Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81921 - 81940 Napsat příspěvek

xxendxx

Já zase můžu říct, že jsem mluvil s pár lidma, kteří trailery nijak zvlášť nesledují a pro ně bylo zajímavé právě to, že se pustila hromada strašně cool a zábavných věcí. Těžko říct, jestli by ji zajímala větší porce upoutávek z šedesátých let a extrémních blbin jako byl Batman. Spíš bych ale řekl, že si vychutnali ten nařvanej Star Trek, Království podbarvený hudbou U2 nebo Terminátora s NIN.
545901
Já zase můžu říct, že jsem mluvil s pár lidma, kteří trailery nijak zvlášť nesledují a pro ně bylo zajímavé právě to, že se pustila hromada strašně cool a zábavných věcí. Těžko říct, jestli by ji zajímala větší porce upoutávek z šedesátých let a extrémních blbin jako byl Batman. Spíš bych ale řekl, že si vychutnali ten nařvanej Star Trek, Království podbarvený hudbou U2 nebo Terminátora s NIN.
xxendxx
0 0
reagovat
xxendxx: Ja to beru v pohodě, páč po čtyřech letech vím, že nejde najít klíč k sestavení programu, tak aby to sedlo všem a nepůsobilo to moc akčně/málo akčně nebo nahodile/příliš odděleně do bloků nebo s příliš mnoho kecy/málo zajímavostmi atd. Pokaždé se ozvou hlasy, že by to mělo být jinak, často tak jak to bylo minule - a i když člověk všechny ty výtky nasaje a zařídí se podle nich, tak se zas posune někam, kde výtky složí jiná strana. 8) Takže to berem na vědomí, ale s připomínkou, že technická úroveň byla zatím fakt o dvě tři třídy nejlepší a že je hlavně důležitý, že se podařilo zavčas anihilovat šok se sekáním.

