Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80541 - 80560 Napsat příspěvek
Byl jsem na Predátorech naposledy a bylo to hodně slabé. Palace na Smíchově nebo starý Village jsou úplně někde jinde.
Cinestar v Hradci byl snad můj nejhorší zážitek vůbec, takže mám pocit, že to stojí všude za prd.
549626
Byl jsem na Predátorech naposledy a bylo to hodně slabé. Palace na Smíchově nebo starý Village jsou úplně někde jinde. Cinestar v Hradci byl snad můj nejhorší zážitek vůbec, takže mám pocit, že to stojí všude za prd.
0 0
reagovat
Vardant: Ale prdlajs, v Jihlavským CInestaru je zvuk naprosto normální. To by museli do Prahy jezdit lidi z celý republiky.
549625
Vardant: Ale prdlajs, v Jihlavským CInestaru je zvuk naprosto normální. To by museli do Prahy jezdit lidi z celý republiky.
0 0
reagovat

Jeffy

Jestli víš jen tohle, tak bys měl spíš ocenit, jak dobře se tu spoilery označují. Tohle je filmový web, kde prostě budou články o filmech a lidé sem chodí protože chtějí diskutovat. a v nadpisech jsou pouze informace použité v propagačních materiálech, takže si nestěžuj na MovieZone, ale propagační systém.

A na konec nemysli, protože není mega, ale adekvátní k filmu, který uvidíš (což snad není spoiler, protože filmy prostě mají konec, s tím nic neudělám).
549624
Jestli víš jen tohle, tak bys měl spíš ocenit, jak dobře se tu spoilery označují. Tohle je filmový web, kde prostě budou články o filmech a lidé sem chodí protože chtějí diskutovat. a v nadpisech jsou pouze informace použité v propagačních materiálech, takže si nestěžuj na MovieZone, ale propagační systém. A na konec nemysli, protože není mega, ale adekvátní k filmu, který uvidíš (což snad není spoiler, protože filmy prostě mají konec, s tím nic neudělám).
Jeffy
0 0
reagovat

KARLOS

No např. já mám nejbližší použitelný multiplex taky v Praze a to je to 100km. Jihlavský Cinestar má na můj vkus hodně špatný zvuk.
549622
No např. já mám nejbližší použitelný multiplex taky v Praze a to je to 100km. Jihlavský Cinestar má na můj vkus hodně špatný zvuk.
KARLOS
0 0
reagovat
KARLOS: ne každý má čas jet někam jenom kvůli filmu, ale to není podstatné - podstatné je, (SPOILER), že díky všem webům už vím, že hlavní postava vstupuje do snů a ten film má holá holá super-dupr zajímavý konec a v kině nebude moc příjemný když neustále budu přemýšlet co ten "mega" ending bude - a to všechno vím, jen z polo-přečtených nadpisů :-

-*MEMENTO SPOILER* jen uvedu příklad: kdo čekal v mementu ten konec? Asi málokdo a zrovna ve chvíli když už čekáš jen závěrečné titulky, tak tě finále zasáhne jak tuna cihel, s geniální pointou a příběhem který se neskutečně spojí - a jaký myslíš, by to bylo kdyby si finále očekával od začátku a byl neustále ve střehu? Asi dobrý, ale ne zas tak moc.

A sorry, asi jsem docela vybuchnul, vím že to dole byl jen nevinný joke, ale už to ve mě eskalovalo pár dní a v současný chvíli mám radši chuť si stáhnout nějakej ten CAM, než aby mi to zkazily ještě víc.:-

p.s. proč jsou pražáci tak cilivý? To nebyla narážka, prostě jen konstatování, že u nás na vesnicích máme sice nejstarší filmový festival, ale ne multiplex (ano, Vary :)))
549620
KARLOS: ne každý má čas jet někam jenom kvůli filmu, ale to není podstatné - podstatné je, (SPOILER), že díky všem webům už vím, že hlavní postava vstupuje do snů a ten film má holá holá super-dupr zajímavý konec a v kině nebude moc příjemný když neustále budu přemýšlet co ten "mega" ending bude - a to všechno vím, jen z polo-přečtených nadpisů *:-* -*MEMENTO SPOILER* jen uvedu příklad: kdo čekal v mementu ten konec? Asi málokdo a zrovna ve chvíli když už čekáš jen závěrečné titulky, tak tě finále zasáhne jak tuna cihel, s geniální pointou a příběhem který se neskutečně spojí - a jaký myslíš, by to bylo kdyby si finále očekával od začátku a byl neustále ve střehu? Asi dobrý, ale ne zas tak moc. A sorry, asi jsem docela vybuchnul, vím že to dole byl jen nevinný joke, ale už to ve mě eskalovalo pár dní a v současný chvíli mám radši chuť si stáhnout nějakej ten CAM, než aby mi to zkazily ještě víc.*:-* p.s. proč jsou pražáci tak cilivý? To nebyla narážka, prostě jen konstatování, že u nás na vesnicích máme sice nejstarší filmový festival, ale ne multiplex (ano, Vary *:))*)
0 0
reagovat
No je pravda, že ten scrochyho příspěvek je docela podpásovka, nijak neoznačený Inception spoiler v kecárně. Příště by bylo lepší to asi házet do diskuse k filmu.

