Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53381 - 53400 Napsat příspěvek

divny objav

Prave som sa hrabal v poznamkach, ktore si bezhlavo obcas zapisujem do mobilu. vacsinou si tam pisem nazvy veci na ktore by som nechcel zabudnut. vzdy ked si to potom precitam tak si spomeniem k comu sa to viaze. moc sa do tych poznamok spatne nepozeram, ale dnes som isiel daleko daleko a nasiel som tam len napisany tento nazov King Creosote - Ankle shuckles tak pocuvam tuto depresivnu vec a rozmyslam ci som k tomu neprisiel z nejakeho filmu, zase. LEnze je to evidentne strasne neznama vec, nakolko to ma za dva roky 10 000 zhliadnuti. Vobec neviem kde som k tomu prisiel.
V stvrtej minute sa to celkom rozbehne a aj ked to posobi strasne smutne na mna tak je t vlastne celkom dobre.
Nudim sa tak som sa s vami chcel podelit o najdenu pesnicku :D
625891
Prave som sa hrabal v poznamkach, ktore si bezhlavo obcas zapisujem do mobilu. vacsinou si tam pisem nazvy veci na ktore by som nechcel zabudnut. vzdy ked si to potom precitam tak si spomeniem k comu sa to viaze. moc sa do tych poznamok spatne nepozeram, ale dnes som isiel daleko daleko a nasiel som tam len napisany tento nazov [link="https://www.youtube.com/watch?v=k-5ZCbDANc0"]King Creosote - Ankle shuckles[/link] tak pocuvam tuto depresivnu vec a rozmyslam ci som k tomu neprisiel z nejakeho filmu, zase. LEnze je to evidentne strasne neznama vec, nakolko to ma za dva roky 10 000 zhliadnuti. Vobec neviem kde som k tomu prisiel. V stvrtej minute sa to celkom rozbehne a aj ked to posobi strasne smutne na mna tak je t vlastne celkom dobre. Nudim sa tak som sa s vami chcel podelit o najdenu pesnicku :D
divny objav
0 0
reagovat

TedGeorge

KarelR zahynul jako Stormtrooper v prvních Klonových Válkách, měl však v těle nadlimitní množství midichlorianů (omylem si před výsadkem cvaknul z placatky mistra Yody) a tak se skrze sílu dokázal vrátit zpět a proto s ním můžeme sem tam rozmlouvat a číst jeho články :D
Teď nevím zda jest příspěvek vtipně trapný či trapně vtipný...to nechť Disketa rozhodne....
625889
KarelR zahynul jako Stormtrooper v prvních Klonových Válkách, měl však v těle nadlimitní množství midichlorianů (omylem si před výsadkem cvaknul z placatky mistra Yody) a tak se skrze sílu dokázal vrátit zpět a proto s ním můžeme sem tam rozmlouvat a číst jeho články *:D* Teď nevím zda jest příspěvek vtipně trapný či trapně vtipný...to nechť Disketa rozhodne....
TedGeorge
0 0
reagovat
Karel ve skutecnosti neexistuje. Odvolavam se na argument cinskeho pokoje.
625887
Karel ve skutecnosti neexistuje. Odvolavam se na argument cinskeho pokoje.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Moje podezření, že Tony je Karlův mulťák, narůstá každým dnem.
625885
Moje podezření, že Tony je Karlův mulťák, narůstá každým dnem.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Pekne se tady zacina rozrustat Moviezone vanocni edice :+
625879
Pekne se tady zacina rozrustat Moviezone vanocni edice *:+*
0 0
reagovat
JohnyD: Letos mi příjde, že už tak nějak jede ze setrvačnosti a ničím nepřekvapil. Standart. ?)
625878
JohnyD: Letos mi příjde, že už tak nějak jede ze setrvačnosti a ničím nepřekvapil. Standart. *?)*
0 0
reagovat

Vincent

Zrovna som to predvcerom tiez cital a fascinuje ma ako strasne nudne to bolo.
625877
Zrovna som to predvcerom tiez cital a fascinuje ma ako strasne nudne to bolo.
Vincent
0 0
reagovat
tenhle track i klip je proste super. cely nadzemi je super.
625875
[link="http://youtu.be/uudOwj0T-nU"]tenhle[/link] track i klip je proste super. cely nadzemi je [link="http://youtu.be/6hUJwayOTWM"]super[/link].
0 0
reagovat

JohnyD

:+ najs
625869
*:+* najs
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Pecka jako prase.
625867
Pecka jako prase.
JohnyD
0 0
reagovat

Mash Up 2014

Jeden z tých pravidelných a každoročných mashupov je tu link #sleepyskunk2014
625864
Jeden z tých pravidelných a každoročných mashupov je tu http://www.youtube.com/watch?v=HCERNDg8ESY #sleepyskunk2014
Mash Up 2014
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