JInak ve zkratce: Ano, mohli jsme se slovně představit (a nebát se, že to bude působit příliš geekovsky, jen pro MZaky), ano, mohli jsme rict, ze je to podle formatu (aby to nepusobilo nahodile), ano, mohli jsme se domluvit s kinem, aby ten prostor byl celej rezervovanej pro nas (ale fakt nas nenapadlo, ze tam bude tak narvano). Ale ne... nemohli jsme zařídit, aby všichni popili a začlenili se do "komunity", byla tam taková mela, že to musela být taková divočina, která někoho zklamala.
545900
xxendxx: Ja to beru v pohodě, páč po čtyřech letech vím, že nejde najít klíč k sestavení programu, tak aby to sedlo všem a nepůsobilo to moc akčně/málo akčně nebo nahodile/příliš odděleně do bloků nebo s příliš mnoho kecy/málo zajímavostmi atd. Pokaždé se ozvou hlasy, že by to mělo být jinak, často tak jak to bylo minule - a i když člověk všechny ty výtky nasaje a zařídí se podle nich, tak se zas posune někam, kde výtky složí jiná strana. *8)* Takže to berem na vědomí, ale s připomínkou, že technická úroveň byla zatím fakt o dvě tři třídy nejlepší a že je hlavně důležitý, že se podařilo zavčas anihilovat šok se sekáním. JInak ve zkratce: Ano, mohli jsme se slovně představit (a nebát se, že to bude působit příliš geekovsky, jen pro MZaky), ano, mohli jsme rict, ze je to podle formatu (aby to nepusobilo nahodile), ano, mohli jsme se domluvit s kinem, aby ten prostor byl celej rezervovanej pro nas (ale fakt nas nenapadlo, ze tam bude tak narvano). Ale ne... nemohli jsme zařídit, aby všichni popili a začlenili se do "komunity", byla tam taková mela, že to musela být taková divočina, která někoho zklamala.
0 0
reagovat
Já si všimnul taky, a považuji to za nějvětší přínos, či pokrok ve vývoji ročníků... Po technické stránce se z toho vyždímalo maximum. Ano, byly tam seky, ale kolikrát člověk musí řešit problémy s přehráváním a je to, jak Cival říkal, téměř náhodné.
Jako absolvent předešlých ročníků jsem samozřejmě změnu zaregistroval a mile mě překvapila. Jako jasně, že si všechny trl můžu pustit doma, a že většinu jsem jich viděl na velkým plátně, ale tady jde o něco trochu jiného. O fanouškovství. Chápu, že z pohledu nováčků to mohlo působit bez ladu a kladu, ale minimálně finální glok fungoval na základě toho nějlepšího, co se objevilo. těch tématických věcí tam byly spousty, ale pro někoho, kdo u každého druhého rtaileru čekal rozbor záběr po záběru, to mohlo vyznít jako zklamání...
Jak už jsem ale říkal, technický pokrok tam vidět byl. Výtky k představení redakce jsem probíral osobně s Vaškem a Vojtou, ale tak alespoň je co zlepšovat do příště. A ad družení - on to byl tak natřískaný večer, že jsem fakt maximálně spokojený, že jsem stihnul pokecat s toliko lidmi. I tak mě mrzí, že třeba se Shushikou jsem prohodil dvě věty, s některými ani to ne... U dobré třetiny jsem neměl ponětí, o koho se jendá, a když se louřil Kamil Fila, tak jsem fakt po pravdě říkal, že je to dobré vědět, no...
545898
Já si všimnul taky, a považuji to za nějvětší přínos, či pokrok ve vývoji ročníků... Po technické stránce se z toho vyždímalo maximum. Ano, byly tam seky, ale kolikrát člověk musí řešit problémy s přehráváním a je to, jak Cival říkal, téměř náhodné. Jako absolvent předešlých ročníků jsem samozřejmě změnu zaregistroval a mile mě překvapila. Jako jasně, že si všechny trl můžu pustit doma, a že většinu jsem jich viděl na velkým plátně, ale tady jde o něco trochu jiného. O fanouškovství. Chápu, že z pohledu nováčků to mohlo působit bez ladu a kladu, ale minimálně finální glok fungoval na základě toho nějlepšího, co se objevilo. těch tématických věcí tam byly spousty, ale pro někoho, kdo u každého druhého rtaileru čekal rozbor záběr po záběru, to mohlo vyznít jako zklamání... Jak už jsem ale říkal, technický pokrok tam vidět byl. Výtky k představení redakce jsem probíral osobně s Vaškem a Vojtou, ale tak alespoň je co zlepšovat do příště. A ad družení - on to byl tak natřískaný večer, že jsem fakt maximálně spokojený, že jsem stihnul pokecat s toliko lidmi. I tak mě mrzí, že třeba se Shushikou jsem prohodil dvě věty, s některými ani to ne... U dobré třetiny jsem neměl ponětí, o koho se jendá, a když se louřil Kamil Fila, tak jsem fakt po pravdě říkal, že je to dobré vědět, no...
0 0
reagovat

MAJkLSON

Jj, Dansko! Drzel jsem jim, parada!
545897
Jj, Dansko! Drzel jsem jim, parada!
MAJkLSON
0 0
reagovat

KarelR

Neskutecne bludy.. A nejvic me pobavilo, Rambo jeste letos a pokracovani Temny rytir 2 a pod tim Dark Knight Sequel :D
545895
Neskutecne bludy.. A nejvic me pobavilo, Rambo jeste letos a pokracovani Temny rytir 2 a pod tim Dark Knight Sequel *:D*
KarelR
0 0
reagovat
?)
545893
*?)*
0 0
reagovat

luc44

třeba za to dostaneš další pohár ;)
545892
třeba za to dostaneš další pohár *;)*
luc44
0 0
reagovat
já si teda řazení do skupin podle formátu všimnul 8).
545891
já si teda řazení do skupin podle formátu všimnul *8)*.
0 0
reagovat
vim že to vypadá, jako že buzeruju, ale zkus se na to podívat čima těch "náhodných kolemjdoucích" a pochopíš. Ačkoli se za geeka kterej ty videa viděl můžu považovat taky, neznalost minulých ročníků a nového přístupu sehrálo daleko větší roli.

