Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80561 - 80580 Napsat příspěvek

SC2

Ja to chci v celovečerní podobě :+
549504
Ja to chci v celovečerní podobě *:+*
SC2
0 0
reagovat
to je dosti diskutabilní. Mne se treba trailer na ME2 libil mnohem min nez tohle.
549500
to je dosti diskutabilní. Mne se treba trailer na ME2 libil mnohem min nez tohle.
0 0
reagovat
Ja bude vypadat Pink Bunny Mech Masked Zombie War Soldier ze Snyderovo Sucker Punch link :D
549499
Ja bude vypadat Pink Bunny Mech Masked Zombie War Soldier ze Snyderovo Sucker Punch http://networkedblogs.com/665dC *:D*
0 0
reagovat

Zerathus

Je dobrý, ale z herních trailerů ho určitě překonává Mass Effect 2:)
549498
Je dobrý, ale z herních trailerů ho určitě překonává Mass Effect 2:)
Zerathus
0 0
reagovat
v utery se ze me zase stane minimalne na tejden absolutni pařanskej zavislak :)
549495
v utery se ze me zase stane minimalne na tejden absolutni pařanskej zavislak :)
0 0
reagovat

Cain1978

Podle mně je to jeden z nejlepších herních traileru vůbec.I když hodně lidí se mnou souhlasit asi nebude ale budu si svůj názor držet pevně :)
549493
Podle mně je to jeden z nejlepších herních traileru vůbec.I když hodně lidí se mnou souhlasit asi nebude ale budu si svůj názor držet pevně :)
Cain1978
0 0
reagovat
Ten 3D graf je roztomile zmanipulovany, nicmene 3D uz se stalo standardem, takze urcite ochlazeni je jen logicke...lide si proste zvykli, adaptovali se a hlavne adaptovali sve penezenky. :)
549487
Ten 3D graf je roztomile zmanipulovany, nicmene 3D uz se stalo standardem, takze urcite ochlazeni je jen logicke...lide si proste zvykli, adaptovali se a hlavne adaptovali sve penezenky. :)
0 0
reagovat

Trailer na SC2

StarCraft II - Ghosts of the Past Trailer
Není to nejhorší, byť drobet nevyrovnaný a to nejen po technické stránce. Blizzard si může dovolit jít vlastní cestou, proto trochu zamrzí hudba z Avatara. Co mi ale vyloženě nesedí, je mutalisk ve vesmíru, ostatně tak jako v SC1. Hodnocení: 70%
549483
[link="http://www.youtube.com/watch?v=C_E83GfWM-A&feature=player_embedded"]StarCraft II - Ghosts of the Past Trailer[/link] Není to nejhorší, byť drobet nevyrovnaný a to nejen po technické stránce. Blizzard si může dovolit jít vlastní cestou, proto trochu zamrzí hudba z Avatara. Co mi ale vyloženě nesedí, je mutalisk ve vesmíru, ostatně tak jako v SC1. Hodnocení: 70%
Trailer na SC2
0 0
reagovat
Na 3D u animáků nechodí protože IMHO dětičky bolí oči - 3D tu zůstane a nikdo to nezmění8)
549476
Na 3D u animáků nechodí protože IMHO dětičky bolí oči - 3D tu zůstane a nikdo to nezmění*8)*
0 0
reagovat
jednak tam spousta 3D releasu chybi, druhak je to relativne logicky, kdyz se kouknes, jaky jsou to filmy. jen to desp. me muze troochu zaskocit
549474
jednak tam spousta 3D releasu chybi, druhak je to relativne logicky, kdyz se kouknes, jaky jsou to filmy. jen to desp. me muze troochu zaskocit
0 0
reagovat
Potěšující: link
549473
Potěšující: http://networkedblogs.com/646vJ
0 0
reagovat
K tomu Justinu Bieberovi: Až uslyšíte jeho duet s Jadem Smithem, tak vám možná upadnou uši. link Je to závěrečný song Karate Kida.
549472
K tomu Justinu Bieberovi: Až uslyšíte jeho duet s Jadem Smithem, tak vám možná upadnou uši. http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w Je to závěrečný song Karate Kida.
0 0
reagovat
Bo jsem si myslel, ze zacli tocit ten serial, tak je uz uzavreno. Neni moc potesujici. Uvidime.
549471
Bo jsem si myslel, ze zacli tocit ten serial, tak je uz uzavreno. Neni moc potesujici. Uvidime.
0 0
reagovat

okkac

Viem len toľko, že svojho času sa Kirkman vyjadril "...I’m not going to finish ‘The Walking Dead’ any time soon...", to bolo cca. pred dvoma rokmi,. Vidím to tak, že kým budú nápady a ľudia to neprestanú kupovať, koniec tak skoro nebude.
549470
Viem len toľko, že svojho času sa Kirkman vyjadril "...I’m not going to finish ‘The Walking Dead’ any time soon...", to bolo cca. pred dvoma rokmi,. Vidím to tak, že kým budú nápady a ľudia to neprestanú kupovať, koniec tak skoro nebude.
okkac
0 0
reagovat
Jen kdo čte comics Walking Dead, tak se chci zeptat, jestli je naplánován konečný počet dílů. Vím, že teď vyšlo issue č.73 a na stránkách komiksu mají počet část naplánován na 79, tak jestli to je už konečné číslo?
549469
Jen kdo čte comics Walking Dead, tak se chci zeptat, jestli je naplánován konečný počet dílů. Vím, že teď vyšlo issue č.73 a na stránkách komiksu mají počet část naplánován na 79, tak jestli to je už konečné číslo?
0 0
reagovat
Zcela vážně. Svět se řítí do pekla a chce to oznámení dvojky Expendables, aby se síly dobra a zla vyrovnaly.
549459
Zcela vážně. Svět se řítí do pekla a chce to oznámení dvojky Expendables, aby se síly dobra a zla vyrovnaly.
0 0
reagovat
Jako ty dvě poslední zprávy jsou vážně?:D
549458
Jako ty dvě poslední zprávy jsou vážně?*:D*
0 0
reagovat
někdo moc chlastal :D:D
549457
někdo moc chlastal *:D**:D*
0 0
reagovat
Poslední dvě zprávy v informační liště nějak nechápu. :-D
549455
Poslední dvě zprávy v informační liště nějak nechápu. :-D
0 0
reagovat
Audio Machine, Epic Score, Immediate Music, X-Ray Dog, Future World Music... :)
549454
Audio Machine, Epic Score, Immediate Music, X-Ray Dog, Future World Music... *:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se