Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80521 - 80540 Napsat příspěvek
Jméno opravdu nic. Ale obličej už jo (Toho Goa'ulda ale zahrál perfektně!) ... R.I.P. *smutnej smajlík*
549773
Jméno opravdu nic. Ale obličej už jo (Toho Goa'ulda ale zahrál perfektně!) ... R.I.P. *smutnej smajlík*
0 0
reagovat
ad lišta: "Harvey Weingard" z Entourage odešel :(
549761
ad lišta: "Harvey Weingard" z Entourage odešel *:(*
0 0
reagovat
Neviem či sa to tu už preberalo, ale počuli ste o údajnom novom projekte Tima Burtona - Monsterpocalypse? Pôjde o sfilmovanie rovnomennej stolovej hry.
549760
Neviem či sa to tu už preberalo, ale počuli ste o údajnom novom projekte Tima Burtona - Monsterpocalypse? Pôjde o sfilmovanie rovnomennej stolovej hry.
0 0
reagovat
Memphis:Heh mam pamet ako slon fakt, este ze som tam sam pisal.:D
549744
Memphis:Heh mam pamet ako slon fakt, este ze som tam sam pisal.*:D*
0 0
reagovat

Loki

549743
http://www.moviezone.cz/clanek/15885-mz-nej-hlasky-ktere-nejradeji-citujeme/ *;)**:)*
Loki
0 0
reagovat
Prave som dopozeral Back to the Future I aj s koncovou hlaskou "Roads? Where we're going, we don't need roads." Nic proti teologickej debate u Agory, ale napadlo mna, ze by sa hodilo aj nieco lahsie. Takze, ktore tri hlasky z filmov by ste chceli v zivote pouzit? :)
549742
Prave som dopozeral Back to the Future I aj s koncovou hlaskou "Roads? Where we're going, we don't need roads." Nic proti teologickej debate u Agory, ale napadlo mna, ze by sa hodilo aj nieco lahsie. Takze, ktore tri hlasky z filmov by ste chceli v zivote pouzit? *:)*
0 0
reagovat

popik

to xxendxx: prave jsi projevil zajem8), ale na rovinu ti rikam, ze na to nemas:D
549741
to xxendxx: prave jsi projevil zajem*8)*, ale na rovinu ti rikam, ze na to nemas*:D*
popik
0 0
reagovat
nikoho jinýho to totiž nezajímá :D
549740
nikoho jinýho to totiž nezajímá :D
0 0
reagovat

popik

to byl test vasi pripravenosti a postrehu, zda se, ze jediny Cival uspel :D congratulations:+
549739
to byl test vasi pripravenosti a postrehu, zda se, ze jediny Cival uspel *:D* congratulations*:+*
popik
0 0
reagovat
A ještě blbej link 8)
549737
A ještě blbej link *8)*
0 0
reagovat
století
549736
století
0 0
reagovat

