Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80581 - 80600 Napsat příspěvek
Mňo tak těch trailer music companies bych vám mohl doporučit fakt hafo ?)
549453
Mňo tak těch trailer music companies bych vám mohl doporučit fakt hafo *?)*
0 0
reagovat
Někdo tu říkal, že narazil na dobrou skupinu two step from hell, prej samé chorály...
Já narazil pro změnu na E.S. Posthumus a nemůžu jinak, než doporučit. Pro fandu trl hudby extáze ;)...
549452
Někdo tu říkal, že narazil na dobrou skupinu two step from hell, prej samé chorály... Já narazil pro změnu na E.S. Posthumus a nemůžu jinak, než doporučit. Pro fandu trl hudby extáze ;)...
0 0
reagovat

TedGeorge

Já tam byl hlavně na rockovejch věcech. Iggy, zbytky Ramones, Porcupine Tree hlavně, ale přesto jsem z Jaggy stihl posledních cca 20 minut a líbilo velmi.:+ Příště bych zašel na celý set.
549445
Já tam byl hlavně na rockovejch věcech. Iggy, zbytky Ramones, Porcupine Tree hlavně, ale přesto jsem z Jaggy stihl posledních cca 20 minut a líbilo velmi.*:+* Příště bych zašel na celý set.
TedGeorge
0 0
reagovat

Bachy

Závidím až na půdu, mě to letos nevyšlo... Stihnul si takovou skoro neznámou, ale pro mě geniální, kapelku Jagga Jazzist ? Před pár lety sem byl celkem náhodou na jejich pražským koncertě a ta kapela prostě nemá chybu...
549440
Závidím až na půdu, mě to letos nevyšlo... Stihnul si takovou skoro neznámou, ale pro mě geniální, kapelku Jagga Jazzist ? Před pár lety sem byl celkem náhodou na jejich pražským koncertě a ta kapela prostě nemá chybu...
Bachy
0 0
reagovat

festivaly

Tak jsem se právě vrátil z Colours of Ostrava a pro mě osobně letos správná volba. Totální nadšení.
549439
Tak jsem se právě vrátil z Colours of Ostrava a pro mě osobně letos správná volba. Totální nadšení.
festivaly
0 0
reagovat
Ano, hardcore Gympl to sedi, i hudba je stejna, asi to bude ´pecka´ ...
549422
Ano, hardcore Gympl to sedi, i hudba je stejna, asi to bude ´pecka´ ...
0 0
reagovat
škoda že to netočí Troška, alespon by to byla "sranda"
549421
škoda že to netočí Troška, alespon by to byla "sranda"
0 0
reagovat
st39.6, zase v tom mým postu nehledej hlubší smysl. Jen, když mě to praštilo přes oči, nejdřív jsem si myslel, že je to ten samý trailer, co se kdysi objevil i na hlavním pruhu trailerů tady na MZ, ale je to upoutávka druhá, další. A Fluku kdoví, třeba všichni ti, co na podzim vyrazí do kina. Nic proti tomu, ale zatim jsem tenhle rádoby hardcore Gympl nějak nepochopil.
549419
st39.6, zase v tom mým postu nehledej hlubší smysl. Jen, když mě to praštilo přes oči, nejdřív jsem si myslel, že je to ten samý trailer, co se kdysi objevil i na hlavním pruhu trailerů tady na MZ, ale je to upoutávka druhá, další. A Fluku kdoví, třeba všichni ti, co na podzim vyrazí do kina. Nic proti tomu, ale zatim jsem tenhle rádoby hardcore Gympl nějak nepochopil.
0 0
reagovat
no, ale lepší než ten první trailer to snad je, nebo to je jen můj dojem? :D
549418
no, ale lepší než ten první trailer to snad je, nebo to je jen můj dojem? *:D*
0 0
reagovat

PetaBlack

Koho zajímaj nepřizpůsobiví cikáni?
549416
Koho zajímaj nepřizpůsobiví cikáni?
PetaBlack
0 0
reagovat
a nekoho by to zajimat melo proc??
549414
a nekoho by to zajimat melo proc??
0 0
reagovat
„Inglourious Basterds“ dvojka :), jestli se nepletu, tak druhý trailer v pořadí

549413
„Inglourious Basterds“ dvojka *:)*, jestli se nepletu, tak druhý [link="http://www.youtube.com/watch?v=bHcKiPBPLDs"]trailer[/link] v pořadí
0 0
reagovat

Luke

Just awesome:+
549412
Just awesome*:+*
Luke
0 0
reagovat
Na Sucker Punch sa tiež veľmi teším. A nielen kvôli nádhernej Emily Browning v hlavnej úlohe...;)
549406
Na Sucker Punch sa tiež veľmi teším. A nielen kvôli nádhernej Emily Browning v hlavnej úlohe...*;)*
0 0
reagovat

Memphis

Jo to je ;) to Luke: A James take :D
549402
Jo to je *;)* to Luke: A James take *:D*
Memphis
0 0
reagovat
James Cameron: God of Action
Trocha adrenalinu to do mňa napumpovalo, to hej. 8)
549393
[link="http://www.youtube.com/watch?v=aOiEp5N9FXc"]James Cameron: God of Action[/link] Trocha adrenalinu to do mňa napumpovalo, to hej. *8)*
0 0
reagovat

terminator

:D:+

Zack je borec.
549392
*:D**:+* Zack je borec.
terminator
0 0
reagovat
Uz se nemuzu dockat te silenosti Z.Snydera Sucker Punch! Nevim, co mam tedy cekat, ale rozhodne asi nic normalniho :D Proste odkaz na obsazeni a obrazek me hned navnadil ;) Kazdopadne koukal jsem se na csfd a Zack maa jako snad jediny u vsech svych predchozich tri filmu naprosto stejne hodnoceni a to 79procent link
549394
Uz se nemuzu dockat te silenosti Z.Snydera Sucker Punch! Nevim, co mam tedy cekat, ale rozhodne asi nic normalniho *:D* Proste odkaz na obsazeni a obrazek me hned navnadil *;)* Kazdopadne koukal jsem se na csfd a Zack maa jako snad jediny u vsech svych predchozich tri filmu naprosto stejne hodnoceni a to 79procent http://www.csfd.cz/reziser/11185-zack-snyder/
0 0
reagovat

KARLOS

Tak nakoniec myslím ,že som to našiel -Two Steps from Hell - Moving Mountains - link
549380
Tak nakoniec myslím ,že som to našiel -Two Steps from Hell - Moving Mountains - http://www.youtube.com/watch?v=bjlBCAx6330
KARLOS
0 0
reagovat
Shakers: Není to "Thumper" - VideoHelper Music Library? Ale zaručit se nemůžu... Tvrdí to ale soundtrack.net...
549379
Shakers: Není to "Thumper" - VideoHelper Music Library? Ale zaručit se nemůžu... Tvrdí to ale soundtrack.net...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se