Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81941 - 81960 Napsat příspěvek

xxendxx

Já ti dám děvu! :D
545859
Já ti dám děvu! *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
krajec: :D:D
545865
krajec: *:D**:D*
0 0
reagovat

xxendxx

tohle mě dostalo nejvíc: "Ještě není jisté, zda se bude jednat o pokračování nebo sequel"
545864
tohle mě dostalo nejvíc: "Ještě není jisté, zda se bude jednat o pokračování nebo sequel"
xxendxx
0 0
reagovat
Montáž klasické věty "Get out of there" link
545863
Montáž klasické věty "Get out of there" http://www.youtube.com/watch?v=_W_szJ6M-kM&feature=player_embedded
0 0
reagovat

Spáčilová na iDnes opět perlí

link

Dočkáme se páteho Ramba, Shreka 3!!, Dark knighta 2, seqelu k dark knightovy, Příšerek sro a Kickassu 2. všechno nejpozději v roce 2012 :D
545862
http://kultura.idnes.cz/hollywood-recykluje-ve-velkem-dockame-se-pateho-vetrelce-i-ramba-pxf-/filmvideo.asp?c=A100507_165349_filmvideo_tt Dočkáme se páteho Ramba, Shreka 3!!, Dark knighta 2, seqelu k dark knightovy, Příšerek sro a Kickassu 2. všechno nejpozději v roce 2012 :D
Spáčilová na iDnes opět perlí
0 0
reagovat
To už tu bylo pár měsíců nazpět. Dokonce se to objevilo ve výplachu.
545861
To už tu bylo pár měsíců nazpět. Dokonce se to objevilo ve výplachu.
0 0
reagovat
KarelR má evidentně praxi v psaní čehokoli kamkoli (hlavně telefonních čísel na obnažené části těl lepých děv), takže nepochybuju o tom, že by vyhrál :)

Co se samotné TN promítací části týká, ocenil bych pro příště víc parádiček, jako byl rozbor Simpsnů, porovnání bondů-shiningů-rockyů. To bylo (spolu s více či méně improvizovanými vstupy v pauzách mezi bloky) to zábavné a poučné. Ruce na srdce, koukat na blok10 trailerů který už většina lidí stejně viděla, to není to pravé ořechové, kdyz Shushika předtím mluvil o roku 1913. Uvítal bych proto, kdyby zazněl třeba důvod, proč byl ten či onen trailer vybrán, co je na něm zvláštní, atd... přecijen VLC player není tak těžký na management :)

Afterparty celkem povedená, není nad to začít ve 4 ráno po několika panácích a
pivech začít luštit křížovky (že scr00chy a slečno v triku s darthem vaderem) :)

Následný rozbor pána prstenů, starwars a harryho pottera za účasti KARLOSE už byla jen třešnička na dortu, před únavnou cestou ranním metrem..
545858
KarelR má evidentně praxi v psaní čehokoli kamkoli (hlavně telefonních čísel na obnažené části těl lepých děv), takže nepochybuju o tom, že by vyhrál :) Co se samotné TN promítací části týká, ocenil bych pro příště víc parádiček, jako byl rozbor Simpsnů, porovnání bondů-shiningů-rockyů. To bylo (spolu s více či méně improvizovanými vstupy v pauzách mezi bloky) to zábavné a poučné. Ruce na srdce, koukat na blok10 trailerů který už většina lidí stejně viděla, to není to pravé ořechové, kdyz Shushika předtím mluvil o roku 1913. Uvítal bych proto, kdyby zazněl třeba důvod, proč byl ten či onen trailer vybrán, co je na něm zvláštní, atd... přecijen VLC player není tak těžký na management :) Afterparty celkem povedená, není nad to začít ve 4 ráno po několika panácích a pivech začít luštit křížovky (že scr00chy a slečno v triku s darthem vaderem) :) Následný rozbor pána prstenů, starwars a harryho pottera za účasti KARLOSE už byla jen třešnička na dortu, před únavnou cestou ranním metrem..
0 0
reagovat

Gonzi + KarelR

Fakt? Ani nevím. Kdyby se pořádala soutěž o nejrychlejší napsání link tagů tak bych si dost věřil, jak už to mám zmáknutý, ale todlencto je přece jenom rychlejší :D

