Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76361 - 76380 Napsat příspěvek
naigoto: Ale prd, telka je v pohode.;)
561033
naigoto: Ale prd, telka je v pohode.*;)*
0 0
reagovat
who gives a fuck, television sucks
561032
who gives a fuck, television sucks
0 0
reagovat
who gives a fuck, vedle bezi smrtonosna past
561029
who gives a fuck, vedle bezi smrtonosna past
0 0
reagovat
A je to tady, všichni společně zasedněme před televizní obrazovky a pojďme si vychutnat tureckou telenovelu :D
561028
A je to tady, všichni společně zasedněme před televizní obrazovky a pojďme si vychutnat tureckou telenovelu *:D*
0 0
reagovat
jo je to urcite Oldfield ale po novem roce to zacali michat s tim originalem
561016
jo je to urcite Oldfield ale po novem roce to zacali michat s tim originalem
0 0
reagovat
vZeč: Mike Oldfield - Arrival (předělávka, původně Abba) link
561014
vZeč: Mike Oldfield - Arrival (předělávka, původně Abba) http://www.youtube.com/watch?v=Db2EFXofQWs
0 0
reagovat
jj. abba...Měl by to být song Arrival...
561013
jj. abba...Měl by to být song Arrival...
0 0
reagovat

vZeč

môj tatko tvrdí že je to Abba :D
561012
môj tatko tvrdí že je to Abba :D
vZeč
0 0
reagovat
Neví tady někdo, co je to za hudbu v těch Primáckých mikrospotech, které rozdělují placené reklamy a ukázky na svoje pořady? Je to snad něco od Abby? začíná mě to frustrovat
561011
Neví tady někdo, co je to za hudbu v těch Primáckých mikrospotech, které rozdělují placené reklamy a ukázky na svoje pořady? Je to snad něco od Abby? začíná mě to frustrovat
0 0
reagovat

Kouno

Je to bavorák a ne Bentley, ale ano je to docela komický :D
560987
Je to bavorák a ne Bentley, ale ano je to docela komický *:D*
Kouno
0 0
reagovat

xxendxx

Já do toho teda moc nevidím, ale taky si myslím, že by se časový údaje na liště mohli zkonkrétnit.... Třeba jenom o datum...
560986
Já do toho teda moc nevidím, ale taky si myslím, že by se časový údaje na liště mohli zkonkrétnit.... Třeba jenom o datum...
xxendxx
0 0
reagovat
Ad lišta: Vidím správně, že v tom Bentley sedé ještě jeden Spider-man? To si jako chtěl dublér posedět v něčem lepším, nebo se Spidey přemnoží?
560985
Ad lišta: Vidím správně, že v tom Bentley sedé ještě jeden Spider-man? To si jako chtěl dublér posedět v něčem lepším, nebo se Spidey přemnoží?
0 0
reagovat

Bachy

ono je totiz strasne dulezity mit tam podobnou zpravu i o 14 dni pozdejs
560982
ono je totiz strasne dulezity mit tam podobnou zpravu i o 14 dni pozdejs
Bachy
0 0
reagovat

xxendxx

To asi nebudeš moc všímavej.
560977
To asi nebudeš moc všímavej.
xxendxx
0 0
reagovat
aha... alespon si teda opet muzu kopnout do toho, jak moc prehledna ta lista je :D

chodim sem kazdej den, nekolikrat denne, ale zaregistroval sem ji az ted. Hlavne ze vim, ze byla napsana ve 22:19 :-:-:-:-
560974
aha... alespon si teda opet muzu kopnout do toho, jak moc prehledna ta lista je :D chodim sem kazdej den, nekolikrat denne, ale zaregistroval sem ji az ted. Hlavne ze vim, ze byla napsana ve 22:19 *:-**:-**:-**:-*
0 0
reagovat

xxendxx

Ta zpráva je z minulého týdne.;)
560973
Ta zpráva je z minulého týdne.*;)*
xxendxx
0 0
reagovat
"TV tipy vyjdou kvůli MZ Live v úterý večer"

proc "kvuli MZ live", kdyz MZ live bude az za tejden? To je mi nejaka divna vymluva...

To ani raci nechci vedet, kdy vyjdou TV tipy pristi tejden, kdy tam ta mz live opravdu bude :) 8)
560972
"TV tipy vyjdou kvůli MZ Live v úterý večer" proc "kvuli MZ live", kdyz MZ live bude az za tejden? To je mi nejaka divna vymluva... To ani raci nechci vedet, kdy vyjdou TV tipy pristi tejden, kdy tam ta mz live opravdu bude :) *8)*
0 0
reagovat

Krtek

to bylo totálně nejvíc WTF co jsem v TV viděl
smáli jsme se tomu na horách celá chata :-)))
560970
to bylo totálně nejvíc WTF co jsem v TV viděl smáli jsme se tomu na horách celá chata :-)))
Krtek
0 0
reagovat

Krtek

Pánové, vy se tomu smějete, ale až na to budete koukat s malejma špuntama a budete muset zodpovídat případné otázky... To si teprve užijete... Ještě dodám, že k tomu existuje i obrázková knížka... 8)
560964
Pánové, vy se tomu smějete, ale až na to budete koukat s malejma špuntama a budete muset zodpovídat případné otázky... To si teprve užijete... Ještě dodám, že k tomu existuje i obrázková knížka... *8)*
Krtek
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D
560959
*:D**:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se