Pro zajímavost link pohled na TN jednoho dalšího člena z naší skupinky, který na MZ v podstatě skoro vůbec nechodí...

Tímto končím s řešením TN, doufám, že alešpoň něco málo si k srdci vemete a sejdem se na dalším ročníku :+
545890
vim že to vypadá, jako že buzeruju, ale zkus se na to podívat čima těch "náhodných kolemjdoucích" a pochopíš. Ačkoli se za geeka kterej ty videa viděl můžu považovat taky, neznalost minulých ročníků a nového přístupu sehrálo daleko větší roli. Pro zajímavost http://www.ajvngou.cz/?p=1040 pohled na TN jednoho dalšího člena z naší skupinky, který na MZ v podstatě skoro vůbec nechodí... Tímto končím s řešením TN, doufám, že alešpoň něco málo si k srdci vemete a sejdem se na dalším ročníku *:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Na TN poprvé a trailery působili náhodně...
545889
Na TN poprvé a trailery působili náhodně...
xxendxx
0 0
reagovat
já na minulejch TN nebyl, takže jsem netušíl že to tak bylo... o tom aspec ratiu nikdo ani nemuknul, takže pro diváky (nebo alespon pro me) to pusobilo prostě náhodně.

Z duvodu toho, ze jsem byl letos poprve (ostatně jako zbytek redakce videacesky, krom scr00chyho) a všichni jsme měli v podstatě stejnej problém, jakožto TN nováčci. A obávám se, že nejsme jediní, kdo tam byl poprvě a bez znalosti minulých ročníků či vaší nová vize, plovouc v tom.
545888
já na minulejch TN nebyl, takže jsem netušíl že to tak bylo... o tom aspec ratiu nikdo ani nemuknul, takže pro diváky (nebo alespon pro me) to pusobilo prostě náhodně. Z duvodu toho, ze jsem byl letos poprve (ostatně jako zbytek redakce videacesky, krom scr00chyho) a všichni jsme měli v podstatě stejnej problém, jakožto TN nováčci. A obávám se, že nejsme jediní, kdo tam byl poprvě a bez znalosti minulých ročníků či vaší nová vize, plovouc v tom.
0 0
reagovat
A sestřih filmů s Rekviem hudbou do jednoho traileru padl kvůli kapacitě, stejně jako pár dalších kousků 8)
545887
A sestřih filmů s Rekviem hudbou do jednoho traileru padl kvůli kapacitě, stejně jako pár dalších kousků *8)*
0 0
reagovat
xxendxx: Roli to hraje ve vztahu k těm promluvám mezi blokama... že musíš mluvit na odborníky i neznalce.