Ok, tak teď už jenom dodat ňáký ten Gonziho spoiler návrh a bude to všechno v cajku :)
545857
Fakt? Ani nevím. Kdyby se pořádala soutěž o nejrychlejší napsání link tagů tak bych si dost věřil, jak už to mám zmáknutý, ale todlencto je přece jenom rychlejší *:D* Ok, tak teď už jenom dodat ňáký ten Gonziho spoiler návrh a bude to všechno v cajku *:)*
Gonzi + KarelR
0 0
reagovat
Cival
Jestli ti to z toho vyplynulo ze pletu ruzny veci tak je tu asi nejaky nepochopeni. Jen jsem chtel vyjadrit nazor jestli by nestalo za to zauvazovat nad tim zda neco priste neudelat jinak, to je cely. Imfovo vyjadreni je k veci a vystizny. :+

TN cast se mi libila, pokracovani jsem vzdal jen proto, ze mam spatny zkusenosti se shanenim prostoru pro 20+ lidi v patek v noci a cestovani po Praze s nejistym koncem me prave uz nelaka. Klobouk dolu, ze jste sehnali vubec neco a jeste tak rychle. Pokud to bylo nejak domluveny, tak to ze strany Oka beru jako podraz na nas vsechny. I kdyz verim ze tem co to "dojeli" je to ve vysledku asi uplne fuk ;)
545856
Cival Jestli ti to z toho vyplynulo ze pletu ruzny veci tak je tu asi nejaky nepochopeni. Jen jsem chtel vyjadrit nazor jestli by nestalo za to zauvazovat nad tim zda neco priste neudelat jinak, to je cely. Imfovo vyjadreni je k veci a vystizny. *:+* TN cast se mi libila, pokracovani jsem vzdal jen proto, ze mam spatny zkusenosti se shanenim prostoru pro 20+ lidi v patek v noci a cestovani po Praze s nejistym koncem me prave uz nelaka. Klobouk dolu, ze jste sehnali vubec neco a jeste tak rychle. Pokud to bylo nejak domluveny, tak to ze strany Oka beru jako podraz na nas vsechny. I kdyz verim ze tem co to "dojeli" je to ve vysledku asi uplne fuk *;)*
0 0
reagovat

KarelR

tak to jsem strašně rád, že vždycky tak minutu vyrábím odkaz pomocí toho tagu link :D:D:D
545855
tak to jsem strašně rád, že vždycky tak minutu vyrábím odkaz pomocí toho tagu link *:D**:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat

Charlotte

Ty fotky jsou krasne momentky povedene akce. Popisky k nim jsou skromne, humorne a vystihujici dany okamzik - dobra prace. No a k nasim regionalnim jazykovym rozdilum, jsem si dnes humorne vzpomel, jak jsme se smichy slozily pred kinem u tveho grilovani, nacez prisel majitel, ze se nehodi delat kraval. Coz byla pochopitelne tva chyba, pac si do kola hazela slusne seky. A kdyz si nevedela co po nas hazis, tak nam dalsi kolo smichu utli az svestky, s tim, ze se mame odebrat dovnitr kina, jak nam rekl mutujici kacer "officer" Donald. No bruntalni vecer to byl (:

Uvedene vytky na stranu redakce jsou vcelku pochopitelne, avsak myslim, ze se nejednalo o neco zavazneho, co by melo nekomu zruinovat cely vecer. Jak nekdo uvedl, kdo chtel pokecat a seznamit se, moznosti mel za vecer hafo, jinak treba na priste...
545854
Ty fotky jsou krasne momentky povedene akce. Popisky k nim jsou skromne, humorne a vystihujici dany okamzik - dobra prace. No a k nasim regionalnim jazykovym rozdilum, jsem si dnes humorne vzpomel, jak jsme se smichy slozily pred kinem u tveho grilovani, nacez prisel majitel, ze se nehodi delat kraval. Coz byla pochopitelne tva chyba, pac si do kola hazela slusne seky. A kdyz si nevedela co po nas hazis, tak nam dalsi kolo smichu utli az svestky, s tim, ze se mame odebrat dovnitr kina, jak nam rekl mutujici kacer "officer" Donald. No bruntalni vecer to byl (: Uvedene vytky na stranu redakce jsou vcelku pochopitelne, avsak myslim, ze se nejednalo o neco zavazneho, co by melo nekomu zruinovat cely vecer. Jak nekdo uvedl, kdo chtel pokecat a seznamit se, moznosti mel za vecer hafo, jinak treba na priste...
Charlotte
0 0
reagovat

