Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81841 - 81860 Napsat příspěvek
Až si budu pořizovat navigaci do auta, tak je TomTom jasná volba. A je mi jedno, mě dovede správně do cíle link :D
546106
Až si budu pořizovat navigaci do auta, tak je TomTom jasná volba. A je mi jedno, mě dovede správně do cíle http://starwars.tomtom.com/voices/index-starwars.php *:D*
0 0
reagovat

Portal

Asi to už všichni ví, ale Portal od Valve je do 24. května zdarma link :+ a ne ve smyslu, do 24. května můžete hrát, ale do 24. května můžete stáhnout a hra vám zůstane ke hraní dál :) tomu říkám marketing.
546103
Asi to už všichni ví, ale Portal od Valve je do 24. května zdarma http://store.steampowered.com/freeportal/ *:+* a ne ve smyslu, do 24. května můžete hrát, ale do 24. května můžete stáhnout a hra vám zůstane ke hraní dál :) tomu říkám marketing.
Portal
0 0
reagovat

popik

to krajec: jj to je naprosto awesome :D
546101
to krajec: jj to je naprosto awesome *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

:D Nejvíc mě dostalo jak si sklápí ty ksichty a nakonec tu masku
546098
*:D* Nejvíc mě dostalo jak si sklápí ty ksichty a nakonec tu masku
popik
0 0
reagovat

popik

hele tohle me celkem dostalo : link
546096
hele tohle me celkem dostalo : http://www.youtube.com/watch?v=k23GY_mEy10&feature=fvhl
popik
0 0
reagovat

popik

Jako nejsem zadnej rasista, ale ti partaci jeden bilej a druhej cernej uz me zacinaj srat. Ja uz nevidel jednobarevnou dvojku v poradnym filmu ani nepamatuju.:( A ze tenhle mix ras potka i Kanea a Lynche to me vysira cim dal tim vic. Mimochodem verim, ze Bruce se pro tu roli Kanea narodil:+
546095
Jako nejsem zadnej rasista, ale ti partaci jeden bilej a druhej cernej uz me zacinaj srat. Ja uz nevidel jednobarevnou dvojku v poradnym filmu ani nepamatuju.*:(* A ze tenhle mix ras potka i Kanea a Lynche to me vysira cim dal tim vic. Mimochodem verim, ze Bruce se pro tu roli Kanea narodil*:+*
popik
0 0
reagovat
popicek: Koukám, že stále dobře někdo ví, jak hezky hodit vosí hnízdo do řad fanoušků herních předloh :D. Jasně, kdo hru nehrál, tomu to vůbec vadit nebude, půjde prostě na film, kde se s bouchačkama ohání Willis s Foxxem, ale takhle to změnit?
546094
popicek: Koukám, že stále dobře někdo ví, jak hezky hodit vosí hnízdo do řad fanoušků herních předloh *:D*. Jasně, kdo hru nehrál, tomu to vůbec vadit nebude, půjde prostě na film, kde se s bouchačkama ohání Willis s Foxxem, ale takhle to změnit?
0 0
reagovat

popik

navic ja nevim proc ale z herniho Lynche jsem tak trochu vzdycky cejtil rasistu:Dnevim proc, ale proste mi tak pripadal...
546087
navic ja nevim proc ale z herniho Lynche jsem tak trochu vzdycky cejtil rasistu*:D*nevim proc, ale proste mi tak pripadal...
popik
0 0
reagovat

popik

Uz videl prvni plakat z filmoveho Kane and Lynch a ikdyz plakat neukazuje zadnou postavu "primo"... znovu ho nasralo obsazenim Foxe....proti tomu borcovi absolutne nic nemam a povazuju ho za docela solidniho herce, ale co dop**e dela v tomhle filmu černoch!!! ?
546085
Uz videl prvni plakat z filmoveho Kane and Lynch a ikdyz plakat neukazuje zadnou postavu "primo"... znovu ho nasralo obsazenim Foxe....proti tomu borcovi absolutne nic nemam a povazuju ho za docela solidniho herce, ale co dop**e dela v tomhle filmu černoch!!! ?
popik
0 0
reagovat

Nerd Herd

546081
http://www.nerdherdhelp.com/index.shtml *:D*
Nerd Herd
0 0
reagovat

Bagr007

Tak ona se v trailerech málokdy používá hudba přímo z filmu... Škoda ale, že teď jde Kanada's Death slyšet fakt hodně, aby se mi to neohrálo jako se mi to málem stalo u Requiem For A Dream kdy mě zachránily remixy ?)
546078
Tak ona se v trailerech málokdy používá hudba přímo z filmu... Škoda ale, že teď jde Kanada's Death slyšet fakt hodně, aby se mi to neohrálo jako se mi to málem stalo u Requiem For A Dream kdy mě zachránily remixy *?)*
Bagr007
0 0
reagovat
Phil cze: Vypadá to skvěle.

Každopádně docela zvláštní, že v trailerech na samotný Sunshine tu boží melodii nepoužili.
546076
Phil cze: Vypadá to skvěle. Každopádně docela zvláštní, že v trailerech na samotný Sunshine tu boží melodii nepoužili.
0 0
reagovat

Phil

To vypadá velmi zajímavě.
546074
To vypadá velmi zajímavě.
Phil
0 0
reagovat

Phil cze

fakt díky, tohohle brouka z hlavy jen tak nedostanu :-:D
546072
fakt díky, tohohle brouka z hlavy jen tak nedostanu *:-**:D*
Phil cze
0 0
reagovat

popik

ta pisnicka ze Sunshine je fakt uplne vsude 8)
546070
ta pisnicka ze Sunshine je fakt uplne vsude *8)*
popik
0 0
reagovat
už netřeba :) kdyžtak tady: link
546069
už netřeba :) kdyžtak tady: http://www.fromsport.com/video-250317.html
0 0
reagovat
Máte prosím někdo nějaký linky na hokej? Chci se mrknout na třetí třetinu USA-Finsko
546068
Máte prosím někdo nějaký linky na hokej? Chci se mrknout na třetí třetinu USA-Finsko
0 0
reagovat
Jo, SMrtihlav mě hned taky napad. Ale Matt s kloboukem... To už radši znova ne. :D
546066
Jo, SMrtihlav mě hned taky napad. Ale Matt s kloboukem... To už radši znova ne. *:D*
0 0
reagovat
Vypadá to jako Smrtihlav Reloaded... To si nechám líbit :+
546064
Vypadá to jako Smrtihlav Reloaded... To si nechám líbit *:+*
0 0
reagovat
To nevypadá vůbec, ale vůbec špatně :+
546063
To nevypadá vůbec, ale vůbec špatně *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se