Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81881 - 81900 Napsat příspěvek

ilanka

a ne jednou.;)
546006
a ne jednou.*;)*
ilanka
0 0
reagovat
Ja osobne som rad, ze neprisli tie nase "velke" stare hviezdy :+
545994
Ja osobne som rad, ze neprisli tie nase "velke" stare hviezdy *:+*
0 0
reagovat
Vždycky když zapomenu, že někteří Slováci jsou úplně zbytečně zakomplexovaní vůči Čechům, přijde Kamy.
545993
Vždycky když zapomenu, že někteří Slováci jsou úplně zbytečně zakomplexovaní vůči Čechům, přijde Kamy.
0 0
reagovat
keď už máme toho kanadského trénera :D
545992
keď už máme toho kanadského trénera *:D*
0 0
reagovat
Milý Česi, takto sa otáča zápas, keď prehrávate 2:0:))

(Pardon, nemohol som si to odpustiť)
545991
Milý Česi, takto sa otáča zápas, keď prehrávate 2:0*:))* (Pardon, nemohol som si to odpustiť)
0 0
reagovat

KIck ass

Mam jít na film?:D
545990
Mam jít na film?*:D*
KIck ass
0 0
reagovat
únava jsou kecy, většina nemá motivaci bojovat na MS, kde to medailí nesmrdí. Většina toho MS kádru odehrála víc zápasů než unavené hvězdy. Nechci ty naše extremně unavené hráče z NHL moc hanit, ale ty kteří hrají v klubu víc jak 15 minut bych spočítal na prstech dvou rukou nešikovného dělníka. Kaberle, Eliáš, Krejčí, Židlický, Havlát, Erat a pak už to jsou hráči druhé, třetí lajny. Škoda Floridského komanda to bych tam viděl s Hanzalem moc rád
545988
únava jsou kecy, většina nemá motivaci bojovat na MS, kde to medailí nesmrdí. Většina toho MS kádru odehrála víc zápasů než unavené hvězdy. Nechci ty naše extremně unavené hráče z NHL moc hanit, ale ty kteří hrají v klubu víc jak 15 minut bych spočítal na prstech dvou rukou nešikovného dělníka. Kaberle, Eliáš, Krejčí, Židlický, Havlát, Erat a pak už to jsou hráči druhé, třetí lajny. Škoda Floridského komanda to bych tam viděl s Hanzalem moc rád
0 0
reagovat
Joker: jo, ale nezapomeň, že tu máme ještě Mistrovství evropy a Ligu mistrů;) A co má hokej? Možná tak Euro Hockey Tour. Tím to samozřejmě nechci omlouvat:)
545987
Joker: jo, ale nezapomeň, že tu máme ještě Mistrovství evropy a Ligu mistrů*;)* A co má hokej? Možná tak Euro Hockey Tour. Tím to samozřejmě nechci omlouvat:)
0 0
reagovat
Tak mě to bylo taky jasný, že hodně hráčů z NHL na MS nepojede, ale letošní složení je opravdu ubohý. Vždyť většina z nich jsou údržbáři, kteří by 3 roky zpátky mohli Jágrovi leda nosit bágly a omotávat hokejky. Jarda má pravdu hokej se vyrovnává a jestli budou naši stále MS okázale ignorovat můžeme za chvilku zapomenout i na postup ze skupiny
545986
Tak mě to bylo taky jasný, že hodně hráčů z NHL na MS nepojede, ale letošní složení je opravdu ubohý. Vždyť většina z nich jsou údržbáři, kteří by 3 roky zpátky mohli Jágrovi leda nosit bágly a omotávat hokejky. Jarda má pravdu hokej se vyrovnává a jestli budou naši stále MS okázale ignorovat můžeme za chvilku zapomenout i na postup ze skupiny
0 0
reagovat
Jarda respect a žádný výmluvy na to že letní příprava je těžká atd atd mě nezajímaj, když to zvádal Reichel a spol tak nevidim důvod proč by nemohli taky.... to že MS každej rok je blbost je věc druhá a dokud to sype tak to nikoho trápit nebude
545985
Jarda respect a žádný výmluvy na to že letní příprava je těžká atd atd mě nezajímaj, když to zvádal Reichel a spol tak nevidim důvod proč by nemohli taky.... to že MS každej rok je blbost je věc druhá a dokud to sype tak to nikoho trápit nebude
0 0
reagovat
Já se těm hráčům ale popravdě moc nedivím... Letní příprava je pakárna a zkracovat si dovolenou o tři týdny mistrovstvím světa, které se hraje každý rok... A navíc v olympijské sezóně. Kdyby se to konalo jen co 4 roky, tak jako ve fotbale, prestiž by jistě stoupla. A tím i zájem hráčů a nakonec i diváků.
545984
Já se těm hráčům ale popravdě moc nedivím... Letní příprava je pakárna a zkracovat si dovolenou o tři týdny mistrovstvím světa, které se hraje každý rok... A navíc v olympijské sezóně. Kdyby se to konalo jen co 4 roky, tak jako ve fotbale, prestiž by jistě stoupla. A tím i zájem hráčů a nakonec i diváků.
0 0
reagovat
pytlik link
545983
pytlik http://hokej.sport.cz/hokej/ms2010/rozhovory/168907-jagr-se-obul-do-hracu-kteri-se-omluvili-z-ms-hracum-ze-zlate-generace-by-meli-libat-zadky-rekl.html
0 0
reagovat

MeaCulpa

A copak řekl???
545982
A copak řekl???
MeaCulpa
0 0
reagovat
Jarda Jagr RESPEKT konečně to někdo řekl na plnou hubu (teda Holík to říká dlouho, ale toho stejně jako Vízka nikdo nebere vážně)
545981
Jarda Jagr RESPEKT konečně to někdo řekl na plnou hubu (teda Holík to říká dlouho, ale toho stejně jako Vízka nikdo nebere vážně)
0 0
reagovat

ad celebrity

tyhle statistiky nesnasim, stoji jen na popularite danych jmen a s krasou zrovna nesouvisi.
545976
tyhle statistiky nesnasim, stoji jen na popularite danych jmen a s krasou zrovna nesouvisi.
ad celebrity
0 0
reagovat

Shakers

To už všichni dávno víme. Nemůžem vyhrát všecko ne?
545975
To už všichni dávno víme. Nemůžem vyhrát všecko ne?
Shakers
0 0
reagovat
545973
http://sportky.topky.sk/c/46635/senzacie-pokracuju-norsko-vyhralo-s-ceskom *:o*
0 0
reagovat

zahron

Co jsi vzpomínám tak poslední takovouhle anketu vyhrála Julia Roberts, podle mě jedna z nejošklivějších slavných hereček Hollywoodu :D
545972
Co jsi vzpomínám tak poslední takovouhle anketu vyhrála Julia Roberts, podle mě jedna z nejošklivějších slavných hereček Hollywoodu *:D*
zahron
0 0
reagovat

channing_t

v diskuzi vedle on-line reportáže na idnes vždycky někdo nějakej link nahodí, kdyžtak se tam stačí zeptat... já to nesleduju, nějak už na to nemam žaludek :D
545970
v diskuzi vedle on-line reportáže na idnes vždycky někdo nějakej link nahodí, kdyžtak se tam stačí zeptat... já to nesleduju, nějak už na to nemam žaludek *:D*
channing_t
0 0
reagovat

Mantreg

Taky bych řekl že doopravdické hlasování by dopadlo jinak .. :D
545969
Taky bych řekl že doopravdické hlasování by dopadlo jinak .. *:D*
Mantreg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se