popik

Office 2010 : The Movie :D docela prdel...
link
549735
Office 2010 : The Movie *:D* docela prdel... http://www.youtube.com/watch?v=FNkTFao5_UI&feature=channel
popik
0 0
reagovat
tak nějak sem vubec nepochopil, o cem to ma bejt.... ale stylizovany je to paradne... jen doufam, ze se tam bude i kecat, ne jen furt neco rezat.... zatim to vypada jako ty 2 animovany asijsky mlatick, u kterejch nikdy nevim jak se jmenujou a cival me musi pokazdy doplnit :D
549720
tak nějak sem vubec nepochopil, o cem to ma bejt.... ale stylizovany je to paradne... jen doufam, ze se tam bude i kecat, ne jen furt neco rezat.... zatim to vypada jako ty 2 animovany asijsky mlatick, u kterejch nikdy nevim jak se jmenujou a cival me musi pokazdy doplnit :D
0 0
reagovat
Abyste se netrápili s Applem, tak tady je ještě jedna možnost. link Ale upřímně, zatím je to nuda, z plakátů jsem byl odvařený mnohem více.
549716
Abyste se netrápili s Applem, tak tady je ještě jedna možnost. http://www.youtube.com/watch?v=6dzikBZTUy8&feature=player_embedded Ale upřímně, zatím je to nuda, z plakátů jsem byl odvařený mnohem více.
0 0
reagovat
Sucker Punch Trailer: link
549715
Sucker Punch Trailer: http://trailers.apple.com/trailers/wb/suckerpunch/
0 0
reagovat
Sakra, pozdě :-:D
549714
Sakra, pozdě *:-**:D*
0 0
reagovat
Pandorum?
549713
Pandorum?
0 0
reagovat
Už jsem to našel Pandorum. :+
549712
Už jsem to našel Pandorum. *:+*
0 0
reagovat
jak se jmenuje to hororové scifi, které bylo v roce 2008-2009 (spíš 2009), které se odehrávalo na vesmírné lodi a byli tam vetřelci, kteří lovili lidi. Jak se tam postupně probouzí posádka lodi z hybernace a vždy se stává terčem těch vetřelců.
549711
jak se jmenuje to hororové scifi, které bylo v roce 2008-2009 (spíš 2009), které se odehrávalo na vesmírné lodi a byli tam vetřelci, kteří lovili lidi. Jak se tam postupně probouzí posádka lodi z hybernace a vždy se stává terčem těch vetřelců.
0 0
reagovat
Jeffy: Pak si ale nestěžuj na to, že Pražáci všechno a my nic... Ano, slyšíš dobře, já taky pražák nejsem... A na většinu premiér podstupuju hodinu cesty v neklimatizovaným buse do Zlína a zpět... A že na to každý nemá čas? Já si kvůli tomu musel vzít půlden dovolené a zaříct se šéfům, že příjdu do práce v sobotu...
Tím nechci říct, že takové cavyky musí podstupovat každý, ale pokud se konkrétně ty na film těšíš, nekoukáš na trailery, nečteš premisy a vytýkáš, že ti něco o filmu prozradily novinové titulky, tak asi dobře hádám, že chyba není na mojí straně příjimače...

Pokud chce někdo raději podstoupit CAM, než aby tomu obětoval třeba nedelní půlden, hmm, to chce odvahu. A kdo říká, že vyrazit na film znamená nepojmout výlet trochu obšírněji a nenavštívit i něco jiného, nebo při tom nesplnit jiné povinnosti...

Vardant: Tady ale nebyla řeč o technické kvalitě projekce, pokud dotyčný uvažuje o camu, ne? A osobně ani v Praze se nedopídíš nezchybné prezentace. Rozhodně by jsem ale oželel trochu nevýraznější zvuk, či hůře zaostřený obraz...
Jde opravdu o to, že v celých čechách najdeš Inception a najdeš ho v originále. Kdyby nasadili dabing, nebo dali minimum kopií a ty se dále do měst dostaly až za půl roku, ani nešpitnu...

killzeli mi vlastně beze písmenka z klávesnice ;)...
549632
Jeffy: Pak si ale nestěžuj na to, že Pražáci všechno a my nic... Ano, slyšíš dobře, já taky pražák nejsem... A na většinu premiér podstupuju hodinu cesty v neklimatizovaným buse do Zlína a zpět... A že na to každý nemá čas? Já si kvůli tomu musel vzít půlden dovolené a zaříct se šéfům, že příjdu do práce v sobotu... Tím nechci říct, že takové cavyky musí podstupovat každý, ale pokud se konkrétně ty na film těšíš, nekoukáš na trailery, nečteš premisy a vytýkáš, že ti něco o filmu prozradily novinové titulky, tak asi dobře hádám, že chyba není na mojí straně příjimače... Pokud chce někdo raději podstoupit CAM, než aby tomu obětoval třeba nedelní půlden, hmm, to chce odvahu. A kdo říká, že vyrazit na film znamená nepojmout výlet trochu obšírněji a nenavštívit i něco jiného, nebo při tom nesplnit jiné povinnosti... Vardant: Tady ale nebyla řeč o technické kvalitě projekce, pokud dotyčný uvažuje o camu, ne? A osobně ani v Praze se nedopídíš nezchybné prezentace. Rozhodně by jsem ale oželel trochu nevýraznější zvuk, či hůře zaostřený obraz... Jde opravdu o to, že v celých čechách najdeš Inception a najdeš ho v originále. Kdyby nasadili dabing, nebo dali minimum kopií a ty se dále do měst dostaly až za půl roku, ani nešpitnu... killzeli mi vlastně beze písmenka z klávesnice ;)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se