Jinak s tebou nepolemizuju páč říkáš to, co je evidentní... a to co bylo na předchozích trailernight, kde byl třeba blok teaserů zvlášť, blok trailerů s hudbou zvlášť apod. Letos jsme to myslím úplně poprvé udělali jinak a to z jednoho jednoduchýho důvodu: CHtěli jsme aby to bylo obrazově nejkvalitnější, a tak jsme řadili do bloků podle formátu (nejdřív 2,35:1, 16:9 a pak 4:3), přičemž jsme mixovali starej/novej/rychlej/pomalej aby to nebyla nuda a bylo to pestrý na úvod a na závěr dávali vždycky něco, čeho jsme se chtěli chytit v promluvách (Batman, srovnávačka bondů, mash-upy apod.). Letos jsme se prostě podřídili formátům, příště to třeba můžeme zase udělat takhle... prostě říkáš něco, o čem jsme sami přemýšleli a hlavně to tak už aspoň dvakrát udělali.8)
545886
xxendxx: Roli to hraje ve vztahu k těm promluvám mezi blokama... že musíš mluvit na odborníky i neznalce. Jinak s tebou nepolemizuju páč říkáš to, co je evidentní... a to co bylo na předchozích trailernight, kde byl třeba blok teaserů zvlášť, blok trailerů s hudbou zvlášť apod. Letos jsme to myslím úplně poprvé udělali jinak a to z jednoho jednoduchýho důvodu: CHtěli jsme aby to bylo obrazově nejkvalitnější, a tak jsme řadili do bloků podle formátu (nejdřív 2,35:1, 16:9 a pak 4:3), přičemž jsme mixovali starej/novej/rychlej/pomalej aby to nebyla nuda a bylo to pestrý na úvod a na závěr dávali vždycky něco, čeho jsme se chtěli chytit v promluvách (Batman, srovnávačka bondů, mash-upy apod.). Letos jsme se prostě podřídili formátům, příště to třeba můžeme zase udělat takhle... prostě říkáš něco, o čem jsme sami přemýšleli a hlavně to tak už aspoň dvakrát udělali.*8)*
0 0
reagovat

Cival

Cival
to sice chápu, ale za ten rok vyjdou tisíce trailerů, tak nějaké zdůvodnění proč se tam vešly zrovna tyhle asi je... i blbý "vybrali jsme těhle 50, protože se umístily nejvejš v hlasování na webu" by stačilo, i když tomu tak zcela evidentně nebylo. Prostě cokoli, ne jen "tady je dalších 10 náhodnejch trailerů který sou cool a o kterejch vám nic neřeknem". Když to bylo tak pěkně rozdělený do bloků, tak by se ke každýmu tomu bloku daly přece vymyslet 2-3 věty. (a bloky trochu zorganizovat. třeva kecat o teaseru jako médiu a pak pustit blok 5 nejnápaditějších teaserů za uplynulý rok. Nebo X zajímavých a originálních teaserů za posledních X let. Porovnat třeba nějakej dementní teaser (viz. Harry Potter 5 s nějakym vtipnym jako byl třeba Spongebob) Stejně tak u trailerů. V tom vašem povídání padla zmínka o Requiem for a dream hudbě, která je hodně populární... Dokázal bych si představit blok třeba 5 trailerů, kde je použítá tahle melodie (Sunshine, LOTR, Requiem, atd...), Prostě tomu dát nějakou formu v širších souvislostech. Na plakátu stálo "dočkáte se nejlepších trailerů minulého roku", takže bych tak nějak očekával, že se tam mihne alespoň top 10 právě z ankety, která byla tady na webu. District 9, Tranformers2, 2012 a další tam ale z nějakýho důvodu (který nikdo neobjasnil) byly nahrazeny věcma jako Kingdom, Kingdom of Heaven, 300, fontána, ...

Právě proto jsem se bavil mnohem lépe u bloků, kde se něco porovnávalo, nebo kde se poukazovalo na věci, které zazněly z vašeho povídání. Ten zbytek působil moc chaoticky, stylem "naplácáme tam nějaký kůl videa, ať už dobrý nebo špatný, ať už starý nebo novější a máme hotovo."

