jo?? No, že žádnou neznám, jen snad ArcelorMittal a Vítkovice - ty už se za zbrojovku, které těma sračkama, co vypouští do ovzduší, považovat dají. :(
550583
V Ostravě je zbrojovka, jo?? No, že žádnou neznám, jen snad ArcelorMittal a Vítkovice - ty už se za zbrojovku, které těma sračkama, co vypouští do ovzduší, považovat dají. *:(*
křysař ľubo
0 0
reagovat
Zbrane z nového DeusEx. Všimnite si výrobcu Widowmakera :D
550582
[link="http://deusex-humanrevolution.blogspot.com/2010/08/official-playstation-magazine-uk-issue.html"]Zbrane z nového DeusEx[/link]. Všimnite si výrobcu Widowmakera *:D*
0 0
reagovat

Kamy

Jo, to video jsme viděl na NDR a někdo tam komentoval, že v Helsinkách měli 10 stupňů nad nulou, tak si šli užívat na pláž. :D
550581
Jo, to video jsme viděl na NDR a někdo tam komentoval, že v Helsinkách měli 10 stupňů nad nulou, tak si šli užívat na pláž. *:D*
Kamy
0 0
reagovat
Snáď zarobí aspoň 250M celosvetovo.
550571
Snáď zarobí aspoň 250M celosvetovo.
0 0
reagovat

imf

nice
550567
nice
imf
0 0
reagovat
Tak motivacni videa, zda se, zabrala... Expendables za patek 13.5M, Julia Roberts jen 9M... i pri velkych propadech by to melo stacit na tricet milionu. Pak nezbyva nez se modlit, aby ty lidi sli jeste jednou nebo dvakrat. :)
550566
Tak motivacni videa, zda se, zabrala... Expendables za patek 13.5M, Julia Roberts jen 9M... i pri velkych propadech by to melo stacit na tricet milionu. Pak nezbyva nez se modlit, aby ty lidi sli jeste jednou nebo dvakrat. :)
0 0
reagovat

deiwi

fakt dobrý fotky ... jsem celkem čuměl ?)
550563
fakt dobrý fotky ... jsem celkem čuměl *?)*
deiwi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se