Gonzi

"Už" pár let :D
545853
"Už" pár let *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
jééé, koukám, že link už stačí hodit jenom jako url a přetaguje se sám :+
545852
jééé, koukám, že link už stačí hodit jenom jako url a přetaguje se sám *:+*
0 0
reagovat
Dragon: Myslim, ze pletes ruzny veci dohromady - viz charlotte: U takovy akce, kdyz to neni uzavreny, nejde aftferparty tak presne naplanovat. Bylo tam pres 100 lidi a plna hospoda, s niz jsme nepocitali, s tim nejde moc delat. Navic nejde rozdelit na "komunitu a zbytek" a ten zbytek odehnat. Ja chapu, ze je blby, kdyz si to treba vzdal, ale Tenzrychnovova stiznost, ze se nemohl pridat k jadru pali mimo...

Ad technicke problemy - cely set byl testovan trikrat a pokazde jel ok, bez jedineho zadrhelu. Pak jsme to zapli a najednou se to sekalo. Ještě že se to zavčas vyřešilo, ale fakt tomu nešlo čelit. Zákon schválnosti. Obrazově to jinak byla suverénně nejlepší TN, zvukově vlastně taky, i když to kolísání je na hovno a nejde vlastně nikdy vyřešit (zvlášť v takovým prostoru to zcela nespasil ani předem vyrobený seznam trailerů, u kterých přidat a ubrat)
545851
Dragon: Myslim, ze pletes ruzny veci dohromady - viz charlotte: U takovy akce, kdyz to neni uzavreny, nejde aftferparty tak presne naplanovat. Bylo tam pres 100 lidi a plna hospoda, s niz jsme nepocitali, s tim nejde moc delat. Navic nejde rozdelit na "komunitu a zbytek" a ten zbytek odehnat. Ja chapu, ze je blby, kdyz si to treba vzdal, ale Tenzrychnovova stiznost, ze se nemohl pridat k jadru pali mimo... Ad technicke problemy - cely set byl testovan trikrat a pokazde jel ok, bez jedineho zadrhelu. Pak jsme to zapli a najednou se to sekalo. Ještě že se to zavčas vyřešilo, ale fakt tomu nešlo čelit. Zákon schválnosti. Obrazově to jinak byla suverénně nejlepší TN, zvukově vlastně taky, i když to kolísání je na hovno a nejde vlastně nikdy vyřešit (zvlášť v takovým prostoru to zcela nespasil ani předem vyrobený seznam trailerů, u kterých přidat a ubrat)
0 0
reagovat
Asi tak v pul seste rano jsi mi tvrdil, ze se jmenuje Pavla:) Myslim, ze nekde ji ma vyfocenou Tomas. A kompromitujici fotky pod stolem/na stole jsme tam nikdo samosebou nedali. :))
545850
Asi tak v pul seste rano jsi mi tvrdil, ze se jmenuje Pavla:) Myslim, ze nekde ji ma vyfocenou Tomas. A kompromitujici fotky pod stolem/na stole jsme tam nikdo samosebou nedali. *:))*
0 0
reagovat

Charlotte

Bílina je na severu ;):D Jinak souhlas...
545849
Bílina je na severu *;)**:D* Jinak souhlas...
Charlotte
0 0
reagovat
Pak se ale budete muset všechny tyhle komenty přepostovat do pomalu se blížícího rekapu, je to jasný? :)

