|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 79061 - 79080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3953
- 3954
- 3955
- .
- 7258
- 7259
Bachy
lol, finové mužou být rádi že zápas neskončil 4:0 (červenka + do prázdný)
|
reagovat
|
Hou, sice jsem doufal, že se do hokejové debaty zapojovat nechci...ale objektivně musím říct, že nám klidně mohli vyhodit víc hráčů...a lepší jsme byli proto, že brankář + finská nemohoucnost střelby.
|
reagovat
|
Gorecki
Jo a němci v rusku prohráli kvuli zimě, bahnu atd... Byli jsme lěpší s exelentním Pavelcem a rozhodčí písklali férově, kdy s žádné stran nenadržovali.
|
reagovat
|
popik
mohla by bejt bitka czech vs. slovakia
ale mezi fanouškama
byla by to sranda a k hokeji by to pritahlo dalsi potencialni divaky 
ale mezi fanouškama
byla by to sranda a k hokeji by to pritahlo dalsi potencialni divaky 
|
reagovat
|
Mohli by nam, ale nam by ani to nepomohlo a pri sucasnej forme vasho brankara pochybujem, ze dame aspon gol
Som ale zvedavy na atmosferu...
Som ale zvedavy na atmosferu...|
reagovat
|
Cain
Sorry, ale priklady ktore som uviedol su JASNE vylucenia. Tie v tretej tretine uz boli zasluzene.
|
reagovat
|
Luc44
Tak nám určite nie
Ja som skôr zvedavý, že koľko gólov dáte od mantinelu z bránkovej čiary a koľko sa ich poodráža ako pri pinballe cez hráčov do brány. Just joke... 
Ja som skôr zvedavý, že koľko gólov dáte od mantinelu z bránkovej čiary a koľko sa ich poodráža ako pri pinballe cez hráčov do brány. Just joke... 
|
reagovat
|
Gorecki
okato nadrzat? vždyť jen ve třetí třetině jsme byli 3x vyloučení
|
reagovat
|
Dobry hokej, zasluzene, len rozhodcovia vam nemuseli tak okato nadrzat ako napr. pri strielani po zaverecnej sirene ci odplate Plekanca za (nechutny) faul na Jagra
|
reagovat
|
Loki
Nadsazka:) Proste jej svedci pekny styling, dobre svetla a priamy pohlad do kamery viac.
A ta hlaska bola aktualna najprv medzi futbalistami uz pred rokmi ked sme v Polsku postupili na MS do Afriky, Adela je dost pozadu:)
A ta hlaska bola aktualna najprv medzi futbalistami uz pred rokmi ked sme v Polsku postupili na MS do Afriky, Adela je dost pozadu:)
|
reagovat
|
Gorecki: Ze ty sledujes Adelu co? :-P Inak ja neviem, ja tu babu poznam iba zo sport. novin a z nejakej rannej show. To je fakt taka blba?
|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Mayday: Recenze 16Chuckův život: Recenze 24Víkendový výplach #897 o kung-fu Indym ve světě Marvelu 14Spider-Man s Odysseou dominují a blíží se k historickým milníkům! Akční řežba v kinech propadla 13O čem bude nový Star Trek? 11Víkendový výplach #898 o Star Treku 9Příběh Alvina Straighta: V.I.M. 9Hope: Recenze 8Magická posedlost 2: Recenze 7Ďáblova tlama: Recenze