625861
http://www.youtube.com/watch?v=16GW4IFbwDo
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Proč má Tony Karlovu ikonku naruby se svým nickem? Zednářské spiknutí? Tony je Karel? Karel je Tony? Všichni jsou Karel?
625860
Proč má Tony Karlovu ikonku naruby se svým nickem? Zednářské spiknutí? Tony je Karel? Karel je Tony? Všichni jsou Karel?
0 0
reagovat

studo

Tak my sme mali vytlačenú základný slovenskú verziu a je to neskutočná zábava. Ideálna vec na oslavu pred tým, než sa všetci ožerú, alebo da čajovne, kde nehrozí to že budete rušiť niekoho iného popri vodnej fajke. Dôležitý je ale mindset kamošov, či im nevadí rasistický/penisový/toaletný humor. Lebo o to ide. Ale hlavne to neni hra na každý víkend. Obzvlášť keď hráš iba so základným balíkom, tak sa to môže rýchlo uzunovať.
To ale táto online verzia skvele rieši, že si tam prakticky môžeš vytvárať vlastné balíky a momentálne na nej strašne závisláčim i keď vlastne nie sme v jednej miestnosti.
625856
Tak my sme mali vytlačenú základný slovenskú verziu a je to neskutočná zábava. Ideálna vec na oslavu pred tým, než sa všetci ožerú, alebo da čajovne, kde nehrozí to že budete rušiť niekoho iného popri vodnej fajke. Dôležitý je ale mindset kamošov, či im nevadí rasistický/penisový/toaletný humor. Lebo o to ide. Ale hlavne to neni hra na každý víkend. Obzvlášť keď hráš iba so základným balíkom, tak sa to môže rýchlo uzunovať. To ale táto online verzia skvele rieši, že si tam prakticky môžeš vytvárať vlastné balíky a momentálne na nej strašne závisláčim i keď vlastne nie sme v jednej miestnosti.
studo
0 0
reagovat

kubqo

Karty mám v počítači, len sme ich ešte nevytlačili a nehrali. Stojí to v partii za to? Je pri tom dobrá sranda? (v poslednom čase drtíme stanicu paranoia, pri čom sa skvele bavíme)
625853
Karty mám v počítači, len sme ich ešte nevytlačili a nehrali. Stojí to v partii za to? Je pri tom dobrá sranda? (v poslednom čase drtíme stanicu paranoia, pri čom sa skvele bavíme)
kubqo
0 0
reagovat
som sklamaný z MZ neznalosti Cards against Humanity :-
625848
som sklamaný z MZ neznalosti Cards against Humanity *:-*
0 0
reagovat

Gamezone / TvZone

Game of thrones: Ep 1

telltale vydavaj jednu a tu samou hru porad dokola a porad jim to vychazi. Walking dead me nebavi, Wolf among us a Borderlands me nezajima, ale tohle bylo fakt dobry (na to, ze to melo jen 2 hodiny a byly tam jako hrdinove uplne nezname postavy). Bavi me, ze na volby neni moc casu (asi 2x se mi stalo, ze sem si to nestihl ani poradne precist) a ze maji celkem znacny vliv na vyvoj. quicktime eventy tam byly vseho vsudy asi 4, takze to nerusi. V podstate bbych rekl, ze by mozna stacilo omrknout gameplay video cely hry, pokud nekdo ozeli moznost volby v rozhovorech. Nicmene na dalsi epizodu se pomerne hodne tesim. Ramsey Snowa neni nikdy dost.
625845
Game of thrones: Ep 1 telltale vydavaj jednu a tu samou hru porad dokola a porad jim to vychazi. Walking dead me nebavi, Wolf among us a Borderlands me nezajima, ale tohle bylo fakt dobry (na to, ze to melo jen 2 hodiny a byly tam jako hrdinove uplne nezname postavy). Bavi me, ze na volby neni moc casu (asi 2x se mi stalo, ze sem si to nestihl ani poradne precist) a ze maji celkem znacny vliv na vyvoj. quicktime eventy tam byly vseho vsudy asi 4, takze to nerusi. V podstate bbych rekl, ze by mozna stacilo omrknout gameplay video cely hry, pokud nekdo ozeli moznost volby v rozhovorech. Nicmene na dalsi epizodu se pomerne hodne tesim. Ramsey Snowa neni nikdy dost.
Gamezone / TvZone
0 0
reagovat

ComicsZone

Precetl jsem si ted Civil War a nejak me to nenadchlo, takze doufam, ze ve filmu budou vetsi deviace a bude to jen sdilet stejnej nazev. To uz House of M byla lepsi serie v mejch ocich :) #Marvel
625843
Precetl jsem si ted Civil War a nejak me to nenadchlo, takze doufam, ze ve filmu budou vetsi deviace a bude to jen sdilet stejnej nazev. To uz House of M byla lepsi serie v mejch ocich :) #Marvel
ComicsZone
0 0
reagovat
sem si projizdel little white lies a jelikoz mi nekdy staci fakt malo, tak sem se valel smichy u enjoyment v recenzi k cloud atlasu. potvrdil si ze black book je fakt pecka a pripomel si, ze uz musim koncene dat ty houbicky, ktery taky odkladam uz kurevsky dlouho.
625836
sem si projizdel little white lies a jelikoz mi nekdy staci fakt malo, tak sem se valel smichy u [link="http://www.littlewhitelies.co.uk/theatrical-reviews/cloud-atlas-23230"]enjoyment[/link] v recenzi k cloud atlasu. potvrdil si ze [link="http://www.littlewhitelies.co.uk/theatrical-reviews/black-book-12514"]black book[/link] je fakt pecka a pripomel si, ze uz musim koncene dat ty [link="http://www.littlewhitelies.co.uk/theatrical-reviews/shrooms-79"]houbicky[/link], ktery taky odkladam uz kurevsky dlouho.
0 0
reagovat

Axis

Dal bych to Edgaru Wrightovi ale nejak povrchne celou serii, protoze i kdyz jsem to cetl v dobrem veku, tak vic jak dva dily si nepamatuju.
625831
Dal bych to Edgaru Wrightovi ale nejak povrchne celou serii, protoze i kdyz jsem to cetl v dobrem veku, tak vic jak dva dily si nepamatuju.
Axis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se