Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79061 - 79080 Napsat příspěvek

McTiernan

Tak (v súvislosti s nedávnym článkom na MZ) toho Johna McTiernana nakoniec odsúdili v pondelok na rok odňatia slobody za krivé svedectvo a klamanie úradom + pokutu 100.000 dolárov.
553560
Tak (v súvislosti s nedávnym článkom na MZ) toho Johna McTiernana nakoniec odsúdili v pondelok na rok odňatia slobody za krivé svedectvo a klamanie úradom + pokutu 100.000 dolárov.
McTiernan
0 0
reagovat

Cival

No, bohužel. Stále doufám, že Brazilci skončí bez medaile
553544
No, bohužel. Stále doufám, že Brazilci skončí bez medaile
Cival
0 0
reagovat
Luc44: Jak si to rikal s tim spravedlivejsim systemem na MS ve volejbale? Ze jsou kolo toho ted takovy skandaly...:D
553520
Luc44: Jak si to rikal s tim spravedlivejsim systemem na MS ve volejbale? Ze jsou kolo toho ted takovy skandaly...*:D*
0 0
reagovat
finish him
link
:D
553513
finish him http://www.youtube.com/watch?v=7QrZp6cQHJ8&feature=related *:D*
0 0
reagovat

scroochy

:+:+:+ :D:D:D
553506
*:+**:+**:+* *:D**:D**:D*
scroochy
0 0
reagovat

popik

už aspoň víme, že se té slečně z videa Tom nijak extra nelíbí :D
553503
už aspoň víme, že se té slečně z videa Tom nijak extra nelíbí *:D*
popik
0 0
reagovat
haha, hehe, zemetreseni na lezato :D
553502
haha, hehe, zemetreseni na lezato :D
0 0
reagovat
tak mám dvě videa s Tomem Cruisem, bohužel velice špatná kvalita, ale i tak...

link
link

8)
553501
tak mám dvě videa s Tomem Cruisem, bohužel velice špatná kvalita, ale i tak... [link="http://www.youtube.com/watch?v=MUwcx7Benuc"]link[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=4p2Vlhk5g8c"]link[/link] *8)*
0 0
reagovat
GTA Praha - příběhy vinohradské :+
553500
GTA Praha - příběhy vinohradské *:+*
0 0
reagovat
jj Moskva prej, po centru okolo staromaku uz 3 dny jezdej rusky policejni auta a v nekolika ulickach tady na den na hospody povesili rusky napisy..
553499
jj Moskva prej, po centru okolo staromaku uz 3 dny jezdej rusky policejni auta a v nekolika ulickach tady na den na hospody povesili rusky napisy..
0 0
reagovat

verbst

A jo, máš pravdu. Já koukal rovnou na video a to jsem byl tak fascinovanej a tak moc jsem čekal, že zakřičí ještě nějakou tu hlášku ze Star Wars k tomu jako bonus, že jsem popisek úplně minul :).
553498
A jo, máš pravdu. Já koukal rovnou na video a to jsem byl tak fascinovanej a tak moc jsem čekal, že zakřičí ještě nějakou tu hlášku ze Star Wars k tomu jako bonus, že jsem popisek úplně minul *:)*.
verbst
0 0
reagovat

st39.6

To mě taky jako dostalo.

Ale na ten meč to fakt jako nemá. Co to jako k*rva bylo? :D
553496
To mě taky jako dostalo. Ale na ten meč to fakt jako nemá. Co to jako k*rva bylo? *:D*
st39.6
0 0
reagovat

PetaBlack

Má meč. Je to v popisu toho videa... :D
553487
Má meč. Je to v popisu toho videa... *:D*
PetaBlack
0 0
reagovat

Eru Ilúvatar

Praha bude převlečena za Moskvu.
553486
Praha bude převlečena za Moskvu.
Eru Ilúvatar
0 0
reagovat

Eru Ilúvatar

zeber zrcadlovku s teleobjektivem a cihej :D
553485
zeber zrcadlovku s teleobjektivem a cihej *:D*
Eru Ilúvatar
0 0
reagovat
jiny stat
...oni byli obhlednout misto a cruise lezl po parapetu? :D
553484
jiny stat ...oni byli obhlednout misto a cruise lezl po parapetu? *:D*
0 0
reagovat

verbst

553483
[link="http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs311.snc4/40880_1352048214672_1635412674_759637_4986885_n.jpg"]THIS IS PRAHAAAA![/link] *:D*
verbst
0 0
reagovat
Tak dneska začali před naší školou natáčet MI 4. Někomu se podařilo dokonce vyfotit Toma Cruise (lezl naproti v okně po parapetu), tak snad se mi to poštěstí zítra. :D
Ale žádné záběry nenatáčel spíš si byl jen tak obhlédnout místo na ostro to začíná až zítra myslím.
Jinak by mě zajímalo, jestli to ve filmu bude opravdu Praha nebo jestli to budou prezentovat jako jiný stát...
553479
Tak dneska začali před naší školou natáčet MI 4. Někomu se podařilo dokonce vyfotit Toma Cruise (lezl naproti v okně po parapetu), tak snad se mi to poštěstí zítra. *:D* Ale žádné záběry nenatáčel spíš si byl jen tak obhlédnout místo na ostro to začíná až zítra myslím. Jinak by mě zajímalo, jestli to ve filmu bude opravdu Praha nebo jestli to budou prezentovat jako jiný stát...
0 0
reagovat
Zdá se mi to, anebo má ten fighter vol.2 vážně v ruce meč? Pálky, pálky ... ale meč? Pane jo.
553480
Zdá se mi to, anebo má ten fighter vol.2 vážně v ruce meč? Pálky, pálky ... ale meč? Pane jo.
0 0
reagovat
Hej pražáci! Co to tam máte? link :o:o:o:o:o To je prostě meganářez!
553478
Hej pražáci! Co to tam máte? http://www.youtube.com/watch?v=wCDw3FX8n_k&feature=aso *:o**:o**:o**:o**:o* To je prostě meganářez!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se