To nění vítka na nějakou nekvalitu, jen myšlenka a návrh pro další ročník. Pustit Startrek, terminátora a za to plácnout stoletý kingdom of heaven (který má samo o sobě minimálně 4 upoutávky) by si nějaký zdůvodnění zasloužilo... Nepamatuju si přesně, co jste před jakym blokem říkali, mluvím teď všeobecně... myslím že chápeš co tím myslím. A to jestli je někdo geek kterej ty trailery viděl 100x nebo náhodnej kolemjdoucí co zabloudil na projekci při hledání hospody nehraje zas takovou roli.
545884
Cival to sice chápu, ale za ten rok vyjdou tisíce trailerů, tak nějaké zdůvodnění proč se tam vešly zrovna tyhle asi je... i blbý "vybrali jsme těhle 50, protože se umístily nejvejš v hlasování na webu" by stačilo, i když tomu tak zcela evidentně nebylo. Prostě cokoli, ne jen "tady je dalších 10 náhodnejch trailerů který sou cool a o kterejch vám nic neřeknem". Když to bylo tak pěkně rozdělený do bloků, tak by se ke každýmu tomu bloku daly přece vymyslet 2-3 věty. (a bloky trochu zorganizovat. třeva kecat o teaseru jako médiu a pak pustit blok 5 nejnápaditějších teaserů za uplynulý rok. Nebo X zajímavých a originálních teaserů za posledních X let. Porovnat třeba nějakej dementní teaser (viz. Harry Potter 5 s nějakym vtipnym jako byl třeba Spongebob) Stejně tak u trailerů. V tom vašem povídání padla zmínka o Requiem for a dream hudbě, která je hodně populární... Dokázal bych si představit blok třeba 5 trailerů, kde je použítá tahle melodie (Sunshine, LOTR, Requiem, atd...), Prostě tomu dát nějakou formu v širších souvislostech. Na plakátu stálo "dočkáte se nejlepších trailerů minulého roku", takže bych tak nějak očekával, že se tam mihne alespoň top 10 právě z ankety, která byla tady na webu. District 9, Tranformers2, 2012 a další tam ale z nějakýho důvodu (který nikdo neobjasnil) byly nahrazeny věcma jako Kingdom, Kingdom of Heaven, 300, fontána, ... Právě proto jsem se bavil mnohem lépe u bloků, kde se něco porovnávalo, nebo kde se poukazovalo na věci, které zazněly z vašeho povídání. Ten zbytek působil moc chaoticky, stylem "naplácáme tam nějaký kůl videa, ať už dobrý nebo špatný, ať už starý nebo novější a máme hotovo." To nění vítka na nějakou nekvalitu, jen myšlenka a návrh pro další ročník. Pustit Startrek, terminátora a za to plácnout stoletý kingdom of heaven (který má samo o sobě minimálně 4 upoutávky) by si nějaký zdůvodnění zasloužilo... Nepamatuju si přesně, co jste před jakym blokem říkali, mluvím teď všeobecně... myslím že chápeš co tím myslím. A to jestli je někdo geek kterej ty trailery viděl 100x nebo náhodnej kolemjdoucí co zabloudil na projekci při hledání hospody nehraje zas takovou roli.
Cival
0 0
reagovat
Dansko!:+
545883
Dansko!*:+*
0 0
reagovat
Jenom jsem letmo projel ten článek od Spáčilový a je to unfuckinbelievable :o Tolik bludů pohromadě snad jinde člověk nenajde. Ať žije nejdůvěryhodnější zpravodajský portál na českém internetu :-:-
545869
Jenom jsem letmo projel ten článek od Spáčilový a je to unfuckinbelievable *:o* Tolik bludů pohromadě snad jinde člověk nenajde. Ať žije nejdůvěryhodnější zpravodajský portál na českém internetu *:-**:-*
0 0
reagovat
xxendxx: Tam je blbý, že promítáme zároveň pro geeky, co všechno viděli, a zároveň pro náhodný kolemjdoucí, co si slovo teaser slyší poprvý v životě...
545868
xxendxx: Tam je blbý, že promítáme zároveň pro geeky, co všechno viděli, a zároveň pro náhodný kolemjdoucí, co si slovo teaser slyší poprvý v životě...
0 0
reagovat

Ok@y

Chybělo mi tam akorát tohle provedení (na 6:35) link
545867
Chybělo mi tam akorát tohle provedení (na 6:35) [link="http://www.youtube.com/watch?v=Ur82EzkC11o#"]link[/link]
Ok@y
0 0
reagovat

a.kopecka

tak jo, beru :)
545866
tak jo, beru :)
a.kopecka
0 0
reagovat

krajec

nebo skvíkvel :D
545860
nebo skvíkvel *:D*
krajec
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se