Charlotte: Mohla jsi mi tu Pavlu alespoň vyfotit. A teda nevím, jak ty víš, že se jmenuje Pavla :) Každopádně jsem z ní včera večer (v Tučňákovi!) tahal, jak to dopadlo, a prej se i poseldní skupina chovala slušně, tak nás snad v budoucnu ráda uvítá znova. ;)
545848
Pak se ale budete muset všechny tyhle komenty přepostovat do pomalu se blížícího rekapu, je to jasný? :) Charlotte: Mohla jsi mi tu Pavlu alespoň vyfotit. A teda nevím, jak ty víš, že se jmenuje Pavla :) Každopádně jsem z ní včera večer (v Tučňákovi!) tahal, jak to dopadlo, a prej se i poseldní skupina chovala slušně, tak nás snad v budoucnu ráda uvítá znova. ;)
0 0
reagovat

Charlotte

paráda, tak mám mnohem obšírnější představu o tom, s kým jsem tam byl :D přesně něco takového jsem tady před chvíli naznačoval :+
PS: ty popisky fotek jsou nemálo vtipné :D
545847
paráda, tak mám mnohem obšírnější představu o tom, s kým jsem tam byl *:D* přesně něco takového jsem tady před chvíli naznačoval *:+* PS: ty popisky fotek jsou nemálo vtipné *:D*
Charlotte
0 0
reagovat
Za trailernight nr. 3 redakci diky, paradni vyber traileru i vtipne doprovodne slovo, technicke problemy jsou u akci live vicemene pruvodni jev, takze to prispelo spis k uvolnene atmosfere, pekny napad s cenami za trailery. Oko mi stejne jako ostatnim coby lokace pro takovou akci pripada vyrazne horsi nez treba minuly Svetozor, ale chapu, ze je asi levnejsi nez to nebo pronajem salu ve Slovaci.

Afterparty rozhodne nebyla komunitni akce, pri tak velkem poctu lidi by to ani neslo, nehlede na to, ze tak odhadem polovina byla nejakym zpusobem propojena s MZ a zbytek byli kamaradi uzivatelu ci redakce:) Ale ja sama poznala peknych par novych lidi, takze problem bude spis nekde jinde.
Diky moravske (brnensko-ostravsko-zlinsko-tesinsko-bilinske) sekci za super roznici vecer:)
Podekovani Qualkalimovi za hospodu na afterparty pro ctyricet lidi, v patek vecer v Praze bez predchozi rezervace nemaly zazrak. :)

Omluva za kvalitu fotek, v Oku bylo nejhorsi osvetleni ever.
link
545846
Za trailernight nr. 3 redakci diky, paradni vyber traileru i vtipne doprovodne slovo, technicke problemy jsou u akci live vicemene pruvodni jev, takze to prispelo spis k uvolnene atmosfere, pekny napad s cenami za trailery. Oko mi stejne jako ostatnim coby lokace pro takovou akci pripada vyrazne horsi nez treba minuly Svetozor, ale chapu, ze je asi levnejsi nez to nebo pronajem salu ve Slovaci. Afterparty rozhodne nebyla komunitni akce, pri tak velkem poctu lidi by to ani neslo, nehlede na to, ze tak odhadem polovina byla nejakym zpusobem propojena s MZ a zbytek byli kamaradi uzivatelu ci redakce:) Ale ja sama poznala peknych par novych lidi, takze problem bude spis nekde jinde. Diky moravske (brnensko-ostravsko-zlinsko-tesinsko-bilinske) sekci za super roznici vecer:) Podekovani Qualkalimovi za hospodu na afterparty pro ctyricet lidi, v patek vecer v Praze bez predchozi rezervace nemaly zazrak. :) Omluva za kvalitu fotek, v Oku bylo nejhorsi osvetleni ever. http://vindicated.rajce.idnes.cz/MZ_trailernight-vol._3/
0 0
reagovat

imf

K tomu představování... možná by do příště nebylo od věci, kdyby někdo třeba dopsal nicky na ty fotky co tu jsou, protože na místě se tolik nových tváří ke jménům fakt nedá přiřadit. Jinak mě docela překvapilo, že jsem byl jediný, kdo si vzal MZ triko (na kterém mám i nick).
545845
K tomu představování... možná by do příště nebylo od věci, kdyby někdo třeba dopsal nicky na ty fotky co tu jsou, protože na místě se tolik nových tváří ke jménům fakt nedá přiřadit. Jinak mě docela překvapilo, že jsem byl jediný, kdo si vzal MZ triko (na kterém mám i nick).
imf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se