Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79081 - 79100 Napsat příspěvek

verbst

553483
[link="http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs311.snc4/40880_1352048214672_1635412674_759637_4986885_n.jpg"]THIS IS PRAHAAAA![/link] *:D*
verbst
0 0
reagovat
Tak dneska začali před naší školou natáčet MI 4. Někomu se podařilo dokonce vyfotit Toma Cruise (lezl naproti v okně po parapetu), tak snad se mi to poštěstí zítra. :D
Ale žádné záběry nenatáčel spíš si byl jen tak obhlédnout místo na ostro to začíná až zítra myslím.
Jinak by mě zajímalo, jestli to ve filmu bude opravdu Praha nebo jestli to budou prezentovat jako jiný stát...
553479
Tak dneska začali před naší školou natáčet MI 4. Někomu se podařilo dokonce vyfotit Toma Cruise (lezl naproti v okně po parapetu), tak snad se mi to poštěstí zítra. *:D* Ale žádné záběry nenatáčel spíš si byl jen tak obhlédnout místo na ostro to začíná až zítra myslím. Jinak by mě zajímalo, jestli to ve filmu bude opravdu Praha nebo jestli to budou prezentovat jako jiný stát...
0 0
reagovat
Zdá se mi to, anebo má ten fighter vol.2 vážně v ruce meč? Pálky, pálky ... ale meč? Pane jo.
553480
Zdá se mi to, anebo má ten fighter vol.2 vážně v ruce meč? Pálky, pálky ... ale meč? Pane jo.
0 0
reagovat
Hej pražáci! Co to tam máte? link :o:o:o:o:o To je prostě meganářez!
553478
Hej pražáci! Co to tam máte? http://www.youtube.com/watch?v=wCDw3FX8n_k&feature=aso *:o**:o**:o**:o**:o* To je prostě meganářez!
0 0
reagovat

Manterg

AWESOME ! ! ! :+
553477
AWESOME ! ! ! *:+*
Manterg
0 0
reagovat
553474
[link="http://www.whereismyeyeball.com/2d/starwars.html"]Steampunk Star Wars[/link]
0 0
reagovat

Názov filmu

Vie mi niekto podľa nedokonalého opisu povedať názov filmu na ktorý myslím?

Je to už niekoľko desaťročí starý film, je možné že čiernobiely. Je o nemom (alebo hluchom) mužovi, ten sa spozná s mladším dievčaťom. Vznikne z toho priateľstvo, na konci jej muž kúpi platňu, no pre nejaké nedorozumenie (tuším ju nechal chalan alebo niečo podobné) ju od neho odmietne zobrať, možno je na neho aj príkra, na čo on odíde domov a spácha samovraždu. Film končí tým ako je to dievča na cintoríne pri jeho hrobe a dáva mu tam kvet, tú platňu alebo možno aj nič :) Vie niekto o čo by mohlo ísť? Dopredu dík.
553470
Vie mi niekto podľa nedokonalého opisu povedať názov filmu na ktorý myslím? Je to už niekoľko desaťročí starý film, je možné že čiernobiely. Je o nemom (alebo hluchom) mužovi, ten sa spozná s mladším dievčaťom. Vznikne z toho priateľstvo, na konci jej muž kúpi platňu, no pre nejaké nedorozumenie (tuším ju nechal chalan alebo niečo podobné) ju od neho odmietne zobrať, možno je na neho aj príkra, na čo on odíde domov a spácha samovraždu. Film končí tým ako je to dievča na cintoríne pri jeho hrobe a dáva mu tam kvet, tú platňu alebo možno aj nič :) Vie niekto o čo by mohlo ísť? Dopredu dík.
Názov filmu
0 0
reagovat

TedGeorge

To by se Ti v privátku nestalo :D jen jeslti je to dobře nebo špatně ....
p.s.: netvrdila Ti náhodou že je abstinetka, kdy jses nakonec alkoholem posilňoval jen Ty? To by byla možná případná kardinální chyba :)
553461
To by se Ti v privátku nestalo *:D* jen jeslti je to dobře nebo špatně .... p.s.: netvrdila Ti náhodou že je abstinetka, kdy jses nakonec alkoholem posilňoval jen Ty? To by byla možná případná kardinální chyba *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat
:D ne, skládáme rapovou písničku
553459
*:D* ne, skládáme rapovou písničku
0 0
reagovat
Za poslední tři příspěvky hodláte kandidovat na Pulitzerovu cenu?
553458
Za poslední tři příspěvky hodláte kandidovat na Pulitzerovu cenu?
0 0
reagovat
Můžem být dobří aspoň v něčem... :))
553457
Můžem být dobří aspoň v něčem... *:))*
0 0
reagovat

krajec

Můžeme, ale nebudem...
553455
Můžeme, ale nebudem...
krajec
0 0
reagovat
Nemůžeme být dobří ve všem.
553454
Nemůžeme být dobří ve všem.
0 0
reagovat
Poustela to trochu tvdrsi, ale na Americanky ty nase proste nemely, ale i tak skvely uspech to stribro:+ Skoda jen ze ti nasi chlapi na tom nejsou tak dobre... ani na ME, kde bude startovat 24tymu se nedostanou...
553453
Poustela to trochu tvdrsi, ale na Americanky ty nase proste nemely, ale i tak skvely uspech to stribro*:+* Skoda jen ze ti nasi chlapi na tom nejsou tak dobre... ani na ME, kde bude startovat 24tymu se nedostanou...
0 0
reagovat

Basketbal -finále

Zatím krásný a napínavý zápas. :+ Ale jedna rozhodčí je nějaká divná. Američanky strašně moc faulujou a ona to vůbec nepíská.:-
553437
Zatím krásný a napínavý zápas. *:+* Ale jedna rozhodčí je nějaká divná. Američanky strašně moc faulujou a ona to vůbec nepíská.*:-*
Basketbal -finále
0 0
reagovat
Nevím, který film má Karel na mysli.
553434
Nevím, který film má Karel na mysli.
0 0
reagovat

And So You Code

553431
http://www.youtube.com/watch?v=Eq3CuMDXaPs&feature=player_embedded#! *:D*
And So You Code
0 0
reagovat
Jo tak to si myslím správně. Teda vlastně: Vím, Karle!
553430
Jo tak to si myslím správně. Teda vlastně: Vím, Karle!
0 0
reagovat
No jasně, už vím. Tam je to opravdu drsnější. Film je to ale super.
553429
No jasně, už vím. Tam je to opravdu drsnější. Film je to ale super.
0 0
reagovat
Ja treba reknu: Rachel
553425
Ja treba reknu: Rachel
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se