Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81861 - 81880 Napsat příspěvek
První trailer na "Adjustment Bureau" link
546062
První trailer na "Adjustment Bureau" http://www.collider.com/2010/05/12/the-adjustment-bureau-trailer-matt-damon-emily-blunt/
0 0
reagovat

Fluke

Jj, to je parada ;)
546060
Jj, to je parada *;)*
Fluke
0 0
reagovat

popik

on snad přehrává i "mimo" kameru :-D
546056
on snad přehrává i "mimo" kameru :-D
popik
0 0
reagovat
link Už se blíží LittleBigPlanet2 a návykový song:+
546055
http://www.youtube.com/watch?v=IgaJy187SLQ&feature=watch_response Už se blíží LittleBigPlanet2 a návykový song*:+*
0 0
reagovat

popicek

:D
546053
*:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

Nicky Cage je na nejakym fetu? Nebo takhle opravdu mluvi normalne :D
link
546050
Nicky Cage je na nejakym fetu? Nebo takhle opravdu mluvi normalne *:D* http://www.youtube.com/watch?v=n4mixI5C9rE&feature=related
popik
0 0
reagovat
Tak koukám, že chlastání po trailer night se konalo v mé domovské hospůdce v Eivu v Nekázance. :D Můžu se zeptat, kdo o tom rozhodl a jestli se tam objevuje někdo ze zdejší komunity často? Já tam jsem téměř každej den ?)
546034
Tak koukám, že chlastání po trailer night se konalo v mé domovské hospůdce v Eivu v Nekázance. *:D* Můžu se zeptat, kdo o tom rozhodl a jestli se tam objevuje někdo ze zdejší komunity často? Já tam jsem téměř každej den *?)*
0 0
reagovat
Ti uvěří všemu.
546033
Ti uvěří všemu.
0 0
reagovat
Ale kdyby to tak bylo tak bych se tomu nedivil ,protože IQ Američanů je na bodu mrazu. :D
546032
Ale kdyby to tak bylo tak bych se tomu nedivil ,protože IQ Američanů je na bodu mrazu. *:D*
0 0
reagovat
Nemyslím, že je jasné, že to není možné, ale že nikdo ani nic takového v USA netvrdil. Je to převzaté z Onion.
546030
Nemyslím, že je jasné, že to není možné, ale že nikdo ani nic takového v USA netvrdil. Je to převzaté z Onion.
0 0
reagovat
Vardant: Nééé, vážně??? :D
KarelR: :D, nebo takové Monsters vs Aliens ;)...
546026
Vardant: Nééé, vážně??? :D KarelR: :D, nebo takové Monsters vs Aliens ;)...
0 0
reagovat
Je to samozřejmě fake.
546025
Je to samozřejmě fake.
0 0
reagovat
:D:D:D:D
546020
*:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Pe7er

Ještě že nešla na Avatara :D
546019
Ještě že nešla na Avatara *:D*
Pe7er
0 0
reagovat
546017
[link="http://www.cas.sk/clanok/163943/tehotna-sokuje-v-kine-ma-oplodnil-herec-z-3d-filmu.html"] Otehotnela na 3D filme *:D* [/link]
0 0
reagovat

Kostěj

:D
546012
*:D*
Kostěj
0 0
reagovat
Kostěj : Z našeho týmu!
546011
Kostěj : Z našeho týmu!
0 0
reagovat
Z koho?
546010
Z koho?
0 0
reagovat
Tak z Norama tragédie! :(
546009
Tak z Norama tragédie! *:(*
0 0
reagovat

Cival

:D:+

problém je v dosavadní smlouvě (momentáně nevim, koho s kym, ale to je jedno :D) která IHF určuje, že musí popřádat mistrovství každej rok až do roku (asi) 2017, tím to snad skončí, řešení MS jednou za dva roky a mezitím světovej pohár je imho ideální. nesmíme zapomenout, že i díky každoročnímu MS se světovej hokej vyrovnává, což je z širšího pohledu jedinně dobře...

krom toho, národní fandění mě už přešlo, držím palce vždycky tomu lepšímu a je mi jedno, kdo v tom kterym týmu zrovna hraje.
546007
*:D**:+* problém je v dosavadní smlouvě (momentáně nevim, koho s kym, ale to je jedno *:D*) která IHF určuje, že musí popřádat mistrovství každej rok až do roku (asi) 2017, tím to snad skončí, řešení MS jednou za dva roky a mezitím světovej pohár je imho ideální. nesmíme zapomenout, že i díky každoročnímu MS se světovej hokej vyrovnává, což je z širšího pohledu jedinně dobře... krom toho, národní fandění mě už přešlo, držím palce vždycky tomu lepšímu a je mi jedno, kdo v tom kterym týmu zrovna hraje.
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se