Jinak narážka na Prahu se trochu nepovedla...
549617
No je pravda, že ten scrochyho příspěvek je docela podpásovka, nijak neoznačený Inception spoiler v kecárně. Příště by bylo lepší to asi házet do diskuse k filmu. Jinak narážka na Prahu se trochu nepovedla...
0 0
reagovat
Jeffy: A tady se nějak spoileruje? Pokud vim, tak v tamní diskuzi se poctivě označovalo, a tady se nějaké spoilery neobjevují...
Jinak výtka na prahu je zcestná. Vzhedem k tomu, že inception jde do kin výhradně v originále s titlema, pak není důvod na prahu se vymlouvat... Víceméně všechny multiplexy mají naazeno od začátku... Takže pokud člověk není líny a dojede si do nejbližšího většího města, není problém... Nebo se pletu?
549613
Jeffy: A tady se nějak spoileruje? Pokud vim, tak v tamní diskuzi se poctivě označovalo, a tady se nějaké spoilery neobjevují... Jinak výtka na prahu je zcestná. Vzhedem k tomu, že inception jde do kin výhradně v originále s titlema, pak není důvod na prahu se vymlouvat... Víceméně všechny multiplexy mají naazeno od začátku... Takže pokud člověk není líny a dojede si do nejbližšího většího města, není problém... Nebo se pletu?
0 0
reagovat
Spoiler tagy...?)
Už by se s tím mohlo konečně něco udělat.
549612
Spoiler tagy...*?)* Už by se s tím mohlo konečně něco udělat.
0 0
reagovat
Já se teď úplně bojím chodit na MZ :o
549611
Já se teď úplně bojím chodit na MZ *:o*
0 0
reagovat
sakra nespojlerujte ten inception tolik, všichni nejsme z prahy :- (sorry, ale 8 měsíců nekoukám na trailery, nečtu o tom nic abych si to vychutnal v kině a teď to musí být na všech stránkách, ve všech webech, jak kdyby to bylo měsíc po premieře) :-
549610
sakra nespojlerujte ten inception tolik, všichni nejsme z prahy *:-* (sorry, ale 8 měsíců nekoukám na trailery, nečtu o tom nic abych si to vychutnal v kině a teď to musí být na všech stránkách, ve všech webech, jak kdyby to bylo měsíc po premieře) *:-*
0 0
reagovat
scroochy: genious:D

Sp!der-bite: tak tohle je fakt pecka ukázka:+
549609
scroochy: genious*:D* Sp!der-bite: tak tohle je fakt pecka ukázka*:+*
0 0
reagovat
In your dreams link :D
549604
In your dreams http://comixed.com/2010/07/22/4-koma-comic-strip-my-dreams/ *:D*
0 0
reagovat
paráda, sice nevim, kdo je 3/4 tech panaku, ale parada... nechce to nakej znalec objasnit? Poznam Supermana, batmana, wonderwoman, flashe, luthora, lanterna, jokera... a tim koncim... , kdo je ta prerostla buchta, kdo je cyborg, kdo je ten litaci trapak, co vola na lanterna a pere se se supermanem (adam?), kdo je ta parodie na Storm co vypada jako kdyby utekla z wowka?
549600
paráda, sice nevim, kdo je 3/4 tech panaku, ale parada... nechce to nakej znalec objasnit? Poznam Supermana, batmana, wonderwoman, flashe, luthora, lanterna, jokera... a tim koncim... , kdo je ta prerostla buchta, kdo je cyborg, kdo je ten litaci trapak, co vola na lanterna a pere se se supermanem (adam?), kdo je ta parodie na Storm co vypada jako kdyby utekla z wowka?
0 0
reagovat
549596
Coolervoucí [link="http://www.gametrailers.com/video/exclusive-who-dc-universe/702050"]DC Universe Online - Comic Con Trailer[/link] *8)**:+*
0 0
reagovat
Ten rozhovor Spacilove je fakt tragedie... 8)
549580
Ten rozhovor Spacilove je fakt tragedie... *8)*
0 0
reagovat
Takhle má vypadat dokonalý krátký film - Fear/Love. Jednoduchý námět, dokonalé provedení. :+
549567
Takhle má vypadat dokonalý krátký film - [link="http://vimeo.com/13530866"]Fear/Love[/link]. Jednoduchý námět, dokonalé provedení. *:+*
0 0
reagovat
link takové štěstí (nebo duchapřítomnost?) většina pilotů nemá:o:+
549566
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/206818-pilot-se-zazracne-katapultoval-ze-stihacky-tesne-nad-zemi.html takové štěstí (nebo duchapřítomnost?) většina pilotů nemá*:o**:+*
0 0
reagovat
Teda mladá Spáčilová má velkou kuráž s takovouhle znalostí angličtiny objíždět oficiální rozhovory a ještě je zveřejňovat :D Alespoň už chápu ty její úletové recenze z londýnských premier
549541
Teda mladá Spáčilová má velkou kuráž s takovouhle znalostí angličtiny objíždět oficiální rozhovory a ještě je zveřejňovat *:D* Alespoň už chápu ty její úletové recenze z londýnských premier
0 0
reagovat

Cival

Jaká matka taková dcera. Co bychom měli očekávat :D nice post
549535
Jaká matka taková dcera. Co bychom měli očekávat :D nice post
Cival
0 0
reagovat
No právě, že to byla jen tech ukázka, ale dokázala tak moc zaujmout na tak malé ploše - upřímně na žádnou jinou hru jsem se netěšil od té doby co jsem viděl tu ukázku a ani mě nezajímal příběh či věci okolo (škoda že to nakonec vyšlo jen pro PS3 :-)
549534
No právě, že to byla jen tech ukázka, ale dokázala tak moc zaujmout na tak malé ploše - upřímně na žádnou jinou hru jsem se netěšil od té doby co jsem viděl tu ukázku a ani mě nezajímal příběh či věci okolo (škoda že to nakonec vyšlo jen pro PS3 *:-*)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se